Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy Mecsek (2 db)

Lehetséges, hogy a 7 hetes kislányomat a Mecsek Baby tea túlpörgeti?

Mert egész nap nem alszik este alig tudom elaltatni ma pl nem sikerült, álombasírta magát mert annyira jár egész nap a keze- lába, hogy elaludni se tud t?le, és sokszor akkorákat dob magán, hogy én is megijedek, normális dolog? Persze a véd?n? azt mondja igen, de én nemtudok nem tör?dni ezzel a problémával.

Legjobb válasz: kizárt! Akkor nem kaphatna ilyet minden baba. Valami más lehet....

kizárt! Akkor nem kaphatna ilyet minden baba. Valami más lehet....
próbáld ki hogy csak anyatejet kapjon! én nagyon tea ellenes vagyok, a természet azért "alkotta" a tele cicit hogy azzal tápláld a babát. A tea gátolhatja a tej tökéletes felszívódását (ezt orvosok mondták) És ha csak szomjas akkor is elég a tej. Nyugodt éjszakákat és csordulásig tele ciciket kívánok :)
Nekünk a hasa fájt ettõl a teától. Az én kislányom is volt ilyen. Nappal nagyon nehezen aludt, el. Erõs akaratlan mozgásai voltak már a fáradtságtól. Most kilenc hetes, és kb. egy hete tud napközben jókat aludni. Én ringattam, sétáltunk, a bébihordóban hintázott... Kitartás, ki fogja nõni!
Én is tea ellenes vagyok. Szoptattam, meg baby vizet kapott pár kortyocskát. 10 hós és még egyáltalán nem kapott teát. Adj neki inkább almalevet, vagy ilyen üveges bébiitalt, ha muszáj. A víz a legjobb szomjoltó, ha nem iszik belõle akkor nem is szomjas!!!
Hát 7 hetes babának Én sem adnék teát, fõleg ha van bõven tejed. Nincs is rá szüksége, csodálkozom, hogy egyáltalán megissza. Az Én kislányom 3 hónapos, és kíváncsiságból próbáltam már Neki adni teát, de nem kell Neki. Még a vizet sem issza meg. Csak a tejcit kéri.

Lehetséges, hogy a Mecsek bébi teától pukizik egyfolytában a bébim?

Legjobb válasz: Szia! Valószínû, mert abban van kömény. De éppen ez a cél :) Addig örülj, míg kijön,mert ha nem jönne, akkor lehetne éjszakázni a hasfájással. :( Volt benne részünk !

Szia! Valószínû, mert abban van kömény. De éppen ez a cél :) Addig örülj, míg kijön, mert ha nem jönne, akkor lehetne éjszakázni a hasfájással. :( Volt benne részünk !
Ez a tea pont erre való!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!