Találatok a következő kifejezésre: Lehetséges, h mint (41 db)

KAMUU!!!!!
Én azt még nem olvastam hogy megcsalta volna, szerintem nem csalta meg, azt viszont nagyon sok helyen olvastam, hogy szakítottak, úgyhogy szerintem valószínû, hogy igaz.
Semmi nem vész el csak átalakul. Ha elfolyni nem tud akkor csak eléghetett, vagy egy része a hûtõrendszeredben van.
A motor leállítása után hány perccel ellenõrizted az olajat?
mennyi olaj fogy?
A kérdező hozzászólása: hidegen is ellenõriztem és úgy is h 10 perccel elõtte állítottam le.
A kérdező hozzászólása: igazad van XD :D ...am ez a 150 pacis verzió. de ugye van a 163 lovas is..annak a motorvezérlõ elektronikája kompatibilis lenne?

Lehetséges h a fogigátlótól változott meg minden bennem?

Most tartok a 3. levél utolsó elött szeménél. Amióta szedem azóta teljesen máshogy görcsöl a hasam + más id?pontba is. A tabi elött 3-4 nappal fájt a hasam, nem annyira és amikor megjött akkor görcsölt nagyon. Most kb a tabletta befejezése elött 4-5 nappal elkezd néha-néha görcsölni a hasam, de van amikor rettenetesen. Mensi közbe még van amikor sokszor kikell mennem pisilni és majdnem mindig jön is nem is kevés. És szinte már "fáj". Olyan mintha szét akarna repedni a húgyhólyagom. Mit?l?? Nem jó nekem a tabletta?

Legjobb válasz: Hát az alapján amit írtál lehet h a tabletta az oka. Mindenképpen beszélj a dokiddal a dologról. Lehet h át kell térned másik fogamzásgátlóra. Vagy csak az is lehet h még nem szokta meg a szervezeted, bár ezt igazán az orvos tudja megmondani. Szóval hajrá!

Hát az alapján amit írtál lehet h a tabletta az oka. Mindenképpen beszélj a dokiddal a dologról. Lehet h át kell térned másik fogamzásgátlóra. Vagy csak az is lehet h még nem szokta meg a szervezeted, bár ezt igazán az orvos tudja megmondani. Szóval hajrá!
de lehet h hólyaggyulladásod van, felfáztál, esetleg hüvelygulladásod, nemfeltétlen csak a tabletta lehet az oka, de mindenképp menj vissza az orvoshoz és mond neki a tüneteidet azmeg h másképp görcsöl a hasad meg msákor ez akár természetes is lehet, nekem amíg nemszedtem a tabit addig menzesz elõtt görcsölt, mostmeg úgy a levél közepe fele szokott de csak kicsit, nemis görcs az, hanem csakolyan mint ami volt mielõtt nemszedtem a tabit menzesz elõtt. azviszont h sokszor pisilsz keveset azmár lehet felfázás, gyulladás, stb, ez nemfeltétlen a tabi kiváltó oka, sõt...
A kérdező hozzászólása: Eléggé furcsa tüneteket produkálok menzesz közben. Amikor közeledik a havi mindig rámjön az a pisilõs érzés és sokszor kell mennem majdnem sokat. Étvágyam is megnõtt az utóbbi idõben. Elég erõs gyomorégés jelzi ha éhes vagyok :S És most a 3. tabi szedésének a végénél kijöttek a homlokomon nagyon apró sûrûn elhelyezkedõ pattanások. Nem tudom ennek köze lehet-e ehhez. De ennyire még sose voltam pattanásos :S (Nem vmi látványos de engem zavar:D)
én javasolnák egy nõgyógyászati vizsgálatot, mert sztem vmi tuti h nemoké

Jhéten hétfőn fogy el a tabim, tovább szeretném szedni a kövi levelet, de nem teljesen csak 14 tablettát és utána tartani a 7napos szünetet, h nyaralásra ne legyen meg. Ezt igy lehetséges, h nem szedem végig mind a 21et csak 14et és utána jöjjön meg?

Legjobb válasz: ne ezt csináld!!! hanem hogy nem tartassz szünetet két levél beszedése közben. beszeded a 21 tablettát aztán egybõl a másikkal folytatod szünet nélkül. ezt viszont csak nagyon ritkán lehet csinálni, mert ez is káros, de sokkal obb, mint félbehagyni egy levelet. azt mindig be kell szedni teljesen.

ne ezt csináld!!! hanem hogy nem tartassz szünetet két levél beszedése közben. beszeded a 21 tablettát aztán egybõl a másikkal folytatod szünet nélkül. ezt viszont csak nagyon ritkán lehet csinálni, mert ez is káros, de sokkal obb, mint félbehagyni egy levelet. azt mindig be kell szedni teljesen.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom, h inkább igy kellene, de az a gond, h péntek szombat két nagy partyn leszek és akkor lenne meg aztán ha tovább szendém pont nyaralásra ezért gondoltam arra, h kihagynám a maradékot...
Ilyet nem csinálhatsz, teljeen felborítanád a hormonháztartásod, ez nem egészséges, szóval el kell döntened mi a fontosabb és vagy szünetet hagyni, vagy szünet nélkül szedni a következõ levelet, de a te variációd nem jó. Egyébként használj tampont a buliba és a nyaraláskor meg jó lesz ha nem lesz meg, mert tudsz fürdeni, már ha olyan helyre mentek. Én ezt csinálnám, de azt ne tedd amit írtál.

Szerintetek miért lehet az, h a barátommal egyre kevesebbet szexelünk, pedig csak hetente egyszer van alkalmunk rá, és mindig elkezd fájni a petefészkem közben? :/ lehetséges, h van valakije rajtam kívül?

Legjobb válasz: Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!

Nekem is fáj a péniszem a tegnapi szex óta, s most én is mondtam a páromnak, hogy most szex szünetet fogunk tartani... Attól még nincs másom, s neki sincs senkije!
Lehet , hogy Túlságosan nagy Bránnerrel Rendelkezik :P
Állj. Te most hogy hozod a petefészked fájdalmát kapcsolatba azzal, hogy a párod megcsal??? Ezt nemértem.. A kettõnek semmi koze egymáshoz. A hogy fáj, inkább menny el egy nõgyógyászhoz, arra meg, hogy kevesebbet szexeltek nem feltétlen a megcsalás az oka. Magadban is próbáld keresni annak azokát. Ha meg megcsal annak jelei vannak :]
A kérdező hozzászólása: egyszer úgyhallottam, h fájdalmas lehet a szex, ha félrelép a párunk :/ és eddig nemfájt soha, pedig nincs akkora neki, hanem olyan átlagos méret. meg sokszor jön a kifogásokkal, h most fáradt, nincs kedve stb. :S ez a gyanús, eddig meg alig várta, h együtt lehessünk :S
Terhességnél szokott sötétebb lenni ugy tudom.
Fogamzásgátlótól is lehet! Hormonális okai vannak, amibe nem cska a terhesség tartozik bele, hanem akár menstruáció, fogamzásgátló, egyénileg változo h kiknél milyen tünetei vannak ezeknek
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de nem hiszem, h terhes vagyok, mert szedek tabletát.

Apró száraz pattanás jellegű pöttyök vannak a lábamon. A térdemnél ki is domborodik. Olyan mint a szőr tüsző. Lehetséges h az? A könyökömön is van elvétve. És a hátső felemen is. De fogalmam sncs h miért? Mindigis ott volt.

Mi lehet ez ? és mivel lehet eltüntetni?

Legjobb válasz: rendszeresen kend magadat testápólóval ha még ugyse múlik el bõryógyász felír valami jó kenöcsöt szõrtüszõgyulladás nem ilyen hanem piros és gyuladt picit

rendszeresen kend magadat testápólóval ha még ugyse múlik el bõryógyász felír valami jó kenöcsöt szõrtüszõgyulladás nem ilyen hanem piros és gyuladt picit

Lehetséges, h több mint 1 éve szedem a Milligest tablettát és most vagyok tőle rosszul? Több, mint 1 hónapja állandóan hányingerem van. Voltam a háziorvosomnál, kizárt más betegséget és a terhességet is. Menjek nőgyógyászhoz és kérjek új gyógyszert?

Legjobb válasz: nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

nem biztos hogy konkrétan attól vagy rosszul, de én is vagy 3szor cseréltem foggátlót, mert mindig volt valami kellemetlen mellékhatása. ha ki van zárva minden más betegség, akkor igen, a nõgyógyászhoz menj, és mond el neki, és kérj másikat. simán fog írni

Én már lassan 1, 5 éve szedek fogamzásgátlót, és aggódok, mert kb. fél éve egyre kevesebb minden hónapban a menstruációm. A mellem is egyre kisebb lesz, és gyakran szédülök. Lehetséges, h abba kellene hagynom a gyógyszer szedését (Lindinette 20)?

Legjobb válasz: Én több,mint 1,5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam,mert az hallottam,hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok,de már kicsvel több van,nah jó még mindig nem sok meg 2,5napig is tart,nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem,de én nem szoktam tõle szédeülni,meg a mellem sem kisebb,inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit,hogy pontosat megtudj!

Én több, mint 1, 5éve szedem és én is észrevettem hogy csökkent a mennyisége.az egyik hónapban kevés is volt és aggódtam, mert az hallottam, hogy nem jó ha kevés van és azt hittem terhes vok, de már kicsvel több van, nah jó még mindig nem sok meg 2, 5napig is tart, nem sokáig.Én is a Lindynette20at szedem, de én nem szoktam tõle szédeülni, meg a mellem sem kisebb, inkább nõtt :D.ugyhogy szerintem keress fel egy dokit, hogy pontosat megtudj!
szerintem csak jobban b.a.sz.o.l mint az asszony :)
Hmm, azt számolgatom, hogy akár még a férjem szeretõje is lehetnél. :) Ha igen, akkor áldásom rátok, de tényleg, én már túlléptem rajta. :)
Miféle szerelmet érezhet ha nõs, téged meg titkol???
Naiv vagy... szerintem is úgy van, hogy jobb vagy testiekben mint az asszony..
Sürgõsen keress egy független barmot, aki eltart, mert ésszel semmire sem jutsz az életben!
Ásd el magad, jó mélyre! A kanod is! Férgek vagytok. Egyébként nem hiszem, hogy szeretne-csak hágni jár hozzád nem beszélgetni, vacsorázni, kirándulni.. Elég egyértelmû. Nem akar lebukni.
Én nem kezdenék nõs férfival, és el is ítélem ha valaki "elfogadja" más férjének a közeledését vagy ha rámászik. Ha érezne irántad többet mint testi vágy, akkor már rég ott hagyta volna a feleségét. Ha lenne férjed te örülnél neki ha megcsaljon? Megérdemelnéd
te egy igazi ribanc vagy!!! legszivesebben leköpnélek!
"irantamegy" :D
Õszintén elnézést kérek azért, hogy "legyerekeztelek"! Komolyan! Amit írsz, az igaz. De amit írtam, úgy írtam, hogy magam is rossz házasságban élek, engem is megcsaltak, és tudom, hogy hibás voltam. És nem tekintem a férjem szemétládának. Szerintem te se tekintsd az apádat... Neki is szüksége van szeretetre - mint mindenkinek - és hát a házasságban hajlamosak vagyunk errõl megfeledkezni. És még valami: apádnak a TE szeretetedre is szüksége van! Ne fordulj el tõle, bármit gondolsz is róla. Próbáld megérteni õt. Annyira könnyû ítélkezni másokon... Engem is elmondtak már itt mindennek, aztán, akik vették a fáradságot, hogy megismerjék a történetem, rájöttek, hogy semmi nem fekete és fehér. Én rossz példát mutattam, mert ítélkeztem feletted, hogy gyerek vagy. Még egyszer elnézést kérek! Azt sem érdemli meg senki, hogy leribancozzák - mert akik ribancoznak, azok talán nem csalják a párjukat, de van millió és egy más hibájuk (megalázzák a beosztottjaikat, nem segítenek olyanokon, akiknek könnyedén segíthetnének, verik a gyereküket, vagy haragszanak a szüleikre). Pedig csak meg kellene tanulnunk egy kicsit a másik helyébe képzelni magunkat néha... és elhinni, hogy mindenki csak szeretetre vágyik. A kérdezõ is. Te is. Én is.
Elég drámai volt ezeket a hozzászólásokat olvasni. Csak egy dolgot szeretnék írni: a házasságtörés nem csak akkor fordul elõ, ha a másik házasfél hibázik, vagy "tehet róla". Vagy igen? Mi van, ha nem tehet róla, de a másikat hajtja a "vére"?
"Egy egyszerû szexpartner. Nem hinném, hogy érez bármit is." Azért egy kis kanosságot érez, hamár dugja, mint a lopott biciklit!
# 20: Akkor is tehet róla, hogy olyat választott, akit hajt a vére... De komolyra fordítva: én sok férfival, nõvel beszélgettem megcsalásról. Hogy mi vitte erre... És kivétel nélkül mindenkinek VALAMI hiányzott otthon. Lehet, hogy csak az újdonság varázsa - ilyen is van, ilyennel is találkoztam. A napi problémák, a számlák fizetése, a mindennapos rutin nem tesznek jót egy kapcsolatnak hosszú távon. Ha bejön a képbe egy harmadik, akkor iszonyú nehéz lemondani arról az izgalomról, amit jelent (persze ki-ki vérmérséklete szerint áll ehhez, aki nem vágyik ilyenfajta izgalomra, az kerüli). De azért általában ebbe szívesen belekóstol az ember... az, hogy meddig megy el, más kérdés... nagyon sokan nem jutnak el a szexig, csak a randizásig, udvarolgatásig, aztán behúzzák a kéziféket mert megijednek az esetleges következményektõl. Fõleg, ha már van egy-két rossz tapasztalatuk. Van, aki meg gond nélkül, pofátlanul csinálja mindenkivel. Hogy mindig hibás-e a házastárs?! Valamilyen szinten igen. Mert ha a párjának az újdonságra van szüksége, akkor azt kellene nyújtani (nem lehetetlen). De ehhez nagyon-nagyon kellene ismernünk egymást, és tényleg odaadóan szeretni a másikat ahhoz, hogy ne kifogásokat keressünk, hanem azt nyújtsuk, amire igazán szüksége van!
:((
10/23 Nagyon bölcs vagy, irigyellek érte...Én nem tudom így felfogni a dolgot, pedig így kellene, igazad is van... Nálatok hogy alakult a házasságotok a megcsalás után?
De mindegy, ugyebár én nem szólok semmit, mert csak egy gyerek vagyok.
Egyébként a kérdezõ fogalmazásából észre lehet venni, hogy mennyire értelmes... 14/L
Ismerem apámat, tudom mekkora szemétládat... Úgy bírom, hogy amit egy kamasz mond azt soha senki nem veszi figyelembe, csak azt mondják, hogy "Óhh gyerek vagy még." Ahhoz elég felnõtt vagyok már, hogy tudjam milyen undorító dolog ilyet tenni... a másik ember érzéseivel játszani.
Kedves # 14! Ha nem vele csinálná, akkor mással... és azért hidd el, anyuci is ludas ottan... Gyerek vagy még, de majd megérted!
Nem tudom hogy lehet valakinek képe ilyet tenni, hogy jön valaki ahhoz, hogy egy másik személy házasságát tönkreteszi? Amúgy meg, ha nem jelentkezik akkor lehet, hogy kezd rájönni arra, hogy nem téged szeret, hanem a feleségét. De ezt mi nem tudhatjuk. Az ilyen nõk hajszálát egyenként tépkedném ki... mocskos ribanc. Sajnos csonka családban nõttem fel egy hozzád hasonló szajha miatt, ha van gyerekük akkor legalább a kicsikre legyél tekintettel, ha nincs akkor is undorító vagy. 14/L
Elõször is, el vagy tévedve, õ nem a pasid, csak a szeretõd, mint te is neki. Egy egyszerû szexpartner. Nem hinném, hogy érez bármit is.
Ez nem így van. A férfiak ragaszkodnak a megszokotthoz, és még a szerelemért sem adják fel. Ez nem azt jelenti, hogy a kérdezõbe szerelmes a pasija, csak nem kizárt. Ennyibõl nem derül ki.
Ha érezne, akkor elvált volna már :/
Kedves fikázók! Én, mint megcsalt feleség, állítom, hogy 99%-ban a feleség tehet arról, hogy idáig jut a dolog. Ha meg rájön, hogy a pasija kifelé kacsintgatott, és utána nem tudja helyrehozni a házasságát, a pasi visszamegy a szeretõhöz, akkor ott tényleg nagy gond van! Nem, elhagyni nem fogja az asszonyt, de mindig félre fog lépni... Hangsúlyozom, jártam ebben a cipõben, voltam megcsalt feleség!!!!!! Úgyhogy elõször mindenki tartson önvizsgálatot, utána ribancozzon! (Férjem szeretõje esetében eleinte én is ribancoztam, aztán rájöttem, hogy pontosan ugyanolyan elhanyagolt feleség, mint én!!!)
Szerintetek a kérdezõ olvassa egyáltalán ezeket??? Mert szerintem már el is felejtette, hogy kiírta. Amúgy meg mindenkinek igaza van, leírtátok a lényeget. Csak annyit tennék hozzá, hogy nekem nincs férjem, még csak 19 vagyok, 2, 5 éve vagyok a barátommal, tehát nem tudom, milyen lehet ez a megcsalás-dolog. De az biztos, hogy bõven megtapasztaltam már, hogy a problémák nagy részét a nõk okozzák, sajnos ezt be kell látni, sokkal kötekedõsebbek vagyunk, mint a pasik, õk viszont sokkal forrófejûbbek, ha ilyesmirõl van szó. Általában mindenben racionálisabbak, mint mi, de ebben nem. Ha szeretethiányuk van, vagy fõleg szexhiányuk, mert ki tudja ennek a hapsinak mióta volt, akkor képesek kifordulni önmagukból. Nem azt mondom, nem mindenki képes megcsalni a nõjét, csak hogy nagyon kell nekik az érzés, hogy van kihez menniük. Az hogy ezesetben a pasi inkább megcsal, mint hogy megpróbálja helyrehozni a dolgokat, az meg az õ szegénységi bizonyítványa, hogy nem tud férfiként viselkedni, hanem hagyta hogy eluralkodjon rajta a kanosság. A hülye ribancnak meg annyit üzenek, hogy ha velem lenne ilyen, megkeresném, és kitaposnám a beleit, de szerintem nem olvassa, úgyhogy tök mindegy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!