Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy a lány ujja (4 db)

Igen.
Attól függ mennyi idõ telik el, mert ugye a spermák nem olyan túl hosszú életûek, meg a szabad levegõ sem tesz nekik jót! De elvileg elõfordulhat!

Lehetséges hogy az ivartalanitott lány cicam a másik lány cica miatt pisili le az ágyat ujra és ha igen akkor megszűnik e ha a masikat is ivartalanittatom?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem biztos. Nekem volt egy lánycicám, aki ivartalanítás után kezdett el a falra pisilni.

Egyáltalán nem biztos. Nekem volt egy lánycicám, aki ivartalanítás után kezdett el a falra pisilni.
Nálunk is az ágyra pisilt egy évig. Annyi ideig tartott rájönnünk, hogy a másik cicára féltékeny. Nem hiszem, hogy az ivarosság miatt lenne.
Nem hiszem, hogy a másik cica miatt pisilne az ágyra.Az én macskám is (1, 5 éves)ivartalanított nõstény, és nincs másik állat a lakásba, és pár hónapja õ is rendszeresen az ágyra pisil. :-(

Szexmániás fiatal fiú vagyok, lehetséges, hogy ezért nem bírok megállapodni egy csajnál sem, ezért hajt folyton a vágy, hogy új lányokkal flörtöljek és ezért tanítgatom őket a dolgokra?

Főleg a 14-15 éves csajokkal szeretek flörtölni, smárolni, szexelni akármi csak már az az érzés, hogy én vagyok nekik az első is felpörget, meg fura mód van, hogy már a csajok jönnek maguktól, hogy tanítsam már meg nekik mondjuk a csókolózást vagy egyebet, én meg emiatt folyton úgy érzem nem bírok leállni, járhattam volna már több lánnyal is, mégsem tettem. Ha egy lányt megtanítok dolgokra, akkor új lányra vágyom.

Legjobb válasz: Addig csináld még jól esik.

Addig csináld még jól esik.
Szégyelld magad.
Tanítgatni? Szerintem elõször is halászd ki a gatyádból a kezedet.

Szűz lány vagyok és a barátommal 4 hónapja próbáljuk a szexet, de nem megy mert összeszűkűl és nagyon fáj mikor az ujja át akarná szakítani a hártyát. Lehetséges az is, hogy gátlásos vagyok és az miatt nem megy. De hogyan győzzem le?

Olvastam err?l a vaginizmusról, de ott úgy van, hogy nem tágul, enyém (barátom állítása szerint) már tágult a 4 hónap alatt, egyre beljebb tud menni az ujjával. Egyébként orális meg petting szokott lenni. Segítsetek, ha tudtok! :)16 éves lány

Legjobb válasz: A gátlásosság nagyon befolyásoló tényezõ lehet. Szerintem próbálkozzatok (még)több pettinggel, ujjazással, teljesen engedd el magad, nyugodt körülmények között, hogy ne az legyen hogy félsz valamitõl is (pl. rátok nyitnak).

A gátlásosság nagyon befolyásoló tényezõ lehet. Szerintem próbálkozzatok (még)több pettinggel, ujjazással, teljesen engedd el magad, nyugodt körülmények között, hogy ne az legyen hogy félsz valamitõl is (pl. rátok nyitnak).
Elõször is nyugodj meg! Ez a legfontosabb.Muszáj ellazulnod ahhoz hogy sikerüljön a dolog.El kell lazítanod magad teljesen. Elég nedves vagy, mikor a barátod be akarja dugni az ujját? Mert ez is nagyon fontos. Hosszan kényeztessen elõtte, ez az oldódásban is segíteni fog, és ha kell, használjatok síkosítót is.Legyetek türelmesek, siekrülni fog. Én is ilyen voltam, és mára már nincs semmi probléma, már szeretkezni is tudunk a párommal és nagyon élvezem. Elõtte persze rengeteg petting volt, aminek az eleje nem volt éppen kellemes, de sajnos ezeken át kell esni.Késõbb, az elsõ szeretkezés legalább kevésbé, vagy egyáltalán nem fog fájni. Már nagyon sok ilyen kérdés volt egyébként, azokból sok mindent megtudhatsz!Használd a keresõt :)
Nem lehet, hogy az a baj, hogy ennyire a szexre koncentrálsz? 16 éves vagy, még bõven van rá idõd, elõbb-utóbb úgyis meglesz, gondolj erre! Inkább ne azon agyalj, hogy a francba, tuti nem fog beférni, hanem próbáld kiélvezni azt, ahol éppen tartasz. Szûz nem leszel már soha többet, ha egyszer elveszted, szal engedd el magad, és élvezd ki azt, ami most van! CSAK arra próbálj gondolni amikor kényeztet, hogy milyen jó.
lehet, hogy még idõre van szükséged, mi fél évet vártunk a barátommal, mondjuk már idõsebb voltam nálad 2 évvel. még ismerjétek meg jobban egymást, nem kell sietni. az is lehet, hogy nem ilyen probléma van és akkor lehet, hogy érdemes lenne elmenned nõgyógyászhoz.
Miért szurkoltok neki és adtok tanácsokat!!! Figyelj, az a helyzet, hogy a szervezeted még em elég érett a szexuális kapcsolatra! Nem kell rohanni sehova! Ha ennyire akarod, sok negatív élményed lesz még, mert csak az agyad akarja, de a tested, lelked még nincs felkészülve rá! Várj amíg Te kívánod és tudod, hogy kívánod a dolgot!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!