Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 7. hét (17 db)

Persze. Az a 2 nap nem lényeges.
Középidõ elõtt fogant. Nem számít ez a pár nap.
A kérdező hozzászólása: Csak az a aaj, hogy a genetikai uh-ra ez alapján írtak ki.Optimális idõ 12 hét +1-6 nap.Én akkor a régi számításom szerint 12 hét 0 napos leszek.Nekem fura, hogy pici növésem és elõzõ terhességem után most ilyen változás legyen.Elõtte nap a dokim a rendes idõt állapította meg és 3 mm-rel kisebbnek nézte.
Én 14 hetesen kaptam idõpontot a genetikaira.
igen a magzat nagysága a lényeg ez csak jó hír.:)
Én azt hittem 12 hét 2 napos vagyok mikor a genetikára mentem, ott kiderült a méretekbõl hogy már 13+2 vagyok, ne aggódj 1 hét ide vagy oda nem számít a szûréseknél se
Az ultrahang eredmények csak tájékoztató jellegû, nagyjából adatokkal.Genetika tanácsadásra volt aki 22 hetesen is még kapott idõpontot igaz el is küldték mert 20 hétig ajánlott.Nekem volt olyan hogy két nap alatt két hét különbség.Utolsó mensi elsõ napjától számold az a biztos általában!
Minden vizsgálatot akkor csináltatsz meg, mikor tudsz.Egyedül az afp ami fix. Vagy szólni kell h máridõsebb vagy.
Én 02.24-én voltam -elvileg- 10hetes és 3 napos.03.03-án pedig 13hetes és 3 napos..szóval nem kell megijedni..

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Mennyire pontos az ultrahangos vizsgálat? Az orvos megállapította, hogy 7 hetes terhes vagyok. De körülbelül 4 hete volt egy negatív tesztem. Attól az orvos számolt jól? Vagy lehetséges eltérés?

Legjobb válasz: Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.

Ha most vagy 7 hetes és kb. 4 hete volt a negatív teszt, akkor 3 hetes voltál mikor teszteltél. Az volt szerintem a korai. A dokinak azért már van ebben tapasztalata. Amúgy az utolso menszidtôl kell számolni a heteket.
Az orvosok általában az utolsó menzesz elsõ napjától számítják a terhességet. Ha még nem volt elég HCG hormon a szervezetedben, hogy kimutassa a teszt, hogy terhes vagy, vagy esetleg hibás volt a teszt, akkor simán mutathatott negatívat annak ellenére, hogy mégis terhes voltál már. Amúgy pedig plusz-mínusz 2 hét mindig benne van a pakliban.
12.hétig egyformák a magzatok, a méretük pontosan utal a korra, ezért pontosnak tartják az uh-ot.12 héttõl már változó az azonos korú babák mérete, mert más-más tulajdonságokat örökölnek a szüleiktõl stb.
Az elsõvel teljes mértékben egyet értek. Ha most vagy 7 hetes, és kb. 4 hete csináltad a tesztet, akkor még csak 3 hetes lehettél, tehát kb. akkor kezdõdhetett meg a beágyazódás. Korai volt az a teszt, esélye sem volt még kimutatni a terhességet. Szóval valószínû, hogy jól számolt az orvos.

Voltam nőgyógyásznál 7-8 hetes terhes lehetek 14 mm-es a petezsák nincs magzat. Várunk egy hetet ha akkor sem, akkor baj van. Lehetséges, hogy még nincs magzat a 7. hétben? Bizakodó vagyok és remélem a 8-9. hétben lehet még magzat és szívhang.

Legjobb válasz: Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája

Szerintem még van esély magzatra! Nekem az elsõ terhességemnél 35 mm volt a petezsák magzat nélkül amikor abortuszra került sor. 5 hós kisfiú anyukája
Én a helyedben fölkeresnék egy másik orvost is. Hátha csak õ nem látta. Szerintem egy 14 mm-es petezsákban lennie kell embriónak. Ráadásul szívhanggal. Keress fel egy másik dokit! Hozzáteszem ez csak egyéni vélemény. Tüneteid vannak? Émelyegsz v melleid feszülnek? Mert ha igen akkor nem lehet baj!!!! Szorítok!!!
Ha hüvelyi UH volt, akkor már valamit kellett volna látni. Vagy nem 7 hetes vagy, hanem 6! Mikor volt az utolsó mensid? Elptte 1 héttel is foganhatott, vagy tudod, hogy mikor volt peteérésed? Ha hasi UH volt, akkor semmi gond! De ez a petezsák méret valahol 6 és 7 hetes között van...
Nekem 4 hetesen volt 13 mm-es a petezsák és rá 3 hétre rendelt vissza az orvos a 7- ik héten és akkor már volt szívhang is. Szerintem még nem vagy 7-8 hetes terhes, kicsit késöbb estél teherbe(ezt csak te tudhatod).
Mi lett végül Veletek??? Azért kérdem mert ugyanebben a cipõben járok én is.. 7 hetes lehetek és 14 mm es petezsákban nincs embrió.. már kisírtam a szemeimet.. 1 hét múlva kontroll ..ha akkor sem lesz semmi abortuszra kell menjek.. :(((

Jövőhét hétfőtől lenne a 7 napos szünetem. Viszont azt szeretném h 1 héttel később jöjjön meg. Mert ez most rossz hétre. Lehetséges? Hogy tudnám megcsinálni?

így biztonságos marad a szex? ugyanúgy véd a fog.gátló? ( ez lenne majd a 3. levél Gestomix-om. ) nem túl korai eltolni? bocsi h ennyi kérdés meg minden,csak ez még új nekem :D

Legjobb válasz: egy héttel nem tudod eltolni.ilyenkor nem kell szünetet tartani a két levél között,aztán a 2.után megjön. ezt orvos mondta,de azt is hozzátette hogy nem szabad sokszor csinálni.évente max.2szer 3szor.

egy héttel nem tudod eltolni.ilyenkor nem kell szünetet tartani a két levél között, aztán a 2.után megjön. ezt orvos mondta, de azt is hozzátette hogy nem szabad sokszor csinálni.évente max.2szer 3szor.
Csak azt tudod megcsinálni, hogy szünet nélkül beszeded a következõ levelet (mintha semmi sem történt volna), de akkor nem egy héttel tolod ki, hanem egy egész ciklussal. Vagyis egyszer nem jön meg. Profi sportolók szokták ezt csinálni, de nem nagyon javasolnám, ha tizenéves vagy.
Ne hagyd most semmiképp abba. Ne tarts szünetet, szedd végig a következõ levelet is. Teljes védelmet fog továbbra is biztosítani. Mihelyst viszont végigszedted a 2. levelet, mindenképp jöhet a 7 nap szünet, utána meg mehet minden a régi kerékvágásba. Egy évben ezt tényleg 1-2 alkalommal el lehet játszani, ha a helyzet úgy hozza (pl.nyaralás stb...)
Vagy nem tartasz szünet a levelek között... vagy most hagyod abba és a megvonásos vérzés után újrakezded. Ezt egy évben egyszer meg lehet tenni.
A kérdező hozzászólása: * rossz hétre esik. bocsi.
Nyugodtan megcsinálhatod! Egy hétig tovább szeded, és utána tartod meg a szünetet (a maradék tablettákat elteszed tartalékba)! Nem kell feltétlen végig szedni szünet nélkül! Bajod se lesz tõle, és a védettséged is megmarad!
Úgy, hogy kihagyod a szünetet és elkezded a köv. levelet és 1 hónapot csúsztatsz.
Elég, ha nem tartasz szünetet és 1 héttel tovább szeded! Nem kell egy egész levéllel szünet nélkül!

7. hétben vagyok és még csak petezsák látszik. Hogyan lehetséges ez?

Szörnyen meg vagyok rémülve, hogy hogyan lehetséges ez?! Kaptam id?pontot 2 hét múlva, hogy addigra már biztosan kiderül.. Volt hasonló vkinek?

Legjobb válasz: Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6,5 cm és minden megvan:)) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)

Szia! nekem is csak az látszott 7 hetesen! 12mm a petezsák! Szerintem nincs miért izgulnod! a 12 hetes UH-pedig 6, 5 cm és minden megvan:) ) Szóval NYUGI!!! minden jót egy 14 hetes kismama:)
Mindenkinek az látszik ilyenkor.
Nekem hét hetesen nem csak a petezsák látszott. Nincs igaza a második válaszolónak.
Szia! A 7. hétben már a magzatnak is kell látszani, ilyenkor már szivhang is van.Lehet, hogy késõbb fogant a baba /nem irtad hány napos a ciklusod/. A rosszabbik esetben csirátlan petérõl is lehet szó, ami azt jelenti, hogy a petezsák nem tartalmaz embriót. Reméljük, hogy az elsõ esetrõl van szó. Nekem sajnos az utobbi volt.
Szia. Nekem a 7.hétbe látták meg a terheségem.Le írom pontosan a leletem: Az uterusban szabályos petezsákban szikhólyag és egy élõ embryo látható.CRL:9, 4mm jó szívmûködés 7. hét. Azt hiszem ezzel mindent érhetõen le írtam. Szóval kéne már bõven látni az embryot, és a szív verést is, én is láttam.

Lehetséges, hogy a 7. hétben nem látni még a magzatot?

Ma voltam dokinál els? vizsgálaton azt mondta,hogy az 5.hétben vagyok de április 13-án volt az utolsó menzim els? napja ezek szerint a 7.-ben.

Legjobb válasz: Mi 8. hétben voltunk elõször uh-n, akkor csak petezsákot láttunk, azt is hüvelyi uh-val, mert a simával semmit nem lehetett kivenni.

Mi 8. hétben voltunk elõször uh-n, akkor csak petezsákot láttunk, azt is hüvelyi uh-val, mert a simával semmit nem lehetett kivenni.
lehetsz az 5. hétben, ha késõbb volt peteérésed
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat kicsit félek mert volt egy vetélésem .
Persze, lehetséges, de az is lehet h a doki gáz... Ismerek olyan történetet, hogy egy nemkívánt terhességet sokadik UH-n vett csak észre és alig voltak a 3. hónap elõtt.. Gondolhatod..... Függ a géptõl, és a mensitõl is..
Nyugi, simán lehet! Én is ugyan így jártam, mikor elmentem dokihoz 7 hetes terhesnek kellet volna lennem, de én tudtam, hogy késõbb volt pé-m. Így 5 és 6 hét közé tette, de már látta a petezsákot és az embriót, szikhólyaggal. Két hét múlva kellett vissza mennem (vagyis most kedden) és már volt szívhangja is a Picimnek. Akkor úgy állapította meg, hogy 7 hetes és 3 napos terhes vagyok! Úgyhogy nyugi, minden rendben lesz, csak késõbb volt pé-d!
Nem úgy értette, hogy a terhességed ugyan 7 hetes a menstruációhoz mérten, de a magzat csak 5? 2 hét különbség van. Ha te 10 hetes terhes vagy, a magzat még csak 8 hetes. Lehet, így értette.

Lehetséges, hogy a 7. hét után sincsen terhességre utaló jegyek?

Menzi elmaradása, reggeli hányás, hányinger, émelygés, mellfeszülés fémszer? íz érzete.

Legjobb válasz: Hát általában 6-8. hét körül de ez persze ember függõ...valakinek egyálatlán semmi baja sincsen!

Hát általában 6-8. hét körül de ez persze ember függõ...valakinek egyálatlán semmi baja sincsen!
Én is 7 hetes múltam és a mensi elmaradásán, mellfeszülésen és nagyon enyhe émelygésen kívül semmi tünetem. Szerintem örülj neki hogy kivétel vagy.
Nekem semmi, de semmi tunetem nem volt. Aztan talan a 8-9, het korul feszult kicsit a cicim, de annyi volt minden. 29 hetes kismama
Szia! Nekem sem volt tul sok tunetem, es eleg enyhek voltak. Most vagyok a 9. hetben es a hasszurkan kivul minden mas tunet abbamaradt.Orulj neki! (Bar gondolom ez eleg nehez, mert ebben az allapotban ha rosszul vagy azert aggodsz, ha meg nem vagy rosszul, akkor azert....)
szia.nekem 3hónaposan jött az elsõ tünetem. ember fûggõ, mint minden más:)

Egy terheskönyvben olvastam, hogy a spermiumok 6-7 napig elélnek a nőben. Ez igaz lehet? Akkor lehetséges, hogy ha péntek éjjel szeretkeztünk, és köv. Hét kedden volt peteérésem, akkor terhes lettem?

Legjobb válasz: Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.

Sztem az marhaság, vagy elírás.. 3-4 napig élnek a férfiben, aztán cserélõdnek. Szerintem elírták, óráról lehet szó esetleg, de aztán nem bírhatják a hüvelyflóra savassága miatt a dolgot. Egyébként is elég 5-6 óra a spermának, hogy felkússzon akár a bejárattól a helyéig, mert óránként 4 cm-t képes úszni.
Amikor terveztük a gyermekünket (aki mostmár 1, 5 éves) akkor én is olvastam valami ilyesmit, de azt hiszem nem ilyen sok nap volt. Arra is emlékszem, hogy azt olvastam, hogy a lány és fiú géneket hordozó spermák különbözõ ideig életképesek.
Ez marhaság, vagy elírták. Átlagosan 2-3 napig maradnak életben a nõi szervezetben. És az igaz, hogy az x-es és y-os spermiumok eltérnek egymástól. Az y-os gyorsabb, de rövidebb életû, az x lassabb, de tovább él.
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor nem eshettem teherbe?
Átlagosan valóban, de extrém esetben élhet akár 5-6 napot is. Nagyon ritka, de volt rá példa, különbözõ kutatások kimutatták, hogy ennek az esélye 1 ezrelék, ami azért annyira nem kevés, hogy simán marhaságozzátok:) )
Elélhetnek hat hét napig is ha megfelelõ ph-jú a hüvelyed..itt a babát tervezõk otthonában találsz rá elég példagörbét, némelyik hét nappal pé elõtt volt a párjával és baba lett..nézegesd át õket..én öt nappal pé- elõtt voltam a férjemmel és baba lett belõle, tehát semmi nem lehetetlen..de piszok nagy szerencse kell hozzá, szurkolok neked. http://babatervezok.otthona.net/szerencses.shtml
Az biztos, hogy az 5-6 nap hosszabb az általánosnál, de kivételek mindig lehetnek. És ha a savas ph-jú hüvelyen átjutottak, akkor a méhben vagy a petevezetõben miért ne bújhatnának meg kivételes esetekben, hogy bevárják a petesejtet? Ha nem is általános, de szerintem elõfordulhat. Szeretnél vagy nem szeretnél terhes lenni? Minek drukkoljunk?
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék. De ha az vagyok, akkor marad a baba :)

7 hete szültem, tegnap délutántól sötétbarna a folyásom. Lehetséges hogy megjött? Ez nem befolyásolja a szopiztatatást?

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet. A szoptatást nem befolyásolja, de babája válogatja, hogy ki menyire érzékeny rá. Lényom meg sem érezte, ugyanúgy szopott, de vannak babák, akik ilyenkor elutasítják a cicit.

Persze, hogy lehet. A szoptatást nem befolyásolja, de babája válogatja, hogy ki menyire érzékeny rá. Lényom meg sem érezte, ugyanúgy szopott, de vannak babák, akik ilyenkor elutasítják a cicit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!