Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, h mint 1 (8 db)

Van 2 ramirezim, elvileg 1 pár. A nagyobbik szinte folyamatosan üzi a kicsit, lehetséges, h mind 2 hím?

A kisebbik többnyire elmenekül, ritkán fõleg víz csere után figyeltem meg, hogy kimereszti magát és szembe fordul a nagyobbal. Nagyon ritkán maga mellé engedi a nagy.Mit javasoltok? Próbáljak meg beszerzni egy esetleg több nõstényt? Úgy látom nagy kárt nem okoz a kisebbnek, bûvóhely is van bõven. Vagy az is lehet , h a kicsi nõstény és ilyen agresszív a hím?

Legjobb válasz: Kis helyen egy pár között is elõfordul ilyen, régebben tapasztaltam 70 literben. Nem elég. 100-120 liter és 90-100 centiméteres hossz szerintem az alsó határ ramirezihez.

Kis helyen egy pár között is elõfordul ilyen, régebben tapasztaltam 70 literben. Nem elég. 100-120 liter és 90-100 centiméteres hossz szerintem az alsó határ ramirezihez.
A kérdező hozzászólása: 140 literesbe vannak, 85 cm hosszú.
Annak elégnek kell lennie. Nem tudod megállapítani a nemeket? Nem túl bonyolult, ha már elég nagyok. Mekkorák? Esetleg fotó vagy valami videó?
A kérdező hozzászólása: Olyan 3-4 cm-esek lehetnek. Hétvégén, ha hazamentem lefényképezem. Köszi az eddigi segítséget.
A kérdező hozzászólása: Csináltattam képet tesómmal, róla nem tudom mi: [link] [link]
Ezek alapján nem mondom meg. Az elsõ képen úgy tûnik, mintha az elsõ sugarak a hátúszóban meg lennének nyúlva, az hímre utal. A másodiknak viszont pont nem sokat látni az úszóiból, túl homályos.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, majd hétvégén megpróbálok jobb képet csinálni.
Semmi nem vész el csak átalakul. Ha elfolyni nem tud akkor csak eléghetett, vagy egy része a hûtõrendszeredben van.
A motor leállítása után hány perccel ellenõrizted az olajat?
mennyi olaj fogy?
A kérdező hozzászólása: hidegen is ellenõriztem és úgy is h 10 perccel elõtte állítottam le.
A kérdező hozzászólása: igazad van XD :D ...am ez a 150 pacis verzió. de ugye van a 163 lovas is..annak a motorvezérlõ elektronikája kompatibilis lenne?

Lehetséges, h több mint 1 éve szedem a Milligest tablettát és most vagyok tőle rosszul? Több, mint 1 hónapja állandóan hányingerem van. Voltam a háziorvosomnál, kizárt más betegséget és a terhességet is. Menjek nőgyógyászhoz és kérjek új gyógyszert?

Legjobb válasz: nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Több mint 1, 5 hónapot csúszott már a menzeszem. Barátommal védekezünk mégis fájnak a melleim és érzékenyek és néha hányingerem is van. Mit tegyek? Nem mertem elmenni még orvoshoz. Lehetséges h terhes vagyok? :S

Legjobb válasz: Másfél hónapja késik a mensid,és még egy tesztet sem csináltál?Persze,hogy lehetsz terhes,fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj,és menj utána dokihoz.

Másfél hónapja késik a mensid, és még egy tesztet sem csináltál?Persze, hogy lehetsz terhes, fõleg ha tüneteid is vannak.De lehet más gond is.Hogyan védekeztetek?És miért nem mersz orvoshoz menni? Szerintem tesztelj, és menj utána dokihoz.
Teszteltél?

Lehet e a terhesség 1. jele h egész nap szurkál az alhasam jobb fele, egész nap folyásom van holott szinte soha nem szokott ilyen lenni. Menstruációm 6. -ára várható és mindig 28-29napra megjön. Nem védekezünk a párommal 1hónapja. Lehetséges lenne?

Legjobb válasz: mivel nem védekeztetek igy igen. Fölösleges találgatni hamarosan kiderül. Amiket irsz lehetnek pre mens tünetek vagy akár ciszta tünete is de korai terhesség tünte is lehet.

mivel nem védekeztetek igy igen. Fölösleges találgatni hamarosan kiderül. Amiket irsz lehetnek pre mens tünetek vagy akár ciszta tünete is de korai terhesség tünte is lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tudom hogy akár elõjele is lehet a menstruációnak, csak Nekem ilyen érzésem még sohasem volt menstruáció elõtt...
akkor végképp van rá esély, de ne éld bele magad hogy en csalódj ha mégsem.
A kérdező hozzászólása: Nem , nem élem bele magam és köszi! :)

Lehetséges az h a 2 év HU garanciás drágább telefon jobb konstrukció, jobb minőségű telefon, mint az 1 év EU garanciás? Tulajdonképpen milyen eltérések vannak/lehetnek a 2féle garanciás telefon között?

telefonvásárlás előtt állok és találkoztam a következővel: 2 év HU garancia és 1 év EU garancia kb. 10000Ft árkülönbséggel. Tehát választható a telefonnál h milyen garanciával vesszük meg.

Legjobb válasz: Az olcsóbbra nincs hivatalos garancia, magyarán ki tudja hogy került az országba. Ennél fogva nem viheted be a gyártó szervizébe, hanem csak oda, ahol vetted.

Az olcsóbbra nincs hivatalos garancia, magyarán ki tudja hogy került az országba. Ennél fogva nem viheted be a gyártó szervizébe, hanem csak oda, ahol vetted.

Ha az 1.3 milliárdos kínában minden embernek jut munka akkor hogyan lehetséges az, h a 10milliós mo-n nem, és van 10% munkanélküliség?

Legjobb válasz: Azt honnan szedted, hogy Kínában mindenkinek van állása? És remélem azzal is tisztában vagy, hogy többszázmillió embernek kb. havi 30e Ft a fizetése és nem heti 40-et órát dolgoznak, hanem 60-at.

Azt honnan szedted, hogy Kínában mindenkinek van állása? És remélem azzal is tisztában vagy, hogy többszázmillió embernek kb. havi 30e Ft a fizetése és nem heti 40-et órát dolgoznak, hanem 60-at.
Itthon mindenki a multiknál vásárol. Nem mennek az itthoni vállalkozókhoz, mert az drága. Ja, csak hogy a multi szépen kiviszi a lóvét külföldre. A saját vállalkozásainkat/országunkat tesszük így tönkre.
Kínában olcsó a munkaerõ. Kína nagyhatalom. Kínában két számjegyû a gazdasági növekedés. Kínában más az emberek munkakultúrája, napi 10-12 óra teljesen elfogadott. Kína USA legnagyobb hitelezõje. Kínának atomfegyvere van. Kínának rengeteg nyersanyag tartaléka van. Kína, mivel kommunista állam, nagy a redisztribúció, magasak az adók. Kínát nem hátráltatják környezetvédelmi szempontok, hosszas jogi eljárások, ha beruháznak. Autópályák és metropoliszok nõnek ki a semmibõl, mert nincs hosszas macera építési, környezetvédelmi, más engedélyekre. Kínának annyi dollártartaléka van, hogy ha piacra dobná, órákon belül söpörnék a dollárt a tengeren túl. Kínába csak úgy áramlik a tõke, a befektetési alapok, amik kínai részvényt vesznek elképesztõ ütemû hozamot termelnek. Kína vezetõ uralomra tör. Szerintem átvette a világuralmat USA-tól, csak még nem tudatosult ez másokban.
ma 18:00 Továbbá ha megbetegednek, akkor mehetnek tûszurkálós csodadoktorhoz vagy fordulhatnak fel, mert nincs általános tb. Ha megöregszenek, akkor szépen felfordulnak, mert nincs kiépült nyugdíjrendszer. Ha ezek miatt pofáznak, akkor bezárják vagy kivégzik õket.
hát szerintem két teljesen más ország (xDDD) Kínának óriási profitja van ezáltal több munkahelyet tud létesíteni :) (remélem érted) van kereslet a kínai termékekre stb... Mo-n sajnos ez nem így van...
Mert Kínának nem volt egy Antaljózsija aki bagóért kiárusította volna az országát a külföldi zsidó haverjainak. Azután, h az iparunkat, mezõgazdaságunkat eladtuk, leépítettük, gyárainkat bezártuk, akkor mégis hol lennének munkahelyek Mo-on?
"Itthon mindenki a multiknál vásárol. Nem mennek az itthoni vállalkozókhoz, mert az drága. Ja, csak hogy a multi szépen kiviszi a lóvét külföldre. A saját vállalkozásainkat/országunkat tesszük így tönkre." Aki multiknál vásárol meg is érdemli az éhbért és munkanélküliséget. Én egyetlen percig sem fogom sajnálni õket.
ma 17:55 Úgy van, hazudozz csak, komcsi. A gyk-n az üres óbégatás, ha még egy kis zsidózás is van benne, mindig ér vagy 60%-ot :) ))
Úgy drága testvérem hogy Kinaiak akkor madár emberek h olyan csicska munkák is vannak mint pl tuszkoló ember a metróban zacskóó adogato bev központokban ennyi ... ilyen van Mo-n nincs ennyi a válasz a kérdésedre:D
'Kína már rég nem komcsi '78 óta áttértek a piacgazdaságra." KKP?
Csak nekem tûnik úgy, hogy Kína az új Ámerika a naívok szemében? Nem fonják sehol sem kolbászból a kerítést!
"az a bajotok Kínával h õk nem nyaltak be a nemzetközi karvalytõkének" Ezt mondd a tibeti parasztnak, vagy a napi egy dollárért gürcölõ pekingi munkásnak!
Házon belüli munkanélküliség, közveszélyes munkakerülõk, kommunizmus. Nézz utána ezeknek a fogalmaknak!
23:10 "az a bajotok Kínával h õk nem nyaltak be a nemzetközi karvalytõkének" Á, nem. Ha nem vetted volna észre, egész Kína jóformán nem más, mint egy óriási munkatábor, ahol a multinacionális cégek termékeit a diktatúra által hatékonyan fegyelmezett munkaerõ olcsón szereli össze. Ha van valami, ami közel áll a "nemzetközi tõke rabszolgája" státuszhoz, akkor az a kínai dolgozók helyzete. Nézz már utána, mi megy pl. a kínai Foxconn gyárakban.
22:52 Jó ha már így felajánlottad, mondok mégegyet: Nektek pajeszosoknak valójában az a bajotok Kínával h õk nem nyaltak be a nemzetközi karvalytõkének hanem erõs állami felügyelet mellett enged beruházni így õket nem tudjátok kisemmizni kilopni a sok lóvét az országból amit megtermelnek. Az euroatlanti civilizáció meg a tönk szélére került hamarosan összeomlik és akkor szívtok mert nem lesz kinek a pénzére spekulálni. Ráadásul a muszlimokkal is ráfaragtatok mert azok is utálják a görbeorrúakat és azok fanatikus vallásosak így nem lehet olyan könnyen megvenni õket kilóra mint a nagy fehér fõnököket:) Így aztán nem maradt más mint Kínát meg oroszokat mocskolni h ott milyen diktatúra van meg elnyomás meg emberijogok meg blablabla. De a valóság az h ha így folytatják, 50 év múlva megint Ázsia lesz a civilizált fele a világnak mint az ókorban. De nélkületek.
"csak jó bibsi szokás szerint abból akarnak megélni h a mások által megtermelt javakat újra elosszák és ebbõl a hasznot lefölözzék mint az euroatlanti zónában. " Bocs, nem ezt hívják kereskedelemnek? Lehet itt zsidózni, csak hülyét csinálsz magadból.
"Kinaiak akkor madár emberek" Jobb rendszerekben ezt úgy hívták, hogy dolgos, becsületes, nemzettudatos. De tisztában vagyok vele hogy mai judeokapitalista "kultúránkban" az ilyenek már csak "madárnak" számítanak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!