Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy ciklusom 7. napján (2 db)

Lehetséges, hogy a ciklusom 7. napján van peteérésem?

Vasárnap múlt el a menstruációm és azóta az ovu-mikroszkópom páfrányt mutat, ezen kívül a folyásom is tojásfehérjés és a méhszájam is nehezen elérhet? és puha.

Legjobb válasz: Szia! A Jónás-naptár szerint lehetséges, mert az nem a középidõre jósol, hanem más paraméterek alapján! Miért ne lehetne? Sok nõnek talán azért is nem jön össze a baba, mert nem a számított idõben van a fogamzóképes idejük! Szerintem is lehet!

Szia! A Jónás-naptár szerint lehetséges, mert az nem a középidõre jósol, hanem más paraméterek alapján! Miért ne lehetne? Sok nõnek talán azért is nem jön össze a baba, mert nem a számított idõben van a fogamzóképes idejük! Szerintem is lehet!

Lehetséges, hogy a ciklusom 7 napján a tojásfehérje szerű folyás peteérést jelez?

Vagy valami mástól is lehet, elég korainak tartom. Sajnos nincs itthon ovu tesztem, így nem tudom megnézni az LH szintet.

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak próbálkozik a szervezeted... De ha mérnéd a hõdet rendszeresen, akkor tudnád a választ!

Lehet, hogy csak próbálkozik a szervezeted... De ha mérnéd a hõdet rendszeresen, akkor tudnád a választ!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!