Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy és fél hetesen (10 db)

Lehetséges, hogy 11 és fél hetesen már elmúlnak a rosszullétek?

Legjobb válasz: Én 12-14 hetes koromig minden reggel émelyegtem,hánytam,fogytam is 3 kg-ot.Utána pedig,mintha mindent elvágtak volna.Most inkább lelkileg nehéz,mindent sokkal érzékenyebben fogok fel,úgy érzem valami hiányzik,nagyon sok szeretetre vágynék,annyira,amennyit talán meg sem kaphatok.Ez ellen nem tudok it tenni,pedg szeretnék,a párom ezt sajnos nem tudja megérteni,pedig õ is tud gyöngéd lenni.Te ezzel hogy állsz?Nem érzed úgy,hogy eltávolodtok egymástól,az érzelmi megnemértés miatt? Bocsi,hogy hosszú voltam,és a saját gondolataimmal traktáltalak!Csak a páromon kívül nekem nincs itt más, szüleim tõlem 300 km-re, õ pedig nem tudja átérezni az én gondolataimat... Boldog babavárást neked,és itt mindenkinek:20 hetes kismama(aki a babájának nagyon örül,de most fáj neki,hogy nem értik meg,nem érzékelik a szeretet-hiányát)

Én 12-14 hetes koromig minden reggel émelyegtem, hánytam, fogytam is 3 kg-ot.Utána pedig, mintha mindent elvágtak volna.Most inkább lelkileg nehéz, mindent sokkal érzékenyebben fogok fel, úgy érzem valami hiányzik, nagyon sok szeretetre vágynék, annyira, amennyit talán meg sem kaphatok.Ez ellen nem tudok it tenni, pedg szeretnék, a párom ezt sajnos nem tudja megérteni, pedig õ is tud gyöngéd lenni.Te ezzel hogy állsz?Nem érzed úgy, hogy eltávolodtok egymástól, az érzelmi megnemértés miatt? Bocsi, hogy hosszú voltam, és a saját gondolataimmal traktáltalak!Csak a páromon kívül nekem nincs itt más, szüleim tõlem 300 km-re, õ pedig nem tudja átérezni az én gondolataimat... Boldog babavárást neked, és itt mindenkinek:20 hetes kismama(aki a babájának nagyon örül, de most fáj neki, hogy nem értik meg, nem érzékelik a szeretet-hiányát)
A 20 hetes magányos kismama vagyok.Köszönöm a bíztatást, aranyos vagy.Nagyon irigyellek(de csakis pozitív értelemben!), hogy a párod ilyen megértõ veled, nem tudom én elérem-e ezt valaha...Néha a legapróbb figyelmesség is olyan jól tud esni, amit eleinte még meg is kaptam tõle, de most legalább annyira, vagy talán még jobban hiányzik. Boldog babavárást neked is!
Például, a múltkor kiesett a kezembõl a kés, amikor hámoztam a zöldséget, és lehajoltam érte, õ meg ott állt, és csak nézett.Lehet, hogy felfújom a dolgot, de többször is végignézte már, hogy hajlongok vmiért, és ezt most finoman meg is jegyeztem neki, mire õ azt mondta, biztosan direkt "dobtam" le a kést, mert kíváncsi voltam a reakciójára!Pedig, todom, hogy pár hete még minden további megjegyzés nélkül fölvette volna azt a kést, vagy bármit. Amikor rákérdezek, miért változott meg, azt mondja, hogy õ ugyan nem változott meg, csak feszült, meg hogy hirtelen jöttek a dolgok(babaprogram)-de ezt néhány hete is tudta, akkor miért nem volt ilyen velem?Egyszerûen nem értem néha a viselkedését(a fenti példa csak egy, de sok ilyen "apróság" van, ami régebben nem volt).Mit gondoltok? 20 hetes km
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ennyire "egyedül" vagy, nem lehet így egyszerû Neked :( Az én párom szerencsére nagyon türelmes velem, minden tõle telhetõt megtesz azért, hogy a babának is és nekem is a lehetõ legtöbbet tudja adni, legyen szó akár szeretetrõl, akár egy hirtelen ötlettõl vezérelt gyorséttermi kirándulásról :) Terts ki, idõvel a Te párod is ráérez, hogy mire van szükséged, szükségetek! Boldog babavárást
persze, nekem nem is voltak rosszullétek!
A kérdező hozzászólása: Émelyegtem, csak ritkán hánytam, nem volt vészes, de asszem megleszünk nélküle :)
Hát nem tom! Én az elsõ három hónapot végig hánytam, és utána is végig rosszul voltam, ha autóval mentünk mindig hánytam kegyetlen volt! De ezen kívül más gond nem volt a terhességem alatt!! Meg is lett az eredménye , egy szép kisfiam van!!üdv egy 9 hós babuci anyucija
Igen épp a tegnap olvastam h a 11.héttõl enyhülnek. Én is már nagyon várom. Milyen rosszúlléteid voltak? Nekem is van émelygés, gyengeség, álmosság, és a gyomrommal is valami... 8 hetes
Persze! Ekkora már a méhlepény szinte teljesen átveszi a szerepet a sárgatesttõl, így a hcg emelkedés sem drasztikus már, sõt, valakinél ekkorra már stagnál! Így rosszullétek sincsenek, megszünnek, enyhülnek, - kinek hogy. :) Boldog babavárást!
Kedves 20 hetes kismama! Megértem a panaszodat. Néha én is így érzek, de szerencsére vannak jobb napok is. A párom reggeltõl estig dolgozik. Egyedül rendezem a bevásárlást, kocsi nélkül, fõzök, rendezem a nagyobbik gyereket...nem nagyon kapok segítséget.Sokszor kiborulok. Este ha hazajön a párom, akkor Õ is csak elvár dolgokat(mossam meg a hátát, meg egyéb...) Én meg arra vágyom h engem kényeztessen most. Sokszor érzem én is azt amit te. Mire 20 hetes leszek addigra az én párom sem fogja már bírni szex nélkül.(külömben vajon a párodnak nem az a baja?)Õ akarta a babát?

Lehetséges, hogy 2 és fél hetesen beáll a kereslet-kínálat? Ha kemény a mellem akkor begyulladt vagy csak csomós? Mit lehet csinálni, hogy gyorsabban vagy több sugárból folyjon a tejcim?

Amikor nekiállok szoptatni kemény a mellem kicsit kimaszirozom és a baba szinte nalig hagy benne valamit.Utána épp,hogy le tudok fejni 10-20 ml-t.

Legjobb válasz: Igen ez a kereslet kínálat.Pont olyan gyorsan folyik amennyire kell.Az a lényeg,hogy pont annyi termelõdjön,amennyi a babának kell.Majd lesz egy étvágynõvekedés olyan 5-6 hetesen.Ne ijedj meg,csak hagyd minél többet cicin lógni.1-2 nap alatt jó lesz minden,és beáll a régi rend.

Igen ez a kereslet kínálat.Pont olyan gyorsan folyik amennyire kell.Az a lényeg, hogy pont annyi termelõdjön, amennyi a babának kell.Majd lesz egy étvágynõvekedés olyan 5-6 hetesen.Ne ijedj meg, csak hagyd minél többet cicin lógni.1-2 nap alatt jó lesz minden, és beáll a régi rend.
Ez pontosan így van!!! Az én kisfiam most 5 hetes és idáig pont így volt a szopizás és a fejés ahogy te is irtad de tegnap már a sok szopi hatására jobban belövelt a tejem mert a Fiacskám elõzõ nap sokáig szívta a semmit és persze sírt is mert kb 20gr hiányzott a pocijából.vizet adtam neki kanállal ás nagyon tetszett neki.Remélem nálad is beválik.Sugárba akkor jön jobban ha kiszív minden csatornát, de szerintem kézzel fejjél cseppekben igaz de sobban rá tudsz nyomni a mirigyekre.Még nem érdemes gyüjtögetni a tejet mert pár hét és nem lesz ereje mert idõvel a tejed is erõsödni fog tápanyag szempontjából de most kell igazán tenni azért hogy beinduljon.szerintem. :-)

Ma reggel nagyon görcsölt a hasam, de hál' istennek nem véreztem. 6 és fél hetes vagyok, lehetséges, hogy ezek a görcsök vetéléshez vezetnek? Létezik olyan, hogy a magzat elhal és én nem vérzek?

Legjobb válasz: Sajnos létezik. Nekem múlt nyáron a 15. héten méhen belül elhalt a babám, de semmi jele nem volt, nem véreztem. 2 héttel késõbb az Uh-n mutatták ki.

Sajnos létezik. Nekem múlt nyáron a 15. héten méhen belül elhalt a babám, de semmi jele nem volt, nem véreztem. 2 héttel késõbb az Uh-n mutatták ki.
Szia! Nekem a 7. hétig görcsölgetett a hasam, de sokat pihentem és lassan lassan elmult, a vizsgálaton uh-n minden rendben talát a doki. Bár nekem nem voltak erõsek a görcseim azt mondják azért volt mert nõ a méhem. Sztem nyugodj meg ne a legrosszabbra gondolj mert az aztán tényleg nem tesz jót!!! Vigyázz magatokra!!!
hát ha vérzés nincs (ami nemsok eset)de mindig van kivétel, akkor a hasad nemcsak 1szer fog gorcsolni, ha nem ismételten, de akkor már mindenkép menj el orvoshoz, meg ha rosszul lennél akkor is, ugyanis az elhalt baba komoly fertozéseket okozhat az anyuka testében!De szerintem ha már minden oké lessz és nem fogsz gorcsolni, nemfeltétlenul kell gondolnod a legrosszabra, az is lehet hogy a te mééhed érzékenyebb, lassabban kezd széthuzodni, vagy pont menzidnek kellett volna megjonnie, szoval bármi lehet..sok szerencsét

Lehetséges, hogy a baba olyan erőteljesen rúg 19 hetesen, hogy az erős fájdalmat okoz? A fájdalmat csak az egyik oldalon érzem és néha olyan erős, hogy nem tudok felkelni és kb. fél óráig tart.

Legjobb válasz: 19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

19 hetesen még kicsi ahhoz hogy ilyen erõset rúgjon. Szerintem mindenképpen menj el az orvosodhoz és kérdezd meg tõle mi okozhatja.

Babank egy hetes es huzogatja a labat fel, lehetseges hogy hasfajos? Amit tudni kell meg szoptatas utan paromnak kb 30ml teje van meg/cici.

1.5 orankent eszik a baba. Kakalni szokott rendesen, de pukkantani is szokott, de neha szerintem nehezen jon neki ki, teljesen megfesziti a testet, es ilyenkor szoktuk ratenni ismet a cicire mert nagyon sir. Ekkor el is halgat. Szerintetek hasfajos? Lehetsegesnek tartom meg hogy en hibaztam, mert hagytam parom pihenni en meg cumisuvegbol megetettem. Ezt kapta akkor is mikor paromnak az elso par napba nem volt teje. Lehetseges, hogy csak nem eleg eros a teje es ettol ilyen merges a sirasa? Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Nincs kizárva hogy a hasa is fájhat,nagyon oda kell figyelni hogy a kismama mit eszik!! 1.5óránként szopik az nagyon jó,nem kell lefejni,baba *dolgozzon*meg vele,cumisüvegezésel el lustul és nemfog intenziven szopni,ha ilyen jó a tejtermelés csak szopi! Ha mindkét lábát felhúzza és keservesen sír akkor a pocija fáj. 5gyermekes anyuka.

Nincs kizárva hogy a hasa is fájhat, nagyon oda kell figyelni hogy a kismama mit eszik!! 1.5óránként szopik az nagyon jó, nem kell lefejni, baba *dolgozzon*meg vele, cumisüvegezésel el lustul és nemfog intenziven szopni, ha ilyen jó a tejtermelés csak szopi! Ha mindkét lábát felhúzza és keservesen sír akkor a pocija fáj. 5gyermekes anyuka.
Ha szopi után még tud lefejni, akkor biztos nem az éhségtõl sír a baba. Vigyázzatok nagyon a cumisüveggel, szopós babáknál, fõleg egy hetesnél, könnyen cumizavart okozhat. Ezért nem úgy kapja be a cicit, ahogy kell, sok levegõt nyel szopi közben és kész is a hasfájás:( Ha erre gyanakodtok, infacol...stb próbáljatok adni neki. És igen az anyuka étkezése sem mindegy.
az én babócám ma két hetes és akkor csinálja ezt a lábfelhúzás, megfeszülés, erõlködés dolgot amikor pisis a pelus, így jelzi hogy cseréljem ki, elõször én is azt hittem hogy hasfájós de mióta erre rájöttem nem kap infecolt és meg se mukkan hogy fájna a hasa, viszont én ezelõtt mindig maszíroztam a hasát a köldöke két oldalán gyengén és bicikliztettem, simogattam közben az arcát

Lehetséges hogy most kezdett el nőni a méhem? 6-7 hetes lehetek, (4 + teszt alapján) és most fel hogy rengeteget járok wc-re. Éjjel is 3szor voltam kint meg reggel, és azóta is sokat.

Legjobb válasz: szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)

szia! igen, valószínûleg a méhed nyomja a hugyhólyagod. ilyenkor még lent van a méh, és kezd a megszokottnál nagyobb lenni, és nagyobb súllyal nehezedni a környezõ szervekre. (a terhesség végefelé, amikor már a babó is nagy lesz, ez csak erõsödhet)
Nekem mindkét terhességem azzal telt, hogy állandóan pisilni jártam. Azt mondják, inkább a vége felé van ez, de nekem is az elejétõl volt. Éjszaka nagyon kellemetlen állandóan arra ébredni hogy már megint menni kell, most a második babámnál volt amikor már azt mondtam inkább bepisilek annyira nem volt kedvem felkelni. De persze aztán csak ki mentem. Kitartás!

8 hetes terhességet (5 hét telt el a lehetséges megtermékenyítéstől) jelezhet csupán annyi, hogy hetek óta szurkál, fájdogál az alhasam egyik oldalt, fel vagyok lent puffadva és néha mindjárt megjön érzésem van?

Volt közben egy 2 napos menstruációm, nem volt olyan mint szokott és azóta is puffadt vagyok és szúr jobb oldalt.

Legjobb válasz: lehetséges. teszteltél már??

lehetséges. teszteltél már??
csinálj, ha gondolod, ártani nem árt. de ne éldd bele magad :-(
A kérdező hozzászólása: Akkor van értelme vagy nincs értelme tesztet csinálnom? :( Köszönöm a válaszaitokat!!
5. a második teszt rá egy hétre készült, akkor már délutániból is ki kellene mutatni. és közben vérzett is a kérdezõ. elég nagy vakmerõség azt mondani, h valószínûleg terhes... :-(
Hát lehet z vagy de én tesztelnék megint!!!! És nekem a délutáni vizeletbõl mindig erõsebb volt a csikom!! Nem tudom mibe vannak ezzel a reggeli vizelettel!!!
Szerintem lehetsz terhes, hiszen az 1. teszt pozitív, a 2. meg délutániból készült. Szóval holnap reggel elsõbõl tesztelj! Ha baba van, ki kell, hogy mutassa!
szerintem nem vagy terhes :-( de azért mindenképp elmennék a helyedben nõgyógyászhoz, a tüneteidre mindenképp magyarázat kellene és nem a terhesség az egyetlen indok. lehet, h valami hormonális gubanc van. ráadásul õ ki is tudja zárni/meg tudja erõsíteni a terhességet. vagy már ezen is túl vagy...
A kérdező hozzászólása: Volt egy halvány pozitív reggeli vizeletbõl még mikor meg kellett volna jönnie (rá pár órára meg is jött, csak nem úgy ahogy szokott), aztán rá 1 hétre délutániból negatív egy másik fajta teszttel de azóta is puffadt vagyok, állandóan ehetnékem van (pedig mensi után mindig "koplalok" mert nem tudok enni 1-2 hétig), szurkál nagyon jobb oldalt (állandóan megvan az a diszkomfort érzés, néha erõsebben beleszúr, pl. tegnap este mikor lefeküdtem és kinyúltam az ágyon, kb. 5 percig szurkált), a mensi óta megvan a mindjárt megjön érzés de nem olyan intenzíven, enyhébben. Szerintetek? :S
tesztelj. ha már teszteltél (azért 5-8 hét mnagyon sok, gondolom közben neked is beugrott ez a lehetõség), pozitív lett v negatív?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, úgyhogy biztosan nem vagyok terhes és az az elsõ pozitív csak becsapott.... Köszönöm a válaszaitokat!

Hány hetes korig szívódhat fel a magzat? Egyátalán ha volt már szívhang, akkor lehetséges még ez hogy megtörténjen? A magazatelhalásnak mindig vannak tünetei, és melyek ezek?

Legjobb válasz: Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.

Szívhang ellenére is létezik, hogy a magzat fejõdése megáll és felszívódik. Erre a 12. hétig általában sor kerül, ezért mondják azt, hogy csak a 12. hét betöltése után beszélhetünk igazán terhességrõl vagy ikerterhességrõl.
Ez engem is érdekelne. 8 hetes vagyok, a 7 hetes UH-n 13 mm-esek voltunk és minden rendben volt. Legközelebb 10 hetesen megyünk. Addig izgulhatok. Azt hiszem amúgy, hogy fel már nem szívódhat, csak elhalhat, de azt nem tudom hány hetes korig és azt sem, hogy az mitõl van.
Elsõ vagyok: még annyit, hogy a felszívódásnak nincsenek külsõ tünetei, csak uh-n látja a doki.
Sajnos nekem is a 16.héten halt el, és csak a 18. heti ultrahangon vették észre.Én semmit nem éreztem, nem fájt semmim, nem véreztem, semmi, csak a hidegzuhany az ultrahangon.

13 hetes kismamam vagyok. Már két hete nagyon náthás vagyok, folyik az orrom és fáj a torkom. Nagyon félek, hogy ettől valami baja lehet a babának! Lehetséges? A dokik nem mondanak semmit!

Táppénzen is voltam egy hétig, akkor jól voltam, de most megint visszaestem. Homeopátiás gyógyszereket szedtem, de semmi javulás.

Legjobb válasz: Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!

Arra vigyázz, hogy lázad ne legyen! A homeopátiának több idõ kell, ha nem vagy még jól maradj otthon még!!! nem lesz baja a babának egy megfázástól, de mindenképpen próbálj rápihenni!
Ha nincs lázad, nem lesz baj! Szedj 1000mg-os c-vitamint is! Sok tea és sok pihi!
Nekem a csipkebogyó tea nagyon bevált mindig, abban van a legtöbb C vitamin, és mivel természetes úton viszed be, így sokkal több szívódik fel belõle, mintha tablettában vennéd. Csak az okozhat problémát, ha lázad is van, ebben az esetben azonnal orvoshoz kell menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!