Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy babát vár és (11 db)

December 2. -án kéne, hogy megjöjjön, de olyan jeleim vannak mintha terhes lennék. Voltam már terhes, de sajnos azt elveszítettem. Lehetséges, hogy babát várok, és hogy vannak már jelei?

Legjobb válasz: Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!

Ilyen korán még elég ritka, de elõfordul, hogy vannak tünetek. Bár a mensi elõtti tüneteket is össze lehet téveszteni a terhességi tünetekkel, fõleg, ha valaki nagyon akarja a babát. Próbálj türelmes lenni, és kivárni a hétfõt!
Szerintem ha nálad ez a helyzet, akkor nincs terhesség. Valami tünetnek kéne lennie.
Szerintem lehetséges! Nekem mindig napra pontosan akkor jött meg, amikor "kellett". Amikor nem jött meg aznap mire vártam, már sejtettem, hogy baby van a háttérben! Ma már 3, 5 hónapos tündéri kisfiú! :) Nagyon sok kismamától hallottam, hogy a terhessége elején folyamatosan olyan érzése van, mintha meg akarna jönni neki. Én mondjuk ilyet nem éreztem. Szerintem csinálj egy tesztet, és majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! Én szurkolok! :)
Én megálmodtam a terhességemet. Egy kétcsíkos teszttel álmodtam és másnap pozitívat teszteltem :)
Szia! igen én is álmodtam babával mielõtt pozi lett a tesztem :) úgy hogy meglehet érezni :) a terhesség bármikor lehetséges, még akkor is ha vérzel, persze nem bõ vérzésre gondolok, ha nem mondjuk pecsételésre, ha azért kérded mert most kéne megjönnie, akkor várj még pár napot még tesztelsz, mert mutathat tévesen negatívat. A pocin szerintem leghamarabb a 12.héten észlelhetsz valami változást, kicsit keményebb lesz alul és érzékenyebb nyomásra, de nõni nekem például csak a 15.héttõl kezdett el egy picit, egyáltalán nem látványosan csak én láttam magamon :) 20h km

Minden vágyam egy kisbaba, most ugyan hétfő óta menzelek, de feltünően kevés és mára már szinte semmi. Lehetséges, hogy babát várok? Csak akkor csináljak tesztet, ha ennek a pecsételő vérzésnek is vége van?

Folyton rosszul vagyok, szédülök és néha irtózatos hányinger tör rám.

Legjobb válasz: Szia. 70%,hogy terhes vagy.Menj vegyél egy teszte,ha a baba úton van,akkor már ki kell,hogy mutassa.

Szia. 70%, hogy terhes vagy.Menj vegyél egy teszte, ha a baba úton van, akkor már ki kell, hogy mutassa.
A kérdező hozzászólása: Két hetesen is lehetnek ilyen tünetek már ??
hát, ha a teszt pozitív... :) )) akkor valószínû, és gratulálok!
szintén gratulálok :D
A kérdező hozzászólása: Úhh köszi , de csak egy tesztet vettem eddig ..lehet csak elkaptam valamit , de arik vagytok :)
Nem hinném, hogy ilyet csak úgy el lehetne kapni :) . Ha pozitív a teszt, akkor igen valószínû, gratulálok :) . Egyébként lehet, hogy el is kaptál valamit, de ezek mellett a baba szerintem tuti!
Nem hiszem, hogy tisztában vagy a terhességi hetek számolásával. Az utolsó menstruációtól számítják, így most valószínûleg 5 hetes lehetsz, hisz a teszt sem mutat pozitívat bizonyos Hcg szint alatt. Mikor volt meg utoljára? Amúgy igen, terhes vagy teljesen biztosan.
A kérdező hozzászólása: Tisztában vagyok a tehességi hetekkel . Ugyanis van már egy babóm .Sajnos volt, hogy már pozitívat mutatott halványan és nem volt semmi .Szóval várok most kell megjönnie a napokban..
A kérdező hozzászólása: No terhesség --
Ha halványan is + akkor az BABA! Gratula
Hát, ha 3 hete késik, és halvány a MAI teszt pl, akkor az lehet baba, ha késõbb fogant meg! De ha tesztelsz 2-3 nap múlva, és addigra erõsebb, akkor BIZTOS, h baba! Ha nem erõsödik, akkor nagyon kétesélyes. Csak azért nem akarlak áltatni, mert én jártam úgy, hogy 7 teszten volt halvány csíkom, én is 3 hetet tesztelgettem, volt, hogy csak én láttam, volt, hogy a párom és anyukám is...és nem volt baba, és tabival kellett meghozni a mensimet! Ilyen késésnél a teszt lehet, hogy sak pénzkidobás, menj dokihoz mihamarabb, már látszani fog, ha ott van!
Ha jól számolom, akkor elvileg 7 hetes terhes vagy. Ilyenkor már általában van szívhang, a vizsgálat pedig hüvelyi UH-val történik. Szorítok!
Igen azt mondják a halvány csík is + értékelhetõ. De kb.2 hét múlva már az UH is kimutatja szépen!
Szia! Azt szokták mondani, hogy a + az nagy valószínûség szerint +, a - viszont tuti -. Nekem a nemvárt napon halvány + volt, aztán 2 nap múlva erõsebb +, most pedig van egy 22 hetes pocaklakóm:) )
A kérdező hozzászólása: Remélem. Jövöhéten megyek dokihoz. Majd kiderül. Köszönöm a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Ha jövöhéten megyek akkor lehet hogy lesz szívhang is? Hüvelyit fognak csinálni ugye? Nagyon izgulok hogy mit fogok látni, mert még nem voltam uh-n!
ezt most miért kellett lepontozni?...
Valoszinüleg igy probálja meg fel hivni a figyelmedet törödj vele kicsit többet és talán elmulik:)
az alommal minden rendben van? nem volt másik helyre tétel vagy alom fajta váltás?
Semmi köze a kettõnek egymáshoz. Nem tudom, hogy változhatott meg a macska viselkedése, de az alommal lehet összefüggésben.
Az én cicám eddig mindig akkor csinált ilyet, ha valami nem tetszett neki az almában. Pl. nem vettük észre, hogy maradt benne egy bogyó és ott bûzölgött elásva.. Vagy esetleg még azt kéne megfigyelni, hogy amikor takarítjátok az alomtálcát, nem marad-e valami vegyszerszag utána. Lehet, h a finom orra érez vmit, ami nem tetszik neki mostanában. Sajna sokszor nem lehet kiküszöbölni, hogy máshová csináljon.:S Ahhoz kb. õrt kéne állni a tálcánál.
A kérdező hozzászólása: az alom rendesen van takarítva, vegyszer nem éri.A tenyésztõ is ezt mondta, nem tudjuk mi lehet.Egész nap dédelgetem, ha ennél többet foglalkozom vele, ki kell lépnem a munkahelyemrõl...
A kérdező hozzászólása: Olvastam másnál is, hogy van ilyen probléma, állítólag ha egyszer félre megy, utána mindíg félre fog.Pedig domestossal próbálom a szagot eltûntetni, hogy ne érezze.
A Domestost sürgõsen felejtsd el! Annak az egyik összetõje feromon szagot éreztet a macskával, ami nemi hormon. Azért jár vissza. Inkább ecetes vízzel mosd fel és spricceld meg levendulaolajjal, egyiket sem szeretik.
Egészségügyi oka is lehet akár, erre nem gondoltál?
szerintem is valami egészségügyi gond lehet. amikor ilyet csinál a macska, valamire fel akarja hívni magára a figyelmed általában. én is domestost használok és semmi gond nem volt soha. milyen fajta?

Kiderült hogy babát várok.5 hetes leszek mikor megyek orvoshoz, de ez csak általános vizsgálat lesz, és lesz hasi ultrahang is amin a belső szerveket nézik. Lehetséges hogy látszani fog a baba?

Legjobb válasz: Hát még nem nagyon fogsz látni semmit csak egy kis pötyikét annyira pici még de azért élmény lesz ígyis az uh:)Kellemes babavárást:) 36 hetes kismami

Hát még nem nagyon fogsz látni semmit csak egy kis pötyikét annyira pici még de azért élmény lesz ígyis az uh:) Kellemes babavárást:) 36 hetes kismami
A baba meg nem, de a petezsak mar nagy vszinuseggel fog latszani. Gratulalok!:)
Nagyon korán mész még csak a terhesség tényét fogja veled közölni.amit amugy is tudsz.Ha nincs panaszod ráérsz 2-3 hét múlva akkor már szívhangot is fog látni.Én az elõzõnél 8, most meg 9 hetesen mentem elõszõr.Vitamint te is tudsz venni magadnak a patikába hiszen recept nélkül adják.de ha megnyugtat menj a dokihoz de ne ijedj meg pár hét múlva vissza rendel, hogy a szívhang megindult-e.Boldog babavárást.13 heteske
Szia!Hasi UH 5 hetesen?Hüvelyi az elterjedt, de vannak kivételek. Nekem 5 hetesen (hüvelyi) látszódott, hogy kialakulóban van egy élet. Esély meglehet rá, hogy látni fogja a doki az embriót, de az is lehet, hogy csak a megvastagodott méhnyálkahártyát látja majd. De biztos minden rendben lesz!Sok sikert kívánok! 11+5 hetes
Szia, Nekem nem egész 5hetesen csinált hüvelyi uht a dokim, és akkor is azt mondta, lehet terhes vagyok. LEHET. A terhesség tényét akkor véste a papíromra, mikor már szívhangot látott, hasival vannak kivételek, és látják a babót, de inkább hüvelyit csinálnak (nincs egy cm sem a picike:) )... Gratulálok a picikéhez... és remélem a dokid jó mûszerrel rendelkezik, és láthatod a picikéd.:) 19hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem a terhesség miatt megyek, hanem mert kötelezõ a munkahelyemen, de pont "kapóra jön"! :) A nõgyógyászhoz csak kicsit késõbb tervezek menni, hogy szívhang is legyen.
Szia.Az elsõ vizsgálaton hüvelyiultrahan lesz sõt az elsõ 12hétben az van, rákszûrés.Majd visszarendel 2 hét múlva.Én is így voltam.5Hetesen voltam elõszõr majd visszarendelt és már 2hét múlva hallottunk szívhangot is.Most voltam megint 12hetesen és még mindig hüvelyuh volt.Vitamint elkezdheted bármelyiket.Sõt érdemes is, mert igy csökken az esély a fejlõdésirendeleneség kialakúlására.Boldog Babavárást.
Szia! Én ma voltam 5 hetes 3 naposan, de hasin még nem látott semmit. Két hét múlva kell elmennem hüvelyire, akkor már azt mondja látszani fog. Amikor bejelentkeztem még én is csak a rákszûrés miatt, aztán közben beütött a bumm. Boldog babavárást! :)

Lehetséges, hogy valaki babát vár és nincs semmilyen tünete?

A mellfeszülés és a haspuffadás amit annyian írtatok mindig megtörténik, vagy nem mindenkinél?

Legjobb válasz: Nekem a mellem sosem feszült.Viszont a puffadás megvolt.Ege´sz terhesség alatt egy rosszullétem sem volt.

Nekem a mellem sosem feszült.Viszont a puffadás megvolt.Ege´sz terhesség alatt egy rosszullétem sem volt.
Nekem van egy ismerõsöm, aki 4 hónapos terhes volt, amikor elment az orvoshoz egy alap vizsgálatra és akkor derült ki. Annyira nem voltak tünetei, meg a hasa sem nõtt még annyira. Szerintem ritka, hogy valakinek egyáltalán ne legyenek tünetei, de biztos megesik.
En is szerencses voltam, semmi tunetem nem volt :) 25 hetes kismami
Abszolút lehetséges, az ilyeneket hívják mázlistának!:-))
Szia. Én 34 hetes vagyok, ikreket várok. (1 fiú, 1 lány :D). Igaz, hogy már van egy 5 éves lányom, tehát nem az elsõ terhességem, de úgy képzeljétek el, hogy semmi-de semmi bajom nem volt. Nem volt hányingerem, mellfeszülés, haspuffadás, vizesedés semmi ami a kismamáknál jellemzõ. Néha a gyomorsavam, de az a nem terheseknél is elõfordul. A férjem azt mondta, hogy nem is vagyok terhes csak kicsit megnõtt a pocakom.Õ mást sem hallott a kollégáktól, csak azt, hogy szegény asszony egész nap hányt, nem akar szexelni, vérnyomás, vizesedés, kinyílt méhszáj, szigorú fekvés stb. Nálam tényleg semmi, de annyi mégis, hogy a doki szerint túl kicsi volt a pocim ahhoz képest, hogy 2 baba ezért elküldött genetikushoz. Akkor egy kicsit rámjött a frász, de minden oké volt, már akkor (30.hetes) 2kg-osak voltak a babák.Lehet, hogy igaza van elõzõ hozzászólónak és tényleg mázlista vagyok...

Lehetséges hogy 21hetesen a köldököm felett érzem a mocorgását a babának? (csak 157cm vagyok, és 2 babát is várok! )

Legjobb válasz: Ilyentájt lépi át a méh a köldököt, de 2 babával már hogyne érezhetnéd.-)Így minden gyorsabb és határozottabb:-) Kicsit irigy vagyok, én is szerettem volna ikereket.-) Sok boldogságot!!

Ilyentájt lépi át a méh a köldököt, de 2 babával már hogyne érezhetnéd.-)Így minden gyorsabb és határozottabb:-) Kicsit irigy vagyok, én is szerettem volna ikereket.-) Sok boldogságot!!
Így van, ezok bizony a babókáid. Jajj de jó neked, kis ikrek :) További gyönyörû heteket!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!aranyosak vagytok!bodog babavárást!
hát persze hogy lehetséges...Fõleg 2 babával...100/hogy azt érzed
Szia! 25hetes ikres vagyok. Bizti, hogy azt érzed, én is éreztem sõt nekem a 2.terhességem és már 15 hetesen mocorogtak. Késõbb még tutibb a party én sokszor úgy érzem boxolnak meg fociznak. Majdhogy nem fáj, de mondjuk úgy hogy kellemetlen érzés. Nem mindig csak párszor. Máskor normál kis mocorgások vannak. Pedig 1 fiú 1 lány. Boldog problémamentes babavárást kívánok Nektek.

23 hetes vagyok, az lehetséges, hogy csak apró rebbenéseket érzek, és nem erőteljesebb mocorgásokat a babám részéről? Ugye minden rendben a babómmal, az első gyerkőcöt várjuk.

Legjobb válasz: Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama

Szia. Ezek az elsõ mozgásai? Eleinte még alig érzed õket és inkább rebbenések vagy buborékok, mint határozott mozgások. Sõt eleinte még nem is érzed mindennap, de késõbb ahogy növekszik egyre erõsebbek lesznek a rúgásai, és gyakrabban fogod érezni. Üdv, 33 hetes kismama
Ne aggódj, egy darabig ez lesz. Kitartás!
A kérdező hozzászólása: Nem; ezek az elsõ mozgásai, 17hetesen éreztem elõször. Azután nem igazán, majd újra éreztem a rebbenéseket, 21 hetesen voltunk UH-on és akkor a dokim azt mondta, hogy minden ok a manócskával.
Szia. (1 válaszoló vagyok) Akkor meg nyugodj meg, ha a vizsgálaton minden rendben volt. Ez a nagy meleg õket is megzavarhatja. A lényeg az, hogy legalább naponta egyszer érezd Õt.
Szió!Én is 23 hetes vagyok, és ha ülök vagy állok, akkor én is csak jó nagy buborékoknak érzem a mozgásait, de próbáld ki hogy hanyatt fekszel, és akkor sokkal jobban fogod érezni.Nekem azért már tud fájdalmas rúgásokat is produkálni, de nem baj, én örülök neki. :)
Szia! Én 25 hetes vagyok, és csak néha érzek mozgásokat. Pedig a dokim szerint adktív a baba, de van még bõven helye. Azt mondta, hogy erõteljesebb mozgásra csak késõbb számíthatok. Szép babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, boldog babavárást kívánok nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!