Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy baba mozgását (16 db)

13. hetet már betöltöttem. Tegnap előtt este jó ideig nem bírtam elaludni, és úgy éreztem, hogy érzem a baba mozgását! Ugye, lehetséges ez, pláne ha a másodikról van szó?

Legjobb válasz: Ha második babát várod akkor elképzelhetõ,hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama

Ha második babát várod akkor elképzelhetõ, hogy már érzed a baba mozgását.Egy ismerösõm is második babónál úgyanígy érezte a baba mozgását.Jó baba várást! 24hetes kismama
szerintem is a babát érzed én is a másodikat várom és már 14 héttöl érzem a mozgást de a védönö men hitte el

Lehetséges lenne, hogy érzem a baba mozgását 13+6 hetesen, első terhességnél?

Legjobb válasz: Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(

Igen lehetséges!Elsõnél én is akkor éreztem!Most 3.-at várom 18 hetesen alig érzem néha:-(
Én is erre lennék kiváncsi, 14+5 vagyok, és valami furát érzek néha odabentrõl, igaz nem ilyen pillangó szerût mint amit sokaknál olvastam, de mégis az jutott eszembe, hogy a baba lehet.
Én is éreztem ilyenkor, de még nem voltam biztos benne hogy a babát érzem. Így utólag tuti õt éreztem :) 30hkm
én tegnap este amikor lefeküdtem éreztem valami fura pár másodpercig tartó remegés szerûséget, lehet hogy a baba volt de gyorsan elhessegettem ezt a lehetõséget mert ezen az oldalon a tapasztaltabb anyukák mindig azt írják hogy ennyire korán még lehetetlen érezni a babát, de ha nem a baba volt akkor nem tudom mi lehetett, talán bélmûködés :) 13+3
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Én sem gondoltam, hogy ez ilyen korán megtörténhet, mivel mindenhol az olvasható, hogy 16. hét körül lehet érezni. Viszont anyukámmal beszéltem pont errõl tegnapelõtt, és õ mondta, hogy 13 és fél hetesen már elõfordulhat, figyeljem. Erre tegnap délután éreztem azt a bizonyos mozgást, szerintem az lehetett, mert ma reggel amikor felébredtem, újra azt éreztem. De mindenesetre ezentúl jobban fogom figyelni:)

Lehetséges, hogy már 15 hetesen a baba mozgását éreztem?

Az uh szerint, holnap leszünk 15 hetesek (az én számításom szerint pénteken, de ez a pár nap szerintem nem számít) és ma hajnalban egy apró pici mozdulatot éreztem a pocimban!Vártam utána, h "nah picúr, még egyet!", de már nem rúgott többet! Szerintetek tévedtem???

Legjobb válasz: Én is ilyen korban éreztem elõször. Szintén elsõ babám úgyhogy lehetséges. Ha õ volt akkor hamarosan úgyis megint jelentkezik! :)

Én is ilyen korban éreztem elõször. Szintén elsõ babám úgyhogy lehetséges. Ha õ volt akkor hamarosan úgyis megint jelentkezik! :)
Persze, hogy elõfordul. A dokim azt mondta, hogy a kisnövésûek és vékony testalakatúak is hamarabb megérezhetik a babócát, mert náluk nincs akkora mozgástere a babának a mellkascsontozat alatt. Ha mostantól ismétlõdnek ezek az "pici mozdulatok", akkor biztosra veheted hogy Õ az. :)
Igen, érezheted!Én is az elsõ babámat várom és az enyém is 15 hetesen mozdult meg elõször.Egyébként én is vékony testalkatú vagyok.Biztosan jelentkezni fog újra a pici, de ne ijedj meg, ha néhány napig nem érzed õt.Meglátod 1-2 hét és már össze sem téveszted semmivel a mocorgását.Szerintem a legeslegjobb dolog a világon!!!!!:-)))Örömteli babavárást!17 hetes kismama
Szia. Én 14 hetes+1 napos vagyok és pár napja én is érzem. Igaz, nekem nem az elsõ terhességem. Boldog babavárást!!
Igen, Õ volt az! :-)))
Nem tévedtél az tuti.Én 17 hetesen éreztem meg, mintha megpöckölt volna bellülrõl.Eltelt 1 hét és most már egyre többször érzem.Nagyon jó érzés.Amúgy nekem is elsõ baba.


Lehetséges, hogy a baba mozgását érzem? Tegnap este fele mintha bal oldalamon mocorgot volna. De csak egyszer-egyszer... És ha kicsit megmozgattam a hasam akkor nem folytatta:) !

Elözövel mikor elöször mocorgott alig hagyta abba.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama

Hány hetes vagy? Amúgy nem minden baba szereti, ha megmozgatják a pocit. Az enyém kifejezetten utálja. Én 18 hetesen éreztem elõször. Nem nagyon, és nem folyamatosan, mint most (olyan mint a motolla, állandóan megy). Ha szted nem bélmozgás, akkor biztosan õ az. Én csokit ettem, ha azt akartam, hogy beinduljon. Tudom picit gonoszság, de olan jó érezni. Na persze nem sokszor csináltam. 31 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 15 hetes vagyok.Elözövel 16 hetesen éreztem elöször.
Érezheted a babát nem meglepö.Én 18 hetes vagyok de már 3 hete érzem a kicsimet:) !Nekem is a második baba.

Anyukak lehetseges hogy 14hetesen erzem mar a babam mozgasat? Masodik baba. Ti mikor kezdtetek erezni?

tegnap kifejezetten biztos voltam benne h ot erzem.De csak 2x es nagyon kis szarnycsapasokat.Lehetseges?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D

Persze, hogy lehet. Én az elsõt 13+2 hetesen a másodikat 20 hetesen éreztem meg. (pont fordítva mint szokott) :D
Szerintem igen, én 13 hetesen éreztem a másodikat, az elsõt 23 hetesen :)
Én az elsõt 16 hetesen, most a 2. már 13 hetesen éreztem néha...szóval igen..lehetséges:) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: de joo, koszonom.Azert bennem volt h hatha belmozgas, de az azert mas szokott lenni.Imadom ot.Elso fiamat 18hetesen ereztem meg.
17 hetesen, elsõ baba, nem vagyok vékony.
Elsõt 14 hetesen, másodikat 16 hetesen, harmadiknál 10 hetesen éreztem, hogy mintha pezsegne vagy egy buborék szaladgálna a pocimban. :)

8 hetes kismama vagyok. Lehetséges hogy a baba mozgását érzem a hasamban?

ma kezdődött fürdés közben... azóta többször is egy kis mocorgást érzek belül de ilyen érzésem még sosem volt..

Legjobb válasz: hát én amit eddig legkorábban hallottam az a 12. hét körül volt. Szeritnem 8 hetesen még ki van zárva. nem lehet hogy bélmozgást érzel és azt hiszed annak:

hát én amit eddig legkorábban hallottam az a 12. hét körül volt. Szeritnem 8 hetesen még ki van zárva. nem lehet hogy bélmozgást érzel és azt hiszed annak:
Kizárt, mivel még nincs 2 cm sem a babád.
Bélmozgást érzel.A baba még nem lehet.
Én úgy hallottam, hogy legelõbb a 12. héten lehet érezni, de hát sosem lehet tudni. Bár tényleg alig 2-3 centis, szóval még nagyon kis gyenguci mozgásai vannak. Úgy tudom, hogy ilyenkor a mozdulatok pár akaratlan kis apró kézmozdulatból állnak, ajkak nyitogatásából, csuklók mozgatásából, tehát nem olyan nagymozgások, mint például a karok, lábak mozgatása, mert ahhoz méh az izomzat fejletlen.
Egy kis segítség a 8 hetes babádról. Nagyon érdekes, érdemes elolvasni. :) http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=9&lang..
Kizart. Belmozgast erezhettel. Elso terhesseget altalaban a 20. heten erzik elsonek, van, aki hamarabb, van, aki kesobb. En 16 hetesen ereztem eloszor, de elso terhessegnel a legkorabbi idopontot 14 hetesre hallottam, tobbediknel mar hallottam 12 hetes terhessegtol, de nem korabbrol.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ! :) esetleg ha valakivel még is megtörtént írjon :)
Nem történhetett meg senkivel, mert 2cm kis embrió nem tud olyan mozgásokat okozni, hogy az anya megérezze!
Én a 18. héten kezdtem el elkülöníteni a bélmozgást a baba apró kis mozgásaival. Most 20 hetesen már szépeket rúg :) Már nem lehet összetéveszteni.

Lehetséges hogy a baba mozgását éreztem 13 hetesen?

Második baba, az els?vel 16 hetesen éreztem el?ször. Viszont az elmúlt egy héten csak tegnap este volt megint olyan érzésem, mintha az ? mozgását éreztem volna.

Legjobb válasz: nem hiszem hogy azt érezted, õ még ebben a szakaszban nagyon gyenge..

nem hiszem hogy azt érezted, õ még ebben a szakaszban nagyon gyenge..

Kismamák, Anyukák! 19hetes terhes vagyok, egy hete éreztem elöször a baba mozgását, és azóta minden nap amikor nyugiba vagyok. Ez lehetséges? Mármint azért kérdezem, mert sok helyen olvastam, hogy amikor ilyen pici nem minden nap érezni, hogy mozog.

Sőt, tegnap hanyatt feküdtem, ráraktam a hasamra a férjem kezét, és éppen kifogott egy nagy rúgást, amit egyértelműen érzett. Nem koraiak ezek a dolgok? Köszönöm

Legjobb válasz: Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.

Nem, nem koraiak! Ne aggódj, minden rendben! Én 14 hetes kora óta érzem mocorogni és Apa már 17 hetesen érezte. Vékony vagyok, vékony a hasfalam, ennyi az oka.
Egyáltalán nem korai, én 16 hetesen éreztem határozottan elõször.
A kérdező hozzászólása: Olyan fantasztikus dolog :) Köszönöm a válaszokat! Azon gondolkoztam tegnap egy -két határozott rúgásnál, hogy mi lesz akkor ha már nagy lesz, ha akkor is így fog rugdalni akkor nem marad ép bordám :)

15+3 hetes kismama vagyok, van köztetek hasonló korú? Hogy vagytok? Én már 3 napja érzem a mozgást, lehetséges? Második baba.

Legjobb válasz: Én 17 hetes vagyok,az elsõ babámat várom,kb egy hete érzem:)Azt hiszem elmondhatom,hogy az elmúlt 17 hétbõl az utolsó volt a legkellemesebb,elmúltak a rosszullétek,gyengeség.Amikor tudom tornázok,igazán jól esik.Kezd kerekedni a pocakon és büszkén viselek olyan ruhákat,amiben igenis mindenki láthatja,hogy anya leszek:)

Én 17 hetes vagyok, az elsõ babámat várom, kb egy hete érzem:) Azt hiszem elmondhatom, hogy az elmúlt 17 hétbõl az utolsó volt a legkellemesebb, elmúltak a rosszullétek, gyengeség.Amikor tudom tornázok, igazán jól esik.Kezd kerekedni a pocakon és büszkén viselek olyan ruhákat, amiben igenis mindenki láthatja, hogy anya leszek:)

Az lehetséges, hogy kívülről érzem csak a baba mozgását és belülről nem?

17 hetes els? babás kismami

Legjobb válasz: Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...

Szerintem érzed, csak nem tudod, hogy az... :-) Olyan kis buborék megy ide-oda...
Elõször én is csak úgy éreztem hogy a hasamra tettem a kezem, de ahogy erõsödik a pici egyre nagyobbakat fog rúgni. Az én babám már akkorát rúg néha hogy a frászt rám hozza. 24 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!