Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 25-ös (11 db)

16 éves vagyok és már 8 éves korom óta szemüvegem van, azóta folyamatosan romlik a látásom. A bal szemem -4-es a a jobb pedig -3, 25-ös. Lehetséges esetleg hogy ez egy idő után vaksághoz vezet? :SS

Legjobb válasz: Felnõttkorban általában megáll a romlás. De egy szemorvos bõvebb tájékoztatást tud errõl adni, nyugodtan kérdezz, ha vizsgálatra mész legközelebb. Ha nem betegség okozza a rövidlátást (pl. szürkehályog) akkor nem kell vakságtól tartani. Nekem 12 éves korom óta van szemüvegem (akkor -2-es volt), most 25 éves vagyok és -4-es.

Felnõttkorban általában megáll a romlás. De egy szemorvos bõvebb tájékoztatást tud errõl adni, nyugodtan kérdezz, ha vizsgálatra mész legközelebb. Ha nem betegség okozza a rövidlátást (pl. szürkehályog) akkor nem kell vakságtól tartani. Nekem 12 éves korom óta van szemüvegem (akkor -2-es volt), most 25 éves vagyok és -4-es.
Néhány év múlva meg fog állni a romlás. Nekem 16 éves koromban már 6, illetve 8 dioptriám volt, és az egyik 12-nél, a másik 16-nál állt meg. Érdekes módon a 16 dioptriás joban korrigálható volt, mint a másik. Sajnos a nagyfokú rövidlátás különbözõ szövõdményekkel jár: ahogy nyúlik hátra a szem, elpattannak az erek a retinán, és különbözõ gyulladásos folyamatok zajlanak rajta. Nekem a 16 dioptriás szemem épp a sárgafoltnál vérzett be 42 éves koromban, és emiatt azon a szememen elvesztettem a centrális látásomat. A látásvesztés három leggyakoribb oka közül az egyik a nagyfokú rövidlátás, másik kettõ a glaukóma (zöldhályog) és a cukorbetegség. De te a négy dioptriácskáddal nem vagy sehol, úgyhogy nyugi.
saját tapasztalat, hogy a nõvéremnek például nem is kellene szemüveg, mivel a szeme nem azért romlik mert rossz hanem mert egy konkrét betegsége van a szemének. így elvileg tök mindegy hord vagy nem szemüveget. ez úgy derült ki, hogy sokáig mondogatta, hogy hiába csináltatunk új szemüveget nem lát jobban. már kezdetben is furcsa volt, hiszen a családban (apáék, anyáék családjában) senki sem szemüveges. persze szüleim mindig mérgelõdtek, hogy miért nem lehet normálisan bemérni az orvosnak.. aztán elegük lett és felmentek Pestre klinikára. ott derült ki ez a konkrét szembetegsége. ezzel nem azt akarom mondani, hogy biztos neked is ilyen van, mert ez eleve ritka, hogy ilyen konkrét dolog, de érdemes jobban kivizsgálni, mert sokszor alapból rossz szemüveget írnak fel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, most hogy elolvastam rájöttem, hogy az én szemeim még nem is olyan rosszak, de azért a jövõ hét folyamán veszek rá vitaminokat :)
Nekem 18-20 éves koromban állt meg a szemem romlása. Addig évente negyed, vagy fél dioptriát romlott.
Hú, én is rettegtem ettõl tizenévesen. Én is 8 évesen kaptam, és nekem -5, 5-ig romlott mindkettõ. De ne aggódj, ez nagyon ritkán vezet ennél komolyabb látáscsökkenéshez, 20 körül meg teljesen meg fog állni. Nyugi és fel a fejjel!
Nekem pár éve beállt 6-7 között valahol, pontosan meg nem tudnám mondani, hol. Azóta nincs jelentõs romlás, bár tény és való, hogy közben elkezdtem béres szemerõt szedni, és tudatosabban táplálkozni, hogy a megfelelõ vitaminokat bevigyem. Nem tudom, ennek mennyi köze van hozzá, hiszen állítólag magától is megáll a romlás valahol 18 felett... //20/L
A kérdező hozzászólása: háát nagyon remélem hogy mihamarabb megáll a romlás :S
nem
A kérdező hozzászólása: Állítsd be légyszi, hogy tudjak neked privátot írni!
Persze! Örülnék neki! Várom a leveled!:) (a cím azt hiszem itt meg van adva nálam)
A kérdező hozzászólása: Privát üziben leírhatom, ha tényleg érdekel.
de az jó lenne ha írnál magadról - mint mondtam az oldal anonim, szóval ígérem nem mondom el senkinek:) talán neked is jót tenne, ha kiírnád magadból a problémád! persze csak ha gondolod:)
A kérdező hozzászólása: Biztosan ki fogsz lábalni, nagyon határozottnak és életerõsnek tûnsz..nem is értem hogy lehetsz szorongó..és sajnálom hogy ráálltál a tabikra..az kemény dolog:S Én xanaxoztam sokáig, de hálisten nem szoktam rá. Az én életemrõl meg inkább nem is beszélnék mert katasztrófa...sajnos ebbõl nincs kiút, mert nincs lehetõségem a boldog jövõre, a betegségemet sem bírom már tovább... Ezt már semmi nem oldja meg, hidd el, nem most kerülök elõször ilyen helyzetbe.
anonim az oldal, úh persze:) valamilyen összetett szorongásos zavarom van, van benne pánik, meg sokfajta fóbia, de konkrét diagnózist 4 éve nem kaptam. egy orvos sem tudott adni. azóta küzdök és remélem, hogy egyszer kimászok ebbõl a szorongásos maszlagból és a mostanra már kialakult függõségbõl is. igen, sok más módszer van még. de figyelj.. az élet egy türelemjáték. vannak akik szerencsések és vannak, akiknek többet kell küzdeniük és ez által idõvel bölcsebbek is lesznek. nem tudhatom hogy mi a problémád, de hinned kell, hogy túl leszel rajta, hogy a Saját erõdbõl minden oké lesz. az a TE sikered lesz és örülsz majd neki. ha eldobod az életed, akkor esélyt sem adsz magadnak. hagyd meg az esélyt és küzdj és higgy és ne azon gondolkodj, hogy hogyan alázd meg a saját életedet a halállal.
A kérdező hozzászólása: Hát elméletileg sok módszer létezik még.. Neked rendszeresen kell nyugtatót szedned?Meg szabad kérdezni h mi a baj?
nézd, én csak próbállak lebeszélni egy hülyeségrõl. frontinra volt, hogy jó sokat ittam és úgy mentem haza - az egy dolog, hogy a fél este kimaradt és a saját apám segített felmászni az emeletre, de másnap úgy ébredtem, hogy éjjel bepisiltem. és nem volt annyira sok a frontin - az orvos akkor még figyelt arra, hogy mennyit szedek.. csak én hülye meg elmentem szülinapi buliba.. és még sorolhatnám. és az is biztos, hogy nem mindenkire hat így. (azóta más benzora állítottak át és most arról próbálok leszokni.) de most tényleg, a legjobb indulattal mondom: valakivel beszéld meg ezt a kérdést, mert nem játék..
A kérdező hozzászólása: Egyébként írd le nyugodtan a saját tapasztalataodat..ha vannak
A kérdező hozzászólása: Honnan tudod hogy kell-e szednem? Egyáltalán nem buliból venném be(elméletben), nem is járok bulizni...nem azért vesz be vki 100 db tablettát h bulizzon.
nem emlékszem, hogy ez így benne lenne a betegtájékoztatóban. de oké, tessék: határozottan káros a szívnek; továbbá a májnak, a vesének; túladagolás esetén görcsös rohamot kapsz meg hánysz és belefulladhatsz; alkohollal együtt meg rip (100db+alkohol). pláne ha a szervezeted nincs hozzászokva egy erõsebb mennyiséghez. nem merem leírni a saját tapasztalatomat, nehogy tippnek véld - lényeg, hogy nem akarod ezt csinálni.. de most komolyan, te így akarsz bulizni, vagy mi? hát járni nem fogsz tudni ember ha akár 10-20db-ot beveszel alkohollal, nem hogy hatásosabb.. jézus.. egyáltalán mi, a kábultság hatásosabb, vagy te mire gondolsz?! inkább örülj, hogy nem kell ilyeneket szedned!..
A kérdező hozzászólása: Állítólag alkohollal együtt hatásosabb
lehetséges. amúgy korábban már volt egy hasonló kérdés... o.O azt hiszem ott is megkérdeztem (de lehet, hogy nem), hogy tulajdonképpen miért gondolkodik valaki ezen szabadidejében?? inkább élvezd az életedet, ne azon gondolkodj hogyan halhatnál meg. mert ez nem hiszem el, hogy csak egy elméleti kérdés. sõt, valószínûleg problémáid is vannak ami miatt szerintem pszichológusod is van. beszéld meg ezt vele azért, hogy ilyen gondolataid vannak.. (amúgy meg ajánlom a betegtájékoztató részletes áttanulmányozását - utána már nem biztos hogy inni akarsz majd nyugtatóra..)
Érdekes kérdéseid vannak, csak így elméletben.... Egyébként ha beveszel egy egész üvegcse Frontint, nem muszáj igyál rá, meghalsz anélkül is... Hajrá... :S Remélem nem akarod kipróbálni!
A kérdező hozzászólása: Nem, mint mondottam, ez csak elméleti kérdés.
ilyen terveid vannak?
A kérdező hozzászólása: Miért?
Bocsánat, azt hittem be van állítva... most már elvileg jó! (remélem)

Ha kb 16 napja volt peteérés (és sikeres fogamzás), akkor lehetséges, hogy a ma reggeli 25-ös teszt negatív még?

Lily 25-ös érzékenységû teszt volt, negatìvnak mondanám, de késõbb nagyon erõs fénynél làtszott vékonyan a második csík...!

Legjobb válasz: Ja még annyi, hogy az elmúlt 3 napban voltak kisebb-nagyobb hasszúrkák, legutóbb tegnap akkora nyilallás, hogy oda is kaptam. Utána kicsit barna volt a betét. Ès ma is kicsit rózsaszínes delután. Szóval nem lehet, hogy még csak most fejezõdhetett be a beágyazódás, és ezért nem mutatja ki a teszt?

A kérdező hozzászólása: Ja még annyi, hogy az elmúlt 3 napban voltak kisebb-nagyobb hasszúrkák, legutóbb tegnap akkora nyilallás, hogy oda is kaptam. Utána kicsit barna volt a betét. Ès ma is kicsit rózsaszínes delután. Szóval nem lehet, hogy még csak most fejezõdhetett be a beágyazódás, és ezért nem mutatja ki a teszt?
Kérdezõ, az egy éves próbálkozás utáni ajánlott kivizsgáláson milyen eredmény született? 2 éve próbálkoztok? Leírnád, hogy milyen betegség vagy mi derült ki? Kicsit több infó jó lenne:) Amúgy ha 3 napja késik, az jó jel, ha amúgy atompontos volt az elmúlt években.:)
Kedves Kérdezõ! Én is kb ebbe a cipõbe járok. Nekem hosszabbak a ciklusaim, kb 34-36 naposak. Ma pontosan egy hete késik. Szerintem nekem ápr.30.-án volt peteérésem, aznap együtt is voltunk a párommal. Tehát attól számítva ma vagyok a 17. napon. A tesztem full negatív, pedig már csináltam egy párat. Pontosan nem tudom megmondani, de kb a tesztjeim fele szellemcsíkos (ami tudom, hogy nem jelent semmit), csak most már idegesít. Vagy legyen pozi, vagy jöjjön meg, mert szét tép az ideg...:) A tünetek megvannak, hõemelkedés, hányinger, iszonyatos fáradtság, hasszurka, a mindjárt megjön érzés. Ami hiányzik, az az iszonyatos mellfeszülés....kicsit érzékeny, de nem annyira, mint az elsõ terhességemnél. Mert nekem már volt egy terhességem, úgyhogy ismerem a tüneteket, de sajnos elvetéltem 8 hetesen decemberben. Már több, mint 1, 5 éve próbálkozunk, és már nagyon várjuk a picit. Nem tudom, mi lehet ez, az is lehet, h csak annyira akarom, hogy azért késik?
A kérdező hozzászólása: 1 év után voltunk orvosnal, nekem csak rakszurest csinalt, mondvan, hogy mar szultem, es tokeletesek a ciklusaim. Egymas utani ket honapban UH-os peteerest is nezett, volt rendesen kozepidoben. Ferjemnek spermavizsgalat, keves volt a mozgo, majd kiderult, hogy fertozes okozza, antibiotikumos kezeles volt mindkettonknek, vegul sikeres lett. 3 honap kellett az uj spermiumoknak, tehat kb novembertol jok a leletek, azota minden honap eselyes, megse jön :( Lehet a stressz is persze, sok a munka, dackorszakban van a 3 eves lanyunk, de szerintem nem tobb a stressz mint barki masnak... Masodiknak: biztos van abban is valami, hogy ha nagyon akarod, pszichesen is keshet a menstruacio...hat nagyon remelem, hogy nekem nem ez van. De most ez az enyhe vilagosabb piros verzes nagyon idegesit :( En is ugy vagyok, hogy ha van baba, legyen mar pozitiv a teszt!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel is csináltam tesztet, szintén 25-ös érzékenységûvel (nem kaptam 10-est), ez is negatív :( De még mindig nem jött meg. Ha valóban 2 napja ágyazódott be (pénteken éreztem legutóbb erõs beleszúrást), akkor még reális, hogy negatívak a tesztek, ugye?
A kérdező hozzászólása: ha valaki olvassa, azért megírom, hogy tegnap este elkezdtem erõsebben görcsölni, s éjjel meg is jött rendesen így 5 nap késé után :( Eléggé magam alatt vagyok, s nagyon szeretném tudni az okot, mi a fene volt, hogy ennyit késett (Netán volt, de nem tudott megtapadni? Annak mi az oka?)
Kedves kérdezõ! Nagyon sajnalom. :( Azért ha tudsz, menj el orvoshoz, hátha csinál valamilyen hormon vizsgálatot. Nekem meg mindig nem jött meg. Tünetek megvannak, egyre erõsebbek, az összes teszt negatív.Ez a 44. Ciklusnapom.Pénteken megyek orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Drukkolok neked! Majd írj, mi volt a dokinál! :)

Lehetséges az, hogy a Gabriel 25-ös gyors teszt, állandóan negatívot mutat? Próbálkozzak esetleg mással, de mivel? Írjatok!

Legjobb válasz: Szia!Bocsi az offért, de ez engem is érdekel. Nekem okt. 4-én volt utoljára, ma csináltam Gabriel tesztet, ami negatív,a hasam görcsölgetett a héten, néha rám tör a hányinger.. Írd majd meg, hogy milyet veszel és mi az eredmény, drukkolok! Sajna nem tudok olyan tesztet ajánlani, ami biztos jó, de itt írták a Lilly-t, a nem digitális (vagy digitális) Clairblue-t vagy akármelyik gyógyszertárit.. Egyébként mióta tartanak a tünetek? Én nov. 1-re nem vártam, azaz mégis, mert akkor kezdtem volna a Clostibegy, de most is reménykedem a pozitívban.

Szia!Bocsi az offért, de ez engem is érdekel. Nekem okt. 4-én volt utoljára, ma csináltam Gabriel tesztet, ami negatív, a hasam görcsölgetett a héten, néha rám tör a hányinger.. Írd majd meg, hogy milyet veszel és mi az eredmény, drukkolok! Sajna nem tudok olyan tesztet ajánlani, ami biztos jó, de itt írták a Lilly-t, a nem digitális (vagy digitális) Clairblue-t vagy akármelyik gyógyszertárit.. Egyébként mióta tartanak a tünetek? Én nov. 1-re nem vártam, azaz mégis, mert akkor kezdtem volna a Clostibegy, de most is reménykedem a pozitívban.
Nagyon sajnálom, de ha negatív ennyi idõ után a teszt akkor sajnos nincs baba! Ha nagyon kételkedtek, akkor menjetek el a nõdokitokhoz õ majd eloszlatja a kétségeiteket!
Ha nem vagy terhes mégis mi mást mutasson??
A kérdező hozzászólása: #15-ös! Nem tudtam ma elérni a dokimat! Még kivárok, ma egyre erõsebb megjön érzéseim voltak dután, eddig még semmi, ma volt a 39. napom! Nálad mizujság van már valami ? Írj!!!:) )
Szia! Mizújs Veled? Van valamilyen fejlemény? Dokihoz sikerült menni? Nekem még mindig semmi, a dokimnak pedig nincs szabad idõpontja:( 3as voltam (azaz Letti)
A kérdező hozzászólása: Szia Letti! Ma (42. napon) teszteltem, de sajna újra negatív lett! Felhívtam a dokimat, mondta menjek el egy UH-ra hozzá, vagy ma, vagy vasárnap, vagy kedden. Ma sajna már nem tudtam menni, valószínû vasárnap megyek. Majd megírom mi lett! Neked szorítok!! :) ) Katica
Szia Katica! Szorítok Neked! Én is próbálkozom bejelentkezni.. Reménykedem, hogy jó híreket hallunk, csak a teszt még nem mutatja ki!!Letti
A kérdező hozzászólása: Én is remélem, hogy mindkettõnknek jó hírrel szolgál, majd a dokija!:) Nagyon szorítok neked és persze azért picit még magamnak is! :) Nehezen telnek a napok...... de vasárnap már okosabb leszek! Majd írok, hogy mi lett!:)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam a dokimnál. Meg nézett UH-n és látott egy 1 cm-es vesetál(babszem) alakú kis valamit. Nem mondott semmit, azt javasolta teszteljek és ha 2 hét múlva sem jön meg, menjek vissza és újra megnéz. Lett még egy kis reményem.....:) Nálad mizujs?
Ezt nem értem! Ha az a kis babszem esetleg petezsák lenne, akkor a tesztnek már simán pozinak kellene lenni! Azért szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy még nem volt petezsáknak mondható szakaszban, elég hosszú ciklusaim voltak a closti szedése elõtt, talán ezért vár még ki a dokim.
Szia Katica! Én sajnos tegnap elkezdtem barnázni (elején kicsit, aztán erõsödött). Voltam dokinál, meg is vizsgált, azt mondta nem lát semmit, teszteljek ma.. Ez megtörtént, full negatív, úgyhogy nem is reménykedem.. Még mindig csak barna, nem is igazán értem, hogy mi van... Te hogy vagy?Letti
A kérdező hozzászólása: Nekem tegnap este megjött, elég intenzíven, de nem keseredtem el. Még ez a hónapom van, hogy szedhetem a clostit, megpróbálok mindent amit lehet, vezetem a hõgörbét, ovulációs tesztet rendeltem és ha itt az idõ beleadunk mindent. :) Neked szorítok, lehet még, hogy babás vagy. Majd írj, hogy hogyan alakultál. :) Üdv : Katica
Szia Katica!Sajnálom, hogy megjött, de valóban: új hónap új remény! Szerintem is jönni fog a baba, ne keseredjen el egyikünk sem:) ) Bár reggel elég rossz kedvem volt, de igyekszem pozitívan hozzáállni.. Remélem nekem is megjön rendesen (a doki méhen kívüli terhességgel is riogatott) és lehet várni a nemvártat:) )Drukkolok! Letti
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy szerintetek akkor most mikor teszteljek, meddig van még reményem? Mikor forduljak a dokimhoz? Milyen tesztel próbálkozzak?? :)
A kérdező hozzászólása: Köszi csajok a biztatást! Nagyon jó volna, ha tényleg baba lenne a pocakomban!:) ) Még várok, hiszen ezek szerint még bõven van reményem, igaz 3 negatív teszten vagyok túl!!! Majd írok a fejleményekrõl..... :) )
Tavalyi esetem: Okt. 9-én volt utoljára menstruációm. November 19-én teszteltem pozitívat. (Gabriel) Clostit csak az elsõ gyereknél szedtem, de akkor lettem terhes, mikor már befejezõdött a kúra (ráadásul a második). Gondolom, kihatott még a következõ hónapokra is.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszoló! Okt 5-én volt meg utoljára, azóta semmi. 1 hete jelentkeztek kisebb alhasi görcsök, de a mensi sehol. Csináltam tesztet, de egyértelmû negatívat mutat, ezért kérdeztem, hogy a Gabriel tesz megbízható-e vagy sem. Sokat olvastam róla és nem mindenkinek jött be. Talán így már érthetõbb a kérdésem, ja és 2 hónapja clostit szedek.
A kérdező hozzászólása: Kedves 15.31-es válaszoló! Köszi a válaszodat, de hidd el akinek még nem sikerült soha terhesnek lennie, minden szálba megkapaszkodik és reménykedik, hátha még is + -os lesz az a nyavalyás teszt! Persze, már nem sok esélyt látok én sem rá, hogy babás lennék és biztosan felkeresem a dokimat, mert nem szeretném , ha valamiféle probléma állna a dolgok hátterében! Köszönöm válaszodat, még ha nem is esnek teljesen jól, de hát nem élhet az ember álomvilágban örökké!:)
Szia! Most lett volna az elsõ hónapom a clostival, én is nagyon bíztam benne így októberre nem is görcsöltem rá a dologra (csak most, hogy nem jön és mégis negatív). Nekem PCOS-m van, így 5 hónap próbálkozás után írta fel októberben a dokim a clostit, nekem is 3. naptól kellett volna szednem. Akkor meg is vizsgált, rákszûrést is csinált, minden ok volt. Így szervi problémára nem is gondolok, talán csak arra, hogy beleélem magam.. Tényleg rossz nagyon csalódni, hogy negatív (nekem sem ez az elsõ tesztem). Olvastam itt olyat is, hogy 8 hetes korig nem mutatta ki a teszt a babát.. szóval nem baj, ha reménykedünk szerintem, fõ a pozitív hozzáállás:) A Clostit egyébként nagyon sokan dicsérték. Tényleg rossz ez a bizonytalanság is, jövõ héten én is mennék dokihoz, de félek is, hogy mit lát.. Bár elvileg már látszódnia kellene:) Írd meg légy szíves, hogy milyen fejlemények vannak Nálad, ha tudok valamit én is jelentkezem. Akár privátot is írhatsz nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: Fogok írni, és szorítok is mindkettõnknek nagyon.:) Addig, amíg van egy picike kis reményünk nem adhatjuk fel!!! Nekem volt olyan ismerõsöm aki 3 negativ teszt után elment dokihoz és az megállapította, hogy 9 hetes kismama!!!:) Fel a fejjel és majd jelentkezz, várni fogom!!!:) ))
Nyilván érti az ember, hogy ilyenkor a pici remény is remény, de azért reálisan nézve, ha ilyen rég óta késik és nega a teszt, akkor tök mindegy, hogy milyen a teszt. A Closti sem csodaszer. Tesóm felesége is szedi 3 hónapja, van peteérés, és eddig mégsem jött össze. Sajnos nem mindig a peteérés az egyetlen gond!
Szia! 15:31-es vagyok. Én nagyon jól tudom mit érzel! Én 6 éve várok az elsõ babámra, de én is mindig csak nega tesztet tudok produkálni. Én sajnos tapasztalatból adtam a tanácsomat.
A kérdező hozzászólása: 06:41-es válaszolónak. Nálam elvileg semmi más probléma nincsen, hiszen mielõtt elkezdtem szedni a clostit, a párom is és én is, átestünk vizsgálatokon. Minden negatívnak bizonyult, az én esetemben, egyedül a peteérés az ami, nem igazán mûködött. Az elsõ hónap után viszont nagyon jók voltak az eredményeim a doki szerint. Ezért mertem most kicsit álmodni. De nem adom fel ilyen könnyen , nem az a fajt vagyok. Köszi a választ! :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia 15:31-es. Ezek szerint, te pontosan tudod, milyen érzés az a sok negatív teszteredmény, nagyon sajnállak, nem lehet egyszerû. De mindig reménykedni kell és én még tudok, merek remélni. Azt kívánom neked, minél hamarabb sikerüljön a baba: :) ))
A kérdező hozzászólása: Szia 3-as! :) Nagyon szépen köszönöm a linket , amit küldtél, talán van még pici remény a babára nálam is. :) Hétfõn felkeresem a dokimat és remélem jó hírekkel fog majd szolgálni nekem! :) Még egyszer köszi!
megírnád majd légyszives mit mondott? velem is ez van, csak nem szedem a clostit.
Szerintem ez még simán lehet baba :) Nekem is úgy volt, hogy nem jött meg, pár nap múlva csináltam egy tesztet, negatív volt. Gondoltam még korán van, így nem hogy a javasolt 48 órát kivártam a következõvel, hanem mivel nem akartam csalódni, még plusz egy napot, tehát már ekkor egy hete késett... persze negatív volt :( Olyan mérges lettem, hogy nem is foglalkoztam vele utána. Az ismerõsöknek is mondtam, hogy ezt nem értem, de lehet nem is baj, lehet nem is kell még nekünk gyerkõc. Akkor kezdtünk el ugyanis próbálkozni, az volt az elsõ hónap. Kb egy hét múlva viszont a moziban rosszul lettem a popcorn illatétól, akkor vettem egy tesztet és az már nagyon is pozitív volt! :) Azóta már 7 hónapos elmúlt a kislányom :) Úgyhogy még lehet bármi! Drukkolok! :)
A kérdező hozzászólása: Szia Letti! Hogy alakultál, van már valami fejlemény nálad? Nekem már lassan elmúlóban a mensim, és már bevettem az utolsó adag 2. clostiját. Rendeltem ovulációs tesztet és már nagyon várom a folyamatát a dolgoknak.:) írj majd, hogy mi van veled. :)

Mennyire lehetséges, hogy a Metin2-be már megöltem 10 brutális íjjászt 25-ösen és egy fms-t nem dob?

Legjobb válasz: Nincs kõbe vésve, hogy rögtön dobnia kell, akkor mindenki fms-el rohangálna...

Nincs kõbe vésve, hogy rögtön dobnia kell, akkor mindenki fms-el rohangálna...
ne hidd azt hogy olyan könnyen dob, akkor már olcsóbb lenne....
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem odaírni, hogy "rendesen"3-án kellett volna megjönni.A teszt 8-án negatív lett.
Ismételd meg a tesztelést reggeli elsõ vizeletbõl.
nem valószinü hacsak nem hibás a 10 es teszt.
Csinálj egy olyan tesztet, ami kiírja, hány hetes vagy.

Lehetséges, hogy az egyik 25-ös teszt halvány pozi, a másik fajta pedig másnap full negatív?

Tudom, csináljak mégegyet, csak érdekl?döm, hogy nem kellene egyformának lennie a két tesztnek, ha mind a kett? 25-ös érzékenység??

Legjobb válasz: Ugyan az a márka? Idõn belüli a halvány pozitív?Rózsaszín vagy szürkés?Mikorra nem vártad?

Ugyan az a márka? Idõn belüli a halvány pozitív?Rózsaszín vagy szürkés?Mikorra nem vártad?
A kérdező hozzászólása: Nem ugyan az a márka. Nem várt napján a medi lab idõn belül pozitív, ugyanúgy kékes csík, mint a kontroll, másnap az x-epilen nem láttam a 2. csíkot.:(
Értem!Várj még pár napot és tesztelj újra!Ha az is negatív és nem jön meg akkor orvos!
szia olvas itt utána a medi-láb tesuzt nagyon sokakat már be csapot!!!engem is párszor át vágott már mert szeret halvány pozit csinálni!!!nem tudsz képet fel tenni rola?

Lehetséges, hogy egy 25-ös teszt (Lily) a nemvárt mensi előtt 3 nappal már halvány második csíkot mutasson?

Mára nem vártam, nem is jött. A megjönérzés 1 hete tart. Pár napja a jobb és bal oldalamnál nyomást érzek, nagyon fura érzés...Néha petefészeknyilalás is van. PÉ után 8 nappal volt egy kis halványpiros foltom egy barna maszat közepén.(bocs a részletekért)

Legjobb válasz: én is pont igy 5.-én kell megjönnie!vok ahogy te irtad!Szerinted csináljak tesztet?

én is pont igy 5.-én kell megjönnie!vok ahogy te irtad!Szerinted csináljak tesztet?
Lehetséges!A teszt(föleg ez)szerintem véletlenül nem mutat másik csíkot.Pár nap mulva tesztelj újra!Szia
A halvány csík is csík! :) 2 nap múlva szerintem már nem kell erõltetni a szemedet...
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek! 1.válaszolónak: szerintem, várj a mensi napjáig, mert látod, én is így beszívattam magam, hogy halvány lett, most már biztosra szeretnék menni, már amennyire egy teszt annak mondható :) , megvárok 2 nap késést, azt hiszem. Te mivel teszteltél? Neked nincs fura nyomásérzet az alhasadban? Én nem tudom hova rakni ezt a jelenséget...

Lehetséges az, hogy már 8. napja késik, de ma reggel csináltam tesztet és a 25-ös teszt nem mutatott semmit?

Pénteken teszteltem egy 10-es teszttel és sokat kellett várni rá, de el?jött a második vonal halványan. Produkálom a terhesség tüneteit! Nagyon érzem a szagokat, émelygek, hányingerem van. FOlyton az a mindjárt megjön érzésésem van. Feszül a hasam, puffadt és úgy érzem, mintha nagyobb lenne a méhem! Nem szoktam mérni a h?met, de ma reggel megmértem, hüvelyben 37,2 lett. Szerintetek csalhatnak a tesztek?? Lehet terhes??

Legjobb válasz: Szerintem várjál pár napot és csináljál egy másikat!Üdv 27hetes kismama

Szerintem várjál pár napot és csináljál egy másikat!Üdv 27hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszönöm! :) Gratulálok a Babához! Boldog babvárást! :) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!