Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 19 (55 db)

Lehetséges, hogy 19 hetesen 4D-s ultrahangon még semmit nem tudnak mondani a baba nemére?

15 hetesen azt mondta a doki, hogy látná de nem úgy fekszik. Aztán 17 hetesen mikor vizsgált elfelejtettem megkérezni és már mikor fel voltam öltözve akkor kérdeztem meg. Erre azt mondta, hogy legközelebb vizsgálat közben kérdezzem, mert õ most konkrétan azt nem figyelte nem emlékszik rá. Ma megint voltam vizsgálaton, vizsgálat közben mondtam nézzünk már rá akkor hátha most lát valamit, de azt mondta most ezzel nem kell foglalkozni, meg egyébként is úgy fekszik, hogy nem látja. Lassan már úgy érzem direkt nem akarja elmondani. Vagy ez tényleg lehetséges hogy 19 hetesen még semmit nem lát?

Legjobb válasz: 4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)

4d 19 hetesen azerintem azert lehet latni. 2d-n elofordulhat ha ugy fekszik akkor nem latszodik. Ismerosomnek is 32 hetesen tudtak megmondani h mije lesz addig nem mutatta magat. Igaz nem votlak 4d vizsgalaton akkormeg. Most 4d-n voltal? Mert ott azert tuzetesebben megnezik nem is nagy meg h ne lassa meg mije van. Mondjuk tapasztalatom nincs eteren mert 18 hetes voltam mikor 2d-n siman megmondta h lanyom lesz mert pont ugy fordult h tisztan latszodott. Es lany is lett. :-). Van akinek 12. heten is megmondja jol a doki h mije lesz.:-)
A kérdező hozzászólása: Igen, 4D-n voltam és ez ami fura, hogy sokan írják már a 12. héten tudták én is picit reménykedtem hátha, na de most már nagyon kíváncsi vagyok. Vásárolgatni addig meg nem is merek/tudok míg nem tudom. Tudom sokan direkt nem is akarják tudni csak majd a szülésnél, de én valahogy nyugodtabb lennék és valahogy kicsit jobban személyesíteni is tudnám, így még neven se gondolkoztunk, mert elõre nem akarom magam beleélni:)
a kérdésben egy dokiról van szó? csak mert nálam 4 bõl 3 doki meg tudta mondani már 11 hetesen szóval a helyedben én mással megnézetném és nagyon nem tetszik ez nekem, hogy 4d-sen ilyen alapvetõ dologgal nincsenek tisztában, amikor sokkal "nehezebb" dolgokat is ki kell vele tudni mutatni!
A 4d ráadásul nem tb-s vizsgálat azért te fizetsz külön! Így kérheted h mit nézzenek meg rajta elõször. Sõt nekem azzal kezdte a nõci aki csinálta a 4d-s vizsgálatot h szeretnénk-e tudni h mi a neme. Nemh még meg sem mondja. Azért ez szemétség tõle. Ha ennyire nem lát akkor csináljon ilyen vizsgálatot ha meg nem akarja megmondani váltanék azonnal.
A kérdező hozzászólása: Igen ugyanannál a dokinál voltam mindhárom alkalommal. A terhesség kezdetén voltam másnál aki csak hüvelyi ultrahanggal tudta nézni, ott érthetõ volt, hogy nem látja. Ezért nem fizettem, kötelezõ a vizsgálat minden terhesgondozás után. Itt ahova járok(Szeged), itt 4D van. Arra is gondoltam lehet a 20. hétig nem akar semmit mondani nehogy aztán kiderüljön, hogy mégsem az. Ismerõsömnél pl. kisfiút mondtak, nevet is választottak, vásárolgattak is és 5 hónaposan derült ki, hogy kislány. Szóval ilyesmire tudok esetleg gondolni, hogy addig nem akar biztosat mondani. De azt nem akarom elhinni, hogy nem lát semmit, mert nem úgy fekszik stb...
Nekünk az elsõ gyerekkel már a 12. héten megmondta, a másodiknál a 18. hetin még nem látta, mert a lába között volt a köldökzsinór, a 21. hetin már másképp feküdt, akkor megmondta. Mindegyik 2d-s gép volt és fiúk.
javaslom menj másik dokihoz is! ami amúgy sem árt, márcsak a szakértelem tekintetében sem. sõt. én speciel idõs doktorokban nem is bízom, meg van rá az okom, hosszú lenne a sztori.
A kérdező hozzászólása: Ez egy viszonylag fiatal, olyan max 40 körüli doki lehet. Jövõhéten amúgy is mennem kell erre a kötelezõ genetikai uh-ra, oda másik dokihoz kell menjek, remélem õ tud már mondani majd valamit..
írd meg nekünk is, ok?

Lehetséges, hogy 19-20 évesen még nő majd a mellem?

Az a helyzet, hogy már elmúltam 19 de nagyon lapos vagyok. De ma anyum kicsit megbántott, mert azt mondta, hogy lehetetlen, hogy valakinek n? létére semmi melle se legyen, és majd biztos, hogy n?ni fog nekem is. De szerintem ez h*lyeség, mert igenis csomó pici mell? lány van...

Legjobb válasz: Elkeserítelek,de nem fog nõni.

Elkeserítelek, de nem fog nõni.
Drasztikus változás nem lesz.De elvileg 21éves korig kell nõnie.Talán még egy kicsit fog.
nõhet de nem olyan hatalmas változásra gondolj! max kicsit teltebb lesz pl a ból b lesz vagy ilyesmi ennyit simán nõhet de ha pl 70A-s méreted van nem lesz 75B-s
Utolsó...lehet 75ös sõt még 90es is mivel a szám csak a hát körméretet jelöli, ergo ha hízik akkor a szám fog nõni...a betû jelöli a kosárméretet vagyis a mell valódi méretét..egyébként én is úgy tudom hogy 20-21éves korig nõ, bár én ebben nem nagyon hiszek, 19vagyok már pár éve nem nõ..és nem is fog szerintem.Max ha híznék akkor oda is menne egy kicsi..
Nem fog már jelentõs mértékben nõni, ha egyáltalán nõ még. Fogadd el és ne stresszelj ez miatt. Nagyon sok lánynak kicsi melle van és mégis van barátja...
Ha felszedsz 10-20 kilót, biztos nagyobbak lesznek a melleid!:D Egyik munkatársam is nagyon lapos volt, de mióta elhízott, HATALMAS mellei lettek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, tudom, hogy nem :( Egyébként szerintem nem annyira vészes, mert elég vékony vagyok, jóval vékonyabb mint amennyire anyum valaha is volt, tehát más alkat... De van barátom egy ideje, lehet, hogy pár hónap múlva fogok fogamzásgátlót szedni és attól hátha nõ :) köszi nektek!

Lehetséges, hogy 19 évesen megtaláltam azt a srácot, akivel el tudnám képzelni az egész életemet?

Most ezt ne úgy képzeljétek el,hogy rózsaszín ködben élek,hanem ? tényleg olyan,hogy a legjobb barátom,a szerelmem,és ? az akire mindig mindenben számíthatok.Ja és egyébként ? 22 éves.

Legjobb válasz: Persze. Képzelni mindent lehet, így ezt is. Régebben az ilyesmi sokaknak összejött..

Persze. Képzelni mindent lehet, így ezt is. Régebben az ilyesmi sokaknak összejött..
Ilyen a szerelem. Aztán majd elmúlik nyugalom...
figyelj, én 18 vagyok, imádom a barátomat, és én nem kételkedem, én tudom, hogy Õ az igazi, biztos vagyok benne, ha most ebben a szent pillanatban megkérné a kezem, 1000000 %, h. igent mondanék minden habozás nélkül
Lehetséges. De majd 50 év múlva megbeszéljük. :D Addig bírjátok ki egymás mellett.
jah lehetséges, csak nagyon ritka:D
Persze, lehetséges. Több olyan embert is ismerek, akik ilyen idõs korban már a gyereket tervezgették (azért ezt nem ajánlom, ráér az még késõbb), és mind a mai napig együtt vannak.
Nem
Miért, nem ez történt most veled? Mi a kérdés akkor?
Persze én 14 éves koromban találtam meg :D 17/L
Én 14 éves koromban szerettem bele egy srácba.... Õ ekkor 20 éves volt. Volt barátnõje is, meg túl fiatal is voltam hozzá, úgyhogy csak titokban lett volna velem együtt. Én nem akartam második lenni.Így szépen el is váltak útjaink. A szomszédomban melózott, szóval folyamatosan összefutottunk. Bár voltak mindkettõnknek kapcsolataink, de nem volt komoly.... 16 éves koromban aztán nagyon érdekelni kezdtem, futott utánam, én pedig 2 évig hagytam, hogy udvaroljon, játszadoztam vele. Belém szeretett.18 éves koromban összejöttünk és még most is együtt vagyunk. Most 20 vagyok. Szóval már 6 éve szerelmes vagyok belé, és még mindig úgyanúgy szeretem, úgyanúgy pillangók vannak a gyomromban, ha vele vagyok. Tökéletesen boldoggá tesz. Imádommmmm.... :) Szóval, én már 14 évesen éreztem, hogy ez nem akármilyen érzelem.... ez igazi szerelem. Az esküvõnk a nyáron lessz.... kívánom neked is, hogy boldog légy. És a válaszom: IGEN. Bocsi, ha hosszú lett :)

Lehetséges hogy 19 évesen valakivel szakítottál és soha nem fogod elfelejteni?

már kb 5 hónapja szakítottunk a bn?mmel, de még most is egyb?l visszafogadnám.

Legjobb válasz: úgy irtad a kérdést hogy te szakítottál vele.. szóval ezt nem értem de lehet csak rosszul fogalmaztál mert gondolom nem te szakitottál ha most is visszafogadnád... amúgy majd jön 1 másik egyszer.. habár ezt mondhatom mert nekem 1 éves kapcsolatom van és ha mi szakítanánk azt hiszem én sem tudnék tovább lépni:( de próbáld meg visszaszerezni valahogy!! vagy nincs esély rá?

úgy irtad a kérdést hogy te szakítottál vele.. szóval ezt nem értem de lehet csak rosszul fogalmaztál mert gondolom nem te szakitottál ha most is visszafogadnád... amúgy majd jön 1 másik egyszer.. habár ezt mondhatom mert nekem 1 éves kapcsolatom van és ha mi szakítanánk azt hiszem én sem tudnék tovább lépni:( de próbáld meg visszaszerezni valahogy!! vagy nincs esély rá?
ha 1 hónapot jártatok akkor biztos tovább fogsz lépni
Biztos el tudod felejteni, ne aggodj!
Szerintem lehetséges, én egyiket sem tudnám elfelejteni. Bár lehet hogy te arra gondoltál hogy örökké szerelmes leszel-e bele. Nos, az én anyukám is így volt ezzel, 16 évesen találkoztak, és õ azóta szerelmes, látom rajta, amikor meglátja földbe gyökerezik a lába, és õk sem sokáig voltak együtt. Most az anyum 55 éves :)
nem találtál még olyat aki igazából megtetszet volna és ezért érzed így, egy hónap nem sok idõ szóval biztos elfelejted ha jön más...
Nekem volt egy egy hetes kapcsolatom, de maradandó volt nagyon, Pedig se csók se semmi.Mai napig nem felejtettem el, pedig már 5 éve lesz..Aki fontos volt vmiért, azt nem felejted el sose, de persze az érzés tompul
A kérdező hozzászólása: pedig csak kb 1 hónapot jártunk.

2 hete együtt voltam 1 pasival alkalmilag és hát nem védekeztünk, de most 4 napja késik a mensim lehetséges hogy teherbe estem? 19/L

terhesség

Legjobb válasz: Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L

Persze, hogy lehetséges! Nagy felelõtlenség volt nem védekezni fõleg, hogy ismeretlennel szexeltél! Ha jön a baba, ne csodálkozz! Ahhoz képest, hogy 19 éves vagy, elég h*lye, felelõtlen kis ribi vagy, ne haragudj :/ 21/L
Másnap még simán elmehettél volna nõdokihoz esemény utáni tablettát felíratni, hiszen nyilván tudod, hogyan lesz a kisbaba. Így azért elég nagy az esélye, hogy terhes vagy.
az aktustól számított 2 hét után csinálj tesztet. mást nem tehetsz. ja, de, imádkozol. és vered a fejed a falba.
Ebben az esetben nem tudom, miért itt faggatózol, ahelyett, hogy elrohannál tesztet venni. Erre felé a tescoban is lehet kapni, és éjjel-nappal nyitva van. Reggelre tudnád a választ.
és beléd is élvezett??? hát gratulálok... hogy lehetsz 19 évesen ennyire bugyuta??? igen, lehet, hogy terhes vagy. bár 4 nap késés még nem a világ vége, anno nekem 2 hetet is késett olykor.
nemcsak, h teherbe eshettél, hanem valami jo kis kankót is összeszedhettél... grat!
mégis hogy a [email protected] ne lenne LEHETSÉGES?
Na azóta valami??
Azért azt meséld el neki, hogy mi lett a következménye a nem védekezésnek.
Úristen 19 évesen romokba döntötted az életed =/ =/ Nagyon sajnállak ... Látod látod a szex nem minden ...
Hogy lehettél ilyen felelõtlen?a srácnak feltétlenül mondd el és kérd ki a véleményét, na meg doki és szülõk, a babához pedig ha tényleg megtartod sok boldogságot:) 17/L
õszintén... nem jobb lett volna elõre gondolkodni?
nagyon felelõtlen, meggondolatlan vagy, a 14-16 éveseknél már megszokott, dehogy 19 évesen ennyi eszed van...irány a nõgyógyász, talán elõbb kellett volna gondolkodni
Ne haragudj, de miért tartasz meg egy olyan babát, akinek az apjáról csak azt tudod, hogy "hol lakik meg ilyen alap dolgokat"? Õ biztos nem fog repesni az ötletedért...
nagyon szánalmas vagy, ne haragudj -_-
Ne szidjátok már! Igen, valóban hülyeséget csinált, de ki nem? Csak neki eléggé nagy pechje is van mindemellé. Szóval, szerintem ismeritek a mondást: Az vesse rá az elsõ követ, aki bûntelen közületek! Neked nem tudok mit tanácsolni! Kitartás! Nem lesz könnyû az életed! én mondjuk abszolút abortusz ellenes vagyok, de mégis úgy gondolom jobb lenne neked is és a gyereknek is. És azt hiszem ez egy örök lecke lesz számodra...Kitartás!
Barátnõmnek is 19 évesen "baleset" miatt született egy kisfia, csak õ az apával már régóta együtt volt, össze tudtak költözni és nem voltak anyagi gondjaik, mert a pasinak jól menõ vállalkozása volt. Csak náluk évek múlva kiderült, hogy mégsem illenek össze és most marják egymást a gyerekért. Az esetedben viszont én nem tudom, megtartanám-e, az is kérdés, hogy az apa mit szól az egészhez. Meg tudni kéne a háttered is. De Te döntesz.
Engem tényleg érdekel mi lesz...
A kérdező hozzászólása: nem nagyon azt tudom hol lakik meg ien alap dolgokat
Az apát mennyire ismered?
Lehetséges, bár 4 nap még nem sok, hátha nem. Ismeretlen, vagy tudod ki az, ha esetleg terhes lennél?
A kérdező hozzászólása: igen belém is élvezett.... tudom marha nagy hülye voltam:S
Parázás miatt is késhet, én egyszer egy kiszakadt gumi miatt idegesítettem hetekig a barátom, végül megjött. De inkább vegyél tesztet és imádkozz.
Gratulálok! Már tudom miért születik annyi hülye ember...
sajnos simán lehetséges. de akkor számoljunk egy kicsit, mert ugye eléggé szûk az az idõablak, amikor teherbe lehet esni. ( 3-4 nap max) az elsõ kérdés az, hogy szabályos e a menstruációd? illetve hány napból áll.Hogy ki tudd számolni a peteérés idõpontját ahhoz kell a ciklus hossza( ugye általában 28 nap). Na most ovuláció elviekben a 14.napon van, utána két hétre jön meg a menstruáció. Ovulációig eltelt idõ változhat, viszont az ovuláció utáni ún. luteális fázis mindig 2 hét. Tehát ha 28 napos a ciklusod és 4 napja késik, akkor 6án kellett volna mejönnie. tehát két héttel elõtte volt ovulációd, ami dec 23-a. Ha most dec22, 23, 24, 25 körül szexeltél akkor elég nagy rá az esély. Ha nem és mázlid van akkor megúsztad. De máskor védekezz!
"és hát nem védekeztünk ..." Mi a kérdés akkor a terhességgel kapcsolatban ??? Persze hogy lehetsz terhes sõõõõt lehet az is vagy és abortusz lesz a vége a felelõtlenséged miatt. Most õszintén hiányzott ez neked ??? Ugye hogy nem!
Nem lehetséges, hanem szinte BIZTOS!!! Imádkozz, hogy ne legyél terhes (bár ez már úgyis eldõlt) és ahelyett, hogy itt ülnél a gép elõtt, számold ki a ciklusodat és söpörj el egy terhességi tesztért! Én sem értem (mint ahogy több válaszoló sem), hogy miért nem mentél másnap a nõgyógyászhoz esemény utána tablettáért! A szex nem játék és a felelõtlenség visszavonhatatlan következményekkel jár! Egy gyerek mellet még súlyos nemi betegségeket is összeszedhetsz ismeretlenektõl. Gondolj bele, micsoda döntéskényszer jön létre, ha terhes vagy! Vagy megölöd az életet, aki benned növekszik és ráadásul ártatlan vagy elb*szod az életedet és apa nélkül neveled fel a gyerekedet. Döntened kell. De csak miután csekkoltad a teszt eredményét.
A kérdező hozzászólása: jó igen tudom van tesztem meg is nézem de kicsit félek nem vetetném el a babát ha ugy alakulna ez a legkevesebb h felnevelem:S
Hát figyelj, akkor vesd neki magad a tesztnek, most már minden eldõlt, nem veszthetsz semmit. Ha már döntöttél, akkor állj ki teljes mellszélességgel a gyerek mellett, szedd össze minden erõd, mert akármilyen nehéz helyzet, sok ember járt már így, sok ember kijött "jól" már ennél nehezebb helyzetekbõl is. A gyerek megszülése után még lehet tanulni, még lehet pasit találni, olyat aki apja helyett apja lenne, fiatal vagy még, elõtted az élet. A múltba már nem érdemes visszanézni, így alakult, hát így alakult, már úgyis minden el van dõlve, mostmár csak elõre nézz, ne okold, hibáztasd magad. Ha terhes vagy, élj egészségesen, vigyázz a babára, neveld fel õt szeretettel, melegséggel. Ha pedig nem vagy terhes, legyen ez egy életre tanulság neked. Minden jót kívánok. 21/L
Na mi lett az eredmény?
A kérdező hozzászólása: a teszt pozitív igazából ez nem is ért váratlanul sejtettem hogy ez lesz....
ez engem is érdekel

19. heti genetikai ultrahang. Lehetseges, hogy túl magas a nyaki redő? (19 hetes es 2 napos vagyok, a doki 19 hetes es 5 naposra irta)

BPD: 4.64

Legjobb válasz: Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama

Ha a dokid nem mondta, hogy aggódj, akkor ne aggódj! Nekem a 19. héten már nem nézett tarkóredõt! Errõl a plexusról pedig még nem is hallottam. :S 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 4d ultrahangon voltam, mert a dokim 21 hetesen kuld ultrahangra. a plexus allitolag gyakori es majd felszivodik, de azert en aggodok..tenyleg gyakori? volt mas babajanak is?

19. napi ovu után lehetséges, hogy a 29. napon jön meg a menzi?

Mindig 29 napos a menzim, 14-15. napon szoktam érezni ovus fájdalmat. Múlt hónapban is így volt, de a 19. napon extra erős szúrkát éreztem, nagyon durva volt, és utána délután hasmenésem is volt (biztos, hogy nem a beleim fájtak). Lehet hogy ez egy kései pé volt?? De akkor miért 10 napra rá jött meg, miért nem 14 nappal utána?

Legjobb válasz: Lehet, hogy mégsem 19-én volt peteérésed a szúrás ellenére sem. Nekem most a legutóbbi ciklusomban egy kis megbetegedés miatt tolódott 1 héttel a peteérésem, és a menszeszem is szintén 1 héttel késõbb jött meg, mint amúgy kellett volna, tehát megvolt a kb. 14 napos luteális fázisom. Ha most is ugyanúgy érezted 14-15 nap körül az ovus fájdalmat, akkor vakózínû, hogy akkor meg is volt az ovud, és 19-én az más lehetett.

Lehet, hogy mégsem 19-én volt peteérésed a szúrás ellenére sem. Nekem most a legutóbbi ciklusomban egy kis megbetegedés miatt tolódott 1 héttel a peteérésem, és a menszeszem is szintén 1 héttel késõbb jött meg, mint amúgy kellett volna, tehát megvolt a kb. 14 napos luteális fázisom. Ha most is ugyanúgy érezted 14-15 nap körül az ovus fájdalmat, akkor vakózínû, hogy akkor meg is volt az ovud, és 19-én az más lehetett.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy nincsenek nálam egyértelmû jelek, a nyákomból semmit nem tudok következtetni. De enyhe menzis hasfájás szokott lenni középidõben, elõtte kis petefészek-szúrka, ebbõl gondolom a pé-t. Most ebben a hónapban is a 15. napon volt kis ideig menzis hasfájásom, majd elmúlt. Másnapra tök száraz voltam, szinte már fájt is. Ma vagyok a 19. napon és nagyon erõs menzis hasfájásom volt. Szóval most totál nem értem - akkor mégis a 19. napon lenne az ovum?:O
Bocsi, de ezt most nem értem. Azt írtad most, hogy ma vagy a 19. napodon, de a kérdésedben meg azt, hogy meg is jött a 29. nap. Akkor most mi is van?
A kérdező hozzászólása: Múlt hónapban jött meg a 29. napon, írtam is a nyitóban. És múlt hónapban is az volt, hogy 14-15. napon pé-s tünetek, majd a 19. napon iszonyat szúrás. Mégis 29. napra jött meg. Most ebben a hónapban ma vagyok a 19. napon, nagyon erõs menzis hasfájásom volt, de most már elmúlt. 15. napon éreztem enyhe hasfájást, amit pé-nek véltem.

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

Szombaton leszek 19 hetes kismami és még nem érzem a babámat. A méhlepény a mellső falon tapadt meg, jó helyen. Lehetséges, hogy ezért nem érzem még?

Legjobb válasz: Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)

Szia! 19 hetesek "vagyunk mi" is. Én érzem, sõt tegnap óta tudom, hogy nekem is a mellsõ falon tapad. Állítólag ez egyéni is, illetve függ attól, mennyire erõsek a hasizmaid és mennyire vagy vékony. 58 kilóról indultam, de mivel Karácsony után "indultunk" (akkor tudtam meg), általában 55 voltam. Most 60 körül mozog (az elején lévõ rosszullétek miatt). A doki biztos mondta, hogy jól van, ne csüggedj, sokan csak jóval késõbb érzik, én szorítok! Mikorra vagy kiírva és hol fogsz szülni? Én szeptember 9-re és Sote I. :-)
Szia! Ne aggódj, én csak a 20-21. hét körül éreztem elõször a babát és nekem is mellsõ fali lepényem van. A barátnõm szintén kismama, szintén mellsõ fali lepénnyel és neki is kb a 20. hét körül volt érezhetõ a mozgás! Azt nem tudom, hogy köze van-e a mellsõ fali lepénynek ehhez, azt viszont igen, hogy nem vagy elkésve semmivel! Kitartás, hamarosan te is érezni fogod!
Szia! Igen, valószínû a méhlepény tompítja a mozgásokat. 1-2 hét és már érezni fogod. Nekem is hasonló volt a helyzet. Azt hittem második babát hamarabb fogom érezni, de két héttel késõbb éreztem, mint az elsõt. (mert a méhlepény nekem is most a mellsõ falon volt). Orvosom mondta, hogy a méhlepény tompítja a baba mozgását. Sõt, nekem olyan furcsa volt, hogy az elején nem is minden nap éreztem, csak kétnaponta pl., aztán eltelt egy hét is, mire rendszeres, napi babamozgást éreztem. Szóval nyugi, hamarosan érezni fogod a pici babát. :o)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Megnyugodtam! Én a várandósságom elõtt keményen tornáztam, a hasfalam valószínû jó vastag és erõs lett, lehet ettõl sem érzem még olyan intenzíven a babát. De hétfõn minden kiderül, mert megyünk uh-ra, ott biztosan fogják mondani, hogy minden ok! :) Én 59-rõl kezdtem és most 62 kiló körül vagyok. Lehet már több :) Szeptember 12-re vagyok kiírva (pont a névnapom).
Szia! Ne aggódj bizti hamarosan megérzed, én is 19 hetet töltöttem és már én is érzem de vékony is vagyok és második baba is, lehet ezért van. 51 kg-ról indultam és 53 vagyok most és csak egy nagy elõredudorodó pocim van:-) Tudod már hogy fiú vagy lány lesz? Nekünk fiú! Az elsõ válaszolónak üzenném ha visszatér még hogy én is szept.8-9.-re vagyok kiírva és én is a SOTE I.-en fogok szülni. Te kinél? Boldog babavárást mindenkinek!
:-) Szeptember 9, bár UH nekem is mutatott már szept 6-ot is... Ujházy Andrásnál :-)))

Lehetséges hogy terhes vagyok (lány 19 éves)? Ugy november közepén a menstuáciom után egy héttel amikor még nem volt peteérésem akkor kiprobáltuk a barátommal hogy milyen lehet gumi nélkül vagyis milyen érzés..

de egy pár nyomás után leállitottam a barátomat,azota mindig rendesen megjön a mensisem,csak azabaj hogy szokott fájni a hasam meg ilyenek,nemtom hogy menyi annak az esélye hogy terhes vagyok?most hétvégén nagyon fájt a hasam meg este fájt a derekamis,lehet hogy felfáztam és azért fáj a hasam,mert csütörtökön jött meg és akkor kezdett el fájni a hasam,hasmenésem is volt.terhes vagyok szerintetek vagy nem?

Legjobb válasz: 19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.

19 évsen már kellene több eszednek lenni, hogy ilyet kérdezz. ha november óta megjött mindig akkor tuti nem vagy terhes. hogy miért fáj a hasad menj el orvoshoz majd ö megmondja.
Szerintem nem vagy terhes!Hallottam én is hogy elõfordul az, hogy valaki menstruál a terhesség alatt, de ez elég ritka!Szerintem menj el dokihoz, mert nekem is voltak ilyen problémáim és egy ártalmatlan ciszta volt!
A terhesség és a rendszeres vérzés ritkán összetartozó fogalmak. A leírtak alapján gyakorlatilag kizárható, hogy terhes vagy.
kedves kérdezõ, legközeleb elõre kérdezz, ne utólag, szerintem nem vagy terjes, de nem rajtad múlt csak, hanem a szerencsén, és még egy TÉVEDÉS: pont, hogy mensi után egy héttel ovulálsz, hiszen, normálisan középidõben van peteérés, és ha a mensid 4-5 napos, plusz 7 nap akkor simán elélhet a hímivarsejt a 14-15. napig, amíg megérik a petesejt, elõváladék megg egy mozdulattól is kerülhet beléd, és egy csepp elõváladék is tartalmazhat annyi spermát, amennyiitõl meg tudsz termékenyülni, de ha mestruálsz, akkor nincs baj, a fájdalmaid izomgyulladástól, vagy felfázástól lehetnek, nemj el dokihoz, lehet, hogy antibiotikumra van szükséged, és át tudod vele beszélni a fogamzásgátlást!
Nekem a kérdés nagyon tettszett, ne hari érte, de jót nevettem rajta. Terhes vagyok? 19 éves "LÁNY":)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!