Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 3 hét után (9 db)

Lehetséges, hogy majdnem 3 hét után hízást okozzon a Lindynette 20 vagy a vízmegtartó hatása puffasztotta fel a hasamat?

Lassan 3 hete szedek Lindynette 20-at és azóta folyamatosan vérzek, de csak pecsétel? vérzésem van. Ez normális reakció? Valamint azt tapasztaltam, hogy a hasam nagyobb lett, talán a csíp?mre is felment egy kicsi, emiatt néhány nadrágomat már nem tudom begombolni. Egyébként egyáltalán nem vagyok hízásra hajlamos és az evésben is eléggé visszafogtam magam, mivel tudom, hogy hízást is okozhat a fogg.gátló. A mellem is, mintha n?tt volna egy picit. Ez lehetséges ilyen rövid id? után, illetve, ha abbahagyom, akkor visszamehet az eredeti méretre, vagy megmaradhat ennél a méretnél?

Legjobb válasz: Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más,és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Mind a kettõ lehetséges, habár a mai új szereknél nem túl gyakori.Lehet, hogy másik gyógyszerrel kellene próbálkoznod.Minden gyógyszer más, és mindenki másképp reagál. de 3 hét után még nem szokott hozzá a szervezeted.Szerintem a 3 hetes pecsételõ vérzés nem normális, ezért mindenképpen kérdezd meg a nõgyógyászod.Elõfordulhat, hogy egy másik gyógyszerrel nem lesznek lyen problémáid.

Lehetséges, hogy a 29. héten 2000-re megrövidült méhnyak, 3 hét fekvés után a 32. hétre ismét 3000-re megy vissza?

36 hetes kismama vagyok.A véd?n?m csak nézett,hogy szerinte ilyen nincs.Akkor most mi van???Más is járt így?

Legjobb válasz: Biztos nincs ilyen!! Valamit akkor elnézhettek a 29. héten.

Biztos nincs ilyen!! Valamit akkor elnézhettek a 29. héten.

36 hetes km vagyok és pisilés után sokszor nyilallik ott alul de úgy hogy alig tudok lépni. Méhszáj kinyílása lehetséges? A méhszáj állapotát nem tudom mert a dokim 3 hete nem vizsgált jövő héten fog mert szabin van.

Legjobb válasz: A méhszáj nyílását nem éreztem,pedig már félidõsen nyitva volt a külsõ. Így a végén a medencecsontok is fellazulnak, készülnek a szülésre, elkezd a medence tágulni. Pisilés közben ellazítod a medenceizmokat, így a csontok is jobban tudnak egymástól távolodni, mint mondjuk ha állsz. Szerintem emiatt érzel ilyenkor fájdalmat.

A méhszáj nyílását nem éreztem, pedig már félidõsen nyitva volt a külsõ. Így a végén a medencecsontok is fellazulnak, készülnek a szülésre, elkezd a medence tágulni. Pisilés közben ellazítod a medenceizmokat, így a csontok is jobban tudnak egymástól távolodni, mint mondjuk ha állsz. Szerintem emiatt érzel ilyenkor fájdalmat.
Szia! Én 35 hetes vagyok, és egyre gyakrabban érzem ezt amit leírsz. Én nem hiszem, hogy a méhszájjal függ össze, mert nekem már 2 hónapja nyitott a külsõ, középsõ, de csak most 2 hete érzem ezt.
Nálam ez hólyaghurut volt! Mutasd meg dokinak az a biztos!
Szia, ez teljesen normalis.En 34 hetes vagyok es mar ket hete nyilallik, de a szulesznom azt mondta attol van, hogy beallt a baba fejvegu fekvesbe es nyom a feje. Tehat ne aggodj!
Ha halványan is + akkor az BABA! Gratula
Hát, ha 3 hete késik, és halvány a MAI teszt pl, akkor az lehet baba, ha késõbb fogant meg! De ha tesztelsz 2-3 nap múlva, és addigra erõsebb, akkor BIZTOS, h baba! Ha nem erõsödik, akkor nagyon kétesélyes. Csak azért nem akarlak áltatni, mert én jártam úgy, hogy 7 teszten volt halvány csíkom, én is 3 hetet tesztelgettem, volt, hogy csak én láttam, volt, hogy a párom és anyukám is...és nem volt baba, és tabival kellett meghozni a mensimet! Ilyen késésnél a teszt lehet, hogy sak pénzkidobás, menj dokihoz mihamarabb, már látszani fog, ha ott van!
Ha jól számolom, akkor elvileg 7 hetes terhes vagy. Ilyenkor már általában van szívhang, a vizsgálat pedig hüvelyi UH-val történik. Szorítok!
Igen azt mondják a halvány csík is + értékelhetõ. De kb.2 hét múlva már az UH is kimutatja szépen!
Szia! Azt szokták mondani, hogy a + az nagy valószínûség szerint +, a - viszont tuti -. Nekem a nemvárt napon halvány + volt, aztán 2 nap múlva erõsebb +, most pedig van egy 22 hetes pocaklakóm:) )
A kérdező hozzászólása: Remélem. Jövöhéten megyek dokihoz. Majd kiderül. Köszönöm a válaszokat!!
A kérdező hozzászólása: Ha jövöhéten megyek akkor lehet hogy lesz szívhang is? Hüvelyit fognak csinálni ugye? Nagyon izgulok hogy mit fogok látni, mert még nem voltam uh-n!
ezt most miért kellett lepontozni?...

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok kö

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok köhögés által felszakadtak a belső varratok, vagy más lehet a probléma? Válaszát előre köszönöm. Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok kö

Tisztelt Doktor Úr! 54 éves vagyok, múlt héten teljes méheltávolításom volt. Műtét után 3 nappal megfáztam, köhögök, belázasodtam. Azóta vérzek. Ez mitől lehet? 10 nappal a műtét után még mindig van vérzésem és a láz is még tart. Lehetséges, hogy a sok köhögés által felszakadtak a belső varratok, vagy más lehet a probléma? Válaszát előre köszönöm. Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi konzultációt a műtétet végző szakorvossal. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

A párommal babát tervezünk, így szeptember 2. -án abbahagytam a gyógyszer szedését. Jelenleg 3 hete késik, a mellem fáj, de egymás után több teszt is negatív. Lehetséges, hogy valamiért nem mutatja a teszt?

Legjobb válasz: Szia! Én 1 évvel ezelõtt ugyanígy jártam,ciszta volt,meghozták a mensit Norculottal,azzal kiürült a ciszta és már itt szuszog a kislányunk a kiságyában. Menj el nõgyogyászhoz,csinál uh-ot és kiderül. Sok sikert,mielõbbi babázást!

Szia! Én 1 évvel ezelõtt ugyanígy jártam, ciszta volt, meghozták a mensit Norculottal, azzal kiürült a ciszta és már itt szuszog a kislányunk a kiságyában. Menj el nõgyogyászhoz, csinál uh-ot és kiderül. Sok sikert, mielõbbi babázást!
A kérdező hozzászólása: Nah voltam dokinál! Már 5 hetes és 3mm. Van róla fényképem is! :) Szóval ennyit arról hogy a teszt 3 nap után bármit is kimutat. Azok a 99, 89% ig megbízható tesztek 4 héten keresztül semmit nem mutattak, pedig 10 fölött teszteltem. Hölgyeim tanulság, a teszt csak 3-4 hét után megbízható! De ettõl független most úgy érzem én vagyok a világ legboldogabb embere!!! :)
A kérdező hozzászólása: A Gracialt szedtem. De most már kiokosodtam annyira hogy a hormonok csak a 4. héttõl termelnek annyi HCG-t hogy a teszt 100%-ban pozitív legyen, szóval nem kizárt, hogy már én sem az elsõ hétben járok, de majd ma a doki megmondja pontosan hány hetes vagyok.
Nem vagyok irigy ember, de most egy kicsit irigyelek, szept 15-én hagytam abba a tabit, elkezdtem a barátcserjét, és nagyon örülnék egy +-os tesztnek, milyen tabit szedtél és meddig? Amugy szívbõl gratulálok!!!
gratula :) Jó egészséget, és sok boldogságot nektek!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat, ma (10.24.-én) pozitív lett a teszt! :)
Szia! Amikor abbahagytam a bogyót 56, majd 50 napra jött meg. Mi védekeztünk, de a dokim azzal kezdte, h csinljak tesztet, ami persze negatív lett többször. Végül nekem is Norcolutot írt fel, de addigra megjött. Utána beállt a ciklusom 35 naposra és 4 hónappal késõbb elsõ nekifutásra összejött a bébi. Várjatok egy kicsit sztem, amíg helyre jön a ciklusod. Érdemes hõmérõzni, h nyomon kövesd a dolgot.
Amikor abbahagytam a gyógyszert, nekem is 45 napra jött meg, a következõ hónaptól állt be 30 naposra, kétszer megjött utána már nem, mert terhes lettem!
mindenképp dokihoz menj el!
Az a helyzet, h nem vagy terhes sztem. A teszt az már rég kimutatná. Nekem is késett 2 hetet, de végül megjött. Igaz, mennyiségileg kevesebb...de ezt a bogyó abbagyagyása miatt csinálja a szervezeted :( Várd meg még a kövi "rendes" mensidet, és utánna próbálkozzatok :)
Elsõ válaszolo vagyok, gratulálok! Jo egészséget és sok boldogságot kívánok!

Lombik beültetés után ti éreztetek valamit az első 3 napban? (Beágyazódás lehetséges napjai) Vagy utána abban a két hétben, mielőtt vissza kell menni, hogy a vérből megállapítsák, hogy terhes lettél-e?

Volt bármilyen tünetetek?

Legjobb válasz: A terhességi teszt HCG szintet mér, különbözõ érzékenységûek, a legtöbb 20- as, de van tizes is (az jobb). A nemvárt napja elõtt nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel nem mutatja ki (hamis negatív eredményt adhat). Úgy tudom vérbõl a terhesség hamarabb kimutatható mint vizeletbõl. Ugyanúgy nálad is a hetek számítanak, és 40 hét a terhesség tejes ideje ne hónapokat számolj, mert 4hét nem egyenlõ egy hónap, az utolsó menstruáció elsõ napja a terhességed elsõ napja. Szerintem nem érdemes tesztelned, csak fölöslegesen felizgatnád magad. Nálunk csak inszem volt, mázlisták voltunk elsõre sikreült, a feleségem nagymotoron motorozott végig, vsz. nem a fekvésen múlik a dolog. Egy kalappal.

A terhességi teszt HCG szintet mér, különbözõ érzékenységûek, a legtöbb 20- as, de van tizes is (az jobb). A nemvárt napja elõtt nem érdemes tesztelni, mert nagy valószínûséggel nem mutatja ki (hamis negatív eredményt adhat). Úgy tudom vérbõl a terhesség hamarabb kimutatható mint vizeletbõl. Ugyanúgy nálad is a hetek számítanak, és 40 hét a terhesség tejes ideje ne hónapokat számolj, mert 4hét nem egyenlõ egy hónap, az utolsó menstruáció elsõ napja a terhességed elsõ napja. Szerintem nem érdemes tesztelned, csak fölöslegesen felizgatnád magad. Nálunk csak inszem volt, mázlisták voltunk elsõre sikreült, a feleségem nagymotoron motorozott végig, vsz. nem a fekvésen múlik a dolog. Egy kalappal.
Én táppénzen voltam, feküdtem végig, nálunk 3 hét ráadásul. 2 hét után teszteltem, ha korábban tesztelsz, negatív lesz, a vér fogja elõször kimutatni, úgyhogy ha neked 2 héttel utána nézik a vért, akkor felesleges tesztelned, csak pénzkidobás. De ha gondolod, a vérvétel napjánmár LEHET, hogy kimutatjaa teszt. De nem biztos. És akkor setleg mehetsz úgy vérvételre, hogy te már tudod. Bár pár órával késõbb ingyen megmondják ugyanezt... Neked is az utolsó menstruációtól fogják számolni, mint bárki másnak. És neked se mutatja meg elõbb a teszt, mint bárki másnak, tehát legkorábban akkor, mikor amúgy meg kellene jönnie a menstruációnak.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.Csak amiatt akarok tesztelni, hogy én mondhassam meg anyukámnak, és a férjemnek, hogy terhes vagyok, hogy ne "közöljék" velem, és utána, de mindegy! Köszi
A kérdező hozzászólása: De nekem akkor kell mennem pont vérvételre, mikor meg kellene jönnie, tehát elvileg csinálhatok! Még annyit nem tudtok, hogy ha azt mondta a doki uh is lesz, akkor az hasi vagy hüvelyi lesz?És amikor leveszik a vért, mennyi idõ, míg megmondják az eredményt?Percek, órák? Köszi
A kérdező hozzászólása: És ha elõbb jön meg, vagy aznap reggel, akkor már nem is kell bemennem vérvételre?
A kérdező hozzászólása: És ha egyszer az életben terhes leszek (remélem az vagyok)akkor az orvos is mindig azt fogja mondani, hogy 22 hetes kismama, akkor az az utolsó mensitõl számít és ha tõlem megkérdezi valaki, akkor én is annyi hetest mondjak, amennyi az utolsó mensitõl eltellt?Mert az összes ismerõsöm, aki valaha volt terhes, a teherbeeséstõl számítva mondta, hogy pl:10 hetes vagyok, de akkor már 12 hetes volt!!??
Elõzõ vagyok. A siker érdekében írom. A számítógép!!! és minden sugárzó tárgy közelségét kerüld! Nekem egyszer ezért nem sikerült!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!