Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 27-én és (5 db)

Lehetséges, hogy 12-én megjött 27 napra és 18-án már elkezdődött az ovuláció? A teszt + lett és a mikroszkóp is páfrányos+ ovus fájdalmak. Ha teherbeesek lehet ebből probléma? Mert van 1 egészséges gyermekem és volt 1 vetélésem is. Köszi sziasztok!

Legjobb válasz: Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt,mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt, mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Lehetséges, hogy jan. 27-én és febr. 4-én is legyen a peteérés?

A PG/53 szerint jan.27.-én peteérésem volt,30.-án pedig jeletkezett a mensim,30 napra jött meg,gyenge volt,és az els? nap kivételével csak barnáztam.Febr.4.-én azonban ismét peteérést mutatott.Van folyásom,és szurkál a hasam.

Legjobb válasz: Szia!Hát igen,lehet bizony,én is ismerek ilyen hölgyet személyesen.Ti vagytok Isten kegyeltjei.:D Hajrá,remélem két PÉ-bõl gyorsan összejön a baba.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!Hát igen, lehet bizony, én is ismerek ilyen hölgyet személyesen.Ti vagytok Isten kegyeltjei.:D Hajrá, remélem két PÉ-bõl gyorsan összejön a baba.Sok sikert.Egy öreg róka


Lehetséges hogy 4 negatív terhességi teszt után mégis babát várok? Május 27-én mensiztem utoljára, július 1-én ismét megjött de kevesebb és másabb színű volt mint szokott.

Barátommal voltunk együtt amig mensiztem, de azóta nem jött meg, 1 hete késik.Ha májusban estem volna teherbe már 10 hetes lennék, ha júliusban akkor pedig 5. A tüneteim megvannak, mellfeszülés, hányinger, émelygés. Lehet hogy ezeket csak beképzelem magamnak?Adjatok tanácsot légyszíves!

Legjobb válasz: Ha megjött, és negatívak a tesztek is, akkor nem vagy terhes. Kevesebb, másabb akár az idõjárástól, vagy a stressztõl is lehet. Szerintem kizárt a baba.

Ha megjött, és negatívak a tesztek is, akkor nem vagy terhes. Kevesebb, másabb akár az idõjárástól, vagy a stressztõl is lehet. Szerintem kizárt a baba.
ezek alapján szerintem is kizárt a baba...de ha biztosra szeretnél menni akkor keress fel egy nõgyógyászt
Ha terhes lennél, egy 5 vagy 10 hetes terhességet már minden terhesteszt kimutat.Mellfeszülésed lehet attól is, hogy mensi elõtt állsz, vagy lehet egyszerûen csak hormonális hatás.Hányingered, émelygésed meg kb. 100 dologtól lehet.Szerintem csak beképzeled magadnak a tüneteket.Ha negatívak a tesztek, és meg is jött, nincs min gondolkodni.De ha attól megnyugszol, tényleg menj orvoshoz, vagy csinálj még egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, ma reggel megjött, úgy ahogyan szokott. Mindenesetre ez jó lecke volt...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!