Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy és fél (178 db)

Lehetséges, hogy azért félek a pszichológustól, mert anyámék azt mondták nekem, hogy beteg vagyok és, hogy el kéne mennem?

Persze tudom, hogy pszichológushoz nem feltétlen a betegek járnak... De ez egy ilyen tévhit, hogy oda a betegeknek kell menni és ha valaki szokott menni akkor rögtön betegnek kell nyilvánítani! Tudom, hogy ez nem így van, de tudat alatt lehet, hogy mégis ezt hiszem? Remélem meg lehet érteni, hogy mire gondolok :)

Legjobb válasz: A pszichológus nem orvos, így téynleg nem (csak) beteg emberek járnak hozzá. Az meg a szakember feladat,h megállapítsa,h beteg vagy-e (nem a szülõké). Nem tudom, mi az ok, de menj el nyugodtan. Arra gondolj, ha nem tetszik, legközelebb nem kell menni. De lehet,h tud segíteni.

A pszichológus nem orvos, így téynleg nem (csak) beteg emberek járnak hozzá. Az meg a szakember feladat, h megállapítsa, h beteg vagy-e (nem a szülõké). Nem tudom, mi az ok, de menj el nyugodtan. Arra gondolj, ha nem tetszik, legközelebb nem kell menni. De lehet, h tud segíteni.
A kérdező hozzászólása: Ja és még annyit elfelejtettem hogy kox nélkül:)
hát ha jó a genetikád, meg étrendel, megétrendkiegészitõkkel szerintem lehetséges
Simán, mivel havi netto 1 kg izom jöhet naturálban az elsõ évben. 6 centit simán nõhet félév alatt, fõleg, ha zsír is ment.
Simán, az elején nagyon jönnek (valakinek mennek) a cm-ek, meg a kg-ok!
Jó genetikával szerintem is lehet simán. Nekem sajnos lassabban ment:D

Volina fog. Gátlót írt fel az orvosom! Rá van írva, hogy asztmás rohamot is okozhat, ez nekem pláne kellemetlen, mert asztmás vagyok! Lehetséges, hogy ettől rohamom lesz? Van valaki, aki asztmás és ezt a bogyót szedi?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!

Kedves kérdezõ! Amikor elkezdtem az antidepi szedését, még két napot vártam vele, mert lehetséges mellékhatásként annyi minden volt feltüntetve, éppen csak az nem hogy macskát fogok fialni, és annak kutya lesz a keresztapja. Na ezt csak viccnek szántam így szombat este. Úgy voltam vele rosszabb már nem lehet a helyzetem elkezdtem szedni. Egyetlen egy negatív mellékhatás jelentkezett nálam, hogy álmosabb voltam két hétig, de a napi három rohamom elmulasztotta. Tehát a lehetséges, még nem azt jelenti, be is következik. De mivel asztmás beteg vagy felhívnám az orvost és megnyugtatás képpen megkérdezném õt magát a helyzetrõl. Mert tudat alatt benned van a félsz, hátha a gyógyszertõl rohamot kapok mi lesz. És az is kiválthat ám asztmás rohamot, ha bepánikolsz, holott a gyógyszernek semmi köze hozzá. Remélem segítettem.Szép estét neked!
Hát ha rá van írva, akkor nyilván lehetséges. De hihetetlen, hogy vki el tudja olvasni a tájékoztatót, ez ritka dolog):) De szerintem hívd fel az orvosod, és kérdezd meg tõle, lehet-e probléma.
Az csak azt jelenti h volt akinél okozott (vagy rohama volt a gyógyszer szedése alatt, és nem lehetett bizonyítani h nem a gyógyszertõl van) Néhány gyógyszerre azt is ráírják h hány százalékban :) na de biztos ami biztos azért hívd fel az orvost, csak a megnyugvás végett.
Kisfiam asztmás és van olyan, kimondottan az asztmára kapott gyógyszere, ami mellékhatásként asztmás rohamot okozhat :=)! Nem hittem a szememnek, amikor elolvastam! De évek óta szedi és szerencsére nincs semmi baja. Szerintem te is nyugodj meg, kérdezd meg az orvosodat és ha javasolja, nyugodtan kezdd el szedni.

Lehetséges e, és ha igen akkor hogyan, hogy az MSN naplóbeszélgetéseim le vannak kódolva, csak elfelejtettem a kódót, ezt valahogyan fel lehet törni vagy ilyesmi?

Legjobb válasz: lehetséges jelszóval védeni, itt: kép. http://kepfeltoltes.hu/100125/msn_naplo_www.kepfeltoltes.hu_.. Viszont feltörni nem tudom ha lehet-e én nem próbáltam, de nem is védtem le. Ha új jelszüt adsz meg akkor az csak az új üzenetkre elsz érvényes, tehát a régi napókat nem írja felül új jelszóval, vagy oldja fel a titkosításukat. (legalábbis én ezt vettem ki belõle amit írt)

lehetséges jelszóval védeni, itt: kép. http://kepfeltoltes.hu/100125/msn_naplo_www.kepfeltoltes.hu_.. Viszont feltörni nem tudom ha lehet-e én nem próbáltam, de nem is védtem le. Ha új jelszüt adsz meg akkor az csak az új üzenetkre elsz érvényes, tehát a régi napókat nem írja felül új jelszóval, vagy oldja fel a titkosításukat. (legalábbis én ezt vettem ki belõle amit írt)
Semmiféle módon nem lehetséges :)
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem....
Azt meg se kérdezed, hogy ios-t fel lehet-e rá telepíteni?
Nem, és amin ilyen régi android van az hadveresen sem sincs a helyzet magaslatán. Modernebb készülélet kell venned.
NEM
A kérdező hozzászólása: De iOS-t se lehet felrakni sehogy?:/
Nem fog menni, nem lehet. Ez nem olyan mint a PC, felrakod a Windows-t, pár drivert hozzá, és kész. (nagy tudással, sok-sok munkával elvileg minden lehetséges, volt is már pár példa ilyesmire, de ezek is csak részben müködtek)
Hálisttennek nem lehet ilyet.
A kérdező hozzászólása: iOS-el se lehetséges?
nem lehetséges, többek között azért is, mivel a WP zárt rendszerû, nyilt forráskódú kellene legyen ahhoz, hogy portolni lehessen más eszközökre.
A kérdező hozzászólása: És ez iOS-el se mûködne?
Szia! Röviden tömören... Különbözõ az utasításkészlet a processzorokhoz...
Mert teljesen más egy Windows hardwer követelménye, mint egy Androidnak. Mert teljesen más alapokon van a WP mint a Droid.
A kérdező hozzászólása: Miért nem?
xDDDD
lehetséges nincsen pé-d
ezt monofázisú ciklusnak hívjuk, amiben sajnos nincs peteérés :(
Hát nem esett le, mert ejakulálni a férfiak szoktak. Benedvesedet a puncid, ennyi.
igen, jó úton vagy, csak gyûjtsd össze egy üvegbe ami kifolyik, és tedd el, mert kelleni fog amikor egyszer orgazmus közelébe kerülsz, akkor majd rá kell önteni a pasi fejére, és elverni az üveggel amiben tároltad, na akkor fogsz elélvezni...
A kérdező hozzászólása: Ja lány vagyok, ha nem esett volna le :)
A lányoknál a nedvesedés olyan mint a fiúknál a merevedés. A fiú akkor áll készen a menetre, ha kõ kemény a farka, egy lány akkor, ha tocsog a puncija a nedvtõl. Tehát gyakorlatilag felizgultál, de az orgazmus közelébe se voltál. Viszont ha ezt nem tudtad, akkor nagyon nem való még neked a szex.
A kérdező hozzászólása: hát komolyan mondom ti full tudatlanok vagytok, akkor meg mit írkáltok ide?
Te sem tûnsz egy agytrösztnek... :D

Párom 4 év együttlét után szakított velem. Indokoknak azt hozta fel, hogy ő már nem úgy szeret, hogy más a világnézetünk, és zenét hallgatunk. A 4 évből másfél évet gyakorlatilag éjjel nappal együtt töltöttünk. Lehetséges, hogy levegőre van szüksége?

Mint minden kapcsolatban, természetesen itt is voltak viták, veszekedések, de azokat még aznap megbeszéltük, és túltettük rajta magunkat. Kérlek segítsetek megoldást találni, mert nagyon szeretem és vissza szeretném kapni Õt!

Legjobb válasz: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!

A kérdező hozzászólása: még annyit szeretnék hozzáfûzni: nem másik fiú az oka, ezt biztosan tudom. Õ azt mondta, hogy õ változott meg, és ezért nem szeret, nem az én hibám... Lehetséges ez? Ennyire megváltozni, hogy a 4 évet kidobja az ablakon, mintha 4 nap lett volna? Valaki légyszi mondja meg, hogy hogyan tudom visszahódítani!
Én azt mondom, hogy van esély, de nem most..... Ha menni akar menni fog! De (velem is ez a helyzet), ha úgy akaródik, akkor vissza fog találni hozzád... Nekem az a tapasztalatom, hogy a nõkre azt mondják, hogy hamarabb érnek meg, ez lehet igaz, de késõbb jönnek rá igazán arra, hogy mire is vágynak. A férfiak szerintem hamarabb rájönnek, hogy kire is vágynak igazán... Velünk is ez volt. 3-szor jártunk (15, 18, 23 évesen), õ keresett mindig, nem mondom, hogy én nem gondoltam rá soha, de sosem fordult meg a fejemben, h megkeressem. Miután vége lett a legutóbbi kapcsolatomban, megkeresett... találkozgattunk, majd május 1-én összejöttünk (azóta is együtt vagyunk) és én most, 23 évesen jöttem rá, hogy Nekem ilyen férfira, fiúra van szükségem mint õ, ott volt végig a szemem elõtt és nem vettem észre... boldogabb vagyok mint valaha... és külsõben is teljesen az ideálom. :) Neki meg mindig is az volt a célja, hogy visszakapjon! (persze voltak más barátnõi, de mindenkiben engem keresett) Visszakapott... de most már örökre! Lehet Veled is megtörténik, de most hagyd elmenni... ha tényleg Te vagy az igazi vissza fog sodródni hozzád! Fel a fejjel!
Amúgy szerintem nem azért mondunk le dolgokról, hogy együtt maradhassunk, hanem hogy boldogok lehessünk. Õ is sok mindenrõl lemondott?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a biztatást, remélem mi is egymásra találunk ismét... amúgy ma és holnap találkoznom kell vele. ma azért mert a kutyánkat kell oltásra vinni, holnap meg költözik... :( hogyan viselkedjek, mirõl beszéljünk, mert sztem ma is, és holnap is elég sokat leszünk együtt...
A kérdező hozzászólása: hát azt hiszem nem sok mindenrõl. neki voltak ismerõsei, akiket én nem bírtam, és velük nem beszélt. de õk csak ismerõsök voltak, nem barátok.
A kérdező hozzászólása: igaz, de ahhoz, hogy boldogok lehessünk, ahhoz együtt kell maradni.
Miért, õ boldog veled?
A kérdező hozzászólása: hát két hete még az volt. a 4 év alatt végig az volt. úgyhogy nem tudom, hogy most mi van. tényleg csak arra tudok gondolni, hogy kicsit besokallt, mert az utóbbi idõben majdnem a nap 24 órájában együtt voltunk...
A kérdező hozzászólása: én csak az esélyt szeretném, hogy megint boldoggá tehessem, ha esetleg most nem az.
Figyelj, vedd fel a kapcsolatot a régi barátaiddal, találkozz velük, menjetek el ide-oda. Találj új hobbit, társasági dolgokat. És hagyd békén a csajt. Õ hagy el téged. Õ tudja miért. ha netán késõbb meggondolja magát, megtalál. Ha akart tõled valamit, majd felhív. Felesleges erölködnöd. ettõl csak szánalmasnak tûnsz. Egyébként nem az elmúlt két hét a baja. valószínû már jó ideje szakítani akar, csak nem volt biztos benne, és nem tudta hogy tegye.
A kérdező hozzászólása: hát nem tudom... két hete még boldog volt. aztán egy reggel már morcosan kelt föl... azóta semmi sem stimmel....
Ez úgy szokott történni, hogy az ember már boldogtalan egy éve a kapcsolatában, de gyõzködi magát, hogy minden a legnagyobb rendben, és kifelé is jót mutat. Csak belül érzi, hogy semmi sincs rendben, de szakítani nem akar vagy nem tud. Aztán egyszer csak kiborul a bili, a másik (aki most te vagy) meg csak azt veszi észre, hogy "jééé, 2 hete még boldog volt... most akkor mi van???"
A kérdező hozzászólása: uhhh... :S lehet h ez volt, de akkor jól hazudott. mondjuk két hete szerinte is minden ok volt... hogy gondolod? ha hagyok neki egy kis idõt, akkor talán rájön, h hiányzom neki?
A kérdező hozzászólása: mert nem tudom elengedni... szerintem õ is szeret, csak elfojtja magában, hogy ne fájjon neki annyira...
Velem így volt: Összejöttem egy lánnyal, eredetileg nem is akartam, de engem is "meggyõzött". Utána volt, hogy egész boldognak éreztem magam vele, de folyton ott volt a kérdés, hogy jó-e ez nekem, de mindig meggyõztem magam, hogy igen, nekem jó ez a meleg, de unalmas biztonság, amit a kapcsolatunkban érzek, és végtére is igen, szerelmes is vagyok, mert tudok érte lelkesedni, tudok rá mosolyogni, odafigyelni, szeretkezünk, beszélgetünk... hol itt a baj? Közös hobbink nem nagyon volt és óriási szellemi szakadék tátongott köztünk (mert egy nagyon buta, de könnyen szerethetõ lány volt), ami egy ideig érdekesnek hatott, késõbb már visszahúzott, de fõleg elõször úgy éreztem, most aztán igazán megtaláltam a "másik felem", azt, ami eddig hiányzott belõlem. Nagyon bizalmasak voltunk lelkileg, ezért ezt meg tudtuk beszélni, de simán megtehettem volna, hogy nem mondok semmit, nem nagyon tûnt volna fel. Eltelt egy év, még egy év, és mások szemében teljesen ideális pár voltunk, várták az eljegyzést is már néhányan, a lány is komolyabban kezdett gondolkodni. Mindent bele adtam ebbe a kapcsolatba, amit akkori fejjel tudtam: lelki társ voltam, megértõ voltam, nem szívattam semmiért, nem éreztettem vele az elmaradottságát, nem vártam el tõle semmit, kb. úgy vigyáztam rá, mint egy gyerekre - kellett is, mert ezen a szinten volt õ. Bennem viszont egyre nõttek a kérdések, hogy jó-e ez, kell-e ez nekem. Aztán egy szép pénteken, amikor utaztunk haza a vonaton a kollégiumból (egy koliban laktunk), teljesen úgy éreztem, hogy megbénít azzal a mérhetetlen passzivitással (tettekben, gondolkodásban, tervekben), amit tanúsít, és amit én szemrebbenés nélkül tûrök, õ pedig normálisnak tart, ezért nem tûnik fel neki semmi. Hétfõn találkoztunk újra, de akkor már közöltem, hogy szakítunk. Teljesen meglepetésként érte, de elfogadta, sõt, látszólag hamar túltette magát a dolgon (jóval hamarabb, mint én, aki szinte belebetegedtem, mert egyedül maradtam, mert én is lemondtam mindenki másról miatta). Utána nekem (aki szakított) annyira [email protected] volt, hogy még egyszer megkerestem, igaz, azt is mondtam, nem tudnám ugyanolyan formában elviselni, ahogy elõtte. Ez csak egy példa volt, nálatok biztosan nem minden pont így történik, csak azért írtam, hogy némi "ötletet" merítsd arról, mi húzódhat a háttérben, amit esetleg nem látsz.
Nézd itt már mindenki leírta: engedd el... Én 23 éves lány vagyok, nemrég léptem ki egy 3 éves kapcsolatból (ebbõl 1, 5 év együttéléssel), és a pasi egy darabig, ugyanígy nyomult meg könyörgött és azóta látni sem bírom... Minden érzést kiölt bennem, ami még megmaradt, és maradhatott volna. És ne akard megmondani neki, hogy õ mit érez, annál idegesítõbb a világon nincs. Biztos szeret még persze, 4 év nem múlik el egyik napról a másikra. De szakított veled, és neked ezt el kell fogadnod. Sajnálom... Kitartás!
Igen, de ez nem tökéletes megfelelést jelent. Csak ha már tudjuk, hogy milyenek vagyunk mi magunk, és tudjuk, mirõl mondhatunk le és mirõl nem. És a párunk is tudja mindezt. 17 évesen... hát... aligha. Egyes nõk nagyon jól el tudják ám érni, hogy szerelmessé váljon a célszemély. :)
A kérdező hozzászólása: igen, tényleg érdekes, ahhoz képest, hogy úgy indultam neki hogy FÚJ... de azt hiszem, hogy ez a szerelem :) lehet hogy hülyeség, de sztem egy kapcsolat arról szól, hogy valamilyen szinten a másiknak megfeleljünk, formálódjunk hozzá, hogy együtt maradhassunk. én ezt az elvet követtem.
Persze, nem mondtam én, hogy tudatosan hagytad ott a barátaidat. De szerintem egy jó kapcsolatban a barátságok ha gyengülnek is (mivel kevesebb idõ jut rájuk), de megmaradnak. Érdekes, hogy a lány kezdeményezett, aztán a végén már te akarsz neki megfelelni és te könyörögsz, hogy maradjon...
Szerintem sosem szeretett igazán, a szerelem így egycsapásra nem múlik el. Én tudom magamról, hogy 3 évig voltam együtt egy sráccal de sosem szerettem igazán, mégis vele voltam, egyéb okok miatt. De mikor elhagyott nagyon megkönnyebültem. Szóval nem szeret téged, miért akarod visszakapni? Ez nem fog változni. Felejtsd el lépj túl. Ne szomorkodj, biztos így kellett lenni. Találsz majd jobbat.
Nem értek együtt azzal, hogy nem szeretett. Én is együtt voltam 2, 5 évig egy sráccal (együtt is laktunk végig), nagyon szerettem, szerintem fõleg a kapcsolatunk közepén. Viszont a végefelé kezdtem rájönni, hogy miért is vagyunk együtt? Mi a közös bennünk? Megismertem másokat (nem történt semmi), míg vele voltam, olyanokat, akiknek tetszettem, és rájöttem, hogy már rég nem olyan a kapcsolatunk. Sosem udvarolt nekem, egy romantikus esténk sem volt... közös zenénk sem volt, hobbik és rájöttem, hogy nekem ez nem kell! 2, 5 után megmondtam neki, hogy legyen vége, és hogy úgy érzem, h nem tett semmit azért, h jobban mûködjön a kapcsolat, majd lezárta annyival, hogy nem találkozott a kereslet és a kínálat... most már tudom, hogy igaza volt, de azt is tudom, h szeretett. Csak neki sem rám volt szüksége, meg nekem sem rá... Én abban hiszek, hogy ha Te vagy neki az igazi, akkor vissza fog találni hozzád... én is visszataláltam egy másik volt páromhoz. Lassan egy éve vagyunk együtt, és most jöttem rá, hogy nekem mindig is õ volt az igazi, csak én nem tudtam. (õ mindig is tudta).
Szerintem is szeretett, de a kapcsolatotok utolsó idõszakában már nem szerelembõl, hanem megszokásból/sajnálatból/félelembõl volt melletted. Most megelégelte. Teljesen normális, hogy ennyi idõ alatt megváltozott. És az is, ha több szabadságot szeretne. Inkább engedd el, ha akar, majd keres.
Én sem értek egyet azzal, hogy nem szeretett. Egy viszont biztos: ha õ úgy döntött, hogy nem akar tovább veled lenni, tiszteletben tartod. Nem levegõre van szüksége, hanem másra, nem rád. Ha tényleg szereted, elengeded, hogy mással legyen boldog. Te sem lennél boldog, ha minden percben tudnád, hogy szánalomból van veled, nem azért, mert szeret. Keress olyan lányt (természetesen nem azonnal, hanem ha ezt már kiheverted), aki szeret.
Az én helyzetem is nagyon hasonló!VOLT!Nálunk 3 és fél év után.Párom azt mondta, megváltozott valami, de nem velem van baj, ne aggódjak.Nem gondoltam, hogy másikszereplõ is lehet köztünk, tûzbe tettem volna érte a kezem.Õ is az mondta, isten ments, nincs neki senkije, nem kell ilyenre gondolni.Igyekeztem a kedvébe járni, hagytam neki szanadidõt, mikor külön voltunk két napot, arra gondoltam, biztos szegénykém kalitkában érezte már magát, sokat voltunk együtt, stb, és biztos most emészti magát, hogy így alakult.Hát, két hónap így eltelt, és kiderült, hogy pont ennyi ideje másba lett szerelmes.Nem merte elmondani.Lebukott!mikor éppen szaladtam hozzá, hogy nem jó ez így, hogy két napja nem láttam, nem volt egyedül.Igaz, nagyon lelkiismeretfurdalása volt, és van is azóta.Szóval, légy résen, nagyon jól elhitetik, hogy nincs harmadik!!De elõbb utóbb észereveszed.
A legjobb indulattal is csak annyit tudok neked mondani h ez a hajo mar elment!!Hasonlo cipobe leptem en is csak nekem annyi volt h a lany szakitott velem dettora ugyanezek miatt 5 ev utan:S!!!Ja es hozzateszem h akkor mentunk ki 6 honapra kulfoldre es mikor kiertunk 1 honapra ra vege volt!5 honapot kellett szenvednem mellette mire haza birtam jonni elment mindentol a kedvem a hangulatom a beka segge alatt volt!De tul kell tenned magad rajta es elore nezni!Ja es ne ess bele ugyanabba a cipobe mint en h probalkoztam en visszaszerezni de ugyse fog osszejonni ha mar egy kapcsolatban az egyik fel azt mondja h mar nem szereti a masikat akkor az visszafordithatattlan!!!sajnalllak teged mert te vagy az aldozat de hidd el nem eri meg meg utanna futni probalj meg tarsosagba menni es valaki massal kezdeni egy ujat!!!!En is ezt teszem ahogy hazamegyek Februarban!!!Sok sikert
A kérdező hozzászólása: igen, nincs kizárva hogy az utolsó hetekben tényleg csak megszokásból volt velem. ahogy õ mondta: szobatársként. :( de nekem nagyon-nagyon sokat jelentett ez a 4 év, és szerintem neki is... azt sem értem, hogy miért nem ad még egy esélyt... miért nem mondja meg, hogy min változtassak? ma találkozom vele, de félek h megint könyörögni fogok neki... amúgy holnap akar költözni, és félek, hogyha megteszi, akkor nem egyhamar találunk vissza egymáshoz. gondolkodtam az öngyilkosságon is, de hülyeség, mert több kárt okozok vele, mint hasznot. egyszerûen nem tudom, és nem is akarom elengedni...
hány éves vagy???
A kérdező hozzászólása: mindketten 21 évesek vagyunk
Természetes, hogy sokat jelentett a 4 év, de tovább kell lépned, mert így alakult. A gyerekszobája is mindenkinek sokat jelentett, de egyszer ki kell belõle lépni. Megjegyzem, sokkal jobb, hogy így alakult, mintha kegyelembõl melletted maradt volna és pl. 10 év múlva válnátok, amikor már van gyerek is... Mert hogy õ boldog legyen azért te már semmit nem tudsz tenni. Ha olyannak nem vagy jó, amilyen vagy, akkor tökmindegy. Az, hogy egy kapcsolat elmúlik, azt is jelentheti, hogy legalább az egyik fél fejlõdött, kinõtt belelõ. Ez valószínûleg most õ volt, viszont ez azt jelzi számodra, hogy neked is kellene fejlõdnöd. Ehhez pedig jó alkalom egy szakítás, ami után valamennyire új életet kezdhetsz. Szerintem teljesen normális, hogy egy 17 évesen megkezdett kapcsolat nem tart örökké. Olyan korban vagytok, amikor még sokat változtok, és nem vagytok semmirõl lemaradva. Azt is mondhatnám: idõben szakítottatok. Szóval, fel a fejjel, engedd el!
Ó, nagyon fiatalok vagytok, leszel te még sokszor szerelmes, hidd el, akkor is ha ezt most nem tudod elképzelni. és a legnagyobb hiba amit ilyenkor tehetsz az az, ha könyörögsz. Gondolj bele, õ meghozott egy döntést, biztos sokat gondolkodott rajta, úgy érzi, hogy nem szerelmes beléd, nem akar téged, erre te folyton bizonyítgatod, hogy szereted meg könyörögsz, ez nagyon idegesítõ, gondolj arra, ha most egy volt párod akit már nem szeretsz elkezdene könyörögni neked, hogy szeresd...menne? sztem egy idõ után idegesítene, és a szánalmasság amúgy sem egy vonzó tulajdonség a másikban, szóval ha nem akarod, hogy ezt lássa bened, legyél büszke, magabiztos, és viselkedj vele közömbösen (de azért kedvesen) ha találkoztok, ne keresd, ne hívd, csak akkor lehet rá esély, hogy elkezdesz neki hiányozni, különben csak mégjobban kiábrándul. Hidd el, tapasztalat! :) 27 N
A kérdező hozzászólása: igazad van mindenben! csak nem olyan egyszerû ez, h kezdjek új életet, stb. miatta az összes barátommal felégettem a kapcsolatomat, mert nem szerette õket. mindent megtettem, hogy megfeleljek neki, bár sok mindent sajnos nem... de azt hiszem, hogy összességében nem ezt érdemlem. azt gondolom, hogyha nem a külsõmbõl van elege, (nem állítom h jól nézek ki, csak azt h szerinte még mindig jóképû vagyok, stb) akkor tudnék változtatni dolgokon, hogy újból szerelmes legyen belém... szerintem. csak egyelõre még esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: ez is igaz, csak marha nehéz megállni, mert sajnos én az érzelmek embere vagyok, és nem mindig tudom megjátszani magam... de hasznos tanács :)
Ezek szerint már nem is jól indult a kapcsolatotok, ha te mindenben meg akartál neki felelni (olyannak nem szeretett, amilyen vagy magadtól?), és még a barátaidat is elhanyagoltad miatta... Pont jó, hogy szakítotok, tanulj belõle sokat!
A kérdező hozzászólása: úgy indult az egész, h õ kezdeményezett. eleinte nem igazán érdekelt, viszont 1-2 hónap alatt nagyon belezúgtam. ez azóta erõsödött. szerintem a tudat alatt akartam neki megfelelni, mert nem azért romlott meg a barátaimmal a kapcsolat, mert elhatároztam, hogy "nem beszélek velük, mert nem jó arcok". hanem talán az a legjobb szó ere, hogy a lány mellett nem igényeltem a barátaim társaságát. tény, hogy nem is nagyon hagyta volna, h barátkozzam velük.
A kérdező hozzászólása: de hogyha megfogadom a tanácsodat, akkor van még arra esély, hogy rádöbbenjen hogy mégis hiányzom neki?

Lehetséges hogy 20 on évesen pont a harmadik féle fogamzásgátlótól kezdjen el nőni a mellem anélkül hogy híznék sokat, és lehetséges hogy 2 hét szedés alatt már látszódjon a mell növekedés?

Lehet rendbeteszi a hormonháztartást a bogyó, és azért kezd el n?ni a mellem? Azért is furcsa, mert vékony vagyok, és eddig tök lapos voltam, ésm ost volt vége két hetes vérzésemnek, ilyenkor inkább könnyebb szoktam lenni, és le?tte szokott megduzzadni a mellem. Ezt a gyógyszer eddig nem szedtem, de lehet ett?l van? Yasminelle azt mnodják oylan mint a yadine, pedig csökkentett hormontartalmú

Legjobb válasz: ha hízok az nem baj, mert úgyis vékony vagyok, és mozgok, tehát csak izomba híznék :)

A kérdező hozzászólása: ha hízok az nem baj, mert úgyis vékony vagyok, és mozgok, tehát csak izomba híznék :)

A barátom 19 éves és még nem élte ki magát. Igaz, hogy már 3éve együtt vagyunk, de félek, mi van ha közben rátör a csajozós korszak. Amúgy nagyon jól megvagyunk és már a közös jövőt tervezzük. Lehetséges hogy egy fiú az1szerelmével éli le az életét?

Legjobb válasz: Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert

Bármi lehetséges, de sztem nem az elsõ szerelmével fogja leélni az életét, hiszen még nem látott mindent és nem tapasztalt, nem tudja milyen lehet egy másik lánnyal, de ha szeretitek egymást akkor semmi ok a kétségre, de ha kétségeket érzel, próbáld meg újra elcsábítani a kapcsolatodban, kedveskedj neki, de azért, h neked is jó legyen, vezesd rá arra, h õ is tegye ugyanezt...Sok sikert
Vannak bizonyos fiúk, akik sok év múlva is képesek szakítani (mint ahogy ezt sok lány is természetesen így teszi), és szerintem ennek egyetlen oka van: a változatosság hiánya. Gondolj bele, egyszer belédszeret, miért kéne elmúlnia? 3 év alatt már alaposan megismert, tehát valószínûen nem az lenne a szakítás indoka, hogy "nem így képzeltelek el". Mindig el kell tudni csábítani: más ruhák, hajszín, szórakozóhelyek, kirándulások, stb... Szép napot!
Ha tényleg nagyon jól kiegészítitek egymást, és vissza akarod kapni ha ilyen történik, akkor ha rátör a kankorszak, engedd meg neki hogy kipróbáljon ezt azt kicsit szétnézzen más lányok felé, és ha elege lett visszatérjen hozzád. Kicsit szokatlannak tûnhet ez, de a szerelmetek a fontos, a többi csak testiség, hadd próbálja ki hogy minden puncinak ugyan olyan e az íze, ez így természetes, de ha tényleg komolyan vesz téged akkor visszatér hozzád ha te is engeded! jobb alternatívát nem tudok kitalálni, én biztos ezt tenném, aztán együtt öregednék meg a választottammal.
egy haverom bizonyíték arra, hogy lehetséges. Ha a csaj megérik a dologra el is veszi rögtön. Mellesleg én is képesnek érzem magam rá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!