Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 7 (140 db)

Persze. Az a 2 nap nem lényeges.
Középidõ elõtt fogant. Nem számít ez a pár nap.
A kérdező hozzászólása: Csak az a aaj, hogy a genetikai uh-ra ez alapján írtak ki.Optimális idõ 12 hét +1-6 nap.Én akkor a régi számításom szerint 12 hét 0 napos leszek.Nekem fura, hogy pici növésem és elõzõ terhességem után most ilyen változás legyen.Elõtte nap a dokim a rendes idõt állapította meg és 3 mm-rel kisebbnek nézte.
Én 14 hetesen kaptam idõpontot a genetikaira.
igen a magzat nagysága a lényeg ez csak jó hír.:)
Én azt hittem 12 hét 2 napos vagyok mikor a genetikára mentem, ott kiderült a méretekbõl hogy már 13+2 vagyok, ne aggódj 1 hét ide vagy oda nem számít a szûréseknél se
Az ultrahang eredmények csak tájékoztató jellegû, nagyjából adatokkal.Genetika tanácsadásra volt aki 22 hetesen is még kapott idõpontot igaz el is küldték mert 20 hétig ajánlott.Nekem volt olyan hogy két nap alatt két hét különbség.Utolsó mensi elsõ napjától számold az a biztos általában!
Minden vizsgálatot akkor csináltatsz meg, mikor tudsz.Egyedül az afp ami fix. Vagy szólni kell h máridõsebb vagy.
Én 02.24-én voltam -elvileg- 10hetes és 3 napos.03.03-án pedig 13hetes és 3 napos..szóval nem kell megijedni..

Lehetséges hogy 7 hetes terhességnél a doki nem látja az embriót és szívhangot sem talál?

Sziasztok.Tegnap voltam dokinál és mondta hogy véget kell vetni a terhességnek mert szerinte üres a petezsák.Nem volt semmi vetélélsre utaló panaszom,vérzés görcs stb.S?t még most is nagyon fájnak a melleim és folyton hányingerem van.A doki erre azt válaszolta hogy a tünetek egy ideig még megmaradnak.Annyira hihetetlen ez az egész,kérlek ha valakinek volt ilyen tapasztalatta írjon mert 2 nap múlva végeznék el a "tisztitást".

Legjobb válasz: Nem lehet hogy olyan helyen van hogy nem veszi észre ?

A kérdező hozzászólása: Nem lehet hogy olyan helyen van hogy nem veszi észre ?
Szia! Ez butaság, nekem eü okokból volt ab-om és rögtön utánna el is múltak a kinzó tünetek... Szerintem még várj egy hetet, lehet még nem elég idõs a terhesség!
A 4. vagyok megint. Ha hátrahajló a méhed, akkor még nehezebb észrevenni. (nekem az van és sokáig kereste a dokim a babát, mire megtalálta)
mi van, ha tényleg él, és mégis elvégzik a mûtétet? Mindenképp nézesd meg mással egy kicsit késõbb!!
Lehet, hogy elment a baba, a ünetek még lehetnek attól, de ha pár százalék esélye is van a dolognak, én mindenképp megnézetném még egy dokival mondjuk pár nap múlva, - hátha akkor jobban látszik-, mielõtt végrehajtják a dolgot.
NEKEM még a petezsákot se találta, nem hogy a többit, /én is 7 hetes voltam/ ztán megnézte hüvelyi ultrahangal, és akkor meglett a kis gazfickó:) áprilisban pedig megszületett egy gyönyörû egészséges kisfiu, 4050grammal, a nem létezõ petezsákból. sok sikert, remélem happyend lesz a vége.de én biztos elmennék másik orvoshoz, vagy 4d-s hüvelyi ultrahangra, és a kaparás elõtt várnék még egy hetet, mert lehet h nem annyi idõs vagy mint gondoljátok. én adnék neki egy hetet, és megnézetném akkor ujjra.
Szia! Én is hallottam már olyat, hogy az egyik orvos nem talált babát, a másik meg igen! Tehát mindenképp más is nézzen meg, talán jobb, ha másik ultrahanggal. Szorítok Neked!
Gyorsan másik orvos és TELE HÓLYAGgal az ultrahangra!!! Pont így járt 1 hónapja az ismerõsöm, de mégis volt baba. Ilyenkor még nagyon fontos, hogy a hugyhólyag tele legyen, mikor ultrahangoznak. Ne kérdezd miért, nem tudom, de az ilyen pici terhesség jobban látszik. Végül neki is megtalálták a babát!!! Ja, és ha másik orvos sem látja, ragaszkodj a hüvelyi ultrahanghoz! Drukkolok Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat.
Sajnos létezik ilyen. Nekem sem volt tünetem. 10 hetesen ment el... :( A kh-ban majd többször menned kell UH-ra, h megbizonyosodjanak arról, h valóban elhalt. Ne aggódj, élõ embriót nem vesznek ki! És most tudom, h nehéz és fáj, de ne keseredj el! Nem szabad feladni! Én kétszer jártam így, de most babás vagyok újra (Utrogestan segített). Nagyon sajnálom, és kitartás! :(
Szia. Sajnos én is jártam így. Nekem sem volt sem görcs, sem vérzés, semmi tünet. Viszont a hányinger és a mellfeszülés még legalább egy hétig megmaradt mûtét után. Ha nem bízol a dokiban, menj el egy másikhoz, hogy õ is megnézzen. De sajnos van ilyen.
utolsó vagyok mi történt végül veled?
De még mennyire.
A 9 hónaposom már teljesen kikészített az utóbbi két napban, sógornõm hasonlóval hívott fel (náluk 11 hónapos a baba). Reméljük 1-2 nap és elmúlik! Tuti hogy az idõjárás :)
Nálunk ugyanez van 7 hónapos a fiam. Sehogy sem jó neki.Remélem holnapra elmúlik, mert ez így elég fárasztó! :)
Már kitéptem a hajam.2.5 hósok vagyunk éás ezt csinálja ha jön a szél és a hó.Én már tudtam elõre , hogy ez lesz.Éppen a sirás után most bealudt.
Lányom 4 hónapos, és 2 napja annyira nyûgõs, hogy nappal 1 órát alszik egész nap.:( Sajnos igen, nagyon megérzik a frontot.
Nálunk dettó, két napig nyûg a köbön.7 hónapos

ÜGYFÉLKAPU. ENYK fájl, 19KB, az lehetséges, hogy 7 oldalas nyomtatvány anyaga ilyen terjedelmű? Nem merem beküldeni, nehogy hülyeséget küldjek.1 tevékenység lenne.

Legjobb válasz: Simán lehet, ha csak az adatok vannak benne, a nyomtatvány rajza pedig nincs, felesleges is lenne. Úgyis csak az a fontos, hogy a pl a 8-as mezõbe 1000-t kell írni.

Simán lehet, ha csak az adatok vannak benne, a nyomtatvány rajza pedig nincs, felesleges is lenne. Úgyis csak az a fontos, hogy a pl a 8-as mezõbe 1000-t kell írni.
ügyfélkapu.enyk? az meg mi? amit át tudsz lõni, az kr kiterjesztésû.... az enyk a letöltött nyomiké

Lehetséges hogy 6. -ba kijárjam a 7. -et is?

Legjobb válasz: Ilyen pocsék helyesírással inkább nem járnék ki 2 osztályt egy év alatt. Mellesleg nem, nem lehetséges, kivéve ha osztályzóvizsgákat teszel a 7-es anyagból 6-ban.

Ilyen pocsék helyesírással inkább nem járnék ki 2 osztályt egy év alatt. Mellesleg nem, nem lehetséges, kivéve ha osztályzóvizsgákat teszel a 7-es anyagból 6-ban.
Nem. Mégis hogyan gondoltad?
Lehetséges. Egyéni ütemû haladásra kérsz engedélyt az igazgatótól, osztályozó vizsgát teszel, ha engedélyezi. De nyomós ok kell rá, és egyénileg kell felkészülnöd, az iskola erre nem kötelezhetõ.
Nem értem, hogy ebbõl neked milyen elõnyöd származna.

Lehetséges, hogy valaki több, mint 5 kg-ot fogyott napi 6-7-800 kcal-val? Nem állt le a fogyás pár kg után?

Nem állt be a fogyás, amiért kevesebbet eszel az alapanyagcserédnél?

Legjobb válasz: napi700on éltem 5hónapig,le is ment 30kiló.de azért 16 kiló több mit 1 hónap alatt..az kemény.nekem csak a hasam undorító.ez fõleg akkor lehetséges amugy,ha nagy kezdõsúllyal indul az ember.a férfiak meg gyorsabban is fogynak.am. ha azt a 700kcalt még le is mozogta,akkor fõleg lehetséges szerintem.aztán javitsatok ki ha hülyeséget mondtam

napi700on éltem 5hónapig, le is ment 30kiló.de azért 16 kiló több mit 1 hónap alatt..az kemény.nekem csak a hasam undorító.ez fõleg akkor lehetséges amugy, ha nagy kezdõsúllyal indul az ember.a férfiak meg gyorsabban is fogynak.am. ha azt a 700kcalt még le is mozogta, akkor fõleg lehetséges szerintem.aztán javitsatok ki ha hülyeséget mondtam
ja!lemaradt:nekem ment 1hónapig a fogyás, aztán2hétre leállt.de nem adtam fel.aztán3kiló lement egyik napról a másikra..és nem viz volt, mert azóta se jött vissza.s ez igy ment 2hétrõl2hétre...szóval néha megáll, de ha az ember kitartó akkor tovább csökken a súly.elõzõ voltam
Én egy orvosi diétát csináltam, 3 hétig 600 kcal és kétnaponta vízhajtó. Orvosi felügyelettel. Három hét alatt 12 kg ment le, majd utána még néhány kiló. Két évig tudtam tartani gond nélkül, aztán elkezdtem visszaszedni, sajnos. :S
ügyelt a rossznyavaja:) de amúgy én nem szeretem a pékárut.soha nem is ettem.de tésztát azt ettem, meg rizst meg krumplit.csak ugye nagyon keveset.kis mennyiségben tényleg szinte bármit ehet az ember.édesség napom is van szombatonként, ilyenkor ehetek 1-2szelet sütit, 1-2 szelet csokit stb, hogy ne törjenek rám falási rohamok:) de a diétám nem követ semmit, tök magamtól találtam ki, józan paraszti ésszel:) amúgy mostanság már olyan 1200-1400kcal on élek, és hawaii van:Dte is diétázol?
A kérdező hozzászólása: Elsõ, köszönöm a választ : ) Az lenne a kérdésem, hogy te ügyeltél arra is, hogy csak zöldség-gyümölcs-hús-tejtermék 4-est edd, vagy ettél pékárut, ilyesmit is? Mert a srác akirõl beszéltem, szigorúan nem evett semmi édességet/sütit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenki válaszát, elfelejtettem gratulálni a fogyáshoz! : )
én így több mint húsz kilót fogytam:) és még mindig mûködik ha felszalad 1-2 + :)
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõ alatt? És most mennyi vagy?

Lehetseges, hogy menses 7 napja utan teherbeessek?

pont a menses utolso napjan este meg masnap voltam a parommal.azota 8 nap telt el.es mar 2 napja faj a mellem(es feszul) meg a derekam azt nem tom h terhes lennek?

Legjobb válasz: lehetséges, de az biztos, hogy 6 napos terhességtõl tüneteket nem érezhetsz, még be sem fejezõdött a beágyazódás ha teherbe estél, nemhogy még annyi HCG hormon is termelõdött már, hogy tüneteket okozzon...

lehetséges, de az biztos, hogy 6 napos terhességtõl tüneteket nem érezhetsz, még be sem fejezõdött a beágyazódás ha teherbe estél, nemhogy még annyi HCG hormon is termelõdött már, hogy tüneteket okozzon...
A kérdező hozzászólása: de ráadasul, ejszaka gorcsolt a hasam alja meg fajt a derekam is mintha meg akarna jonni de 24 en kene
evvel most én is így vagyok:-)

Terheléses cukor vizsgalatnal lehetseges, hogy az első ehgyomorra vervetel teljesen jo (4, 1), de utana a "szirup" utan 7, 8 felett van?

Nekem alapjaraton jo a vercukrom, szoktam neha merni, mert apukam cukros. Most megyek majd terhelesesre es aggodom, hogy kiderulhet e, hogy a korabbi jo eredmenyek ellenere most rossz lesz..

Legjobb válasz: Igen ez lehetséges. Valószínû, hogy csak terhességi diabétesz lesz már ha egyátalán a terhelés beigazolja a gyanút. Ettõl nem kell megijedni, hiszen az esetek legnagyobb részében egy kis diétával rendben tartható és szülés után teljesen megszûnik. Viszont figyelmeztet arra, hogy cukorbetegségre hajlamos vagy, ezért nem árt úgy ahogyan eddig is szúrópróba szerûen ellenõrizni magad. Én mindhárom gyermekemmel terhességi cukros volta, betartottam a diétát nem is volt semmi baj. Szülés után mindig visszaállt a szervezetem és azóta is rendben van a cukrom. Ne aggódj. S ha netalán diétáznod kell, akkor azt tartsd be, hidd el megéri.

Igen ez lehetséges. Valószínû, hogy csak terhességi diabétesz lesz már ha egyátalán a terhelés beigazolja a gyanút. Ettõl nem kell megijedni, hiszen az esetek legnagyobb részében egy kis diétával rendben tartható és szülés után teljesen megszûnik. Viszont figyelmeztet arra, hogy cukorbetegségre hajlamos vagy, ezért nem árt úgy ahogyan eddig is szúrópróba szerûen ellenõrizni magad. Én mindhárom gyermekemmel terhességi cukros volta, betartottam a diétát nem is volt semmi baj. Szülés után mindig visszaállt a szervezetem és azóta is rendben van a cukrom. Ne aggódj. S ha netalán diétáznod kell, akkor azt tartsd be, hidd el megéri.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a segitseget! Ma mertem es 4, 1 volt, kivancsi vagyok mi lesz a vizsgalaton! Azert remenykedem, bar biztos tul lehet elmi a dietat is, neked is sikerult:)
Ha a szirupos eredményed 7, 8 lesz, akkor biztos kell majd diétáznod. Sajnos az éhomi mérés nem mérvadó, az nekem is mindog 6 alatt van, mégis diétáznom kell, sõt inzulint is kaptam. Persze nekem nem a sziruptól, hanem már egy zsemlétõl 9, 2 lett, így még szirupot sem kellett innom. Egyébként a diéta miatt ne aggódj, nem olyan borzasztó ezt betartani, csak okosan kell összeválogatni az ételeket. Én sosem éhezem, idõnként egy-egy sütivel bûnözöm is, de ez sem jellemzõ. Persze alig várom, hogy szüljek és utána ehessek egy jó kis házi krémest:-) De már nem sokat kell várni. Minden jót! (35. hetes mami)
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ket nap mulva kuderul velem mi a szitu, de barmi lesz megbirkozim vele, mert a legjobbat akarom a picinek

7 hetes a kisfiam, lehetséges hogy az egyik szeme barna a másik pedig inkább kékes? Már kezdünk aggodni hogy valami baj van.

Legjobb válasz: lehetséges, hogy valakinek nem ugyanolyan színûek a szemei, és az nem betegség. de lehet, hogy valami betegségnek is a jele, azt nemtudom.

lehetséges, hogy valakinek nem ugyanolyan színûek a szemei, és az nem betegség. de lehet, hogy valami betegségnek is a jele, azt nemtudom.
Ez még változhat. De ha így marad sem baj, ez egy genetikai mutáció. Nem betegség, minden százezredik embernél elõfordul.
Az én fiam már 10 éves, és neki is kicsi korátol az egyik szeme barnás a másik kék.De szerencsére semmi baja.
ez normális! :D barátnõmnek is az egyik szeme sötétbarna a másik meg ilyen zöldes-kékes :D olyan jó neki :P nekem is jól jönne felemásszem :) ) 13l

Lehetséges az, hogy két különbőző orvosnál az egyik két babát lát 7-8 hetes terhesen a másik meg azt mondja, hogy nem fejlődik a magzat és csak lehetséges, hogy egy van. és az ikrejet hamarabb látták egy héttel?

Legjobb válasz: Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.

Szia! Nem akarlak elkeseriteni de van ilyen. Nálam is az egyik héten minden rendben volt, két hét múlva meg nem fejlõdött a baba. Próbálj megnyugodni, gondolom visszarendeltek egy késõbbi idõpontban, hogy újra megnézzenek.
Manapság sajna bármi lehet. Én is egyre több ismerõstõl azt hallom, hogy azzal "cseszegetik" 9 hónapig, hogy nem fejlõdik a baba, kicsi a baba, és megszüli a közel 4 kg-os babát. Nem tudom miért jó ez. Ne izgulj, ezekkel próbálj meg nem foglalkozni, majd meglátod, szép erõs babád lesz:-)
Szia!Sajnos lehet, mert nekem az elõzõ terhességem során azt mondta az orvos, hogy 7 hetes terhes vagyok.Két hét múlva vissza mentem, és közölte, hogy elszámolta magát, és csak most vagyok 7 hetes terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!