Találatok a következő kifejezésre: Lehetne az tenni valamit, hogy a (9 db)

Lehetne az ellen tenni valamit, hogy a valláskritika rovatból ne töröljék azokat a válaszokat, amik megcáfolnak mindenféle buta felvetést?

Tudom, hogy a rovatot küls? szerkeszt? moderálja, de így akkor se lehet értelmesen infókat megtudni! Gondolok itt a Sátán=Isten, meg hasonló kérdésekre.

Legjobb válasz: volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D

volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D
HA törlik a moderátorokat kritizáló kérdést-választ, az sajnos az oldalt minõsíti.. Kíváncsi vagyok, ez a kérdés és fõleg az én válaszom megmarad-e :D
Tegnapelõtt én kérdeztem, hogy miért törölhetik valakinek a válaszát.. És mára törölték a kérdésemet... Szóval én is a valláskritikai rovatban adott válaszokra gondoltam amikor feltettem a kérdést. Most azt a választ kaptam arra, hogy miért töröltk a tegnapelõtti kérdésemet, hogy volt már hasonló kérdés. Na most az arra adott választ megnézte: azt írják, hogy akkor törölhetnek egy választ, ha nyomdafestéket nem tûrõ, vagy nagyon nem kapcsolódik a témához. Azokra a váalszokra amik az ominózus valláskritikai kérdésre érkeztek egyik sem igaz...Értem, hogy annak a rovatnak a szerkesztését külsõ moderátor végzi, de milyen alapon szelektál? Aki nem ért egyet vele, annak kitörli a válaszát? Most bocs ha megbántok valakit, de tényleg nem értem... :(
A valláskritikai rovatnak valóban külsõ moderátora van, aki saját elvek szerint moderál. Megírom neki most a panaszaitokat. Egyébként nem töröljük a moderátorokat kritizáló kérdéseket, csak ha olyat kérdeztek, amilyen kérdés már szerepel a GYIK rovatban, de az sem törlés igazából, hanem átirányítás, hogy hol keressétek a választ a kérdésetekre.

Éppen napozás közben vettem észre hogy valami úszkál a bal szememben. Azt olvastam hogy mindenkinek ott van csak aki egyszer észreveszi az aztán akaratlanul is figyeli. Nos nem lehetne valamit tenni ellene?

Még csak 14éves vagyok. Nem szeretnék üvegtesti homállyal bajlódni. Fejben kéne valami visszaállni hogy ne figyeljek rá. Olvastam hogy antioxid talán jó rá. De esetleg még valami tanács? Köszönöm.

Legjobb válasz: lehet kapni gyógyszertárban ilyen szem mosó gyógyszert (nekem flexelés után írta fel a doki, hogy kihozza a fémszilánkot és azóta nekem ez a problémám is megszûnt) amúgy ez talán azért jön elõ mert keveset könnyezel!

lehet kapni gyógyszertárban ilyen szem mosó gyógyszert (nekem flexelés után írta fel a doki, hogy kihozza a fémszilánkot és azóta nekem ez a problémám is megszûnt) amúgy ez talán azért jön elõ mert keveset könnyezel!
nekem is volt egy pár éve 1-2 hétig idegesített aztán eltûnt vagy nem tudom mi lett vele de azóta már nem látok olyan kis mozgó homályt
Nekem is ilyesmi van
A kérdező hozzászólása: 1. Írtam üzenetet.
Rosszul van befestve.Próbáld meg ecetes vízben áztatni, az konzerválja a festéket.

10 kg fogyás után megereszkedtek a melleim. Hogyan lehetne feszesebbé tenni õket? Vagy idõ múlva visszaáll a bõr? Nagyon idegesít, eleve alig maradt valami, az is lóg.21/L

Legjobb válasz: Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.

Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.
hát az szívás :/ kezdj megbarátkozni vele! :)
feszesítõ krém, és kifejezetten mellre való tornagyakorlatok!
Az ész nélküli fogyózás ide vezet!!! Sok esélyed nincs arra, hogy az eredeti helyzet visszaálljon! Nem kellene minden anorexiásnak bedõlni! Lehet sportolni, fogyni, de a nõknél a mell és a bõr nem igazán partner ebben!
Keress rá a neten mellfeszesítõ gyakorlatokra. Használhatsz erre való krémeket is. Na és egy jó melltartó is csodákra képes. De ha az õszinte valóság érdekel, ha a bõr megnyúlt, az nem igen megy össze. Még nagyobb baj, hogy a tartószalagok sem ugranak csak úgy méretre.
A kérdező hozzászólása: és ha újra hízok akkor van esély rá, hogy visszaáll? :D
Esély van rá, de közel sem biztos. Szerintem egy próbát megér, mert nincs szebb a szép nagy melleknél:) Fogyás elõtte mekkora volt és most mekkora? 23F
A kérdező hozzászólása: 13F
Nem nagyon ha szerelmes a másikba. Így csak arra kellesz neki, hogy míg nincs a másikkal legyen ki pótolja a szeretetigényét. De annyira fiatalok vagytok, hogy fura errõl írni. Mondd meg a lánynak, hogy döntsön és ne játsszon az érzéseiddel, de a legjobb lenne, ha te hagynád ott.
A kérdező hozzászólása: Ez fájni fog nagyon, de akkor én neki csak egy játékszer vagyok?
Sajnos igen. :(
A kérdező hozzászólása: Oki Köszi az értelemes válaszod
Nyugodtan írhatsz, ha szeretnél még beszélgetni róla.

Mivel lehet egy házibulit érdekesebbé tenni? A szilveszterről lenne szó. Érdekelne, hogy mivel lehetne feldobni, emlékezetessé tenni, azon kivül, hogy jól berugunk. Ha van valakinek valami ötlete, azt várom.

Ha ez segit köröbeül tizen lennénk, fiúk lányok nagyjából egyenl? arányban 18-26 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)

Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)
Vetkõzõs póker? Vagy éjfélkor lámpa lekapcs és mindeki smároljon le vkit látatlanban. xD Koktélkeverés! Mondd meg midnekinek, hogy hozzon egy üveg italt, így sok féle összejön, vegyél pár koktélalapot és lehet koktélozni. Most ennyi jut eszembe. ha majd esetleg jön ihlet akkor még írok.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket, nagyon jó mindegyik. Irjatok még azért:)
Hogyha azt csináljátok, azt hogy lekapcs. a lámpa és mindenkit hopp... nah akkor javaslom elõbb tapizd le hogy van-e melle, nehogy veled egynemût smárolj le xDDD
A kérdező hozzászólása: Igen a sötétben csókolózás azért elég cinkes:) Nálunk az urak enyhén szólva homofóbok, mi nõk nem zavartatnánk magukat, de tiszteletben kell tartani a szeméremüket:)
Tegyetek be egy-két pornot, és mindenki beindul.Nekem tetszik a söté-es dolog de meglehetne spékelni egy kis orállal xD Nah jo ezek lehet durvák csak tipp volt.

Az a kérdésem hogy megprobáltam romot tenni a telómra de elromlott és most nem kapcsol be se semmi csak a sony felirtig jut ezzel itthon még lehetne kezdeni valamit vagy hogylehetne megjavitani?

a telefon xperia mini pro u20i

Legjobb válasz: Toltsd le a SEUS-t es kovesd az utasitasait. Ha nem javitja meg,vidd el valakihez,aki egy kicsit jobban ert hozza, otthon,ingyenesen ennyit tudsz tenni vele

Toltsd le a SEUS-t es kovesd az utasitasait. Ha nem javitja meg, vidd el valakihez, aki egy kicsit jobban ert hozza, otthon, ingyenesen ennyit tudsz tenni vele
flastool-al rakj rá egy gyári romot. Ha van olyanod. Ha nincs, akkor bizony szopacs. A SEUS-hoz elõször bekapcsolt állapotban kell a telefont csatlakoztatni, akár frissíteni, akár "javítani" akarod. Ez bizony xar ügy :S
Gyári rom itt van: http://forum.xda-developers.com/wiki/SE_Xperia_Mini_Pro#ROMs A Stock ROMs táblázatból válaszd ki, amelyik tetszik, töltsd le, applikáld rája, aztán menni fog. Vagy nem :)

A korcsolyám éléről lejött egy réteg oldalt! Nem tudtok tippeket adni, hogy mit lehetne tenni? Le kenni esetleg valamivel? Rozsdásodik is az a terület.

Legjobb válasz: Sajnos ha már ennyire tönkrement akkor érdemes venni egy másikat. Hiába kenned be, az csak elfedi a hibát. Ráadásul balesetveszélyes is lehet. Milyen korcsolya?

Sajnos ha már ennyire tönkrement akkor érdemes venni egy másikat. Hiába kenned be, az csak elfedi a hibát. Ráadásul balesetveszélyes is lehet. Milyen korcsolya?
A kérdező hozzászólása: roches, de oldalt van csak hiba, alul ahol mész rajta nincs baj
A kérdező hozzászólása: és csak az egyik korcsolya egyik oldala
Szerintem felesleges elfedni. Mert ha pl. lefested, akkor nagyon nehéz lesz éleztetni. De jó lenne ha elvinnéd személyesen valakihez aki ért hozzá (mondjuk ha tudsz valakit aki élez korikat). Arra figyelj, hogy amikor lejössz a jégrõl, töröld meg a pengét+korit jó alaposan, mert ha nem akkor még könnyebben rozsdásodhat. Ha pedig van rá lehetõséged, akkor vegyél egy másikat, mert lehet, hogy nem zavar a korcsolyázásban, de nekem akkor sem tûnik túl biztonságosnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!!!

Mit lehetne tenni akkor, ha adott egy Call of Duty szerver, s az admin, egyben a tulaj csal. Van valami lehetőség rá, hogy felelősségre vonja egy illetkes?

Legjobb válasz: hagyátok békén azt a szerót, van még sok másik. Ha neki ez jólesik akkor játszon egyedül.

hagyátok békén azt a szerót, van még sok másik. Ha neki ez jólesik akkor játszon egyedül.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!