Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy azért van (51 db)

Erett Ferfiak. Az lehetseges, hogy azert van korai magomlesem mert meg fiatal srac vagyok es tapasztalatlan?

teny hogy hamar izgalomba jovok.Ha tobb egyutt letem lesz kulombozo lanyokal,ha majd eretebb leszek akkor tovabb fogom birni?

Legjobb válasz: Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.

Lehetséges. Mennyi idõs vagy? Mindenesetre több mindenen múlik. :) 34/F.
A kérdező hozzászólása: 21 ha szegyen ha nem nemvolt tul sok baratnom.Min mulik meg szerinted?
Használj óvszert, akkor tovább fogod majd bírni. 26/F
a rutintalanság és a stressz miatt van, mert tapasztalatlan vagy az adott cselekvésben. értelem szerûen ha rutinosabb leszel benne, akkor nem lesz stressz. új nõvel amúgy én is alig bírom törtõztetni magam 10 percig, annyira felizgat, régi nõvel meg örülök ha el tudok lõni 40 perc után. dugás elõtt 1-2 órával verd ki a farkad, akkor egy kicsit higgadtabban tudsz hozzáállni.
A kérdező hozzászólása: gumival nem az igazi ti is tudjatok :)
gumi nélkül meg csak kretének dugnak!
amúgy nem. késõbb sem leszel jobb.
Igen, ez így van. A férfi orgazmus is fejben dõl el nagy részben, mint a nõi. Ha több pozitív tapasztalatod lesz (ez lehet akár egy nõ is, nem kell feltétlen végigmenni a falun), természetesen jobban fogod "bírni". 25F

Lehetséges, hogy azért van egyre több tini meleg fiú manapság, mert a sok utálatos lány miatti csalódás egyszerûen a rendes fiúk felé terelte a vágyaikat?

Sokáig én sem hittem, hogy ez lehetséges, de annyira sok utálatos személyiségû lány van, hogy már valahogy ezt sem tartom kizártnak, hogy sok fiú a csalódások miatt inkább egy jó fiú baráttal élvezi az életet. Bár én most inkább aszexuálissá kezdek válni, inkább egyedül, mint utálatos, romlott lánnyal éljem az életem.

Legjobb válasz: Nem, inkább ahhoz, hogy most divat homokosnak lenni - sõt, lassan már ciki heterónak.

Nem, inkább ahhoz, hogy most divat homokosnak lenni - sõt, lassan már ciki heterónak.
régen nem volt egy balkezes sem. Ma már sokan azon. Mert divat lett? Nem, csak régen átszoktatták õket a jobb kezük használatára. Mert a bal kézt használni csúnya. Egyesek szerint. Mára rájöttek az emberek, hogy jobb, ha azzal a kezével ír az ember, amelyikkel akar. Nincs több balkezes ma sem, de ma már nem ciki balkezesnek lenni. Melegekkel is ez van: Régen titkolni kellett, ma már nem. Semmivel sincs több meleg mint 100, 500 éve, de ma már nem kell elbújdosni.
Ezt az idiótaságot, hogy "divat hominak lenni" miféle félkegyelmû találta ki? Nagyon elterjedt nézet azok körében, akik nem szeretnek/nem tudnak gondolkodni...
"#2-es, ezekkel az állításokkal én tudnék vitatkozni. Engem legutóbb egy kifejezettem nem vonzó (nem akarom már sértõ szavakkal illetni) lány rondázott le, úgy, hogy végig kedves voltam vele!" Vagy talán mégsem. Talán még sem vagyok olyan jófej, humoros és kedves, mint amilyennek te képzeled magad. Másik lehetõség: egyszerûen nem voltál az esete. Ez van. Ettõl még nem lesz ordas qurva minden nõ.
Lehetséges, de szerintem ez mindenkinél másképp van, van aki egyszerûen a fiúkhoz vonzódik, van aki divatból, és vannak akik csalódások miatt lesznek azok.De ne add már fel, igenis vannak rendes lányok.
Divat hominak, leszbinek, bisexnek, perverznek lenni sajnos
A kérdező hozzászólása: #2-es, ezekkel az állításokkal én tudnék vitatkozni. Engem legutóbb egy kifejezettem nem vonzó (nem akarom már sértõ szavakkal illetni) lány rondázott le, úgy, hogy végig kedves voltam vele!
Nem. Miért ha te csalódnál sokszor a lányokban akkor melegé változnál? Nyilván nem mert nem így mûködik.
Nem lehetséges. A szexualitás meghatározó részben az anyaméhben eldõl.
Tul sokan nezik a twilight filmeket..
Nem. Nem lehet varázsütésre megváltoztatni egy ember szexualitását. Nem lesz heteroból homoszexuális. Soha. Az megint más kérdés, hogy van olyan [email protected], aki elérhetetleneket pályáz meg, vagy akkora tahó, hogy az már elviselhetetlen. Az ilyenek nézzenek magukba és ne a másik nemet okolják a szerencsétlenségükért.
A szexualitás nem divat kérdése, de a heterók nagy divatot csináltak belõle. Mindenhol reklámozzák a "párkapcsolatukat" Heteró vagy?Menõ vagy.És van aki büszke is rá:D Azt hiszi ez az õ érdeme:D Jó sok buta ember van, te jó ég.

Az lehetséges hogy azért van kevesebb tejem mert bimbokiemelővel szoptatok?

Azt olvastam h attól az ingert?l termel?dik a tej hogy szopik a baba és fontos h a bimboudvart is bekapja. Ez ugye így nem épp kivitelezhet? nálunk... eddig sok tejem volt most pont elég pedig sokszor szopizik és fejek is!

Legjobb válasz: Én az elsõ pillanattól bimbókiemelõvelszoptattam. 1éves korában elválasztotta magát a kisfiam. 5hónaos koráig csak anyatejet kapott, után jöttek a gyümik, zöldségek sorban. nem hiszem hogy lenne köze a két dolognak egymáshoz! Nyugalom, szoptasd ahányszor csak igényli és "helyreáll" a rend!

Én az elsõ pillanattól bimbókiemelõvelszoptattam. 1éves korában elválasztotta magát a kisfiam. 5hónaos koráig csak anyatejet kapott, után jöttek a gyümik, zöldségek sorban. nem hiszem hogy lenne köze a két dolognak egymáshoz! Nyugalom, szoptasd ahányszor csak igényli és "helyreáll" a rend!
Hány éves vagy?
Attól függ mennyi idõs vagy de mondjuk ahogy ma néhány 14 16 éves öltözik nem csodálom hogy jobban bejönnek .
Hány éves vagy? 20 évesen bejöhetenk neked a 16 éves lányok. 30-40 évesen már nem
Hány éves vagy?
Vannak ilyenek. Nekem speciel az idõsebbek tetszenek, nem ezek a páwák. 14/l
30-40 évesen is bejöhetnek.
Kérdezõ: igen, lehetséges, hogy azért. Szerintem ha lehet, pótold be, keress egy ilyen korú lányt.

Lehetséges, hogy azért nyugtalan a babám, mert szájpenésze van?

Csak a nyelve fehér, így eddig nem gyanakodtam szájpenészre.De nagyon ny?gös, sokat sír,pedig nem látok rá okot.Lehetséges, hogy ezért?

Legjobb válasz: lehetséges igen.nekem 4 gyerekbõl 1-nek volt.nem is nagyon evett.lehet rá venni 2 fajta ecsetelõt.pár nap alatt elmulik tõle.

lehetséges igen.nekem 4 gyerekbõl 1-nek volt.nem is nagyon evett.lehet rá venni 2 fajta ecsetelõt.pár nap alatt elmulik tõle.
Persze, hogy zavarhatja. Fájhat is neki ha már nagyon el van terjedve. Rózsamézzel törölgettük aztán jött a receptre felírt lötty, semmi eredménye nem volt. 3-4 nap múlva vissza jött, pedig vettünk váltócumit, sterilizáltam mindíg mindent (ez is baj, mint útóbb kiderült) Aztán most, hogy elmúlt 3 hónapos a szájpenész is eltûnt, a gyermekorvos javasolta, hogy napi 2x ecseteljem csak és ez tényleg bevált.

A baratom nem elvezi velem a sexet, lehetseges hogy azert mert mas van neki?

Legjobb válasz: Ez sok mindentõl függhet,nagymértékben tõled is,nem biztos,hogy azért mert van valakije

Ez sok mindentõl függhet, nagymértékben tõled is, nem biztos, hogy azért mert van valakije
Írj kicsit többet magatokról! ---Mert így csak annyit lehet tanácsolni, hogy beszéljétek meg, a párodnak milyen igényei lennének.? Hajlandó vagy-e rá?
Sok lány olyan az ágyban mint egy darab fa. De komolyan. :) Gondolkodj el te mivel teszed szinessé az együttléteket. Azzal hogy szex közben néha simogatod a hátát? vagy hogy néha néha puszilod a nyakát? Egy fiú nem ettõl indul be. Kezdeményezz, csak úgy spontán, pl amikor senki nincs otthol, és mondjuk a konyhában vagytok. Lopózz mögé, nyúlj be, és kezd kézzel izgatni, majd szájjal, és mondjuk a felénél hagyd abba. Puszi az arcára és csá. Nagy mosoly. :D Majd ha folytatni akarja, ne térjetek rögtön a lényegre. csak játsz vele, és ne legyen konkrét szex, amig azt nem látod hogy 10 mp és kész van. :D na akkor hagyd, hagy csinálja a dolgát. :D Ha pl ilyenek sem válnak be :S.. akkor sajnos vége...
Elõzõvel értek egyet: darab-fa effektus fennáll vagy sem? Ha igen, akkor ott a baj. Ha nem, akkor nem szeret és valszeg van, vagy hamarosan lesz más neki.
A kérdező hozzászólása: Nemreg veszitettem el a szuzessegem, szoval en meg nagyon az elejen vagyok
szerintem csak pocsék vagy az ágyban ha lenne más szakitana szerintem

Lehetséges, hogy azért nem virágzik a kaktuszom, mert sok pici kaktuszok vannak rajta, amik elszívják tőle a tápanyagot?

Legjobb válasz: Elöször is: magyarul úgy mindják, hogy "sok pici kaktusz van rajta". De a kérdésedre válaszolva: nem egész biztos nem az az oka, van több olyan fajta, ami sarjad. A virágzás elmaradását általában az okozza, hogy télen túl melegben tartod, és nem indul el a virágképzödés, ugyanis a legtöbb fajnál a virágzáshoz szükséges, hogy elötte nyugalomban legyen, ami hüvöset (10 fok alatt) és szárazot jelent. A kaktuszok - és a legtöbb szukkulens is - csak nagyon kevés tápanyagot igényel, mert a természetes élöhelyén se nagyon jut hozzá és ehhez alkalmazkodott.

Elöször is: magyarul úgy mindják, hogy "sok pici kaktusz van rajta". De a kérdésedre válaszolva: nem egész biztos nem az az oka, van több olyan fajta, ami sarjad. A virágzás elmaradását általában az okozza, hogy télen túl melegben tartod, és nem indul el a virágképzödés, ugyanis a legtöbb fajnál a virágzáshoz szükséges, hogy elötte nyugalomban legyen, ami hüvöset (10 fok alatt) és szárazot jelent. A kaktuszok - és a legtöbb szukkulens is - csak nagyon kevés tápanyagot igényel, mert a természetes élöhelyén se nagyon jut hozzá és ehhez alkalmazkodott.
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Szivesen.

Az lehetseges hogy azer latok szaggatast 35-40-50fpsnel mert szar noname monitorom van? Tescoba lett veve TECHNIKA. Egysueruen mimden jateknal szaggatast latok csak 55-60fpsel nem

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy kicsi a merevlemez gyorsítótára vagy kevés a ram? Nekem ugyanezt csinálja amióta egy 9 éves 80 GB-s bóvli merevlemezem van.

Nem lehet, hogy kicsi a merevlemez gyorsítótára vagy kevés a ram? Nekem ugyanezt csinálja amióta egy 9 éves 80 GB-s bóvli merevlemezem van.
Milyen procid és vid. karid van? Van egy microlagg-nak nevezett jelenség. Ez a képkockák közti késleltetést jelenti. Elõfordul, hogy 40 fps mellett is szaggatást lehet látni emiatt. (Tapasztalat, észre lehet venni.) Lehet, hogy érzékenyebb vagy rá az átlagnál.
A kérdező hozzászólása: akkir megprobalom mas vinyoval meg mas monitorral ha ugyis ez lesz akkor kiba...om at ablakon
A kérdező hozzászólása: frissen telepitett windowsnal is ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: nemus szaggat annyira de zavarja a szemem. 64bites igen a homersekletek is jok nentudom mi a rak ez de nagyon unom.. 50fps alatt elvezhetetlenek a jatekok.
@6-os: Ebben egyet értek, nem a minöséget szidom, hanem lehet, hogy kevés a gyorsítótár és/vagy nagyon töredezett a lemez.
32 vagy 64 bites az oprendszer? Egyébként a monitornak semmi köze a dologhoz. Nekem csak 2GB ram (ehhez illöen 32 bit), de World of Tankson 120(!) fps és 30-as ping mellett is szaggat. Ilyenkor szokott villogni a HDD led, de nagyon. Serous Sam HD megy 90 fps-el, Red Alert 3 70-nel és Need for Speed 30-al. A kevés ram miatt mind gyengébb textúraminöséggel, de mindnél jellemzö ez a merevlemezes szaggatás. Amíg megvolt az 500 GB-s Western Digital, addig semmi baj nem volt, csak ezen a 80-as vacakon rosszalkodnak.
Ott más a baj. A Hitachi az egyik legjobb HDD gyártó cég. Én csak azt használok, meg egy samsungot.
A kérdező hozzászólása: meg ilyen kis gepigenyes jatekok is mint pl battlefield play 4 free. de a bf3 is
A kérdező hozzászólása: nekem valami hitachi merevlemezem van 250gbos
A kérdező hozzászólása: neked is szaggat 60fps alatt?
A kérdező hozzászólása: ram az 4gb
A kérdező hozzászólása: Kipróbáltam egy 85hz-s monitorral azzal tökéletes!
A kérdező hozzászólása: Ja és.....(elég régi a videókártya, úgy tudom.)
Ha +18 csinos lány vagy akkor segítek letesztelni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!