Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy én (420 db)

Az lehetséges, hogy én 3, 5-4 g x tskg ch-tól szálkásodjak?

tömegelésnél 5 x tskg ch-t ettem, de attól sem nagyon fejlõdtem (85 körül ingadoztam hónapokig), viszont most 2 hete diétázom, levettem az adagot 4 x tskg ch-ra, és heti 60 deka körül tudtam leadni. Ez maradhat így a diéta végéig, vagy késõbb csökkentenem kell?

Legjobb válasz: ha nagyon gyors az anyagcseréd, akkor elképzelhetõ. Hogy maradhat-e, az meg azon múlik, meddig fogysz ilyen bevitel mellett. Ha megáll a fogyás, értelemszerûen csökkented az adagot. (néha visszanyomhatod egy-két napra, hogy felpörgesd a szervezeted.)

ha nagyon gyors az anyagcseréd, akkor elképzelhetõ. Hogy maradhat-e, az meg azon múlik, meddig fogysz ilyen bevitel mellett. Ha megáll a fogyás, értelemszerûen csökkented az adagot. (néha visszanyomhatod egy-két napra, hogy felpörgesd a szervezeted.)
Én most 3g/tkgn vagyok, és 0, 8 kg ment le a héten.
Nincs két ugyanolyan ember, mindenki másképp reagál azonos mennyiségû tápanyagbevitelre és persze az aktuális fizikai állapot is meghatározó lehet. Én most 9 hónap kihagyás után (sajnos volt egy mellkasi mûtétem) kezdtem újra tömegelni, már 3.5 gramm ch-n és 2 gramm fehérjén vagyok. 5 gramm ch-n kezdtem, de erõsen zsírosodtam, úgy néz ki (biztos a kihagyás miatt) 3.5 gramm mûködik nálam jelenleg. Üdv,

Lehetséges, hogy én nem tetszek senkinek? Hogy nincs olyan srác, akinek én bejönnék? Vagy hogy van ez?

Egyszer?en nem értem. 20 leszek lassan, még nem volt barátom. De nem is ez a legnagyobb gond. Hanem, hogy egyszer?en én sztem még nem tetszettem senkinek. Még senki nem közeledett felém, senki nem mondta, hogy csinos vagyok, jól nézek ki, akármi (mármint fiúk).

Legjobb válasz: az hülyeség biztos van olyan akinek tetszel...csak éppe nem tudsz rola...:Dén is most ugy vagyok hogy nem tetszem senkinek de kitudja..:)ne add fel

az hülyeség biztos van olyan akinek tetszel...csak éppe nem tudsz rola...:Dén is most ugy vagyok hogy nem tetszem senkinek de kitudja..:) ne add fel
Ha nem tartod magad csúnyának - tehát van önbizalmad - , akkor lehetetlen, hogy nem lett volna eddig próbálkozó.
különben is már olyanokat láttunk itt GYIK-on hogy mindenki menekült a gép elõl:D XD
Kedves kérdezõ , nálam ugyanez a helyzet , 3 évig volt barátnõm , kirakott azóta egy csajt nemtudok felszedni , pedg állitólag helyes vagyok .. namind1 én most azon a ponton vagyok hogy le is sza.om :D jobb egyedül hiddel :D Egyébként képet küldhetsz nekem privbe , szívesen elmondom a véleményem.
Lõj egy képet és megmondom a frankót! [email protected] 26/f
Úgy érzed nem kellesz senkinek? VEGYÉL KUTYÁT!
Ha írsz Nekem egy privátot szívesen beszélgetek Veled és meg is dícsérlek:) 21/F
A kérdező hozzászólása: Kutyám van, de azért kösz a tippet.
Én szívesen írok véleményt, ha küldesz magadról képet akkor erre az email címre várom: [email protected]
Nekem még látatlanban is tetszel :P 23/F
A kérdező hozzászólása: Kösz. :)
nekem is kuldhetsz priviben kepet :D
Küldhetsz nekem is :)
Ne mond, hogy senki nem érdeklõdött még ?:D Nem hiszem.. Egyébként idõvel mindenki megtalálja a párját, hidd el. Esetleg lehetne hosszabb hajad, amúgy rendben vagy ;-D
A kérdező hozzászólása: Mentek a képek. Amúgy igen, el kéne járni, de az annyira nem az én világom... Meg sztem egy nagy ördögi kör ez az egész. Ha tetszenék vkinek, lenne önbizalmam, eljárnék szórakozni, megoldódna a probléma. De ez nem...
Menj el egy szórakozóhelyre, ott biztos lesz érdeklõdõ. :) Nem azt mondom, hogy ott keress barátod, csak egy kicsit jót tesz a lelkednek, hogy tetszel vkinek.
A kérdező hozzászólása: Hát nem vagyok sztem annyira vészes (bár mindenki elfogult saját magával szemben), de önbizalom 0... Próbálkozó meg... Nem létezik, hogy lett volna, csak én voltam a túl vak...:S
ez lehetetlen, mégha bányarém is lennél, akkor is van olyan fiu a földön, akinek bejössz, legfeljebb nem a külsõddel fogod meg, hanem a belsõddel. Egyetértek az elõttem szólóval, könnyen lehet, hogy van fiú a közeledben, akinek bejössz, csak nem veszed észre, vagy õ nem meri nagyon kimutatni ezt. Lehet, hogy kívülrõl nagyon ridegnek és távolságtartónak tûnsz, vagy magasak az elvárásaid.
nekem se volt még barátnõm és elmúltam 19 amugy meg biztos tetszettél már valakinek csak épp lehet nem vetted észre
képet légyszi! akkor többet tudok mondani, bár az írásod alapján normálisnak tûnsz!
dobj 1 képet
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé félénk típus vagyok, lehet, hogy emiatt ridegnek vagy távolságtartónak tûnök. Pedig nem vagyok az. Csak kell egy kis idõ... Képet nem szívesen teszek fel netre. Fõleg ide nem. Bocsi. Bár jó lenne véleményt hallani...
nyugodtan rakj fel képet, úgyse tudod kik vagyunk meg mi se tudunk rólad sokat, nem lesz belõle semmi
A kérdező hozzászólása: Ha írsz egy emailt, küldök. Jó úgy? :)
[email protected] erre írhat mindenki
[email protected] erre küldj egy képet, légyszíves.. Tuti volt már olyan, akinek tetszettél:)
én 17 lány vagyok és én is pont ugyanígy vagyok :( mondjuk annyi h a testalkatom nem mondható szépnek se vékonynak...én iss félénk vagyok és nincs önbizalmam

Lehetséges, hogy én is csináljak egy ilyen diagramot, amilyeneket például a Nemkutya.com-on találhatóak? Ha igen akkor hol/hogy?

Legjobb válasz: excel, word ha teljesen ugyanolyat akarsz azt nem tudom hol lehet de már én is kerestem

excel, word ha teljesen ugyanolyat akarsz azt nem tudom hol lehet de már én is kerestem
A kérdező hozzászólása: lécci linkeld be valahogy (:

Lehetséges hogy én alergiás vagyok a gyógynövényes nyugtatókra?

Valeriana Relax-ot eszek 3.napjade a gyomromba olyan érzés van mintha egy szikla lenne,hányingerem van nem tul jól érzem magam.Ettöl van ez vagy pedig hogy a frontint probálom helyetesiteni vele.0.25mg szedtem 3xfelet meg mikor hogy ahogy éreztem .Volt olyan is hogy nem vettem be mert jól voltam,és ezt az orvosom is tanácsolta hogy akkor szedjem ha indokolt.De most mi lehet??

Legjobb válasz: Ne így építsd le a Frontint. Lassabban kellene. Elöbb 2x1/2-et szedj kb 3 hétig, majd napi 1x1/2-et. Amikor a felet szeded, akkor csak este vedd be a felet. Nappal csak citromfû teát próbálj meg inni. Ha az esti felet is eltudod hagyni, akkor vegyél be este 1 Valeriana relaxot. Ha így beáll a gyomrod, az ideg alapon van. Én ebben sajnos jártas vagyok. Gyors volt a leállás, vagy még nem gyógyultál meg.

Ne így építsd le a Frontint. Lassabban kellene. Elöbb 2x1/2-et szedj kb 3 hétig, majd napi 1x1/2-et. Amikor a felet szeded, akkor csak este vedd be a felet. Nappal csak citromfû teát próbálj meg inni. Ha az esti felet is eltudod hagyni, akkor vegyél be este 1 Valeriana relaxot. Ha így beáll a gyomrod, az ideg alapon van. Én ebben sajnos jártas vagyok. Gyors volt a leállás, vagy még nem gyógyultál meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ sajnos lehet, hogy tényleg igazad van..

Lehetséges, hogy én is szívbeteg vagyok? Ennek kiderítíséhez milyen vizsgálatok kellene? /részl. Lent. /

A családomban 3 közeli rokonom is súlyosan szívbeteg.Tegnap kissé szorított a mellkasom,mikor a szabadban voltam...Van,amikor nagyon szédülök,és azt érzem,hogy a szívem furán ver...Lehetséges,hogy örököltem a betegségeket?/szívritmuszavar/

Legjobb válasz: A legjobb, ha elmész a gyermekorvosodhoz, õ elirányít /elõtte megvizsgál/.

A legjobb, ha elmész a gyermekorvosodhoz, õ elirányít /elõtte megvizsgál/.
A kérdező hozzászólása: kiderítéséhez* Elnézést :)
És nem vagy sápadt?
A kérdező hozzászólása: nem, tök olyan vagyok, mint eddig :) jó a bõrszínem, meg minden :D meg barnultam is jól :)

Lehetséges, hogy én is olyan lehetek?

Tegnap voltunk apukám keresztanyukájánál látogatóban. Õ sokat szokott mesélni arról az időről, amikor meg apukám kicsi volt. Tegnap azonban olyan dolgokat tudtunk meg, amik kissé felkavartak. Kiderült hogy az apukám nagyapja (dédnagyapám) agyrákban hunyt el. Nos en úgy tudom, hogy általában az öröklött betegségeknél a lány a hordozó es a fiú a beteg. Van esély arra hogy bennem is legyen erre hajlamos sejt vagy valami amitől en is beteg lehetek? Fiú vagyok es ha jól végig gondoltam, dédnagyapám anyukája volt a hordozó es ő a beteg. Neki ugye lett egy fia (nagyapám). Neki is lett ugye egy fia (apám). Neki is lett egy, en. Anyukám nagyapja tüdőrákban hunyt el. Na ott van esély arra hogy en is hordozzam vagy beteg legyek? Nem dohányzom, ez befolyásolja? Szóval? Akkor akármelyiket is hordozhatom, vagy beteg lehetek? Es ha lesz gyerekem neki lehet baja? Remelem nem :(. Szóval akkor hordozhatom bármelyiket is? Vagy beteg lehetek? Bocsi hoy hosszú lett, de a válaszokat nagyon megköszönném, előre is :)

Legjobb válasz: A rák nem egy fertõzés, hogy hordozzák. Az viszont lehet, hogy nagyobb az esélye, hogy daganatod legyen. Járj az éves tüdõszûrésekre és akkor a tüdõrákodat ha lenne is, még idejében lehetne kezelni. Az agyrák pedig nem a leggyakoribb típus, szóval kisebb az esélye, hogy neked olyanod legyen.

A rák nem egy fertõzés, hogy hordozzák. Az viszont lehet, hogy nagyobb az esélye, hogy daganatod legyen. Járj az éves tüdõszûrésekre és akkor a tüdõrákodat ha lenne is, még idejében lehetne kezelni. Az agyrák pedig nem a leggyakoribb típus, szóval kisebb az esélye, hogy neked olyanod legyen.
Nem kell aggódnod, ne félj tõle, mert amitõl félsz, azt bevonzod. Neked nincs okod aggódni mivel ez a kór csak anyai vagy apai ágon adható tovább. Ha egyikük sem az (remélem nem), akkor nincs baj. Ne foglalkozz ilyenekkel, fiatal vagy, egészséges vagy, örülj ennek. Élj egészségesen, sportolj és MÉG VÉLETLENÜL SE DOHÁNYOZZ!!! Szmog is nagyban hozzájárul. Gondolkozz pozitívan, és ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: hú.. értem.. köszönöm az eddigi válaszokat.. picit nyugodtabb lettem...
Apám tüdõrákban hunyt el 39 éves korában. Ennek ellenére én nagyon korán (10 évesen) kezdtem cgizni, és nem is keveset szívtam. 33 évesen sem azért hagytam abba, mert rákos lettem, hanem mert 9.60-ról 12.20-ra emelték a Symphonia árát. Azóta sincs a családban egyetlen rákos megbetegedés sem.
A kérdező hozzászólása: Én cigarettázni nem fogok. Nem fizetek azért, hogy mérgezzem magam. Egyébként érdeklõdtem még a családtól, és állítólag nem lehetek beteg.
Vagy inkább egy "vicces cigit"
"cigit".... ühüm
Ezt kifejtenéd?:D
Nem lehetséges hogy füves cigi volt babám? :D
Hello Mr. Infinity

Lehetséges, hogy én tényleg magától a szerelemtől félek, és nem attól, hogy mi lesz utána?

Olvastam itt olyan kérdéseket, hogy félnek az emberek a szerelemtől, de aztán mindegyikből kiderült, hogy valójában nem is ettől félnek, hanem, hogy mi lesz, ha szakítanak, hogy mennyire fog fájni. Eddig egy kapcsolatom sem volt (bár mindig is szerettem volna, mindig azt vártam, hogy milyen lesz, ha majd lesz), és most megismerkedtem egy sráccal, akivel lehetne belőle több is, de egyszerűen félek. Ott tartok, hogy mégsem akarok kapcsolatot (nem hittem volna, hogy valaha ilyet mondok), egyszerűen félek vele találkozni, mert félek, hogy mi lesz, ha komolyabbra fordul. De én nem attól félek, hogy mi lesz ha szakítunk (tisztában vagyok vele, hogy ez benne van a pakliban), mindig is úgy gondoltam, hogy még ha csúnya véget is ér, akkor is megérte. (Aztán lehet, hogy nem, ezt nem tudom, mivel nem volt még benne részem, de most így gondolom.) Eddig azt hittem, hogy az lehet a baj, hogy nem merek megnyílni, de ezzel a sráccal nagyon jót beszélgettünk, és akár már most meg is bíznék benne. De akkor mi lehet a baj? Miért nem akarok szerelembe esni? Most mikor végre lehetne, hirtelen nem akarok/nem merek... Nem tudom, mit tegyek. Tudnék ezen változtatni? 17/l

Legjobb válasz: Ne félj a szerelemtõl és egy kapcsolattól nem olyan rossz az! :) Ha úgy érzed lehetne valami akkor ne hagyd a dolgot annyiban. :) Igaz amit írsz, hogy benne van egy kapcsolatba, hogy csúnya véget érhet de az is, hogy nem!!! Szóval ne parázz engedj az érzelmeidnek! :)

Ne félj a szerelemtõl és egy kapcsolattól nem olyan rossz az! :) Ha úgy érzed lehetne valami akkor ne hagyd a dolgot annyiban. :) Igaz amit írsz, hogy benne van egy kapcsolatba, hogy csúnya véget érhet de az is, hogy nem!!! Szóval ne parázz engedj az érzelmeidnek! :)
Ugyanígy vagyok én is... 19 éves vagyok, voltak fiúk az életemben, de semmi komoly. Most érdeklõdik egy srác irántam, és én is rettegek. Pedig nekem is szimpatikus. Bár nálam az is közrejátszik, hogy félek, hogy szakítunk (vicces, mikor még csak holnap lesz az elsõ hivatalos találka) meg a csalódástól. Meg attól, hogy mégsem olyan jó, mint amilyennek elképzelem... :/
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a biztatást, és második, neked meg sok sikert ma a találkához! És ne félj attól, hogy mi lesz majd, ezt most úgysem tudhatod! Vicces, hogy most ezt én mondom, de adj egy esélyt (magadnak?). :)

Olyan lehetséges, hogy én a saját gépem képernyőjén azt látom, amit más a sajátján, tehát hogy látom, hogy éppen mit csinál az adott illető a számítógépén?

Azért kérdezem, mert már láttam filmekben ilyet, ilyen a valóságban is létezik? Ha igen, akkor gondolom az illető gépét kell megbuherálni valahogy.

Legjobb válasz: A Teamwiever nevû program pont arra való. :D csak a másik felhasználó együttmûködése is szükséges hozzá. :D

A Teamwiever nevû program pont arra való. :D csak a másik felhasználó együttmûködése is szükséges hozzá. :D
A kérdező hozzászólása: De az visszafelé is mûködik, nem? És ha csak egyirányút szeretnék?
nem muszáj megbuherálni. használj teamviewert. http://www.teamviewer.com/hu/index.aspx ingyenes program. letöltöd. mind a 2 gepre, amelyiket akarod nézni arra is és a sajátodra is. majd elindítod mind2-õn. ahogy elindítod oldalt írja az ID-t es a jelszavat (password), ezeket a másik messengeren is elküldheti. rámész connect. beírod a másiknak az ID-jét és passwordjat és rajta is vagy a gépén és használhatod mintha a tiéd lenne. csak ehhez a másik megkell adja az ID-t és passwordot. a buherálós módszer kissé nehezebb.:)
Ez úgy mûködik, hogy akinek be van nyomva a progi, annak van ott egy id-je. Az emberke megmondja hogy mi az id-je meg a jelszó, és csak azzal tudsz belépni a gépére.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnézem ezt a programot, köszi a válaszotokat!
Nem kell hozzá teamviewer sem, csak kapcsolat, és rendszergazda jog.
A kérdező hozzászólása: A görbém lemaradt: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5a76f18c3c6c5cc579fd50..
szerintem a 17. napon lehetett pé-d, de már akkor is ideje lenne... remélem tényleg nem jön :) , addig tesztelj 3-4 naponta :)
Igen, késhet. De mitõl volt késõbb a pé-d? Tea, stb? Babás is lehetsz, ismételd meg a tesztet.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, hogy mitõl volt késõbb a peteérésem. Eddig minden rendben volt a cilusaimmal. Nem iszom semmi teát meg nem szedek semmit csak folsavat.
szia én is péntekre nem vártam, nem is jött, azota nem merek tesztelni, semmi tünet csak görcsölghet a hasam, az enyémröl mi a véleményed? mert a tied szép, és nem vérzel jobban csinálj még egy tesztet mert lehet hogy nálad is meg nálam is ez a hülye nagy meleg tolja ki..
A kérdező hozzászólása: Az utolsó válaszolónak üzenem, hogy szerintem szépen alakul a görbéd és remélem mind a kettõnknél baba van a dologban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!