Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, h mint (42 db)

KAMUU!!!!!
Én azt még nem olvastam hogy megcsalta volna, szerintem nem csalta meg, azt viszont nagyon sok helyen olvastam, hogy szakítottak, úgyhogy szerintem valószínû, hogy igaz.

Van 2 ramirezim, elvileg 1 pár. A nagyobbik szinte folyamatosan üzi a kicsit, lehetséges, h mind 2 hím?

A kisebbik többnyire elmenekül, ritkán fõleg víz csere után figyeltem meg, hogy kimereszti magát és szembe fordul a nagyobbal. Nagyon ritkán maga mellé engedi a nagy.Mit javasoltok? Próbáljak meg beszerzni egy esetleg több nõstényt? Úgy látom nagy kárt nem okoz a kisebbnek, bûvóhely is van bõven. Vagy az is lehet , h a kicsi nõstény és ilyen agresszív a hím?

Legjobb válasz: Kis helyen egy pár között is elõfordul ilyen, régebben tapasztaltam 70 literben. Nem elég. 100-120 liter és 90-100 centiméteres hossz szerintem az alsó határ ramirezihez.

Kis helyen egy pár között is elõfordul ilyen, régebben tapasztaltam 70 literben. Nem elég. 100-120 liter és 90-100 centiméteres hossz szerintem az alsó határ ramirezihez.
A kérdező hozzászólása: 140 literesbe vannak, 85 cm hosszú.
Annak elégnek kell lennie. Nem tudod megállapítani a nemeket? Nem túl bonyolult, ha már elég nagyok. Mekkorák? Esetleg fotó vagy valami videó?
A kérdező hozzászólása: Olyan 3-4 cm-esek lehetnek. Hétvégén, ha hazamentem lefényképezem. Köszi az eddigi segítséget.
A kérdező hozzászólása: Csináltattam képet tesómmal, róla nem tudom mi: [link] [link]
Ezek alapján nem mondom meg. Az elsõ képen úgy tûnik, mintha az elsõ sugarak a hátúszóban meg lennének nyúlva, az hímre utal. A másodiknak viszont pont nem sokat látni az úszóiból, túl homályos.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, majd hétvégén megpróbálok jobb képet csinálni.
Semmi nem vész el csak átalakul. Ha elfolyni nem tud akkor csak eléghetett, vagy egy része a hûtõrendszeredben van.
A motor leállítása után hány perccel ellenõrizted az olajat?
mennyi olaj fogy?
A kérdező hozzászólása: hidegen is ellenõriztem és úgy is h 10 perccel elõtte állítottam le.
A kérdező hozzászólása: igazad van XD :D ...am ez a 150 pacis verzió. de ugye van a 163 lovas is..annak a motorvezérlõ elektronikája kompatibilis lenne?

Lehetséges h a fogigátlótól változott meg minden bennem?

Most tartok a 3. levél utolsó elött szeménél. Amióta szedem azóta teljesen máshogy görcsöl a hasam + más id?pontba is. A tabi elött 3-4 nappal fájt a hasam, nem annyira és amikor megjött akkor görcsölt nagyon. Most kb a tabletta befejezése elött 4-5 nappal elkezd néha-néha görcsölni a hasam, de van amikor rettenetesen. Mensi közbe még van amikor sokszor kikell mennem pisilni és majdnem mindig jön is nem is kevés. És szinte már "fáj". Olyan mintha szét akarna repedni a húgyhólyagom. Mit?l?? Nem jó nekem a tabletta?

Legjobb válasz: Hát az alapján amit írtál lehet h a tabletta az oka. Mindenképpen beszélj a dokiddal a dologról. Lehet h át kell térned másik fogamzásgátlóra. Vagy csak az is lehet h még nem szokta meg a szervezeted, bár ezt igazán az orvos tudja megmondani. Szóval hajrá!

Hát az alapján amit írtál lehet h a tabletta az oka. Mindenképpen beszélj a dokiddal a dologról. Lehet h át kell térned másik fogamzásgátlóra. Vagy csak az is lehet h még nem szokta meg a szervezeted, bár ezt igazán az orvos tudja megmondani. Szóval hajrá!
de lehet h hólyaggyulladásod van, felfáztál, esetleg hüvelygulladásod, nemfeltétlen csak a tabletta lehet az oka, de mindenképp menj vissza az orvoshoz és mond neki a tüneteidet azmeg h másképp görcsöl a hasad meg msákor ez akár természetes is lehet, nekem amíg nemszedtem a tabit addig menzesz elõtt görcsölt, mostmeg úgy a levél közepe fele szokott de csak kicsit, nemis görcs az, hanem csakolyan mint ami volt mielõtt nemszedtem a tabit menzesz elõtt. azviszont h sokszor pisilsz keveset azmár lehet felfázás, gyulladás, stb, ez nemfeltétlen a tabi kiváltó oka, sõt...
A kérdező hozzászólása: Eléggé furcsa tüneteket produkálok menzesz közben. Amikor közeledik a havi mindig rámjön az a pisilõs érzés és sokszor kell mennem majdnem sokat. Étvágyam is megnõtt az utóbbi idõben. Elég erõs gyomorégés jelzi ha éhes vagyok :S És most a 3. tabi szedésének a végénél kijöttek a homlokomon nagyon apró sûrûn elhelyezkedõ pattanások. Nem tudom ennek köze lehet-e ehhez. De ennyire még sose voltam pattanásos :S (Nem vmi látványos de engem zavar:D)
én javasolnák egy nõgyógyászati vizsgálatot, mert sztem vmi tuti h nemoké

Jhéten hétfőn fogy el a tabim, tovább szeretném szedni a kövi levelet, de nem teljesen csak 14 tablettát és utána tartani a 7napos szünetet, h nyaralásra ne legyen meg. Ezt igy lehetséges, h nem szedem végig mind a 21et csak 14et és utána jöjjön meg?

Legjobb válasz: ne ezt csináld!!! hanem hogy nem tartassz szünetet két levél beszedése közben. beszeded a 21 tablettát aztán egybõl a másikkal folytatod szünet nélkül. ezt viszont csak nagyon ritkán lehet csinálni, mert ez is káros, de sokkal obb, mint félbehagyni egy levelet. azt mindig be kell szedni teljesen.

ne ezt csináld!!! hanem hogy nem tartassz szünetet két levél beszedése közben. beszeded a 21 tablettát aztán egybõl a másikkal folytatod szünet nélkül. ezt viszont csak nagyon ritkán lehet csinálni, mert ez is káros, de sokkal obb, mint félbehagyni egy levelet. azt mindig be kell szedni teljesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom, h inkább igy kellene, de az a gond, h péntek szombat két nagy partyn leszek és akkor lenne meg aztán ha tovább szendém pont nyaralásra ezért gondoltam arra, h kihagynám a maradékot...
Ilyet nem csinálhatsz, teljeen felborítanád a hormonháztartásod, ez nem egészséges, szóval el kell döntened mi a fontosabb és vagy szünetet hagyni, vagy szünet nélkül szedni a következõ levelet, de a te variációd nem jó. Egyébként használj tampont a buliba és a nyaraláskor meg jó lesz ha nem lesz meg, mert tudsz fürdeni, már ha olyan helyre mentek. Én ezt csinálnám, de azt ne tedd amit írtál.

Szerintetek miért lehet az, h a barátommal egyre kevesebbet szexelünk, pedig csak hetente egyszer van alkalmunk rá, és mindig elkezd fájni a petefészkem közben? :/ lehetséges, h van valakije rajtam kívül?

Legjobb válasz: Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!

Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!
Lehet , hogy Túlságosan nagy Bránnerrel Rendelkezik :P
Állj. Te most hogy hozod a petefészked fájdalmát kapcsolatba azzal, hogy a párod megcsal??? Ezt nemértem.. A kettõnek semmi koze egymáshoz. A hogy fáj, inkább menny el egy nõgyógyászhoz, arra meg, hogy kevesebbet szexeltek nem feltétlen a megcsalás az oka. Magadban is próbáld keresni annak azokát. Ha meg megcsal annak jelei vannak :]
A kérdező hozzászólása: egyszer úgyhallottam, h fájdalmas lehet a szex, ha félrelép a párunk :/ és eddig nemfájt soha, pedig nincs akkora neki, hanem olyan átlagos méret. meg sokszor jön a kifogásokkal, h most fáradt, nincs kedve stb. :S ez a gyanús, eddig meg alig várta, h együtt lehessünk :S
Terhességnél szokott sötétebb lenni ugy tudom.
Fogamzásgátlótól is lehet! Hormonális okai vannak, amibe nem cska a terhesség tartozik bele, hanem akár menstruáció, fogamzásgátló, egyénileg változo h kiknél milyen tünetei vannak ezeknek
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de nem hiszem, h terhes vagyok, mert szedek tabletát.

Apró száraz pattanás jellegű pöttyök vannak a lábamon. A térdemnél ki is domborodik. Olyan mint a szőr tüsző. Lehetséges h az? A könyökömön is van elvétve. És a hátső felemen is. De fogalmam sncs h miért? Mindigis ott volt.

Mi lehet ez ? és mivel lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: rendszeresen kend magadat testápólóval ha még ugyse múlik el bõryógyász felír valami jó kenöcsöt szõrtüszõgyulladás nem ilyen hanem piros és gyuladt picit

rendszeresen kend magadat testápólóval ha még ugyse múlik el bõryógyász felír valami jó kenöcsöt szõrtüszõgyulladás nem ilyen hanem piros és gyuladt picit

Lehetséges, h több mint 1 éve szedem a Milligest tablettát és most vagyok tőle rosszul? Több, mint 1 hónapja állandóan hányingerem van. Voltam a háziorvosomnál, kizárt más betegséget és a terhességet is. Menjek nőgyógyászhoz és kérjek új gyógyszert?

Legjobb válasz: nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!