Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy a melegben (19 db)

Lehetséges hogy a meleg miatt jött ki ez rajtam?

kiütéseket észleltem a heréim alatt, a bőröm azon a területen teljesen piros lett, viszket is. Nem akarok emiatt orvoshoz menni!

Legjobb válasz: Elõfordulhat bizony .az izzadság miatt gombásodás is létre jöhet.Canesten oldattal kenjed. Melegben a hintõpor jót tenne .

Elõfordulhat bizony .az izzadság miatt gombásodás is létre jöhet.Canesten oldattal kenjed. Melegben a hintõpor jót tenne .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jó tanácsot!

Lehetséges hogy a meleg miatt késik a menstruációm?

Igazából 2.án meg kellet volna jönnie, de semmi. A meleg miatt lehet?

Legjobb válasz: igazából egész pontos szokott lenni. Gyógyszert nem szedek.

A kérdező hozzászólása: Minden kép csinálj tesztet az megnyugtat. én is voltam így. meg csináltam láttam hogy nincs gond meg nyugodtam. nem érdekelt hogy megjön vagy nem mert tudtam hogy majd meg fog és meg is jött. ez kb fél éve volt.
A kérdező hozzászólása: igazából egész pontos szokott lenni. Gyógyszert nem szedek.
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
2 nap még nem késés, kivéve ha gyógyszert szedsz!
nekem ma sikeresen késik 5 napja fogalmam sincs hogy mitõl lehet, mert amikor a párommal is együtt voltunk akkor védekeztünk és nem is bennem ment el, a hasam folyamatosan fáj, pattanásom nincs, folyásom nincs, a melleim fájnak, és nem tudom hogy most mit csináljak, azt is olvastam hogy szex után is késhet legalább 1 hetet, ebben reménykedem, pedig már mindent kipróbáltam annak érdekében hogy megjöjjön, vörös bortól kezdve a forró fürdõn keresztül a tornáig, de semmi eredménye sincs :/
A kérdező hozzászólása: nekem tegnap délután megjött. Azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem jön meg. De látom sajnos más is így van ezzel:/ reméljük csak a front:) Én is szoktam próbálkozni hogy megjöjjön de én citromos vizet, meg citromot szoktam enni. hát nem igazán vált be..
örülök neki hogy már neked megjött!:) igen igen nagyon reménykedem benne hogy csak a front az ami miatt késik még mindig :l de a hasam az nagyon fáj de nem jönne meg, hogy mennyire gyûlölöm!:D Drukkoljatok !:D
Én már feladtam hogy megjöjjön már lassan közeledek a 2 hét várakozáshoz....akkor maradjon ki én is annyira utálom csak idegesíti az embert ha megjön akkor azért mert szenvedni kell vele, ha meg nem akkor azért hogy mi lehet a baj..:Sjó neked hogy megjött!
én már 4 nap után feladtam és ez most az 5. nap.Pontosan ez így van!Ha megvan az a baj ha nincs akkor az.De a biztonság kedvéért elvégzek majd egy tesztet is.
Na akkor nem csak én vagyok így..nekem 8 napja késik:S a mellem fáj egy jó ideje már pattanások is vannak de az mindig szokott lenni..a mellfájdalom viszont csak akkor mielõtt megjön..ideges nem szoktam lenni csak mióta késik mert hogyne lennék ideges ettõl..mindig pontos szokott lenni 12 éves korom óta 1-2 nap eltérés van max ..barátom nincs most terhesség kizárva..viszont az étvágyam jobb a hasam akkora mint egy nagy lufi..már itthon nem akarják elhinni hogy nem vagyok terhes csupán azért mert nagyobb lett a hasam..de én is az idõjárásra gyanakodok más oka nem lehet:S nekem se folyás se semmi nincs ..:S
nagyon reménykedem benne hogy már megjön.már vettem azért tesztet is.
Szerintem simán lehet a nagy hõség miatt hogy a szervezet is másként reagál a dolgokra. Sok minden befolyásolhatja...
Én írtam tegnap, nekem ma reggelre megjött!:)
én is ilyen cipõbe járok.csak nekem már 4 napja nem jön meg.és még semmi jele sincs a menstruációnak, csak pár napja fáj a hasam, de pattanás sincs se semmi, és mi is mindig védekeztünk a barátommal.de végül megjött?
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó. pont így vagyok ahogy Te. védekezünk minden. de nagyon idegesítõ. én most úgy vélem nekem megjön. mert felnyúltam és már barnás volt.
Én ugyanebben a cipõben járok, szintén másodikán kellett volna megjönnie. Ingerültebb vagyok, de semmi görcs meg más jel nincs, mint ami mensi elõtt szokott jönni. Mindig védekeztünk a párommal együttlétkor, de azért mégis nagyon ideges vagyok....:/
Nekem meg elõbb jött meg 5 nappal. Amúgy 2 nap az még nem késés. Ha szorongsz ideges vagy, amiatt is késhet, talán a melegtõl is, de azt nem hinném.
Nekem megjött ma reggel!Én voltam egyébként a közel 2 hetes várakozó..és furcsa de ahogy reggel nem arra keltem hpgy meggyulladok meg fülledt meleg van és folyik rólam a víz egybõl jobban éreztem magam és meg is jött szóval lehet tényleg ez az idõ befolyásolja..tavaly is így jártam csak akkor még barátom is volt és volt okom izgalomra rendesen de akkor 1 hetet késett kereken de a legnagyobb forróságban..

Lehetséges hogy ilyen meleg a processzor?

BF3 közben a Core Temp nevü progi 255°C-t írt! Ez lehetséges, vagy csak amolyan "bug" volt?:D

Legjobb válasz: Ha láttad kiolvadni a gépházad oldalán a pocit akkor lehetséges.

Ha láttad kiolvadni a gépházad oldalán a pocit akkor lehetséges.
Nem lehetséges.
Vagy a progi rossz, vagy a hõmérõ. 255 az egyrészt nem lehetséges, másrészt a 8 biten ábrázolható legnagyobb szám, tehát egyértelmû kiakadás.
A kérdező hozzászólása: Oké, gondoltam hogy nem lehetséges, csak gondoltam megkérdezem:D Akkor milyen progit tudtok ami leméri a hõmérsékletet?

Ma edzéskor csökkent a teljesítményem, minden nehezebben ment mint máskor. Ez lehetséges, hogy a nagy meleg miatt van?

Más is tapasztalt már ilyet?

Legjobb válasz: Ma én is így jártam! Biztos hogy amiatt!

Ma én is így jártam! Biztos hogy amiatt!
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül :)
Én is így jártam ma!

Lehetséges, hogy a forró, meleg vizes fürdő után nemzőképtelen egy ideig a pasi? Vagy meddősége van?

A barátommal így szoktunk védekezni, hogy forró, meleg vizes vizes fürdőt vesz előtte, é azt mondja, így elhalnak a spermiumok, és így nem tud megtermékenyíteni, ez egy régi fogamzásgátló módszer férfiaknak. Sokszor voltunk már együtt én elhiszem neki ezt, de máso nem hiszik el és azt állítják nemzőpképtelen, mert ennyitől egy pasinak tudnia kéne megtermékenyíteni egy nőt, tehát meddőségben szenvedhet, de ő ezt nem tudja magáról sem. Aggódom emiatt, fél éve vagyunk együtt, eddig mindig megjött nekem még, sosem volt gond, pedig gumit se használunk és tabit se szedek :S 18/L

Legjobb válasz: Ez nem védekezés... Ha így lenne,afrikában nem születnének gyerekek. Lehet hogy steril,és azért kamuzik neked ilyet...

Ez nem védekezés... Ha így lenne, afrikában nem születnének gyerekek. Lehet hogy steril, és azért kamuzik neked ilyet...
Elviekben olyan férfinak, akinek gond van a spermiumok számával (vagy talán a minõségével is), azt szokták tanácsolni a szakértõk (gondolom, andrológus), hogy kerülje a forró fürdõt. Úgyhogy valami lehet benne, de erre nem alapoznék védekezést. Tulajdonképpen mi miatt aggódsz: hogy esetleg mégis teherbe ejt vagy hogy nemzõképtelen?
A kérdező hozzászólása: a teherbe ejtés miatt már nem, eleinte igen, de nagyon gyõzködött, hogy nem lesz semmi ez nála bevált... elhittem neki, ismertem a korábbi barátnõjét õ se lett terhes, hiszen nem anya még a mai napig... viszont nem vagyunk jóba, na mindegy nem ez a lényeg... de ha együtt maradunk és gyereket szeretnénk ennek nem örülnék :(
Nézd, két dolgot tehetsz. Elküldöd most egy spermavizsgálatra. Ott vagy megállapítják, hogy gond van, vagy azt, hogy nincs. Ha gond van valóban, akkor lehet, el kell hagynia a forró fürdõket, akkor viszont gondolnotok kell a védekezésre, addig amíg nem akartok gyereket.
Meleg miatt simán lehet! Sodu-krémet nagyon dicsérik, bepanthen, neogranormon...
Nekem textilpelenka alá csak a Naturlandos csukamájolajos vált be, de az nagyon! Próbáld ki, azt hiszem 250 ft felíratva, de vény nélkül is kiadják. Alig használ valaki ilyet, de tényleg jó! Jobb mint a divatos Sudo és társai!
valóban lehet popsikrémtõl is, nekünk a babylove saját márkás rendszeresen (pár alkalommal próbáltam, aztán továbbadtam a krémet) nagyon csúnyán kiütötte. azóta rendezõdik a dolog egyébként?
Szió, én nem a pelusban keresném a hibát. Nem lehet, hogy olyan mosószert használtál, ami kiváltotta ezt a reakciót? Vagy a popsikenõcs... én kipróbáltam egy jó párat (sudokém és társai) de nekem egyik sem jött be. Helyettük neten találtam Frezyderm babakrémet, mi már azt használjuk egy ideje, szerencsére midnen rendben van azóta. :)
ha még gyereked sincs, akkor ez valóban részletkérdés, de legalább felkészült leszel :) én kakifogó betétbõl is moshatót használok, ami elsõ hallásra hülyeségnek tûnik, de nem az: két funkciója van egyben a kakifogó betétnek, elsõ, amit a neve is takar, a második a baba popsijának szárazontartása. Kakifogónak azért jó, mert könnyen legördül róla a kaki. Ezt a két tulajdonságát nagyon tudományosan elõ lehet adni, ha pl. webáruházban találkozol ilyennel, de ez nem más, mint egy vékony polár anyagdarab méretre vágva. Mindenképp ajánlatos otthon készíteni. Törlõkendõbõl is moshatót használok. Ugyanúgy lehajtogatom õket, mint a nedves eldobható változatát és egy régi adagolódobozba rakom õket, vizet öntök rá. Kérdezz még nyugodtan. Talán babákkal foglalkozol a szakmádban? Vagy esetleg még tanulsz?
5#: köszönöm! :) utolso: és akkor hogyan, ha nem papírral, ujjal lepöccinted, vagy rámarkolsz? :D Vagy mi? -bocs a buta kérdésért... ebbõl talán kiderül nincs gyerekem, de érdekel ez a téma.. ha egyszer lesz akkor ezt már tudjam -álítolag moshatoban hamarabb lesznek szobatiszták is...:)
14 hónapos a babám, fél éve kezdtük. Igazából mindegy mikor kezditek, mert az anyatejes kakit könnyebb az anyagból kimosni, viszont a hozzátápláltat meg a legtöbb esetben le lehet gördíteni. Néha gusztustalan, nem mondom, ezt el kell ismerni :) de erre egy kis segítség lehet a kakifogó papír, bár én anélkül is jól megvagyok
offhoz: megéri-e? megéri, csak nem kell bedõlni a márkás pelusok reklámjának és lehet találni olcsó, vagy ha saját készítésû, akkor akár 0 Ft ráfordításos megoldást is. mennyire van szükség? nekünk nappalra 5, estére 2 nedvszívó pelus kell, tehát 30-35 db, ha 4 naponként mosok. Peluskülsõbõl a pelenkatípusától és a szokásaitok tól függõ mennyiség kell. Viszont azt javaslom, hogy amíg valaki csak ismerkedik a mosható pelusokkal, addig elég kevesebbre beruházni. Konkrétan én elõször 2! db-ot vettem. egyik a babán volt, a másikat kimostam kézzel és ment a radiátorra :) Pár nap alatt kiderült, hogy tetszik a dolog mindkettõnknek és fokozatosan bõvítettem a készletet
elvileg a moshatóban kevésbé pöttyösödik, ezért én is fogzásra tippelnék. azért próbáld gyakrabban cserélni. más ötlet? öblítõt nem tettél a mosásba, ugye? vagy nagyon erõs mosószert, fehérítõt? (mi is moshatózunk, összesen 20 pelus szükséges, 3 naponta mosom. kb. ugyanannyiba került a mosható készlet+mosás, mint 9 hónapnyi papír pelus. tehát 1 éven belül behozza az árát.-ez jó minõségû bambusz pelussal számolva. egyszerûbb elõbb is megtérül. valóban gyakrabban kell cserélni kb.2, 5 óránként, de ez a baba elõnyére válik. tisztább, bõrének jobb, a környezetet sem terhelem vele, és még olcsóbb is. viszont több macera a mosás, sûrûbb csere.)
meleg miatt, fogzás miatt, fertõzés miatt :(, stb. ugyanúgy sok oka lehet, mint eldobhatóban. van a pelusban valamilyen szárazontartó réteg?
Nálunk nem jött be a mosható, sokkal gyakrabban kell cserélni mint a papírpelenkát, és kevésbé szívja magába a pisit, jobban érintkezik a baba bõrével. Az én babámét nagyon irritálta. Hogy mennyi kell egy nap, az attól is függ mekkora a baba, ha még pici akkor kellhet 10 is akár, ha már nagyobb 1 év körüli, akkor szerintem elég 4-6, de babafüggõ is.
off: megkérdezhetem, hogy menniyre éri meg, illetve hány pelust használtok el egy nap és mennyi idõs a pici?
Én is azt használok :) egy ideig sudocremeztünk, de most visszatértünk a jó régi gyógyszertárihoz. tényleg jó. viszont ha igazán gyulladt a popsi, akkor nekünk a bepanthen az ami egy éjszaka alatt rendbe rakja. az elég drága, de jó ha van ilyen esetekre.

Lehetséges, hogy ebben a melegben kevesebbet mozog a babóca a pociban? 35 hetesek vagyunk, és kb 4 napja alig érzem a kicsi fiamat odabent. Baj lehet, vagy csak a meleg miatt van?

Legjobb válasz: Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. Igen, valószínû, hogy ez az idõ befolyásolja. Sokán tapasztaljuk, ne izgulj. Üdv, 37 hetes kismama
szia nekem is így van, estefelé érezem inkább a kicsit de akkor is csak mocorg.Sztem is ameleg miatt van, ne aggódj a lényeg, hoyg jelentkezzen be, hogy megvan és minden ok.Amúgy meg már nagyon sokat alszanak ez is az oka.37hetes kismama

Lehetséges az hogy bi vagyok és pluszba a melegeket is szeretem?

ennyi ja amugy L/16

Legjobb válasz: Szóval te ilyen szeretetszolgálat vagy? Mindenkit szeretsz?

Képzeld el, a melegek is vagy lányok, vagy fiúk, nem különálló faj. :DD
Vagy a hullákat.
Szóval te ilyen szeretetszolgálat vagy? Mindenkit szeretsz?
Remélem nem az lesz a következõ, hogy az állatokat is megkedveled.:)
Hogy van az, hogy biszex vagy és a homikat is szereted?
Ok ha ezt így tudod akkor mi a kérdésed, kedves kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: összegzés:lànyokat fiukat és melegeket is szeretek.
Szerintem te csak nagyon el vagy tájolódva kérdezö.. Na meg az agyi szinted is elég alacsony... Bi lehetsz, de mi a fenéért vonzódnál már a melegekhez, ha egyszer bi vagy? Öket pont te nem fogod érdekelni..
Tehát akkor összegezzük: Te szereted a lányokat, a fiúkat és a csak fiúkat szeretõ fiúkat. Ha jól értem. Kemény vagy. Bár nem értem hogy lány szempontjából miért izgatóak a bu*zik. A kérdésre a válasz: igen lehetséges.
Szegény kérdezö primitív nagyon..

Az elmúlt pár napban alig mozgott a pocaklakóm, most nálunk esik, és ma elég aktív volt. Lehetséges, hogy majd egy front hatására fog kibújni? Ha igen, akkor hideg, vagy meleg front?

Legjobb válasz: Nem törvényszerû, de amikor én szültem, nem volt semmilyen front.Viszont rá egy hétre állítólag dömping volt, 10 kismama szült meg 2 óra leforgása alatt....Nyár volt, és hidegfront jött éppen:)

Nem törvényszerû, de amikor én szültem, nem volt semmilyen front.Viszont rá egy hétre állítólag dömping volt, 10 kismama szült meg 2 óra leforgása alatt....Nyár volt, és hidegfront jött éppen:)
Hát, nem akarlak elkeseríteni de a fiam is frontérzékeny.Bent a pocakban a vége felé már volt amikor apa fogta a hasam mert én már majdnem sírtam ugy fájt a mozgolódása.40.+10 napra inditották, két ujjnyira voltam már akkor kitágulva.Sajna rettenetes rossz alvó és a frontokat 2 nappal elõbb megérzi.Na, olyankor az alvás felejtõs.Egyébként egy tüneményes, vidám, érdeklõdõ baba.De persze ettõl még lehet hogy front fogja nálad "kihajtani".Könnyû és szép szülést nektek.

Lehetséges, hogy azért van egyre több tini meleg fiú manapság, mert a sok utálatos lány miatti csalódás egyszerûen a rendes fiúk felé terelte a vágyaikat?

Sokáig én sem hittem, hogy ez lehetséges, de annyira sok utálatos személyiségû lány van, hogy már valahogy ezt sem tartom kizártnak, hogy sok fiú a csalódások miatt inkább egy jó fiú baráttal élvezi az életet. Bár én most inkább aszexuálissá kezdek válni, inkább egyedül, mint utálatos, romlott lánnyal éljem az életem.

Legjobb válasz: Nem, inkább ahhoz, hogy most divat homokosnak lenni - sõt, lassan már ciki heterónak.

Nem, inkább ahhoz, hogy most divat homokosnak lenni - sõt, lassan már ciki heterónak.
régen nem volt egy balkezes sem. Ma már sokan azon. Mert divat lett? Nem, csak régen átszoktatták õket a jobb kezük használatára. Mert a bal kézt használni csúnya. Egyesek szerint. Mára rájöttek az emberek, hogy jobb, ha azzal a kezével ír az ember, amelyikkel akar. Nincs több balkezes ma sem, de ma már nem ciki balkezesnek lenni. Melegekkel is ez van: Régen titkolni kellett, ma már nem. Semmivel sincs több meleg mint 100, 500 éve, de ma már nem kell elbújdosni.
Ezt az idiótaságot, hogy "divat hominak lenni" miféle félkegyelmû találta ki? Nagyon elterjedt nézet azok körében, akik nem szeretnek/nem tudnak gondolkodni...
"#2-es, ezekkel az állításokkal én tudnék vitatkozni. Engem legutóbb egy kifejezettem nem vonzó (nem akarom már sértõ szavakkal illetni) lány rondázott le, úgy, hogy végig kedves voltam vele!" Vagy talán mégsem. Talán még sem vagyok olyan jófej, humoros és kedves, mint amilyennek te képzeled magad. Másik lehetõség: egyszerûen nem voltál az esete. Ez van. Ettõl még nem lesz ordas qurva minden nõ.
Lehetséges, de szerintem ez mindenkinél másképp van, van aki egyszerûen a fiúkhoz vonzódik, van aki divatból, és vannak akik csalódások miatt lesznek azok.De ne add már fel, igenis vannak rendes lányok.
Divat hominak, leszbinek, bisexnek, perverznek lenni sajnos
A kérdező hozzászólása: #2-es, ezekkel az állításokkal én tudnék vitatkozni. Engem legutóbb egy kifejezettem nem vonzó (nem akarom már sértõ szavakkal illetni) lány rondázott le, úgy, hogy végig kedves voltam vele!
Nem. Miért ha te csalódnál sokszor a lányokban akkor melegé változnál? Nyilván nem mert nem így mûködik.
Nem lehetséges. A szexualitás meghatározó részben az anyaméhben eldõl.
Tul sokan nezik a twilight filmeket..
Nem. Nem lehet varázsütésre megváltoztatni egy ember szexualitását. Nem lesz heteroból homoszexuális. Soha. Az megint más kérdés, hogy van olyan [email protected], aki elérhetetleneket pályáz meg, vagy akkora tahó, hogy az már elviselhetetlen. Az ilyenek nézzenek magukba és ne a másik nemet okolják a szerencsétlenségükért.
A szexualitás nem divat kérdése, de a heterók nagy divatot csináltak belõle. Mindenhol reklámozzák a "párkapcsolatukat" Heteró vagy?Menõ vagy.És van aki büszke is rá:D Azt hiszi ez az õ érdeme:D Jó sok buta ember van, te jó ég.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!