Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, hogy megfertőztük (2 db)

Lehetséges, hogy már "megfertőztük" élettel a marsot?

Vizsgálta-e valaha valaki, hogy a Marsig tartó több hónapos utazást túlélhetik-e a földünkön mindenhol jelenlév?, így az ?reszközök m?szereibe is bekerül? baktériumok, és egyéb mikroorganizmusok? Lehetséges, hogy valamelyik kis alkatrész aprócska szegletében az utazás során végig megfelel?ek az életkörülmények egy ilyen "igénytelen" létforma számára? A m?szerek gyártásába számos ország kutatóintézetei, és magánvállalatok is bekapcsolódnak, így nem valószín?, hogy mind ügyel erre, és külön kísérleteket végez emiatt.

Legjobb válasz: Lehetséges. Vizsgálták, túlélhetik. Az elsõ szondáknál ez még nem jutott senkinek eszébe, úgyhogy azok majdnem biztos, hogy vittek életet a marsra. Manapság nagyon komoly fertõtlenítõ eljárásokat csinálnak felbocsátás elött.

Lehetséges. Vizsgálták, túlélhetik. Az elsõ szondáknál ez még nem jutott senkinek eszébe, úgyhogy azok majdnem biztos, hogy vittek életet a marsra. Manapság nagyon komoly fertõtlenítõ eljárásokat csinálnak felbocsátás elött.
Szinte biztos, hogy valami élõlény mér élve eljutott a Marsra - de ez nem jelenti azt, hogy ott szaporodni is tud. A környezeti viszonyok se biztos, hogy jók - de tápanyag sincs igazán. Ha van is élet a Marson, akkor az MA már nem a felszínen van.
A kérdező hozzászólása: Hmm... Köszönöm a válaszokat!
Én úgy tanultam, hogy a Marson a körülmények nem megfelelõek a földi élet továbbvitelére. Ellenben van egy másik bolygó, amelyiken igen, de már nem emlékszem, melyik volt az... :(
Szerintem baktérjumokkal tuti, hisz azok is "élnek"

Lehetséges, hogy a monitorom azért kapcsol ki, kb 10 mp után, mert megfertőzte valami vírus? Az íróm is elromlott már korábban.

Ha kikapcsolom, és újra vissza, akkor van egy kis id?, úgyhogy elindítottam a vírusírtót...de lehet h már nem fog segíteni.

Legjobb válasz: Szerintem ez nem vírus,inkább a monitorra vagy a videó kártyára gondolok.Próbáld meg egy másik gépen egy ismerõsnél a monitort.

Szerintem ez nem vírus, inkább a monitorra vagy a videó kártyára gondolok.Próbáld meg egy másik gépen egy ismerõsnél a monitort.
nem létezik ilyen vírus. valószínûleg hardverhiba. Én is azt tudom mondani, próbáld ki egy másik géppel a monitort. Ha ott is rosszalkodik, akkor bizony az a rossz.
A kérdező hozzászólása: nem létezik olyan vírus, ami tönkreteszi a hardvert?
Létezik olyan vírus, de ez az egyéni felhasználókat soha nem fogja megfertõzni, az ilyen vírusokat a kívánt gépre céltudatosan töltik fel, adatlopás, majd a nyomok eltüntetése miatt. neked videókártya problémád van vagy a monitorod rossz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!