Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 12. hét (12 db)

Lehetséges az, hogy babám szopta az úját a 12 heti genetikai ultrahangon? Mért van az, hogy a sima ultrahangon 2 nappal idősebb a baba mind a genetikain? A simán ultrahangon 12hetes és 6napos, a genetikain 12 hetes 4 napos. Most akkor melyik az igaz?

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

Legjobb válasz: Ez még annyira mindegy,hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt,és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem,eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.

Ez még annyira mindegy, hogy hány napos!Nekem egy hetes eltérésem volt, és minden a legnagyobb rendben van a kicsivel.Majd a 36.heti lesz mérvedó!Addig meg még sok van vissza neked! Szerintem túl kicsi még akkor a kezecskéje..legalábbis ah én az UHképeket nézegetem, eléggé kicsi.Bár az enyém végigaludta.
Szia! Szerintem lehetséges, mivel én a 13. héten voltam genetikain, és a videón is látszik, hogy kétszer is elkezdte szopni az ujját. Ilyenkor már ki van fejlõdve annyira, hogy látod a kis kezét. Gondolhatod, már rongyosra néztük a felvételt:) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Akkor még sem káprázott a szemem:) Doki is mondta nézze csak babája szopja úját:) Úgy örültem neki, mert közbe járt keze, lába, és látszott rajta, hogy jól érzi magát.Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!További szép babavárást, ennél szebb nem is lehet egy nõ éltebe:)

Milyen érzés amikor megmozdul a baba, lehetséges hogy már a 12. hétben éreztem valamit, vagy az valami más volt?

Legjobb válasz: Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:). Szerintem még korai a 12 héten.

Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:) . Szerintem még korai a 12 héten.
12 hetesen inkább még csak bélmozgás volt. én 19. héttõl érzem, nehéz leírni, hogy milyen, az biztos hogy nagyon jó érzés :) legalábbis még most 26 hetesen, késõbb biztos fájdalmasabb is lesz.
Tényleg bélmozgáshoz hasonlít, de azért más. Néha meg olyan, mintha belülrõl kapirgálna valaki. Érezheted a 12. héten, ha vékony a hasfalad. Én pl éreztem.

Mennyire lehetséges hogy a 12. heti genetikai uh-n megtudják állapitani a baba nemét?

a 10 héten elég jól feküdt..:)

Legjobb válasz: Elég ritka és pontatlan,de azért lehetséges.Inkább a 18. heti a biztos!

Elég ritka és pontatlan, de azért lehetséges.Inkább a 18. heti a biztos!
Ha fiú, akkor azt már lehet hogy meg tudják mondani, ha nem takarja el. :-)
Nekem 12 hetesen azt mondták, hogy fiú, és tényleg az lett. Ha fiú, akkor valószínûbb, hogy már látszik. A lánynál még szerintem bizonytalan a dolog.
Én tegnap voltam a 12 hetes UH-án, ahol az orvos azt mondta, hogy 70%-ban fiút jósol, de biztosat a 18. heti UH-án mond majd.
Nekem is a 12. héten fiút "látott" a doki és a 18. héten megerõsítést is kaptunk, h bizony, luluja van :-) 21+1 km
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)


A 12. heti ultrahangon, lehetséges az hogy megmondják a baba nemét?

Elsõ baba és még csak egy ultrahangon voltam, tegnap. Most vagyok 8 hetes és dec. 17-én megyek a következõ ultrahangra és csodás ajándék lenne karácsonyra a családnak ha megtudhatnánk.

Legjobb válasz: Ha kisfiú, lehetséges,h látni fognak vmit, de nem fogják biztosra mondani. A 18 hetesen tudják általában megmondani, persze, csak ha a baba mutatja magát :)

Ha kisfiú, lehetséges, h látni fognak vmit, de nem fogják biztosra mondani. A 18 hetesen tudják általában megmondani, persze, csak ha a baba mutatja magát :)
IGEN, de csak olyan ember, aki nagyon ért hozzá és alapos. Nekem tutira megmondták, hogy fiú lesz, kaptunk is képet róla, mert egyértelmûen látszott a kukija. :)
Nem valószínû, de állítólag az UH során a csajok szeretnek pózolni. Az én babám nem szeretet pózolgatni és fiú lett.
Bar en nem Mo-on jartam terhesgondozasra, itt a 12. Heten mar megmondtak nekunk, hogy kislany es azt mondta a doki, hogy a nemi szerv meg csak par mm-es, abbol nem lehet megallapitani, viszont a csontok fekvesebol igen, a lanyoknal a szemeremcsont es a gerinc parhuzamosan fut, a fiuknal nem:-)
Én most így a 25.héten várom a csodát, hogy hátha jövõ hónapban végre megmutatná magát :) December 20-án megyünk a 28-30 hetes UH-ra és reméljük már Õ is szeretné hogy megtudjuk :)
ha van 4-d-s vizsgálat is és jól fekszik akkor meg tudják mondani. én több ilyet is tudok.
Nekem nem mondták meg, mert azt mondták, hogy picike ahhoz. A 19. héten mondták meg, hogy kisfiú :-)
Nekem mindkét terhességemnél megmondták a 12. héten. Persze a "lánynak tûnik" típusú, tehát nem vettem én sem készpénznek. De bejött.
Azért bármit is mondanak, ne hidd el 100% mert így járhatsz: "Bátyáméknál VÉGIG kislányt mondtak. Mivel volt már egy fiuk, örültek cefetül. Rózsaszín világot teremtettek a gyerkõcnek. Fiú lett." (ugyanazon hoxás forum másik hozzászólása)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Nem valószínû és ha mondanak is bármit azt még ne vedd készpénznek. Ezt olvasd át: http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=61755 például idéznék egy tipikusat: "azt mondják a 4D-s szalonok, hogy a 12. héten már.. ehhez képest nekem a 13. héten 30 percig vizsgáltal 4D-vel és végig határozottan kisfiúnak mondták a kislányomat :) "
Fiú korán megmutatta magát... Lánykám március 8.án és májusban született.. Nem siette el. Mindig a lába közé tette a kezét , hogy véletlenül se lássuk :-)

12. hetemet töltöttem be tegnap. A baba 5cm-es. Ez jó méret? Lehetséges hogy látszódik már a pocim, vagy ez még nem a babától van?

A nadrágjaim már nem jönnek fel, és nagyon feszes a hasam. Szerintetek?

Legjobb válasz: A babád mérete tökéletes. Itt ellenõrizheted: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem is ilyenkor kezdett nõni a hasam, és két hét alatt olyan hirtelen nõtt, hogy vennem kellett pocakbetétes nadrágot, mert hirtelen egyik nadrágomat sem tudtam felvenni. :) Boldog babavárást! 38 hetes pocis

A babád mérete tökéletes. Itt ellenõrizheted: http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Nekem is ilyenkor kezdett nõni a hasam, és két hét alatt olyan hirtelen nõtt, hogy vennem kellett pocakbetétes nadrágot, mert hirtelen egyik nadrágomat sem tudtam felvenni. :) Boldog babavárást! 38 hetes pocis
Nekem már eléggé látszik a pocim, igaz nem az elsõ baba.Még egy dekát sem híztam, de a hasam nekem is nagyon növésnek indult és 10 hetes koromtól kismamanadrágot hordok :)
Szia! Ez még nem a baba. Ilyenkor természetes a puffadás és rohamosan növekszik a méhed is, valószínûleg ezért tapasztalod, hogy már nem jók a régi nadrágok. Vigyázz a súlyodra:) !
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokan megkérdezik tõlem hogy babát várok-e és aki meg tudja azt mondja hogy már kezd látszani a babás pocak. Nem is tudom. De lassan nekem is be kell szereznem pár nagyobb méretû nacit! Sok boldogságot Nektek is!
Szia, én alig várom, hogy látszódjon, de sztem még nem szembetünö.. :( Persze a nadrágjaimat én sem tudom már begombolni :) Boldog babvárást;16 hetes kismama
Szerintem jóa mérete. Nekem 12 hetesen és 1 naposan, 55 mm volt. A pocakod pedig látszódhat, ha elölfekvõ a méhlepényed. Nekem mellsõ falon tapad, a 17. hétig egyáltalán nem volt hasam. Sõt, már a 21. héten tartunk, de még mindig a régi ruháimat hordom, olyan kicsi, igaz a nadrághoz már bandázst kell hordanom, mert összehúzni nem tudom.
A kérdező hozzászólása: :) Hát azt nem tudom hogy milyen fekvésû a méhem, de a doki nem mondott semmit így gondolom normális. Õ lesz az elsõ! Már nagyon várom hogy igazi kismamás pocim legyen. Aki tudja már látja, a többiek sejtik... Már tényleg van egy "pukli" a hasam alján! Talán már a baba. És néha olyan fura érzésem van, bár a mozgását még biztos nem érezhetem, vagy igen? Néha nagyon enyhén! A doki szerint igen aktív! :) Boldog babavárást!
Persze hogy látszódhat a pocid! A méhed folyamatosan nõ, valahogy meg kell látszania. Én még csak 8 hetes vagyok, és egyik ismerõsöm már az 5. héten azt mondta, hogy látszik a pocimon, hogy babás vagyok! Én csodálkoztam, de õ egészségügyben dolgozik! Úgyhogy elõbb-utóbb mindenkinek látszik, mondta párom is, hogy ez nem olyan hájas poci. Nekem is van egy-két naci, ami szükebb volt derékban, ami nem jön fel, és nálad 1 hónappal fiatalabb vagyok!
anyukám 155 centi sincs, és 166 nõ létemre, tesóim 10 centivel nagyobbak, szerintem nincso lyan hogy jó méret, mnidegyik jó, a babáknál is lakati genetikai kérdés lehet amugy biztosan jó :) és ha jól tudom náluk nem magasság van hanem hossz, és mivel össze vannak gömbölyödve nem fejbúbtól talpig, hanem a farig mérik a méretet

Tegnap voltam 12 heti uh-n (11 hét 6 nap), ma pedig védőnőnél, és a védőnő jól rámijesztett, hogy a BDP-nek 29 mm-nek kellene lenni, nekem meg csak 19 mm. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Hülyék ezek a védõnõk!!! Ne hallgass rájuk már azt kell mondjam. Itt vannak az adatok ezt nézd! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Engem is megijjesztett már nem egyszer. Én már nem is adok csak az Orvos szavára. Az emberre képesek ráhozni a frászt! hihetetlen. HOgy kaptak ezek papírt???!!! TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!

Hülyék ezek a védõnõk!!! Ne hallgass rájuk már azt kell mondjam. Itt vannak az adatok ezt nézd! http://www.mamanet.hu/modules.php?name=Text&tid=8 Engem is megijjesztett már nem egyszer. Én már nem is adok csak az Orvos szavára. Az emberre képesek ráhozni a frászt! hihetetlen. HOgy kaptak ezek papírt???!!! TISZTELET a KIVÉTELNEK!!!
A kérdező hozzászólása: Igen, a táblázat szerint teljesen jó. Köszönöm:)
Mi a szösz!!! Ez a védõnõ tényleg hihetetlen!!! Nekem 20 mm volt a 12. héten és teljesen normálisnak számított. A babák különben is napról-napra változnak, egy kis eltérés sem számítana!!! (Pl. az én kisbabám 5 cm volt a 12. héten (CRL), a 13.-on pedig már 7 cm. Ha az ülõmagasság ennyit változik egy hét alatt, a többi érték is.) Úgyhogy ne aggódj, teljesen rendben van a méreted!
Szia! Nekem is 19 mm volt a 12. hetin, es a holgy aki ultrahangozott azt mondta hogy ez teljesen jo. Utana talalkoztam a vedonommel, o is megerositette, szoval ne aggodj! Nem tudom mi van ezekkel a vedonokkel mostansag, feleslegesen ijeszgetik itt a kismamakat, holott parazunk mi eleget azt hiszem. :) Boldog babavarast! 16 hetes kismami
Szia! Ne aggódj! Én is most voltam a 12. hetin, ahol a kisfiam bpd-je 22mm volt, de engem a gép a méretek alapján 13 hét 1 naposnak írt ki. Szerintetek, ennyi ídõsen ha az FL: 7mm, az nem kicsi? Vagy csak nem jól mérte?Én meg most emiatt aggódok...De csak azért, hogy mindig legyen miért. A legjobbakat! Ja! A dokim azt mondta, hogy ne menjek védõnõhöz, mert az csak hülyeségeket mond, majd ha kész az afpm, akkor menjek csak. Hiszek a dokimnak, mert nekem már van két gyermekem!
én is most voltam 11+3 naposan. Az én babóm bpd-je 23, 4 mm lett. Mondta is a doki, ez már inkább 12, mint 11. De nm mondta, hogy gond lenne. Ez babánként. mamánként változó, most elõrébb vagyunkj, lehet, néhny hét múlva hátrébb leszünk. De a 19 is teljesen jó, és ha kevesebb is, mint az átlag, majd behozza magát a pici. Ha az orvos nem mondta, hogy nem jó, szerintem nincs gond. Boldog babavárást!

Lehetséges, hogy a 12. hét után már nem feszülnek annyira a mellek?

Most 13 hetes vagyok és kb. egy hete már nem fájnak a melleim. Kéne ezért aggódnom?

Legjobb válasz: Nem,nem,nincs miért aggodnod,teljesen normális.Én is így voltam,még a melltartó is zavart a 13.hétig,utána mindha levették volna rólam a fájdalmat-feszülést.Boldog babavárást!27hetes kiamama

Nem, nem, nincs miért aggodnod, teljesen normális.Én is így voltam, még a melltartó is zavart a 13.hétig, utána mindha levették volna rólam a fájdalmat-feszülést.Boldog babavárást!27hetes kiamama
Szia Nyugodj meg minden rendebn van, anno En is feltettem ezt a kerdest itt, mert egyik naprol a masikra elmult a mellfajdalom /ami elotte szinte elviselhetetlen volt/. Es mindenki azt irta, h semmi gond, nem torvenyszeru, h egesz vegig fajjon, ez kb.nekem is igy a 12.het korul volt.Azota van, h picit faj a cicim, de nem ugy mint akkor, es minden rendben van a babaval.Mi csak oruljunk, h nem 40 hetig tartott ez a "kellemetlen" erzes. Nagyon boldog babavarast kivanok neked. 23 hetes kismama
En is 13 hetes vagyok es ket hete nekem sem faj mar...
Én is 13 hetes vagyok és nekem soha nem is fájt a mellem csak sokat viszketett a bimbóm.

12. héten lehetséges hogy a nyákdugó távozzon?

Szerdán megyek genetikai uh-ra, 10+1 voltunk utoljára, láttuk a babát, hallottuk, minden rendben volt.Ma elmentünk játszóra meg sétálni a 3 évesünkkel és az erdõben elkapott a pisilhetnék, észrevettem a zsepin egy kb 2 cm-es sárgás barnás nyákdarabot...utána hazajöttünk, itt már csak sárgás nyák volt a wc papiron de az is kb 2 cm-es...ugy emlékszem a lányommal is ilyen volt a nyákdugó...nagyon meg vagyok ijedve, a hasam is picit görcsölget.Még arra gondoltam h talán a tegnap esti együttlét miatt lehet?miota teherbe estem tegnap voltunk elõször óvatosan együtt...

Legjobb válasz: Szia! Nekem gyulladástól volt sárgás barnás nyákos folyásom. Ne ijedj meg, de az orvost vagy a védõnõt hívd fel. Görcsölésre vegyél be magnéziumot.

Szia! Nekem gyulladástól volt sárgás barnás nyákos folyásom. Ne ijedj meg, de az orvost vagy a védõnõt hívd fel. Görcsölésre vegyél be magnéziumot.
12 hetesen kizárt hogy a nyákdugó távozzon. Azt nem tudom mitõl lehet, de ha görcsöl a hasad vegyél be magnéziumot és ha nem múlik, inkább menj el dokihoz.
Irány az ügyelet!
A kérdező hozzászólása: köszi, mindenkinek ment a zöld kezecske!azota pihizek, ma férjem ténykedik majd a gyerekkel...azóta nincs semmi nyák v barnázás. most nem is görcsölök.

Szerintetek lehetséges-e az, hogy a 12. heti genetikai ultrahangon már (állítólag nagyon rutinos orvos) látja a baba nemét?

Tegnap voltam 12+2 napos terhes, és megtörtént az uh vizsgálat. Az értékek teljesen jók lettek, és a doki "megtippelte" a baba nemét is. Kislányt látott. Volt már valaki, aki a 12. héten megtudta a babája nemét?

Legjobb válasz: szia hát nem tudom szerintem ez nagyon korai én nekem 14 hetesen mondták 4dn hogy fiú és az lett de a dvds felvételen amit a vigygálatról csináltak azon egyértelmûen látszik még lajikus szemmel is!!! szerintem ha nagyon tudni akarod akkor menj el 4dre a kleopátraház a legjobb 10000. ért megmondják vkapsz dvd filmet képeket nagyon jó dolog én sajnálom hogy csak egyszer mentem. Nagyon jó vissza nézni a felvételt

szia hát nem tudom szerintem ez nagyon korai én nekem 14 hetesen mondták 4dn hogy fiú és az lett de a dvds felvételen amit a vigygálatról csináltak azon egyértelmûen látszik még lajikus szemmel is!!! szerintem ha nagyon tudni akarod akkor menj el 4dre a kleopátraház a legjobb 10000. ért megmondják vkapsz dvd filmet képeket nagyon jó dolog én sajnálom hogy csak egyszer mentem. Nagyon jó vissza nézni a felvételt
Igen, nekem is a genetikai UH-n mondták meg. (12. héten) Kislányt mondtak, az is lett :)
http://www.babazo.hu/9honap/2005120213het.html 13hetesen kezd el differenciálódni, addig egyforma.
Szerintem ki van zárva, hogy tudja......
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hát nagyon kíváncsi leszek. Egyébként épp kislányt szeretnénk. :-) A kínai naptár is kislányt mutatott, bár annak nem nagyon hiszek.
Szia! Én is megkérdeztem az orvosom 12 hetesen azt mondta, hogy majd 18 hetesen akkor Lányt mondott és az is lett. Állítólag a fiúkat már megtudják mondani 12 hetesen.
Természetesen, 12 hetesen meg tudja mondani a doki, ha megmutatja magát.
Barátnõmnek, 12 hetesen ugyan így megtippelte a doki a fiút és most napok hetek kérdése, hogy megszülessen Dorka:) )Már alig várom!
Ne vedd készpénznek, egyáltalán nem biztos hogy lány!!!50-50% ! Nekem a 18.héten mondta meg tutira a doki, hogy fiú lesz, addig nem is feszegettem a témát...elsõ babánk, mindegy a neme! 22h terhes
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csak gondoltam, leírom, hogy bejött a 12 hetes tipp, mert tényleg kislány! :-) Azóta voltunk már 18 hetes uh-on is, meg 4D-n is, és egyértelmûen látszott. Nagyon édes, és szépen fejlõdik. 6 nap alatt 1 cm-t nõtt pl. a fejkörfogata. Július 20-ra vagyok kiírva.

Az lehetséges, hogy a 12. hétben visszatér a mellfeszülés?

A kezdeti id?szakokban nagyon feszült a mellem, de a 8. hét után elmúlt. Most a napokban újra érzem, majd szét durran. Lehet köze hozzá, hogy most veszi át a placenta a hormonok terhelését?

Legjobb válasz: szia! igen, vissatérhet a mellfeszülés, a tünetek nem folyamatosan jelentkeznek, nem állandóak.

szia! igen, vissatérhet a mellfeszülés, a tünetek nem folyamatosan jelentkeznek, nem állandóak.
Nekem is a 12. hét környékén kezdett jobban feszülni. Most a 17.-ben vagyok, most is feszül, és jóval nagyobb :-)
Szia! Igaza van az elsõ válaszolónak, nem folyamatosan jelentkezik, de végig kíséri a terhességet. Nekem legutoljára a 29 héten feszült, a bimbóm állandóan érzékeny. 31 hetes pocakos
Nekem is hol feszul, hol nem, a bimbo viszont folyamatosan erzekeny.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!