Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy baba mozgását érzem (10 db)

Lehetséges, hogy a baba mozgását érzem? Tegnap este fele mintha bal oldalamon mocorgot volna. De csak egyszer-egyszer... És ha kicsit megmozgattam a hasam akkor nem folytatta:) !

Elözövel mikor elöször mocorgott alig hagyta abba.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama

Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok.Elözövel 16 hetesen éreztem elöször.
Érezheted a babát nem meglepö.Én 18 hetes vagyok de már 3 hete érzem a kicsimet:) !Nekem is a második baba.

8 hetes kismama vagyok. Lehetséges hogy a baba mozgását érzem a hasamban?

ma kezdődött fürdés közben... azóta többször is egy kis mocorgást érzek belül de ilyen érzésem még sosem volt..

Legjobb válasz: hát én amit eddig legkorábban hallottam az a 12. hét körül volt. Szeritnem 8 hetesen még ki van zárva. nem lehet hogy bélmozgást érzel és azt hiszed annak:

hát én amit eddig legkorábban hallottam az a 12. hét körül volt. Szeritnem 8 hetesen még ki van zárva. nem lehet hogy bélmozgást érzel és azt hiszed annak:
Kizárt, mivel még nincs 2 cm sem a babád.
Bélmozgást érzel.A baba még nem lehet.
Én úgy hallottam, hogy legelõbb a 12. héten lehet érezni, de hát sosem lehet tudni. Bár tényleg alig 2-3 centis, szóval még nagyon kis gyenguci mozgásai vannak. Úgy tudom, hogy ilyenkor a mozdulatok pár akaratlan kis apró kézmozdulatból állnak, ajkak nyitogatásából, csuklók mozgatásából, tehát nem olyan nagymozgások, mint például a karok, lábak mozgatása, mert ahhoz méh az izomzat fejletlen.
Egy kis segítség a 8 hetes babádról. Nagyon érdekes, érdemes elolvasni. :) http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=9&lang..
Kizart. Belmozgast erezhettel. Elso terhesseget altalaban a 20. heten erzik elsonek, van, aki hamarabb, van, aki kesobb. En 16 hetesen ereztem eloszor, de elso terhessegnel a legkorabbi idopontot 14 hetesre hallottam, tobbediknel mar hallottam 12 hetes terhessegtol, de nem korabbrol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ! :) esetleg ha valakivel még is megtörtént írjon :)
Nem történhetett meg senkivel, mert 2cm kis embrió nem tud olyan mozgásokat okozni, hogy az anya megérezze!
Én a 18. héten kezdtem el elkülöníteni a bélmozgást a baba apró kis mozgásaival. Most 20 hetesen már szépeket rúg :) Már nem lehet összetéveszteni.

Szerintetek lehetséges, hogy a baba mozgását érzem és közben menstruációm volt és védekeztünk is?

Menstruálok, igaz most kell megjönnie pénteken, de ha már mozgást éreznék, akkor kb 10-12 hetes lehet. Kislányomat akkor éreztem el?ször. Mellesleg van már egy nagyobb fiam is. Szóval vannak tünetek: felfújódás, fáradékonyság, étvágy növekedés, ézékeny mellbimbó stb. Az utolsó vérzésem fura volt, nem szokott ilyen lenni. 1-2 napig barnázás, aztán várzás és megint 1-2 nap barnázás. Ez így összesen 8-9 napig tartott. Óvszerrel védekezünk, lehet nem voltunk elég körültekint?ek? Érdekelne volt-e valaki hasonló helyzetben. Köszööm a válaszokat. Tesztet legel?bb szombaton fogok csinálni, ha most nem jönne meg...

Legjobb válasz: És miért nem csinálsz most tesztet? Szerinted itt jobban meg fogod tudni terhes vagy-e? Amúgy elõfordulhat ilyen, de nagyon ritka.

És miért nem csinálsz most tesztet? Szerinted itt jobban meg fogod tudni terhes vagy-e? Amúgy elõfordulhat ilyen, de nagyon ritka.
ha terhes vagy akkor nincs menstruációd max járulékos vérzés mert a tested még nem ált át a terhességre ezért vérzel
Voltam úgy én is hogy rendesen megvolt a menstruációm de olyan érzésem volt mint mikor mozog a baba.Eléggé megijedtem mert még nem tervezünk kis tesót, de nem vagyok terhes.
Miértnem most tesztelsz? Ha annyi idõs amennyinek írtad már biztosan kimutatná és nem idegeskednél szombatig.

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el

Lehetséges lenne, hogy érzem a baba mozgását 13+6 hetesen, első terhességnél?

Legjobb válasz: Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(

Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(
Én is erre lennék kiváncsi, 14+5 vagyok, és valami furát érzek néha odabentrõl, igaz nem ilyen pillangó szerût mint amit sokaknál olvastam, de mégis az jutott eszembe, hogy a baba lehet.
Én is éreztem ilyenkor, de még nem voltam biztos benne hogy a babát érzem. Így utólag tuti õt éreztem :) 30hkm
én tegnap este amikor lefeküdtem éreztem valami fura pár másodpercig tartó remegés szerûséget, lehet hogy a baba volt de gyorsan elhessegettem ezt a lehetõséget mert ezen az oldalon a tapasztaltabb anyukák mindig azt írják hogy ennyire korán még lehetetlen érezni a babát, de ha nem a baba volt akkor nem tudom mi lehetett, talán bélmûködés :) 13+3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Én sem gondoltam, hogy ez ilyen korán megtörténhet, mivel mindenhol az olvasható, hogy 16. hét körül lehet érezni. Viszont anyukámmal beszéltem pont errõl tegnapelõtt, és õ mondta, hogy 13 és fél hetesen már elõfordulhat, figyeljem. Erre tegnap délután éreztem azt a bizonyos mozgást, szerintem az lehetett, mert ma reggel amikor felébredtem, újra azt éreztem. De mindenesetre ezentúl jobban fogom figyelni:)

15+3 hetes kismama vagyok, van köztetek hasonló korú? Hogy vagytok? Én már 3 napja érzem a mozgást, lehetséges? Második baba.

Legjobb válasz: Én 17 hetes vagyok,az elsõ babámat várom,kb egy hete érzem:)Azt hiszem elmondhatom,hogy az elmúlt 17 hétbõl az utolsó volt a legkellemesebb,elmúltak a rosszullétek,gyengeség.Amikor tudom tornázok,igazán jól esik.Kezd kerekedni a pocakon és büszkén viselek olyan ruhákat,amiben igenis mindenki láthatja,hogy anya leszek:)

Én 17 hetes vagyok, az elsõ babámat várom, kb egy hete érzem:) Azt hiszem elmondhatom, hogy az elmúlt 17 hétbõl az utolsó volt a legkellemesebb, elmúltak a rosszullétek, gyengeség.Amikor tudom tornázok, igazán jól esik.Kezd kerekedni a pocakon és büszkén viselek olyan ruhákat, amiben igenis mindenki láthatja, hogy anya leszek:)

Az lehetséges, hogy a 13. hétben érzem a baba mozgását, vagy csak a belek mozognak?

Legjobb válasz: 13 hetes múltam és néha érzek olyat mint a kicsi rebegés, de ami egyéb az inkább bélmozgás. nagyon nehéz észrevenni ezt is, inkább ha lefekszem utána és nagyon kell figyelni.

13 hetes múltam és néha érzek olyat mint a kicsi rebegés, de ami egyéb az inkább bélmozgás. nagyon nehéz észrevenni ezt is, inkább ha lefekszem utána és nagyon kell figyelni.
Ritka dolog lenne, ha õt éreznéd, de azért nem lehetetlen. Nekem is azt mondták, extrém korán érzem, én 14 hetes voltam akkor. De csak figyeld magad, lehet, hogy a pocaklakó az.:-)

Az lehetséges, hogy kívülről érzem csak a baba mozgását és belülről nem?

17 hetes els? babás kismami

Legjobb válasz: Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...

Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...
Elõször én is csak úgy éreztem hogy a hasamra tettem a kezem, de ahogy erõsödik a pici egyre nagyobbakat fog rúgni. Az én babám már akkorát rúg néha hogy a frászt rám hozza. 24 hetes kismama

Anyukak lehetseges hogy 14hetesen erzem mar a babam mozgasat? Masodik baba. Ti mikor kezdtetek erezni?

tegnap kifejezetten biztos voltam benne h ot erzem.De csak 2x es nagyon kis szarnycsapasokat.Lehetseges?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D

Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D
Szerintem igen, én 13 hetesen éreztem a másodikat, az elsõt 23 hetesen :)
Én az elsõt 16 hetesen, most a 2. már 13 hetesen éreztem néha...szóval igen..lehetséges:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: de joo, koszonom.Azert bennem volt h hatha belmozgas, de az azert mas szokott lenni.Imadom ot.Elso fiamat 18hetesen ereztem meg.
17 hetesen, elsõ baba, nem vagyok vékony.
Elsõt 14 hetesen, másodikat 16 hetesen, harmadiknál 10 hetesen éreztem, hogy mintha pezsegne vagy egy buborék szaladgálna a pocimban. :)

25 hetes kismama vagyok. A jobb oldalam kivan türemkedve a bordáim felé. Lehetséges, hogy a kisfiam van ott? Egész nap a jobb oldalamon van 1 kis pukli. Mostanában nem nagyon érzem a mozgását. Ez mitől lehet? Ugye nincs baja a kisfiamnak?

Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos,azért lusta. Ne aggódj,majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami

Az én fiamnak is a jobb oldal az abszolút kedvence.:) Front van biztos, azért lusta. Ne aggódj, majd behozza!:) Boldog babavárást! 38 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat! Boldog babavárást kívánok neked!
Szia nekem is a jobb oldalamhoz huz a babo ott csak egy dudort érzek , szokot mocorogni is ha oldalra fekszem és ö is elhelyezkedik .Ha a hátamon fekszem nagyon aktiv tud lenni.Az utobbi párnapban nekem sem volt nagy mozgása izgultam is rendesen miatta , de tegnap már éber volt az idõjárásváltozás , õket is meg viseli.Én a 36hétben vagyok és egyre följebb van szinte oda van tapadva a bordáimhoz néha már ülni sem tudok töle.De ez igy a normális.
A kérdező hozzászólása: Akkor azt mondod hogy ne nagyon aggódjak, hogy kevésbé érzem a kisfiam mocorgását? Mert ez a bolond idõjárásváltozás miatt van?
Szia szerintem ne agodj nem sokára biztos nagyon aktiv lesz a babád én is voltam ugy mint te, viszont ha idegeskedsz az neki sem jó.a második válaszoló voltam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!