Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy 12 (68 db)

Lehetséges, hogy 12-én megjött 27 napra és 18-án már elkezdődött az ovuláció? A teszt + lett és a mikroszkóp is páfrányos+ ovus fájdalmak. Ha teherbeesek lehet ebből probléma? Mert van 1 egészséges gyermekem és volt 1 vetélésem is. Köszi sziasztok!

Legjobb válasz: Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt,mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Miért ne lenne lehetséges hogy ilyenkor van az ovulációd.? Az csak átlag számitás hogy félidõben.Aztán valahol azt olvastam hogy azt elõre nem de utólag pontosan megmondják mondani mikor volt. (a menzes elsõ napjától vissza 14 napra volt.) De ugye utólag már.... Plusz ha a teszt, mikroszkóp is jót mutat akkor tuti.Egyszerüen te igy "mûködsz".Ebbõl szerintem semmi problémád nem lesz.Hajrá!

Lehetséges, hogy 12 hetesen már éreztem a babánkat?

nem mozgást(!)hanem egy helyen kidudorodott,feszült ott a méhem,így volt kb fél óráig és eltűnt. lehetséges hogy Õ volt? :)

Legjobb válasz: nem

nem
Nézd, én is 13 hetesen éreztem az elsõ babámat és senki nem hitte el, pedig õ volt. Na de az mocorgás volt, rebegés. Kidudorodást, nyomást csak a 20. hét körül éreztem.
Én 13. hetesen éreztem elõször. Olyan volt, mintha egy kemény hátú bogár mászkált volna a méhemben. Mintha a háta végigcsúszott volna a méhemen, a lábai meg csikiztek volna. Elõször nem is voltam benne biztos, hogy a baba volt, de ez az érzés hétrõl hétre egyre erõsebb lett és akkor már biztos voltam benne, hogy õt éreztem akkor is.
Én a 2. babánknál 14 hetesen éreztem a mozgását, de kidudorodást, feszülést nem. Az is igaz, hogy van a hasamon némi háj:) Nem gondolom, hogy a baba volt, de ezt csak Te tudhatod.
A kérdező hozzászólása: 2.baba! hát akkor mi volt? most õszintén :DD
Még nagyon minike ahoz hogy érezd.Biztos nem a baba volt sztem.
A dudor biztos nem õ volt. Még nagyon pici és gyenge ahhoz, hogy a méh erõs izomzatán át kinyomja magát.
A kérdező hozzászólása: nem hiszem! a bélmozgással tisztában avgyok milyen az! direkt írtam, hogy nem mozgást éreztem, hanem fél óráig egy helyen kis feszülést.
Szia, inkább a bélmozgást érezhetted nem a babát.
Nem! Dudorodást meg ilyenkor még fõleg!:) Pár hét és valóban érezni fogod!:)
Kivéve, ha esetleg el vagy számolva!

Lehetséges hogy 12 évesen még kihullik a tejfogam?

12 éves vagyok és fáj a fogam és olyan mintha mozogna!Lehetéges hogy 12 évesen van még tejfogam?

Legjobb válasz: igen megeshet, ha erõs fogaid vannak.

igen megeshet, ha erõs fogaid vannak.
nekem 13 évesen esett ki az utolsó :D nyugi, lehetséges, hogy van
A testvéremnek 18 éves korában is volt tejfoga. Ezért ki kellett húzni, hogy fogszabályzója legyen.
13 éves vagyok tavaly esett ki az utolsó 2 és még mindig nem nõtt helyette új... Remélem fog..
nekem van vagy még 5!(most is mozog 1) 12/L
nekem tegnap esett ki és legalább 1 van még 12/L

Lehetséges, hogy a 11-12. hetes UH-n nem vesznek éeszre egy ikerterhességet?

Legjobb válasz: Én úgy tudom hogy a 12 hét amikor még takarásban lehet.Elõfordul hogy úgy helyezkednek el hogy az egyik baba eltakarja a másik babát.

Én úgy tudom hogy a 12 hét amikor még takarásban lehet.Elõfordul hogy úgy helyezkednek el hogy az egyik baba eltakarja a másik babát.
nem tudom, szerintem amikor szív hangot hallgat, akkor kéne hallania, hogy egy vagy két szív dobog.
A szívhangnál sem hallatszik ki rendesen.Mondjuk én ikerbaba gyanus voltam, de most, a 30. heti UH nem mondta a doki, hogy két kis béka van, így azt hiszem megnyugodhatok végre.(Csak a kötelezõ szûrõvizsgálatokra járok el.)Elméletileg a 30.hétig titokban maradhat, de az baromira ritka.
Lehet, volt akinek késõbb derült ki , de sztem a 18. héten ki kell neki derülni, ha ikrek.
Ha akkor még nem is, de a 18 hetesen már biztos látni kellene vagy hallani! Szerintem nem lehet, hogy nem veszik észre.
7 hetes UH felvételen nagyon nagyon szépen látszika a szívecske, és a szívverés. Egy egészen kicsi pötty, ami pulzál. Hüvelyi UH-val mégszebben látszik. Ha ebbõl a pöttybõl kettõ van, akkor egyértelmû... Ellenben elõfordulhat, hogy a méhben úgy helyezkednek el, hogy egymást takarják. Ebben az esetben valóban késõbb fedezhetõk fel... de idõvel biztos, hogy megmutatkoznak :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Nem soká megyek a 20. hetes UH-ra, remélhetõleg ott végleg kiderül. A családban van több iker és magas az AFP-m is és hirtelen nagy növekedésnek indult a pocim...gyanus.
Én 7 hetes terhes vagyok és gyönyörûen láttam az ultrahangon a két babát. A szívhangot csak két hét múlva tudja meghallgatni, addig kétséges, hogy mind a kettõ életképes-e. Remélem igen. Szóval nehezen tudom elképzelni, hogy egy hüvelyi ultrahang, amit oda fordít ahova akar ne tegyen láthatóvá bármit is, ami benned van. Olvastam ugyan az ellenpéldákat... Nem tudom mit mondjak. Szerintem nem lehetséges, fõleg ha külön megkéred az orvost, hogy ezt is ellenõrizze.

28 napos ciklusnál lehetséges, hogy a 12. napon volt ovulációm?

Hõmérõzéssel nem mutatta, hogy leesett volna, viszont ma erõs alhasi fájdalmam volt, ami az ovumat szokta jelenteni.

Legjobb válasz: Igen, lehetséges. Nekem is 28 napos, nekem a 11. napon szokott lenni a "görcs".

Igen, lehetséges. Nekem is 28 napos, nekem a 11. napon szokott lenni a "görcs".
Szia:) Nekem is 28 naposak a ciklusaim. Használok ovu tesztet és mindig a 11. napon pozitív, és 12. napon már halványabb a 2. csík. Szóval igen, simán lehet h a 12. napon van ovulációd:)
A luteális fázis (peteéréstõl vérzésig) átlagosan 12-16 nap között mozog. Ez így pont 16 nap lenne. A hõ nem mindig esik le, mert a leesés olyan rövid ideig tart, hogy ha az nem a reggeli mérés idejére esik, akkor nem mutatja a görbe. Gyakorlatilag az elsõ megemelkedett nap számít, meg hogy az utána levõ napokban mi történik a hõvel, összesen 4 nap kell, hogy visszafelé 100%-ra meg lehessen majd mondani, hogy megvolt az ovu. (Persze babaprojekt szempontjából az már nem sokat segít, csak látja az ember, hogy volt ovulációja) Megemelkedett napnak az számít, ami az elõtte mért hat nap mindegyik értékénél magasabb. Ha ilyet mérsz, aznap érdemes összebújni. Az alhasi fájdalom megtévesztõ is lehet, nekem gyakorta van olyan ciklusom, hogy csak a fájdalmat követõ második-harmadik napon emelkedik meg a hõ.
Bocs, h belekérdezek, ha már megemelkedett a hõ, az azt jelenti h kiszabadult a petesejt? Vagy aznap van az ovu, amikor még nem emelkedett a hõ?
A megemelkedett hõ a megemelkedett hormonszint következménye. Hogy pontosan mikor szabadul ki a petesejt, azt nem tudni, csak ha folyamatos UH-ra van kötve valaki. Emiatt lehet csak visszamenõleg megállapítani a görbébõl, hogy megvolt-e az ovu, mert ha a tõ tartósan fent marad (bizonyos szabályoknak meg kell felelnie az emelkedésnek, ez lehet egy látványos ugrás, lehet lépcsõzetes vagy cikkcakkos is). De babaprojekt szempontból az elsõ megemelkedett napon érdemes együtt lenni, napközben, vagy még annak az estéjén, mert a hímivarsejtek tudnak várni, ha esetleg egy kicsit késõbb szabadul ki, a petesejt meg szintén elél átlag 12-24 órát, bár egyes nõknél ez csak 6-18 óra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a hasznos válaszokat. A 12. napon éreztem alhasi görcsöt, és a 14 napon emelkedett meg a hõm, akkor lehet ekkor van a peteérés. Majd a következõ hónaptól szeretném kipróbálni az ovu tesztet. Akkor ha jól értem a hõ emelkedést érdemes figyelni, nem a leesést, és az emelkedés napján történik meg elvileg a kilökõdés, és onnan számítva 24 óráig képes megtermékenyülni a petesejt. Az lehet hogy akkor 2 nappal korábban fáj a hasam, mint a hõemelkedés miatti ovuláció valószínûsíthetõ?
Igen, a hõemelkedést érdemes figyelni, de hogy pontosan mikor van az ovu, azt nem tudjuk, ugyanis a hõ emelkedése a megemelkedett hormonszint miatt van, amit valamikor követ a kilökõdés, de hogy pontosan mikor, az eltérõ lehet. Ezért szokás akkorra javasolni az együttlétet, mert a hímivarsejtek is eléldegélnek pár napig, tehát õk tudnak várni. Tulajdonképpen ezért ennyire "nehéz" ez, mert nem tudjuk pontosan, hogy mikor van... És hogy valóban megtörtént-e, az csak visszamenõleg látszik, de akkor már ugye babaprojekt szempontjából lekésve a dolog...
A kérdező hozzászólása: No az ovum a 12. napon volt, de a mensim, most 25. napra jött meg, így 14 nappal ovu után, ami viszont jó!

Lehetséges, hogy első babánál 12 hetesen babamozgást érezzek? Vagy mi ez?

Olyan hihetetlen... igazából nem tudom mit kellene éreznem, de olyan kis levegő buborékos apró nyomásokat érzek, sokszor a bal oldalamon, néha középen.

Legjobb válasz: Lehetséges igen! 5gyermekes anyuka.

Lehetséges igen! 5gyermekes anyuka.
Lehetséges, én a második babánál amikor tudtam, hogy mit kell érezni már a 12ik héten éreztem.
Mi most kezdtük tölteni a 15.-t és én is hetek óta érzem, fõleg evés után. Olyan bizsergés szerû :) vidám dolog! :) Élvezd! Ez Õ! :) )))) Sok boldogságot!
Szerintem lehet. Én második babánál éreztem 12. hétben, és mindenki lehurrogott, hogy az még biztos nem az... De hát mégis csak az Anyuka érzi:)

Milyen érzés amikor megmozdul a baba, lehetséges hogy már a 12. hétben éreztem valamit, vagy az valami más volt?

Legjobb válasz: Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:). Szerintem még korai a 12 héten.

Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:) . Szerintem még korai a 12 héten.
12 hetesen inkább még csak bélmozgás volt. én 19. héttõl érzem, nehéz leírni, hogy milyen, az biztos hogy nagyon jó érzés :) legalábbis még most 26 hetesen, késõbb biztos fájdalmasabb is lesz.
Tényleg bélmozgáshoz hasonlít, de azért más. Néha meg olyan, mintha belülrõl kapirgálna valaki. Érezheted a 12. héten, ha vékony a hasfalad. Én pl éreztem.
Lehetséges, persze.
A kérdező hozzászólása: És jó ez a szint? Vagy ennél jobb is lehetne?
nekem akkorban 116-118 volt...azóta ez fölfele és néha lefele is ment ;)

Mennyire lehetséges hogy a 12. heti genetikai uh-n megtudják állapitani a baba nemét?

a 10 héten elég jól feküdt..:)

Legjobb válasz: Elég ritka és pontatlan,de azért lehetséges.Inkább a 18. heti a biztos!

Elég ritka és pontatlan, de azért lehetséges.Inkább a 18. heti a biztos!
Ha fiú, akkor azt már lehet hogy meg tudják mondani, ha nem takarja el. :-)
Nekem 12 hetesen azt mondták, hogy fiú, és tényleg az lett. Ha fiú, akkor valószínûbb, hogy már látszik. A lánynál még szerintem bizonytalan a dolog.
Én tegnap voltam a 12 hetes UH-án, ahol az orvos azt mondta, hogy 70%-ban fiút jósol, de biztosat a 18. heti UH-án mond majd.
Nekem is a 12. héten fiút "látott" a doki és a 18. héten megerõsítést is kaptunk, h bizony, luluja van :-) 21+1 km
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!