Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 15 (98 db)

Lehetseges hogy 15 evesen mehessek esti gimibe ugy hogy az iskolaban csak 10-tol lehet kezdeni de nekem nincs 9-ik osztalyom? Nyomos ervvel mondjuk azzal hogy epilepszias vagyoj nem fogadjak el?

Legjobb válasz: Ez a nyomós érv arra lenne jó, hogy magántanulóvá válj az iskoládban, az adott évfolyamon, ahol tanulsz. Ez azt jelenti, hogy otthon vagy, otthon tanulsz, és csak vizsgázni jársz be, hogy legyen jegyed. Esti gimibe nem mehetsz, ugyanis 16 éves korodig tanköteles vagy, nappali tagozatra kell járnod.

Ez a nyomós érv arra lenne jó, hogy magántanulóvá válj az iskoládban, az adott évfolyamon, ahol tanulsz. Ez azt jelenti, hogy otthon vagy, otthon tanulsz, és csak vizsgázni jársz be, hogy legyen jegyed. Esti gimibe nem mehetsz, ugyanis 16 éves korodig tanköteles vagy, nappali tagozatra kell járnod.

Lehetséges, hogy 15 évesen impotens vagyok?

Elég hülyén érzem magamat, hogy ilyenekrõl kell írjak, de nem tudok megnyugodni és ezen stresszelek éjjel-nappal..

Legjobb válasz: A stresszelés miatt lehet. Képtelen vagy ellazulni.

A stresszelés miatt lehet. Képtelen vagy ellazulni.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igaz amit mondasz, mert mostanság elég stresszes idõszakban vagyok, továbbá mindennap kimondhatatlanul fáradtnak érzem magamat...
A mentális kimerültség, levertség, valamilyen lelki probléma elõidézhet ilyet.
A kérdező hozzászólása: De ezek a dolgok pont ennek a kornak, idõszaknak a velejárói, ha minden igaz.:D
Emberfüggõ!
Hogy lennél már impotens ha napi 1-2-szer feláll?:D
A kérdező hozzászólása: De nem a normális méretében... :D
Ez nem mondható korral velejárónak .Kicsit korán kezdted a barátnõzést is , most már alig van olyan dolog , ami igazából feldobjon .Ha gyenge a szexuális vágy, akkor gyenge, vagy még oda is van a mutatvány .Amikor az ilyesmi nem megy , nem kell erõltetni , mert csak mélyebbre süllyedsz miatta .A padlóról nehéz ám felállni .
Nem vagy impotens, de ez így szokott lenni, hogy van egy idõszak(illetve ez is emberfüggõ, mert van aki simán lát jó nõket és mégis kordába tudja tartani hogy mikor álljon fel neki)amikor könnyen is gyakran fel áll elég sokszor és idõvel ez csökken.Az is ciki tud lenni amikor valaki azzal küszködik hogy elmegy egy lány elõtte aki megtetszik és azt sem tudja hova forduljon mert merevedést kap, nem tud egy úsziba elmenni. Majd idõvel meg fog ez oldódni.Csak nem szabad erre ráizgulni és idegeskedni, nem szabad ezen agyalni állandóan, majd idõvel megoldódi. Sõt nem akarlak elkeseríteni de ha nõvel leszel akkor is az elsõnél lehet bénázni fogsz, nem akkor áll fel amikor akarod, vagy hamar elmész, vagy lelankad akár behatolás elõtt.De ebbe is belefogsz jönni.Ez gyakran elõfordul az elsõ sexuális élménynél is.De idõvel ezt is megtanulja az ember. Nem vagy impotens.

Lehetséges hogy 15 évesen kezdem kinőni a pattanásokat?

Egyre kevesebb van pedig mindet ugyan úgy csinálok mint eddig.15/L

Legjobb válasz: Lehet hogy egészségesebben táplálkozol , elkezdtél sportolni. Így nincs milyen méreganyag ami kijöjjön a szervezetedbõl. mert szinte minden az egészséges életmódra vezethetõ vissza.

Lehet hogy egészségesebben táplálkozol , elkezdtél sportolni. Így nincs milyen méreganyag ami kijöjjön a szervezetedbõl. mert szinte minden az egészséges életmódra vezethetõ vissza.
vagy csak a nyár miatt többet vagy a napon és leszárította
Lehetséges. Nekem 14 évesen volt a legdurvább, 15 éves korom végére enyhült, most 16 évesen alig van.
mázlista :D örülj neki :) én most vagyok 14 és tele vagyok velük. Mikor megjön akkor mindít totál be is gyulladnak :/ jó neked :) :S

Lehetséges, hogy a babát éreztem meg? 15 hetesen?

Tegnapelőtt este olyan érzésem volt mintha őt éreztem volna. Olyan volt, mintha buborékok pattantak volna széjjel, 4-5 egymás után és aztán abba maradt, azóta semmi. Ezt eddig még nem éreztem, de tegnapelőtt olyan furcsa volt. Ilyen lenne a magzat mozgása? Olyan buborékos szétmenés? 15+1hkm

Legjobb válasz: Igen, lehetséges, én is 15 hetesen éreztem elõször! :)

Igen, lehetséges, én is 15 hetesen éreztem elõször! :)
Abszolut lehetséges. Elõször én is annak éreztem pedig nem kis súlyú vagyok

Lehetséges, hogy a 15 hetes kislányomnak olyan nagy lett az étvágya, hogy éjjelente azért kel fel óránként szopizni, mert éhes?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges ,de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött,hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)

Bármi lehetséges , de az is hogy amikor eszik nem eszik meg elegendö tejcsit(ez csak sejtés).De az is valószinü hogy rájött, hogy mennyire jó ha te este ennyit foglalkozol vele:)
Nem lehet, hogy csak szopizik? Van elég tejed? Lehet, hogy nem elég tápláló? Sok minden lehet. Nekem a babám 4 hónapos és már 180 ml-ket eszik, sõt elalvás elõtt 210 ml az adagja. Igaz 4 kg-mal született és most 7 kg. De lehet, hogy csak az anyukájára van szüksége a manókának. BIZZÁL AZ ANYAI ÖSZTÖNÖDBEN!:) Sok sikert.
Biztos, hogy nem.A fiam 8hetes, este 10kor eszik, aztan ejjel 1kor es reggel 7, fel8korul.Tulajdonkeppen vegig alussza az ejszakat.Egy 15hetes babanak mar vegig kellene aludnia az ejszakat, lehet hogy nem eleg suru a tejed.Probalj meg furdetes utan tapszert adni, es emiatt ne legyen lelkiismeret furdalasod, csak ejszakara(csak ejjel, nappal szoptatok)en is azt adok a kisfiamnak.En taplalek kiegeszitokent adom es nagyon megvagyok elegedve.Gyonyoruen gyarapodik es makk egeszseges.
Valószínû hogy nem elég "zsíros"a tejed, nem lakik jól. Vagy csak huncut és jó odabújni szopizni anyához, de ez inkább csak cicizés.A nagy melegekben sûrûbben lehet szomjas.Szerintem is próbáld ki hogy jól megeteted este, hátha akkor nem kel fel és megoldódik.
Probálj neki ilyenkor teát adni és ha nem tágit akkor lehet hogy tényleg éhes! A tápszert én azért nem ajánlom mert nagyon könnyen rákapnak! Nekem igy állt le a fiam a ciciröl! Könnyebb volt az üvegböl mint a ciciböl!Nekem muszáj volt mert antibiotikumot kellett szednem, de már utána nem nagyon akart szopizni csak este elalváskor!De akkor is már inkább csak azért hogy össze bujjunk!:)

Tegnap egy lánnyal "lefeküdtünk" és kb.15 másodpercig "voltam benne", de ovszer nélkül utána ránk nyitottak és abbakellett hagynunk, szerinted ilyen rövid idő alatt lehetséges hogy teherbe esik?

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. De ha nem nyitottak volna rátok, végignyomtátok volna gumi nélkül? Felelõtlen kis hülyék vagytok.

Igen, lehetséges. De ha nem nyitottak volna rátok, végignyomtátok volna gumi nélkül? Felelõtlen kis hülyék vagytok.
az elöváladékban bizony vannak spermák, de az esélye hogy teherbe esik a csaj 1 a millióhoz.szakértõtöl tudom
Na ne! Ez azért durva! Mi az hogy abbakellett hagynunk? Kihúzták a csajból vagy mi? Na jó gumi kellett volna az igaz de ez igazság talanság!! Ilyesmit hogyan lehet abba hagyni?? Ha földrengés lenne meg tájfun akkor esetleg abba lehet hagyni kis idõre de am nem! Köcsög, bunkó, paraszt volt aki nem hagyta hogy legalább rendesen befejezzétek! Mondujk a csaj leszoptt volna te meg kinyaltad volna és akkor ugyan úgy elélveztek. Biztosan szar ügy lehetett! De hát azért gondolkodhatnátok kicsit hogy ne ott csináljátok ahol meglátnak meg legalább gumival és akkor nem történik ez és akkor jót dughattatok volna és most nem is tudna róla senki.
Lehet, menjetek esemény utániért.
Felelötlenek. Itt csak annyi volt a cél, hogy dugjatok! Hány éves vagy? 14-15?!? Lány v. fiú? Az ilyenek megérdemlik, hogy gyerek legyen. Ha szerencsétek lesz 10 nap múlva pozitív lesz a teszt!
Elõváladék nem csak akkor jön, amikor a "lányban vagy". Ha valaki nagyon be van indulva, akkor elég egy csók is, még a ruhádat sem kell levenned. Egyébként ismerek pár lányt, akik ettõl az elõváladéktól most babáznak és játszótérre járnak. Szóval elég felelõtlenül cselekedtél; reméljük, hogy következmények nélkül.
Vazz... ki volt az a paraszt aki ratok nyitott?! Milyen taplo emberek vannak...
Igen, az elõváladék is kijöhet. Fogd már fel, hogy ez nem védekezés. Használj gumit, ha nem akarsz gyereket. Mi ezen olyan k*a bonyolult?
Ha gyorstüzelõ vagy akkor igen, jöhetett elõváladék, egyéb esetben no para, általában kell hozzá néhány perc. 26/F
"ilyen rövid idõ alatt lehetséges hogy teherbe esik?" Még rövidebb idõ alatt is lehetséges.
hihetetlen milyen ostoba emberek léteznek... de d*gni van eszük
A kérdező hozzászólása: De nem mentem el és elõváladék kijöhet ilyen rövid idõ alatt?
Már az elõváladéktól is teherbe lehet esni! Felelõtlenség óvszer nélkül csinálni, nem is értem miért mentetek ebbe bele. Várjatok 1O napot, és teszteljetek...az a legbiztosabb! Soha többé ne sexelj óvszer nélkül! Ilyen apróságokon múlik az élet...vedd észre, mennyit bukhattok egy ilyen eseten... Legyetek észnél!
Azért közel sem egy a millióhoz. Annál jóval több. Egy év alatt ezzel a módszerrel 100 nõbõl 35 esik teherbe...

Lehetséges-e, hogy 15 hetesen elmúltak a tüneteim?

Legjobb válasz: Mire gondolsz? Mellfeszülés, rosszullétek stb? Ha igen, akkor persze, lehetséges. Majd késõbb jön a többi :)) (derékfájás, vizesedés stb)

Mire gondolsz? Mellfeszülés, rosszullétek stb? Ha igen, akkor persze, lehetséges. Majd késõbb jön a többi :) ) (derékfájás, vizesedés stb)
szia! ilyen idõs korodra kifejlõdik a placenta, ami átveszi a fokozott hcg hormontermelés szerepét, és ezzel párhuzamosan elmúlnak a kezdeti tünetek.
A kérdező hozzászólása: Az a bajom, hogy egyáltalán nem érzem, hogy terhes vagyok. Köszi a válaszokat!
Szió!A második trimeszter kezdetétõl éppen az normális, hogy nem érzed magad másképp!Energikusabb leszel, jókedvûbb.. ..mert ugye mindenkit megvisel kicsit a hosszú hetekig tartó mindennapos hányinger és a többi kellemetlenség!!Aztán hamarosan már érezni fogod, hogy mocorog a kicsid, na akkor leszel igazán biztos a várandósságban!!!! :-)Üdv, kellemes babavárást!
Szió! nagyrészt termeszetes, csak nehany szerencsetlen nonel marad meg, mint nalam :S hidd el, az a termeszetes, es jo, hogy nincs, majd nemsoka erezni fogod, hogy rugdal :D a masodik trimiszter a legnyugisabb, legboldogabb
A tunetek jonnek mennek. Nekem is elmultak a tuneteim a 14. hetre, ehhez kepest 3 napig megint hanyingerrel es alomkorral kuzdottem a 18. heten. Minden rendben van veled, ne aggodj.

Múlt héten megettem egy körtét és rá 15 percre nagyon hányingerem lett, és ma is. Lehetséges hogy a körtétől lettem rosszul?

Van valami összefüggés? Más ételekt?l még nem éreztem hogy rosszul lettem volna, bár szokott hányingerem lenni, de nem evés után. 12 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Lehetséges. Én is egy csomó gyümölcstõl rosszul lettem az elején. Pl cseresznye, eper, ananász... Pedig mindet imádom. Az elején elõfordul, majd elmúlik ez is hamarosan. Boldog babavárást. 29 hetes kismama

Lehetséges. Én is egy csomó gyümölcstõl rosszul lettem az elején. Pl cseresznye, eper, ananász... Pedig mindet imádom. Az elején elõfordul, majd elmúlik ez is hamarosan. Boldog babavárást. 29 hetes kismama
Szia Lehet persze. Nekem a paprika és az uborka tett be , azóta sem bírom megenni...még ránézni sem. De találj minden napra valami gyümit meg zöldséget, az a legjobba babódnak.
Igen. nekem az alma pkoz ilyesmit. boldog babavárást!

Lehetséges, hogy már 15 hetesen a baba mozgását éreztem?

Az uh szerint, holnap leszünk 15 hetesek (az én számításom szerint pénteken, de ez a pár nap szerintem nem számít) és ma hajnalban egy apró pici mozdulatot éreztem a pocimban!Vártam utána, h "nah picúr, még egyet!", de már nem rúgott többet! Szerintetek tévedtem???

Legjobb válasz: Én is ilyen korban éreztem elõször. Szintén elsõ babám úgyhogy lehetséges. Ha õ volt akkor hamarosan úgyis megint jelentkezik! :)

Én is ilyen korban éreztem elõször. Szintén elsõ babám úgyhogy lehetséges. Ha õ volt akkor hamarosan úgyis megint jelentkezik! :)
Persze, hogy elõfordul. A dokim azt mondta, hogy a kisnövésûek és vékony testalakatúak is hamarabb megérezhetik a babócát, mert náluk nincs akkora mozgástere a babának a mellkascsontozat alatt. Ha mostantól ismétlõdnek ezek az "pici mozdulatok", akkor biztosra veheted hogy Õ az. :)
Igen, érezheted!Én is az elsõ babámat várom és az enyém is 15 hetesen mozdult meg elõször.Egyébként én is vékony testalkatú vagyok.Biztosan jelentkezni fog újra a pici, de ne ijedj meg, ha néhány napig nem érzed õt.Meglátod 1-2 hét és már össze sem téveszted semmivel a mocorgását.Szerintem a legeslegjobb dolog a világon!!!!!:-)))Örömteli babavárást!17 hetes kismama
Szia. Én 14 hetes+1 napos vagyok és pár napja én is érzem. Igaz, nekem nem az elsõ terhességem. Boldog babavárást!!
Igen, Õ volt az! :-)))
Nem tévedtél az tuti.Én 17 hetesen éreztem meg, mintha megpöckölt volna bellülrõl.Eltelt 1 hét és most már egyre többször érzem.Nagyon jó érzés.Amúgy nekem is elsõ baba.

Lehetséges, hogy leszbikus vagyok? 15/L

15 éves lány vagyok. Van barátom, de úgy érzem, hogy egy lányt sokkal jobban tudnék szeretni, mint öt... ez normális?? Vagy most leszbikusnak számítok?? Egyébként a smárolást is lányokkal sokkal jobban élvezem, mint fiúkkal.

Legjobb válasz: "Egyébként a smárolást is lányokkal sokkal jobban élvezem, mint fiúkkal." csak lazán, szoktál smárolni fiúkkal, lányokkal, mikor hogy, és 15 évesen? hát ezt nem leszbikusságnak nevezik hanem vmi másnak, hadd ne mondjam ki a nevét. még ha egy fiú és egy lány lett volna még talán-talán, de több is...

"Egyébként a smárolást is lányokkal sokkal jobban élvezem, mint fiúkkal." csak lazán, szoktál smárolni fiúkkal, lányokkal, mikor hogy, és 15 évesen? hát ezt nem leszbikusságnak nevezik hanem vmi másnak, hadd ne mondjam ki a nevét. még ha egy fiú és egy lány lett volna még talán-talán, de több is...
A leszbikus csak a csajokat szereti. Te biszex vagy. De leginkább egy kis prosti csíra.
Így már csak bi lehetsz maximum, ha teljesen leszbi lennél, akkor undorodnál a férfiaktól kb.
nyilván az vagy, ebben a szabad világban már mindenki az, kivéve a cigánylányokat, hadd szaporodjanak õk tovább...
A kérdező hozzászólása: azért nem volt olyan sok lány az. csak kettö. azért nem smárolok végig mindenkit, akivel az utcán összefutok.
Hát az biztos, hogy biszexuális vagy, és mivel lányokkal jobban élvezed a smárolást, lehet, hogy késõbb már csak a lányokhoz fogsz vonzódni (saját tapasztalat ;). 18/L
Miért csókolóztál azokkal a lányokkal? Csak szórakozásból? -.-
szerintem énis bisex vagyok mert a barátnõimet csak ugy néha fogdosom meg egyszer egy csajjal majdnem smároltam meg ilyenek fiúval is eltudom képzelni ....írj rám!!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. Ha a fiúkhoz is vonzódsz, de közben egy csajjal is élvezed a csókot és úgyérzed hogy tudnád szeretni akkor tényleg lehet hogy biszex vagy. És szerintem abszolút normális. :) Ne aggódj miatta, majd kialakul!;) Nekem az egész úgy indult hogy egészen 16 éves koromig azt hittem hetero vagyok. Volt is pár pasim de egyik iránt sem éreztem semmit. Nem igazán szerettem ha ölelgetnek, vagyis inkább kelleemtlenül éreztem magam. Aztán úgymond besétált az életembe egy csaj akibe szépen lassan beleszerettem. Akkor jöttem rá hogy mindaddig miért nem voltam egy pasiba se szerelmes. Mára már énis úgy vagyok vele hogy inkább járnék csajjal, és sokkal izgatóbbnak találom lányokkal a csókot, és bármi mást. :) 17/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!