Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 90 (8 db)

A Nissan üzemanyag tartálya a gépkönyv szerint 90 liter. Lehetséges hogy 95 litert tankoljanak bele? Nekem még nem sikerült de a kutasnak igen! Lehetséges ez?

Legjobb válasz: lehetséges ha ÁTBAXNAK.énis tankoltam már 52 litert az 50 es tankomba aztán negyedig volt a mutató.simán átvertek.

lehetséges ha ÁTBAXNAK.énis tankoltam már 52 litert az 50 es tankomba aztán negyedig volt a mutató.simán átvertek.
Többet sosem. De még 90-et sem, inkább olyan 85-öt, ugyanis általában a tank kialakítása miatt mindig marad valamennyi üzemanyag benne. Tehát átb*tak, vagy a kutas egy rohadt nagy varázsló.
Nemtdom hogy lehet-e, az viszont elég nagy FAIL hogy a babettámat ami gyárilag 3 literes tankkal bír, ügyeskedve számláló szerinti 2 literbõl telerakom :D
Én a gyári 50 literes tankomba rendszeresen tudok 60 litert is belerakni. (más-más kutaknál is). Igaz, az utolsó 5-10 litert már csak belecsurgatni tudom.

Valahogy lehetséges, hogy egy 90-es számra ingyen sms-t küldjek?

Legjobb válasz: Utolsónak. Emeltdíjas számra kéne küldeni, majd szólj a 90-es szám tulajdonosának Csajágröcsögén, hogy kapcsolja be a "blutuszt". Ez egy hasznos válasz volt...

Utolsónak. Emeltdíjas számra kéne küldeni, majd szólj a 90-es szám tulajdonosának Csajágröcsögén, hogy kapcsolja be a "blutuszt". Ez egy hasznos válasz volt...
Nem- emeltdíjasra semmiképp...
Lehet .... 1.Lépés: mind a 2 teloszámnak be kell kapcsolni a 'blutuszt" 2.lépés: fogj egy papirt és egy ceruzát 3. lépés : ird le azt amit szeretnél 4. lépés: küld el "blutuszon" és igy megkapja na igy kell ingyen sms-t küldeni:DD

Lehetséges, hogy egy 90 kg feletti nő nem fog nagyon sokat hízni a terhesség alatt?

Reménykedem ?szintén... Ok nélkül híztam 20 kg-ot és a dokik nem tudják miért. Lehetséges, hogy babás vagyok, de még nem teszteltem. Félek, hogy nagyon-nagyon sok lesz rajtam. Tudtok tanácsot adni? El vagyok keseredve, nem szeretném, hogy emiatt menjen tönkre a kapcsolatom a férjemmel...

Legjobb válasz: Szia, én 94,3 kg-val lettem terhes és 86,5-tel mentem be szülni. Szülés után 75 kilóval jöttem haza. Errõl ennyit. Ha tudom, hogy a terhesség fogyaszt, hamarabb esek teherbe :-).

Szia, én 94, 3 kg-val lettem terhes és 86, 5-tel mentem be szülni. Szülés után 75 kilóval jöttem haza. Errõl ennyit. Ha tudom, hogy a terhesség fogyaszt, hamarabb esek teherbe :-).
szia én 86kiló vagyok. ma azt mondta a doki havonta 1kilót hízhatok, ha nem akarok bálna lenni. Mert szerinte a kapcsolatok többsége azért megy tönkre, mert a nõ elhagyja magát terhesség alatt és bálna lesz. Szóval azt mondta, napi max 2liter folyadékot ihatok, és ebben benne van a leves, gyümölcs stb (tehát 1barack 2decinek felel meg). Azt is mondta, hogy hülyeség az, h mki azt mondja együnk sok dinnyét, nem szabad. És gyümölcsöt is mértékkel mert tele van gyümicukorral, ami szintén hízlal.
Én is elég nagy súlyu vagyok, és most lett + tesztem, úgyhogy valószínû, h kisbabám lesz. Igazából nem vagyok elkeseredve, mert mióta a baba érzésem van fogytam 4-5 kilót, méghozzá úgy, h csak reggelizem, és délben nagyon minimálisat ebédelek... nem is vagyok igazából éhes!Délután pedig max. egy fagyit eszek. Ez így pont jó nekem!
sajnos nem így van hogy aki nagyobb súlyú az kevesebbet hízik, hanem inkább jobban ellenõrzik a súlyát és szigorúbban figyelik..tehát ha babás lennél neked kellene vigyázni, hogy 12 kilónál többet próbálj meg nem hízni.. Most pedig tesztelj! Mennyi idõs lennél? Nem nézték meg miért híztál? cukor? stb..vér?-jobb lenne a baba elõtt tisztázni.
Szia! Én 94.4 kg-mal kezdtem a terhességet és most a 33. héten 91.6 kg vagyok. Ha egészségesen étkezel, nem fogsz sokat hízni! Én az elsõ hónapokban 3.5 kg-ot fogytam. Ne fogyókúrázz! És amit az elõzõ válaszoló írt, az szerintem nem túl jó. Egyél többször keveset. Korpás vagy teljes kiörlásû pékárut, sok zöldség gyümülcs, kerüld a sót és a nehéz ételeket. Viszont ne hagyj ki étkezést. Ha nem vagy éhes, akkor gyümölcs, vagy zöldség vagy keksz. Nekem egyszer acetont találtak a vizeletemben és az orvosom azt mondta, hogy azért volt mert éheztem (azaz nem ettem vacsorát)Jól kikaptam érte. Ha kihagysz egy étkezést, a szervezeted zsírt kezd el lebontani, ami tele van méreganyaggal és az eljut a babádhoz. Ezért tiltják a fogyókúrázást. Ja és rengeteg folyadék, ami víz, vagy gyümölcslé legyen! Remélem tudtam segíteni!
az elõzõ vagyok, elnézést, a fagyis válaszolóra gondoltam, hogy nem túl jó ötletet adott!
Mindenkinél csak saját magán áll, hogy ennyit hízik. Aki figyel, hogy mennyit eszik (naponta 6-szor kell, de nem mindegy mit) és mit, annál nagy gond nem lehet, ha mozog is kicsit mellette. Aki persze hajlamos a hízásra arra jobban feljöhetnek a kilók. Túlsúlyos kismamáknál inkább az szokott a gond lenni, hogy nem látják rajtuk a terhességet.
A kérdező hozzászólása: Szia! Május 26-án jött meg utoljára, reménykedek, hogy babó, mert olyan tünetek vannak és még ilyeneket soha nem éreztem. Szívritmuszavarom volt januárban a refluxom miatt, elküldtek vérvizsgálatra, az rendben volt, de pajzsmirigy vizsgálatra nem küldtek. Mit tehetek speciális diéta? Válaszod köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! Már el is múlt a rossz kedvem. :-)
Ez az, fogyózzatok csak a terhesség alatt, nehogy még kövérebbek legyetek. Eddig nem zavart benneteket? Jó kövér gyerekeitek lesznek felnõtt korukra, mert a nagy diétázásokhoz alkalmazkodik a szervezetük, kinn meg megkapnak minden földi jót. Gratulálok annak is, aki jól lefogyott...megnézném a gyerekét 10 évesen.
A kérdező hozzászólása: Üzenem az utolsó válaszolónak, aki valószínû egy girnyó, hogy a sors sokszor fordul, és nem kívánok neked csak ennyit...
Bocs, hogy "girnyó"ként megmondom a véleményem, amit egyébként alátámasztanak orvsi megfigyelések is. Tedd, amit akarsz, ne érdekel az életed, a jókívánságaid meg remélem hatványozottan szállnak vissza rád, te szerencsétlen.


Lehetséges, hogy valakinél nem működik a 90 napos?

Lassan egy hónapja csinálom, és semmi.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!

Nem hiszem, hogyha valóban van rajtad felesleg, akkor nem megy le semmi. Biztos vagy benne, hogy van rajtad felesleg? Ha kevés van (írtad 10 kilót szedtél fel, de ebbõl még nem tudjuk, hogy ebbõl mind feleslegnek számít-e), tehát ha kevés van, akkor még többet kell mozogni! Én az elsõ hónapban 5 kilót adtam le, amit akkor a ruháimon nem is igen vettem észre, csak amikor ráálltam mérlegre, akkor tûnt szembe a változás.. s amúgy azelsõ kiló az víz, ami kimegy a szervezetbõl, lehet ezért nem érzed annyira a fogyást.. ha letelik 1 hónapod állj mérlegre, s kiderül, mi is történt!
10 kg felesleg valóban nem számít olyan nagyon soknak, illetve azt mondják, hogy ez a diéta annak hat gyorsan akinek igazán nagy súlyfeleslege van. Szerintem Nálad is fog hatni, csak valószínûleg lassabban indul be. Lehet hogy mondjuk viszonylag lassabb az anyagcseréd is. Szerintem tarts ki még! Mozogj sokat, és igyál minden nap elegendõ (legalább 1, 5 2 l) folyadékot (érdekes, de nekem egyszer ez vált be, már hosszú ideje fogyóztam és nem indult be a fogyás, és akkor valaki azt mondta, hogy lehet hogy nem iszom elegendõ folyadékot, és a szervezetem mindent "megköt" emiatt, és nem is méregtelenít megfelelõen... és igaza lett! :) ) Szóval szerintem elõbb utóbb lesz eredménye, ne add fel. Ha pedig nem sikerül annyit fogynod vele amennyit szeretnél, akkor próbálkozz más típusú diétával, hiszen mindannyian mások vagyunk, nem hathat mindenkinek ugyanúgy a 90 napos... Sok sikert kívánok! :)
A környezetemben eddig mindenkinek bevált és én is jó úton haladok. Erre nehéz választ adni, de szerintem nézd át mégegyszer a diétát, hátha valamit elnéztél és nem azt eszed amit lehetne. Sokaknál okoz gondot, hogy akkor melyik kaja hova is tartozik. Nem tudok másra gondolni, csak hogy valamit mégse jól csinálsz. Olvass utána mégegyszer!
Az is lehet, hogy nem iszod meg a húslevest, vagy nem eszed meg az étcsokit... Ezek mind lényegesek.
Utóbbiba belekötnék :) Nem szoktam inni levest, mivel nem vagyok leveses típus... az étcsokit pedig legtöbbször elfeljtem, mégis lement 1 hónap alatt 5 kg =) én 14 kg felesleggel kezdtem
Hát tudod én is a dohányzás abbahagyása után szedtem fel 13 kg-ot, amitõl évek óta nem tudtam megszabadulni. Hoszú lenne leírni, hogy mi mindennel próbálkoztam, ami 2-3 kg erejéig mûködött is, aztán gyorsan vissza is szedtem. (Megjegyzem és a Norbi diétát is csináltam 3 hétig, de semmi, egy deka sem). Elképzelhetõ, hogy az anyagcserémmel van némi gondom, mert ez a 90 napos viszont levitte ezeket a kilókat. Arra nagyon figyelj, hogy sok folyadékot igyál és ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, akkor meglesz az eredmény, ne add fel.

Az lehetséges, hogy a CPU-m 90°-os? Mert a Everest azt írja ki. Nyáron mindig túlmelegedett a gép, de nem kerítettem neki különösebb figyelmet. Levettem az oldalát, és ment. De ez azért már sok, nem?

Legjobb válasz: már a 60 is sok, jelenleg, miközben olvasod a válaszomat is, sülnek meg az alkatrészek a procid alatt és körülötte. most azonnal kapcsold ki a géped, pasztázd újra a procit, takarítsd ki a ventillátorokat, ha overclockoltad a procit vedd vissza alapra, nézz egy hõmérsékletet, és ha 60°C alatt van, gyere vissza az oldalra, és dobj egy zõdet.

már a 60 is sok, jelenleg, miközben olvasod a válaszomat is, sülnek meg az alkatrészek a procid alatt és körülötte. most azonnal kapcsold ki a géped, pasztázd újra a procit, takarítsd ki a ventillátorokat, ha overclockoltad a procit vedd vissza alapra, nézz egy hõmérsékletet, és ha 60°C alatt van, gyere vissza az oldalra, és dobj egy zõdet.
60 C az még bõven benne van a határban. Nem sok. majd ha 70-75 fölé megy akkor kell aggóni. 90 nél szó szerint pattanni kéne kikapcsolni a gépet:D
a 70 foknál én már pattanni szoktam, jobb ha az ember újrapasztázza mielõtt késõ. nem kell megvárni, mert onnantól már úgyis csak romlani fog a helyzet, 1 hónap és már tuti 90-nél jársz. nem kell baromságokat mondani. kb 63°C-nál kezd el megsülni a hõvezetõ paszta, onnantól meg már csak nõ a hõmérséklet.
Lehetséges, de igen, már egészségtelen a 90.
Hogyne, meg azzal is, hogy nem is volt hiteles a mérõmûszer :D
Nem, te meg ha ennyire gyökér vagy hogy 140-el mész akkor fizetsz drága barátom.
Lehet hogy zoomolt a fényképezõjük.

Hogyan lehetséges az, hogy a (szoftver) játékok 90% már azelőtt, hogy megjelent volna a boltokban, 2-3 héttel a megjelenés előtt már torrent oldalakon fent vannak?

Mindig is kíváncsi voltam rá, de sosem értettem, hogy azok akik feltöltötték, honnan szerezték be

Legjobb válasz: külföldön sokkal elõbb megjelennek.

külföldön sokkal elõbb megjelennek.
A kérdező hozzászólása: Kicsit akkor ki egészíteném a kérdésemet. A fentebb írott "megjelenés dátum" alatt nem a hazai megjelenés idõpontját értettem, hanem a legkorábbi megjelenés dátumát ami általában mindig [NA] azaz North America (Észak Amerika). Dehogy egy konkrét példát is mondjak az estere. A sokak által várt Deus Ex: Human Revolution legkorábbi megjelenésének a dátuma az 2011 Augusztus 23 (Persze, hogy amerika :D) de a játék már vagy lassan 2 hete, de másfél hete biztosan van, hogy kikerûlt a torrent oldalakra. Erre vagyok kíváncsi, hogy ezt, hogy csinálják? Honnan szerzik meg a játékot akik feltöltik?
igen, igaz. megnéztem és tényleg fent van már a torrent oldalakon. valamint azis mellé van írva, hogy béta verzió és hogy lopott. A megjelenési dátum az egy dolog, addigra már a készítõk rég elkészítik a játékot.Aztán elkell juttatni a boltokba még a megjelenés elõtt. A boltokba megérkezik de csak azon a napon kezdhetik meg az értékesítést. Tehát elég sok mindenki hozzáférhet a játékhoz a megjelenés elõtt. Pl az egyik fejlesztõ, ellopja félkész állapotba, vagy stb...
A kérdező hozzászólása: Szerintem is errõl lehet szó, hogy vagy valamelyik fejlesztõ vagy pedig valamelyik bolt alkalmazottja ahova már kiküldték 1 héttel elõbb a játékot, hogy ne az utolsó pillanatba keljen küldözgetni és aggódni, hogy idõben megérkezik-e, ellopja és feltölti valamelyik nagyobb torrent oldalra és onnantól már csak várnia kell, hogy valamelyik "hacker" csapat feltörje (cracket csináljon) a játékot és már kész is.
Mielõtt elkezdenek árulni bármit, nem csak software-t, hanem akármit, mindig feltöltik vele a raktárakat. Ezt a procedúrát lehet, hogy már két héttel vagy egy hónappal elkezdik a cucc megjelenése elõtt. A crackerek mindig megvárják a megjelenési dátumot (lehet, hogy már egy héttel elõtte végeznek a cuccal), mégpedig azért, mert ha vízjeleve volt az anyag valamilyen módon, ne bizonyíthassák rá egy alkalmazottra sem a kiszivárogtatást. Nah, remélem érthetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!