Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy aki esetleg (12 db)

A kis tacskó keverékünk pár napja sántít, ha esetleg lefekszik az oldalára, akkor remegnek a lábai, nehezen lépcsőzik, sokszor leülés után az újonnan való megmozdulás is problémát jelent. Lehetséges, hogy tacskóbénulás, esetleg Cushing-szindróma?

Legjobb válasz: Szted mi állatorvosok vagyunk??? nem tudom mi ez! reggel vidd orvoshoz. amúgy ha leülsz és utána alig bírsz megmozdulni mit csinálsz?? itt kérdezgetsz? nem! elmész orvoshoz! a kutyádért ugyan annyira felelsz mint magadért!

Szted mi állatorvosok vagyunk??? nem tudom mi ez! reggel vidd orvoshoz. amúgy ha leülsz és utána alig bírsz megmozdulni mit csinálsz?? itt kérdezgetsz? nem! elmész orvoshoz! a kutyádért ugyan annyira felelsz mint magadért!
Amennyiben idõs, és sokat lépcsõzettétek annak ellenére, hogy mindenhol írják, hogy ezeket a fajtákat nem ajánlott lépcsõztetni, mert szétmegy a gerincük, esélyes, hogy tacskóbénulás. Én már most állatorvoshoz fordulnék a helyedben, mert vannak gyógyszerek, amik javíthatnak az állapotán, mielõtt rosszabbra fordulna a helyzet....
Igen, elég valószínû. Az én tacsikeverékemnek porckorongsérve lett a lépcsõzéstõl 6 éves korában. Injekciókúrát kapott, tacskóbénulás ellen is, és teljesen helyrejött. 14 éves koráig élt, és soha többet nem jött elõ a sérv, bár a lépcsõzésrõl, díványra ugrálásról nem tudtuk lebeszélni. Mostani kutyáimat már úgy neveltem, hogy meg se tanítottam õket lépcsõzni. Felfele volt amelyik megtanult, de lefelé egyik se tud. Szerencsére hézagos a lépcsõnk, szóval elég félelmetes, és ez visszatartó erõ nekik. Lefelé mindegyiket karban viszem. Azt hiszik, nem is lehet másként járni a lépcsõn, csak karban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Aki pedig egy halom kérdéssel üzent, neked is köszi, nem vagyok hülye igen kihívtam hozzá az állatorvost de éjjel nem tudtam, és nagyon megijedtem. A lépcsõzést pedig nem én tanítottam neki mivel kertben van nappal, ezért a teraszra önmagától feljárkál, nem tudom megakadályozni!

Olvastam arról hogy az ovuláció körbelül a 12 naptól a 35. napig megtörténhet. Van olyan hogy mondjuk valakinek hamarabb történik? Barátnőm tegnap volt ciklusa 7. napjában, lehetséges hogy akkor megtörtént esetleg?

Nem azért, puszta kíváncsiságból kérdezem.

Legjobb válasz: Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.

Na most általában 35. nap nincs is. Egy átlag ciklus 28-30 napos. Ebbõl az elsõ 5-7 nap a menstruáció. A két menstruáció között eltelt idõ felénél szokott általában bekövetkezni az ovuláció. +/- 1-2 nap.
na számoljunk egy picit: 1. védekeztél: a gumióvszer PEARL-indexe 3-4. Vagyis 100 nõbõl 3-4 esik teherbe egy év alatt, ha így védekeznek. 2. Ha sehogy sem védekeznek, akkor ez 85. Szóval még akkor sincs 100% esély a gyerekre. 3. a naptármódszer, ami most a te esetedben tulajdonképpen fennáll, hiszen a várható ovuláció idõpontjától távol történt az aktus, az 14-40% . Ez a 3 összeszorozva egy igen-igen kis valószínûséget ad, ami ellen jön a te "vétséged", hogy megfordítottad a gumit. Még ha véletlenül elõváladékos is lett volna, akkor is nagyon kicsi az esély hogy abban spermium van. Végsõ következtetés: ide valami irtózatosan nagy "csoda" kell, hogy fogantatás történjen.
A kérdező hozzászólása: de akkor látom nem lehet belõle gond :)
A kérdező hozzászólása: Nem is izgulok, de gondoltam felteszem a kérdést 2 okból: 1. Legalább tanulok kicsit, és mostmár nem kell kérdést feltennem 2. kicsit azért megnyugszom, bár itt nemigazán vagyok most ideges :)
Áhh. Semmi gond. Azért ennyire nem egyszerû a dolog. Erre még matematikailag is annyira kicsi az esély, hogy felesleges számolgatni. Márpedig azt már a fene megette, ha nem józan ésszel, hanem matematikai lehetõségekkel kalkulálunk.
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem mert elkövettem azt a hibát, hogy amikor felvettem az óvszert, kifordítva kezdtem felvenni, és utána megfordítottam, és ráraktam úgy, de nemm volt a péniszemen elõváladék :) ezért kérdeztem :)
Egyébként jól is gondolod. Közvetlenül vérzés után nem szokott peteérés lenni, ha lenne, akkor is túl vékony a nyálkahártya, de láttam már rá példát, hogy valaki ilyenkor alkotott gyereket :) Na nem azért, mert mégis volt peteérés, csak egy kicsit korábban volt, a spermium meg kibírta addig :)
A kérdező hozzászólása: hát 28 naposak általában :) csak annyira akarok kilyukadni, hogy nagyon valószínû hogy nem mostanság van ovulációja :) ugye? :)
Mit jelent, hogy nem állt be? Mennyire nem állt be? Mert én 24 vagyok, 11 éve menstruálok, de a mai napig csúszkál 2-3 napokat. Szóval ha csak ennyi, az nem gond. Nem beállt ciklusnál nehezebb kiszámolni az ovulációt, de akkor is átlagolni kell egy kicsit, de csak kb. eredményt kapunk, pontosat nem.
A kérdező hozzászólása: és ha még nem állt be neki rendesen a menstruációja? :) azért gondolom valószínütlenebb hogy így a 7. nap körül fog, amikor 1 nappal elõtte volt vége a menstruációnak :)
Mindig van esély a teherbeesésre. Korábban is lehet a peteérés és a spermiumok is várakoznak egy darabig. Viszont azért lényegesen kevesebb, mintha ovuláció idején fekszetek le egymással.
Általában úgy történik, ahogy az elsõ írta, de egyébként a ciklus alatt bármikor bekövetkezhet ovuláció.
A kérdező hozzászólása: 6. napon meg volt még neki, a 7. nap reggelén is, délután már nem ! :)
A kérdező hozzászólása: Szóval ha tegyük fel, a 7. napon lefeküdtünk, akkor nincs esély a teherbe esésre ? :) ha jól értelmezem :)
A kérdező hozzászólása: ha jól értelmezem, szinte lehetetlen hogy megtörténjen.. amugy nem élveztem el, csak azután fejezte be nekem, miután levettem, tehát ondó nem került bele :)

Mitől van, hogy az LH teszt mindig negatív? Lehetséges, hogy ha volt már pé, és esetleg baba van, akkor negatívot mutat? (bár azt nem érzem még, hogy az lenne).12. napon vagyok és picit se akar látszódni, ja és kétnaponta tesztelek az jó?

Legjobb válasz: szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg,hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!

szia, úgy tudom, hogy az LH tesztet szokták jóstesztnek is hívni, de ez is csak 1-2 nappal elõbb mutatja a babát, mint a rendes terhességi teszt (és akkor pozitív ez is) a másik, hogy volt-e pé-d, azt úgy tudhatod meg, hogy a ciklus közepén, akkor amikor a legvalószínübb a peteérésed, akkor naponta kétszer (reggel és este is) tesztelsz sok sikert!
Valamit nem értek. Ha a 12. napon vagy akkor valószínûleg azért neg. a teszt mert még nem volt pé. Akkor még baba sem lehet. Szerintem még most lesz pé-d, bár nem tudom hány napos a ciklusod.
Szia!Lh tesztet 28 napos ciklusnál a 13. naptól csinálunk. Ha ennél hosszabb a ciklusod, kezdheted a 14., vagy 15. naptól is. Elõbb nem érdemes. Minden nap délután végezzük el, elõtte 2-3 órán keresztül nem iszunk, nem pisilünk. Az LH hormon délután, kora este a legmagasabb a szervezetünkben peteérés idején, ezért délután tesztelünk. Addig tesztelünk napi egyet, amíg pozitív nem lesz. Én még pozitív utáni napon is szoktam nézni, hátha 2 napon is poziív, mert ez elõfordulhat. A pozitív, és az utána következõ elsõ negatív napon érdemes együtt lenni, mert ekkor a legnagyobb az esély a babára. Sok sikert, remélem segítettem!
nézd ha az lh teszt nega akkor az nem babát jelent mert egyértelmüen rávan irva hogy peteérést nézi nem a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Bocs, ha értetlenkedtem, de az tesztre az volt írva, hogy a 9.napom el lehet kezdeni. meg van akinek hamarabb van a pé. mint a 14.nap.
A kérdező hozzászólása: ja, és a ma délutáni teszten picit halvány volt.:) 13.napon vagyok.

Van itt közületek olyan akinek külföldi partnere van vagy volt pl. Egyiptomi, Ázsiai, egyéb európai? Hogy Ismerkedtetek meg? Esetleg facebookon ez lehetséges, volt aki facen ismerte meg? És hogyan?

Komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: Persze. Nekem volt, szerencsére, ilyen-olyan külföldi partnerem. Olyan is volt, akit az interneten ismertem meg. Olyan nem volt, akit a Facebook-on, ugyanis ott csak ismerõsökkel vagyok kapcsolatban, nem ismeretlenekkel. Ismeretlent vissza sem igazolok. Különféle chat-eken viszont már ismerkedtem meg külföldi partnerrel és nem bántam meg.

Persze. Nekem volt, szerencsére, ilyen-olyan külföldi partnerem. Olyan is volt, akit az interneten ismertem meg. Olyan nem volt, akit a Facebook-on, ugyanis ott csak ismerõsökkel vagyok kapcsolatban, nem ismeretlenekkel. Ismeretlent vissza sem igazolok. Különféle chat-eken viszont már ismerkedtem meg külföldi partnerrel és nem bántam meg.
Cseh és lengyel lányokkal leginkább oroszul! :o)))
A kérdező hozzászólása: Milyen nyelven beszéltetek a Cseh illetve Lengyel lányokkal? Angolul talán?
Egyes válaszoló vagyok. Valaha nagyszerû ismeretségeket kötöttem a skyex chat-en, ott találtam pl. külföldi partnert is magamnak. De nem tudok mit mesélni, rengeteg történetem lenne... sráckorunkban a Balaton mellett fõleg lengyel és csehszlovák lányokkal ismerkedtünk. Nagyszerû emlékek. Felnõttebb fejjel egyre több egzotikum akadt, tanultam egy évig az USA-ban, csupa jó eset, voltam konferencián Brazíliában, remek idõk voltak. Nem nagy erõfeszítés külföldiekkel megismerkedni, az ember vágyat érez a szokatlan, ismeretlen dolgok iránt... csak bátorság kell hozzá, szerencse is néha, meg hát érzõdni kell rajtad annak is, hogy nyitott vagy, elfogadó, érdeklõdõ, még néha nyelvtudás hiányában is.
Nekem iráni pasim volt. A Moriban ismertem meg. Ott nagyon sok a külföldi, az a hely meg egyébként is eléggé "húspiac". Nem tartott sokáig a kapcsolatunk. Az ilyen ismerkedésekbõl sajnos nem nagyon lehet építkezni.
A kérdező hozzászólása: Fiú vagyok illetve férfi! Puszta kíváncsiság de ez lehet, hogy érdek, ha netán össze jönne 1x akkor világot láthatók vagy kint lehetne dolgozni és így egyszerûbb volna a kijutás is! De legjobban a kíváncsiság hajt! Vajon õket hajtja a kíváncsiság?
miért akarsz arab pasit? nagyon, nagyon rossz ötlet. Ázsiai is, már csak a kulturális különbségek miatt. (már ha lány vagy) nekem külföldi a párom, de külföldön is élek, úgy ismertem meg, a kocsmában :D
A kérdező hozzászólása: De jó a magyar ember de kíváncsi vagyok azért, és nem ez volt a kérdés!
Rendes Magyar ember már nem is jó neked ?
A kérdező hozzászólása: Melyik cseten volt ez? Mesélnél bövebben?
A kérdező hozzászólása: Kösz utolsó a válaszokat! :) )

Az hogy lehetséges hogy a manhattan vízálló tus nekem nem bírja a vizet? Sok jót olvastam róla, meg h tényleg vízálló ( amiatt is vettem meg) de nálam valahogy más a helyzet. :-S Szerintetek? Esetleg még valaki aki így járt vele? Brigitta

Legjobb válasz: a manhattan-t nem szeretem, nekem se bírta a vizet, esõben mosómaci lettem, szóval azt megtartottam télre, akkor nem igazán lesz vizes. amúgy l'oreal-t használok tust, csak az sajnos 4000 ft-os tétel. : //

a manhattan-t nem szeretem, nekem se bírta a vizet, esõben mosómaci lettem, szóval azt megtartottam télre, akkor nem igazán lesz vizes. amúgy l'oreal-t használok tust, csak az sajnos 4000 ft-os tétel. : //
véletlenül nem zsíros a bõr a szemhéjadon? ha olyan típus vagy, akkor csinálhatsz akármit, minden smink hamar lemászik. mielõtt felviszed, zsírtalanítsd a szemhéjad, aztán a végén fixáld valami porral, gondolom fekete, szóval fekete szemhéjpúderrel pl. Hátha úgy jobb lesz. :)

30naposak a ciklusaim. Lehetséges hogy most hosszabb lesz? Mivel a 22napon volt ovulációs görcsöm, de ha a 15napon volt esetleg PÉ akkor lehetett az beágyazódás is, nem? A hőm 37 felett van már 22óta.

Legjobb válasz: nem 12-e óta? ha nem tesztelted az ovu-t, akkor már utólag elég nehéz bármit is mondani, ha a 15. nap volt ovu és megtermékenyülés, akkor 25. nap körül már tesztelhetsz egyet, ha a hõd fennmarad, én drukkolok a babának!

nem 12-e óta? ha nem tesztelted az ovu-t, akkor már utólag elég nehéz bármit is mondani, ha a 15. nap volt ovu és megtermékenyülés, akkor 25. nap körül már tesztelhetsz egyet, ha a hõd fennmarad, én drukkolok a babának!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 28.napom de tegnap még nega volt a HCG tesztem(10es érzékenységû). Akkor lehet, hogy a 22.nap volt mégis csak a PÉ?Sajnos ebben a hónapban nem teszteltem PÉ-t, mert már nagyon elegem volt minden sikertelen probálkozásból...A hõmet is csak a görcsöléskor néztem meg, mert már azt se mértem, azóta mérem megint. Tudom így semmit nem lehet mondani, de hátha járt más is így már. Köszönöm a drukkot.

Van itt közületek olyan akinek külföldi partnere van vagy volt pl. Egyiptomi, Ázsiai, egyéb európai? Hogy Ismerkedtetek meg? Esetleg facebookon ez lehetséges, volt aki facen ismerte meg?

Legjobb válasz: nem az a lenyeg hol ismerkedtek meg, viszont az internetes ismerkedessel mindig korultekintonek kell lenni.mivel nincs szemelyes kontaktus ezert azt mond amit akar, es az vagy iagaz vagy nem..

nem az a lenyeg hol ismerkedtek meg, viszont az internetes ismerkedessel mindig korultekintonek kell lenni.mivel nincs szemelyes kontaktus ezert azt mond amit akar, es az vagy iagaz vagy nem..
Volt, kint külföldön, a netes ismerkedéssel nagyon vigyázz, akkor is ha magyar az illetõ.
A párom svájci. Én itt élek Svájcban, a barátnõm unszolására regisztráltam egy honlapon, hogy ne csak magyarokkal beszélgessek, hanem "helyiekkel" is, így tanulva a dialektust. Eleinte csak leveleztünk, majd találkoztunk. ÉS onnan nem volt visszalépés, mert egymásba szerettünk. Mondhatni, teljesen testközelbõl tanulom a nyelvet :) Nem egy az anyanyelvünk, én németül nagyon keveset beszélek, de angolul mindketten nagyon jól beszélünk, így ez lett a közös nyelv. Én pedig lelkesen tanítom magyarra :)
Nekem egyiptomi a férjem. neten ismerkedtünk meg véletlenül, õt egy ismerõse regisztrálta poénból én meg a bnõmmel szórakoztam. elkezdtünk beszélgetni és komollyá vált és érdekesség, hogy õ külföldi. kb. 3 hónap után összeházasodtunk, ennek már lassan 5 éve lesz. azóta lett egy 8 hónapos kisfiunk és jelenleg a 2. babánkkal vagyok várandós, aki 6 hónapos a pocakomban. ennél jobban nem is alakulhatott volna az életem. természetesen, egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy vigyázz az internetes ismerkedéssel, nagyon óvatosnak kell lenni, bár, ha egy kicsit jobban belegondolsz már mindenkivel vigyázni kell.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, egyiptomi férj feleség, gratulálni tudok csak, hogy jól sült el a dolog! Melyik oldalon volt a reg? És milyen nyelven chateltetek? Angolul? És a találkozás, hogy történ el mesélnéd nekem nagyon érdekel mehet privátba is esetleg adhatok e-mail címet vagy msn címet! Tényleg érdekelnek a részletek is!
A kérdező hozzászólása: Miért kell vigyázni a netes ismeretséggel fõleg külföldivel?
Nyaralni voltunk mindketten egy 3. országban, ott ismertem meg aztán fél évnyi facebookozás után összejüttünk , úgy találkoztunk fél év után , hogy elõtte csak pár óráig voltunk együtt egy buliban, egyébként norvég származású .
El prat Llobregat, (Barcelona északi része) Marija. Én németül, angolul õ szintén, tehát nem volt akadály. Fél évig tartott amíg ott melóztam. Amúgy boltos volt és egy eszközt nem értett angolul sem és néemetül sem. Példa erre. Aki itthon tanul németül az a jármû állófûtését Hiztgere:tének tanulja, miközben Standhajcungként ismerik!

Lehetséges az, hogy ha már 12 hetes terhes elvagyok és hüvelyi ultrahanggal nézett meg az orvos, akkor esetleg nem vette észre, hogy terhes vagyok?

Ezt azért kérdezem, mert tudom, hogy a 12. hét utàn hasi uh-t szoktak màr csinàlni, mivel a terhesség màr tùl nagy a hüvelyi uh-hoz.

Legjobb válasz: Igen elvileg csak az elsõ uh a hüvelyi.A 12 hetesen már BIZTOS, hogy észrevennék, ha terhes vagy!

Igen elvileg csak az elsõ uh a hüvelyi.A 12 hetesen már BIZTOS, hogy észrevennék, ha terhes vagy!
12 hetesen hüvelyi és hasi ultrahanggal is tisztán látható, ha valaki terhes!
Nekem a 12 hetes uht hüvelyivel nézték teljesen egyértelmûen látszott a baba. 12 hetes baba már 5-6 centi azt nem lehet elnézni vagy nem észrevenni.
pozitiv teszt volt? olyan nincs hogy nagy a terhesség és azért nem látja a babát.
De ha nem vagy terhes honnan számolod a 12 hetet? Mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ha egy doki nem vesz észre egy 12 hetes terhességet, az adja vissza a diplomáját.
A hüvelyi ultrahang sokkal pontosabb, tisztább, mint mint a hasi! 12 hetesen már akkora a baba, hog bármilyen ultrahanggal ki lehet mutatni, de hüvelyivel 100% hogy látnia kellett volna! 12 hetesen már van baba, méhlepény, magzat víz, minden kompletten, akkora a méhed mint egy grape fruit, ami ha nem vagy terhes, akkora mint egy szõlõszem! Kézzel is érezte volna ha terhes vagy!
Kizárt. Nem azért csinálnak hasit, mert nem látszik úgy a hüvelyivel, hanem akkor már a méhszájat sem jó piszkálni, és a hüvelyivel azért bántják. Látta volna a doki a terhességet. Nekem 12. héten csinált a dokim hüvelyi uh-ot, mert mást nézett, mint a babát, de mondta, hogy ilyenkor nem szoktak már hüvelyit, és ha véreznék utána azonnal hívjam. és akkor is látta a babát, persze másképpen. Elég bénának kellene lenni a dokinak, ha nem látta volna.
12 hetesen ilyesmit nem lehetne látni. De miért nem csinálsz egy tesztet most?
De a szívhangját akkor is lehet hallani! Tök mindegy milyen uh-val nézik!
Nem vagy terhes, hidd csak el a dokinak. Majd összejön, de hülyeségeket ne képzelj be.
A magzat a 12. héten már 5-6 cm, mindene tisztán kivehetõ, és izeg-mozog! Biztos, hogy nem vagy terhes.
A kérdező hozzászólása: Akkor mivel magyaràzzàtok azt, higy szabad szemmel làthatòan a hasam egyik oldala ellaposodik a màsik oldala kipùposodik.Aztàn vissza?
Fogalmam sincs, ezt a dokitól kérdezd meg. Ha gondolod menj el egy másik orvoshoz uh-ra, de ezt is csak azért hogy megnyugodj végre. Attól a dokitól pedig kérdezd meg miért látod ezt a jelenséget.
Amúgy az hogy szabad szemmel ilyeneket láss, nem 12 hetes terhesnek kéne lenned hanem olyan 24-26 hetesnek.....
Tök mindegy, csinálj tesztet!
A kérdező hozzászólása: De nem 12 hetes vok (ha vok).Ha az én felételezéseim igazak akkor max. 21 hetes, de inkàbb olyan 18 hetes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a vàlaszokat.Egy kicsit hosszù lenne leìrni hogy mibõl gondoltam hogy terhes vagyok.Viszont én nõgyògyàsztòl tudom hogy plpl. egy 16hetes terhesség tùl nagy a hüvelyi vizsgàlathoz.És igaz hogy itt mindenki 12 hetes terhességrõl ìr, de én a kérdésemben ùgy ìrtam hogy ha màr 12 hetes elvagyok.
12hetesen hüvelyi uh-n voltam, egyértelmûen látszott a kisfiam! Szerintem nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: De te is azt mondod hogy csak az elsõ a hüvelyi.De nekem 12. hét utàn nézték hüvelyivel.És ugy tudom hogy akkor màr nagy ahhoz a terhesség és nem annyira észrevehetõ.
A kérdező hozzászólása: Pont ez az hogy amikor kézzel nézett akkor azt mondta hogy meg van nagyobbodva a méhem.Ezért megnézett uh-on is és azt mondta hogy furcsa az alakja is.De nem vagyok terhes.
szia a hüvelyi az ahogy irták is 100%-osan kimutatja ha terhes vagy, igaz hüvelyit csak az elsö vizsgálaton csinálnak utána már nem, mert veszélyes is lehet, voltál elötte utrahangon? ha ugy gondolod terhes vagy menj el egy másik dokihoz is, hogy megnyugodj , nekem elsö vizsgálat hüvelyi volt akkor már 13 hetes voltam, csak közbe meg is volt, de egész pontossággal kimutatta a babát, utána már hasit csinált 20 hkm
Sõt, van, akinek vastag a hasfala, és emiatt inkább hüvelyi ultrahanggal nézik meg 12 hetesen.
12 hetes genetikai uh-n hüvelyit is csináltak nekem és jól látszódott a baba. Úgyhogy tuti hogy olyan nincs hogy hüvelyi uh-val nem látják a babát. 26 hkm
Engem mar vagy 4x ultrahangoztsk, abbol csak egy volt hasi...az is kb a 8. Heten, mar akkor kimutatta szepen hogy ott a babaaa:) De a masik 3 huvelyi, ami tegnap is volt...es csodas kepet kaptam a babarol, teljesen latszik rajta mindene:) szoval, ha a tes esetedben nem mutatna ki a terhesseget....az eleg valoszinutlen. Sot kizart. Megha lenne par pozitiv teszted...de nincs, gondolom. Udv:11hkm
Sajna kizárt dolog, hogyha terhes vagy és 12 hetes nem vette észre hüvelyivel, ahogy a 3-as is írta azért használják kisebb terhességnél a hüvelyit, mert sokkal érzékenyebb és az olyan kicsi terhességet is mutatja, amit a hasi nem.
Mindkét terhességemnél hüvelyi uh volt a 12. hétig és csak utána lett hasi. Lehetetlen nem észrevenni a babát, hiszen akkor már te is látod, olyan nagy!
12 hetesen vak az az orvos, aki nem látja a terhességet. Nálunk akkor már mocorgott, jól hallható szívhangja volt, még a nemét is meg tudták tippelni. Méretre olyan 6-7 cm között mozognak már a babák, és kézzel is kivehetõ a méh nagyobbodása. Ha ott nem látnak babát, akkor vagy nincs, vagy éppen pár napja fogant, azaz még kimutathatatlan idõszakban jár.
Hát szerintem 21 hetesen sem nagyon látni még ilyesmit... volt pozitív teszted? Azóta nem menstruáltál? Mibõl gondolod (a hasfélreálláson kívül ami tutira nem attól van mert ahhoz fiatal a terhesség) hogy terhes lehetsz?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat június 9-én volt az utolsó menstruációm.
Ugyan így vagyok, nekem 10.-én volt meg. Mi most végigszeretkeztük pé elõtt, közben és után is :P
Szia! Második vagyok. Ovu teszt szerint(illetve görcsöltem), szombaton.
A kérdező hozzászólása: Igaz tegnap is volt ovus fájdalmam de ma jobban érzem.Félek így nem sikerülhetett a baba.
A ciklus.hu nem reális adat a legtöbb esetben!Õ egy sima irodalmilag pontos 28 napos ciklushoz számol a 14. napi ovujával!Ha eltérõ a ciklusod, nagyon nagy szerencse ha jól húzza be az ovut! Ha viszont tényleg jól húzta be és te is látod hogy akkor volt amikor...akkor jókor voltatok együtt, de ez még egy kis része annak hogy sikerüljön a baba!Sok dolognak stimmelnie kell hozzá, de ezt gondolom tudod te is! Azért drukkolok hogy baba legyen!
A kérdező hozzászólása: Kedves második neked mikor volt a péd?Ha nem baj, hogy megkérdezem.Utolsó válaszoló tudom igen hisz két gyerkõcöm van már.Én csak arra lettem volna kíváncsi ha mégis 24-én volt az ovum és nem 23 akkor a 20 és 21-i együttlét elég volt-e a megtermékenyítéshez.

Lehetséges, hogy annál, aki esetleg már nem olyan fiatal (47), lassabban indul be a fogyás?

Holnap leszek a második hetemnél és még semmit nem fogytam, habár mindent betartok. Az adagok nagyságát is.

Legjobb válasz: Biztos, hogy van összefüggés, ugyanis minél idõsebb valaki, annál lassúbb az anyagcseréje. Anyukám is alig fogy, pedig éppen csak falatozgat valamennyit.

Biztos, hogy van összefüggés, ugyanis minél idõsebb valaki, annál lassúbb az anyagcseréje. Anyukám is alig fogy, pedig éppen csak falatozgat valamennyit.
Szerintem nem a kortól függ: inkább az anyagcsere gyorsaságától és a súlyfelesleg nagyságától. Ha nem nagy a súlyfelesleg lassabban indul be a fogyás, illetve ha valakinek lassabb az anyagcseréje, akkor is. De kitírtás, nálam kb a harmadik héten kezdõdött meg a folyamatos fogyás, addig összeseb kb. 1 kg ment le, utána pedig begyorsult, és hetente lement 1/2 - 1 kg.
Tanács: ne nézegessétek már naponta/hetente a súlycsökkenést, várjátok ki az 1 hónapot, sokkal jobban fog esni a látvány, mint így, hogy csak idegeskedtek!
Én 28 vagyok, de lassabban indul be a fogyás, mint mikor 20 körül voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!