Találatok a következő kifejezésre: Lehetne belolem elore (7 db)

Lehetne belolem modell? elore valaminek ki kene tanulnom? hany eves kortol lehet?

a formam jo,csunya sem vagyok...ha kimennek kulfoldre vagy Magyarorszagon ha elmennek olyan helyre ahol keresnek modelleket biztos hogy felvesznek?vagy elore megnezik,hogyan nezek ki?csak 18 eves kortol lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Van ahol 18 alatt is lehet jelentkezni. Természtesen nem biztos, hogy felvesznek, meg fognak nézni, nem vesznek zsákbamacskát... A neten sok modellügynökséget találhatsz, de mielõtt valahova jelentkezel, nézz a dolgok mélyére, mert sok hamis ügynökség van. És ne bízd el magad! Ha tényleg modell akarsz lenni, valószínüleg lesznek akik elutasítanak, kapsz majd negatív kritikákat, hisz senki sem tökéletes. A lényeg hogy ne add fel! Sok sikert! ;)

Van ahol 18 alatt is lehet jelentkezni. Természtesen nem biztos, hogy felvesznek, meg fognak nézni, nem vesznek zsákbamacskát... A neten sok modellügynökséget találhatsz, de mielõtt valahova jelentkezel, nézz a dolgok mélyére, mert sok hamis ügynökség van. És ne bízd el magad! Ha tényleg modell akarsz lenni, valószínüleg lesznek akik elutasítanak, kapsz majd negatív kritikákat, hisz senki sem tökéletes. A lényeg hogy ne add fel! Sok sikert! ;)
Hat, annyian akarnak modellek lenni, es olyan kevesnek sikerul...raadasul milyen arat kell erte fizetni! Annyit lehet hallani, olvasni a modellkedesrol; ott semmi sem biztos, az plane nem, hogy kapsz-e munkat vagy nem. A jo kulso mulando, inkabb alapozd az eleted valami idotallobb, ertelmesebb foglalkozasra.
Hááát a modellkedés nehéz munka.Hatalmas kitartás és önállóság kell hozzá.60 kg alatt lehetsz modell.És ebben a "világban" senkit nem érdekel hogy éppen milyen a hangulatod, ha sírógörcs jön rád akkor is csábosan kell mosolyognod.Nameg színészi tehetség is kell hozzá, mert a fotósok mondják meg hogy milyen karaktert kell kifejezned az arcoddal.(arrogáns, vidám, szomorú...) Teljesen bele kell élned magad a szerepbe hisz a reklámfotó(n) ettõl lesz(el) hiteles.
Jelentkezz olyan középiskolába, ahol ezzel kapcsolatos végzettséget szerezhetsz. Én ilyenbe jártam, de aztán nem lett belõlem semmi, meg nem is érdekelt anniyra az egész. De azért belekóstolhattam, mégis miylen. Amúgy sztem lélektelen, üres világ az, ahol nem számít, hogy ki vagy TE, csak az, hogy hogy' nézel ki...
A kérdező hozzászólása: szineszkedni tudok :D mivel mindig en hitettem el valakivel egy bizonyos esemenyt, mikor meg akartuk ot trefalni :)

A globalizmus milyen kihívások elé állítja a gazdaságunkat, hogy lehetne belőle hasznunk?

Hagyjuk a kliséket, mert azt bárhonnan ellehet olvasni, de semmit nem mond. A tartalom érdekel a szavak mögött, néhány mondatban a kívánatos cselekményt, változást, irányokat stb!

Legjobb válasz: Haszon: Exportpiacok nyílnak és több ismerete lehet az átlagembernek is a világról. Széleskörûbb eggyüttmûködés más nemzetekkel. Feladat: A saját kultúra és hagyományok megõrzése. Remélem ez nem számított "klisésnek".

Haszon: Exportpiacok nyílnak és több ismerete lehet az átlagembernek is a világról. Széleskörûbb eggyüttmûködés más nemzetekkel. Feladat: A saját kultúra és hagyományok megõrzése. Remélem ez nem számított "klisésnek".
A kérdező hozzászólása: "Haszon: Exportpiacok nyílnak és több ismerete lehet az átlagembernek is a világról. Széleskörûbb eggyüttmûködés más nemzetekkel. Ez fordítva is igaz, az az nem hiszem hogy elõny lehetne. Sajnos mi nem a magas hozzáadott értékek termelésében versenyzünk, hanem inkább az alacsonyban, az az nekünk lefelé áldozik!
Hát ebbõl nekünk már nem egyhamar lesz hasznunk... A kormányok legnagyobb hibája az volt, hogy nem védték a hazai piacokat a rendszerváltás után és a termelõ cégek is csõdbe mentek, így külsõ piacokra még eladni se tudsz mit. A jelenlegi kormány politikája pedig a "hugyozzunk a széllel szemben"... aminek az lett a következménye, hogy nyakig állunk a húgyba, mert mind ránk verõdik... Ha hasznot akarnák, akkor azt nem úgy kellene kezdeni, hogy mindenkivel megutáltatjuk magunkat a melldöngetõs politikával... ma nem elég a név egy piacra és nem elég jót termelni, mert ilyet még nagyon sokan tudnak... de mivel nekünk se természeti kincseink, se iparunk, se mezõgazdaságunk immáron nincs, vajon mit tudnánk profitálni... ha mi be akarnánk törni a piacra, csak ahogy Hofi is mondta, pajszerral tudnánk legfeljebb...
öltözz fel te elõbb, akkor hamarabb mehetsz el, a barátod csak nem fog meztelenül elmenni
istenem elsõõõõ xS:D:S:DSS:D:S:D amu. h a kérdésre is válaszoljak, probáld ki azt h te vagy fölül :)
A kérdező hozzászólása: de akkor õ jól csinál mindent szoval nem vele van a baj ugye? ha elment akkor már nem tud belémhatolni ugye?
nem, de nem mindegy, mikor megy el ha sokat gyakorol, tovább fogja bírni és neked is jó lesz
Szia. Nálunk ugyan ez a helyzet áll(:D) fenn, csak annyi különbséggel, hogy én elmegyek és élvezem. Ez az egész attól függ, hogy mennyi ideig tart az aktus. Én azt figyeltem meg, hogyha õ "dolgozik" meg akkor hamarabb elmegy, tehát a megoldás ha te dolgozol, legyen az lovaglás vagy bármi ilyen kicsit extrémebb póz, amiben a nõ veszi a kezébe a dolgokat:D:P Nekem bejött, próbáld ki ;) Különben ha elmegy nem egy pillanat alatt megy össze neki, úgy 1-2 perc lehet az az idõ, mi gumival védekezünk és bennem szokott elmenni, így nincs ez a gond h kihúzza én meg nem megyek el...
A kérdező hozzászólása: tehát még utána visszarakja beléd és folytatjátok?
nem-nem, utánna már nem szokta visszatenni. De akkor nektek nem tarthat sokáig az aktus, ha szeretnéd hogy visszategye, igaz? Nekünk fél és 1 óra között szokott lenni, úgyhogy elég nekem ez, minthogy még visszategye nekem egy körre xD
Van olyan nálunk is amikor elmegyek de még van kedvem csinálni akkor feszítek egy erekcióra és ott folytatjuk ahol abbahagytuk! Ez az egész éjszakás aktus kulcsa!

Orultseg hitelt felvenni tanulasra, hogyan el meg belole az ember, ha csak a tanulasi koltsegeket fizetik pl. , nappali mellett nem lehetne dolgozni, valakinek velemeny, tapasztalat?

Valojaban en kulfoldon elek es itt part-time tanulokent ketszer annyi ido megszerezni egy diplomat, mint nappalisnak, dupla annyi kb, mert kredit rendszer van es minden tantargy er bizonyos kreditet, kb. 120-at kell elerni, hogy megszerezd az alapot, de part-timeoskent viszont nem tudsz annyi tantargyat felvenni, tehat kevesebb kreditet kapsz. De a dilemma az, ha viszont munka mellett tanulok, akkor egy orok folyamat, mig diplomam lesz, de ha hitelt veszek fel, akkor mibol eszek elek, ha a suli mondjuk csak a tandijat fizeti, diakhitel, vagy nem tudom hogyan mondjak itt.

Legjobb válasz: Ez egy nehéz kérdés, de én erre a diákhitelre úgy szoktam nézni mint egy befektetésre. A befektetés tárgya pedig a tudásod. A tudásod amivel a diploma megszerzése után olyan állást tudsz szerezni amivel annyit keresel, hogy röhögve visszafizeted a hitelt. Emellett persze, ha még meg is kell élni valamibõl, az már nehezebb kérdés.

Ez egy nehéz kérdés, de én erre a diákhitelre úgy szoktam nézni mint egy befektetésre. A befektetés tárgya pedig a tudásod. A tudásod amivel a diploma megszerzése után olyan állást tudsz szerezni amivel annyit keresel, hogy röhögve visszafizeted a hitelt. Emellett persze, ha még meg is kell élni valamibõl, az már nehezebb kérdés.
Én nem vettem fel diákhitelt, mert szüleim állták nekem a költségeimet, de utólag belegondolva a magyar felsõoktatást tekintve ez egy nagyon rossz befektetés, kivéve néhány szakot.
Nem tartom õrültségnek, nem kizárt, hogy én is erre kényszerülök majd. Mondjuk nekem van takarékszámlámon elég szép összeg, nagyszüleimtõl kaptam, kiderült, hogy születésemtõl kezdve gyûjtöttek, eredetileg lakástakarékra, de ahogy most állunk, biztos, hogy abból kell fedeznem az egyetemi éveim. Orvosira jelentkeztem, ami államilag támogatotton sem egy olcsó mulatság, szüleim meg egy forintot nem adnak semmire sem. Bérleteim magamnak fizetem, a reggelim, a tisztálkodási dolgaim, ennélfogva minden egyes papírt könyvet, ami egyetemre kellhet. A szükség nagy úr. Ha olyan szakon vagy, amivel késõbb jól el tudsz majd helyezkedni, tehát a hitelt is kifizetni, akkor lehet nem gond, ha felveszel.
A szülõk forduljanak az ofõhöz, majd az igazgatóhoz.
A kérdező hozzászólása: Az ofõ a matektanár!
pisa
ööö, tisztasági betét?
Párom is olyan nedves mindig, hogy kicsavarhatnám a bugyiját:) De addig jó...:P
Természetes váladék, ami izgalom hatására keletkezik. Hidd el, ha elélveznél, tudnál róla, hogy az volt! ;)
Vagy nem fantáziálsz, és akkor nem nedvesedsz, vagy használj tisztasági betétet.
A kérdező hozzászólása: na de hát az nem fura hogy tisztaságibetét van rajtam és amikor le kell vetközzek a barátom elött akkor ott van a betét?
kedves kérdezõ, te szégyenled, hogy izgalom hatására benedvesedsz, méghozzá nem is kicsit?:) A barátnõmön is érzem, még vastag farmeren keresztül is, hogy odavan értem, nincs probléma ezzel a dologgal, sõt..:P
Elõtte elmész fürödni, vagy WC-re, és kidobod.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!