Találatok a következő kifejezésre: Lehetne az tenni valamit, hogy (13 db)

Lehetne az ellen tenni valamit, hogy a valláskritika rovatból ne töröljék azokat a válaszokat, amik megcáfolnak mindenféle buta felvetést?

Tudom, hogy a rovatot küls? szerkeszt? moderálja, de így akkor se lehet értelmesen infókat megtudni! Gondolok itt a Sátán=Isten, meg hasonló kérdésekre.

Legjobb válasz: volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D

volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D
HA törlik a moderátorokat kritizáló kérdést-választ, az sajnos az oldalt minõsíti.. Kíváncsi vagyok, ez a kérdés és fõleg az én válaszom megmarad-e :D
Tegnapelõtt én kérdeztem, hogy miért törölhetik valakinek a válaszát.. És mára törölték a kérdésemet... Szóval én is a valláskritikai rovatban adott válaszokra gondoltam amikor feltettem a kérdést. Most azt a választ kaptam arra, hogy miért töröltk a tegnapelõtti kérdésemet, hogy volt már hasonló kérdés. Na most az arra adott választ megnézte: azt írják, hogy akkor törölhetnek egy választ, ha nyomdafestéket nem tûrõ, vagy nagyon nem kapcsolódik a témához. Azokra a váalszokra amik az ominózus valláskritikai kérdésre érkeztek egyik sem igaz...Értem, hogy annak a rovatnak a szerkesztését külsõ moderátor végzi, de milyen alapon szelektál? Aki nem ért egyet vele, annak kitörli a válaszát? Most bocs ha megbántok valakit, de tényleg nem értem... :(
A valláskritikai rovatnak valóban külsõ moderátora van, aki saját elvek szerint moderál. Megírom neki most a panaszaitokat. Egyébként nem töröljük a moderátorokat kritizáló kérdéseket, csak ha olyat kérdeztek, amilyen kérdés már szerepel a GYIK rovatban, de az sem törlés igazából, hanem átirányítás, hogy hol keressétek a választ a kérdésetekre.

Az a kérdésem hogy megprobáltam romot tenni a telómra de elromlott és most nem kapcsol be se semmi csak a sony felirtig jut ezzel itthon még lehetne kezdeni valamit vagy hogylehetne megjavitani?

a telefon xperia mini pro u20i

Legjobb válasz: Toltsd le a SEUS-t es kovesd az utasitasait. Ha nem javitja meg,vidd el valakihez,aki egy kicsit jobban ert hozza, otthon,ingyenesen ennyit tudsz tenni vele

Toltsd le a SEUS-t es kovesd az utasitasait. Ha nem javitja meg, vidd el valakihez, aki egy kicsit jobban ert hozza, otthon, ingyenesen ennyit tudsz tenni vele
flastool-al rakj rá egy gyári romot. Ha van olyanod. Ha nincs, akkor bizony szopacs. A SEUS-hoz elõször bekapcsolt állapotban kell a telefont csatlakoztatni, akár frissíteni, akár "javítani" akarod. Ez bizony xar ügy :S
Gyári rom itt van: http://forum.xda-developers.com/wiki/SE_Xperia_Mini_Pro#ROMs A Stock ROMs táblázatból válaszd ki, amelyik tetszik, töltsd le, applikáld rája, aztán menni fog. Vagy nem :)

Az orrom "mögött" reggelente zsíros szerintem, vagy valami furcsa izé, az mi és hogy lehetne ellene tenni? Ja és fénylik az orrom, ezt hogy lehet "megelőzni"?

Legjobb válasz: Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok,orr,áll)Avonban a neve valami Balance,zöld tégelyes,Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.

Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok, orr, áll)Avonban a neve valami Balance, zöld tégelyes, Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.
Kozmetikus szerint nem érdemes szárítani a bõrt, mert az csak még több faggyútermelésre ösztönzi.Megfelelõen kell hidratálni.Amúgy az én kozmetikusom mindig kevert nekem a bõrömnek megfelelõ kérmet.Kérd ki egy kozmetikus tanácsát.
nekem ha sima vízzel mosom az arcom egybõl kiszárad de nagyon csúnyán..:( ha kenem valami krémmel akkor meg zsíros... Már nem tudom mit kenjek rá, vagy mit csináljak vele.:(
nekem is mindig csillog az egész orrom, és semmi sem használ :S
nagyon zsíros a bõröd. Lehet kapni rossmanban pl. zsírtalanító kenõcsöket. Vagy reggel-este most meg az arcodat sima szappannal, sz szárítja a bõrt
Zsíros a bõröd, kamaszodsz, emiatt erõsebb a bõr faggyútermelése. Minden reggel és este alaposan mosd meg szappannal és vízzel a pofid, különös tekintettel erre a területre. Lehet kapni illatszerboltokban kifejezetten kamaszoknak készült arcápoló szereket, nem is annyira vészes az áruk. :) Alapozót, korrektort ne használj, vagy csak ritkán, mert ezek is okozhatnak zsíros, pattanásos, problémás bõrt. 26/L
Ezt nem más kateg.ba kellett volna?
A kérdező hozzászólása: :D akkor egy csukában vagyunk xdxd
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: dde hátha a tinik tudnak valamit errõl, mert egy korban vagyunk xdxd

10 kg fogyás után megereszkedtek a melleim. Hogyan lehetne feszesebbé tenni õket? Vagy idõ múlva visszaáll a bõr? Nagyon idegesít, eleve alig maradt valami, az is lóg.21/L

Legjobb válasz: Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.

Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.
hát az szívás :/ kezdj megbarátkozni vele! :)
feszesítõ krém, és kifejezetten mellre való tornagyakorlatok!
Az ész nélküli fogyózás ide vezet!!! Sok esélyed nincs arra, hogy az eredeti helyzet visszaálljon! Nem kellene minden anorexiásnak bedõlni! Lehet sportolni, fogyni, de a nõknél a mell és a bõr nem igazán partner ebben!
Keress rá a neten mellfeszesítõ gyakorlatokra. Használhatsz erre való krémeket is. Na és egy jó melltartó is csodákra képes. De ha az õszinte valóság érdekel, ha a bõr megnyúlt, az nem igen megy össze. Még nagyobb baj, hogy a tartószalagok sem ugranak csak úgy méretre.
A kérdező hozzászólása: és ha újra hízok akkor van esély rá, hogy visszaáll? :D
Esély van rá, de közel sem biztos. Szerintem egy próbát megér, mert nincs szebb a szép nagy melleknél:) Fogyás elõtte mekkora volt és most mekkora? 23F

Nagyon anyajegyes az arcom. Nem lehetne tenni ellene valamit, hogy eltűnjenek róla?

A testemen persze meg alig van..nagyon rosszul érzem magam emiatt.+ ugye nem is napozhatok,és fehér vagyok, ami mégjobban kiemeli,hogy milyen sok van rajtam.Nem lehet valamit tenni,hogy jobb legyen,vagy hogy barnább legyek?(mert minél többet vagyok napon, annál jobban szaporodnak ezek a ..-rok:((( ) köszönöm szépen előre is a válaszokat 16/F

Legjobb válasz: Az én arcom is tele van :/ én most ricinusolajjal kenegetem õket. Utána olvasgattam külföldi oldalakon is és csak jót írnak róla.. elvileg egybeolvad a bõr színével ha napi 2x belemasszírozod 30mp-ig és 4 héten keresztül alkalmazod.. én most tartok a 4. napnál..

Az én arcom is tele van :/ én most ricinusolajjal kenegetem õket. Utána olvasgattam külföldi oldalakon is és csak jót írnak róla.. elvileg egybeolvad a bõr színével ha napi 2x belemasszírozod 30mp-ig és 4 héten keresztül alkalmazod.. én most tartok a 4. napnál..
bõrgyógyásznál voltál már?érdemes lenne elmenne..,
Neki nem csak egy anyajegyrõl van szó és semmi nem tudja neki biztosítani, hogy nem marad utána heg.
Nekem már a hasamról volt leszedve egy nagy kiálló anyajegy és nem is látszik a helye. Jobb így, mintha ott lenne!
Ha azt a sokat leszedné tiszta heg lenne az arca! Inkább legyen anyajegyes, mint heges.
Én helyedben leszedetném az anyajegyeket, mert engem nagyon zavarna ha az arcomon lennének. 28/N
Együtt érzek :)
A kérdező hozzászólása: köszi.Hát, én nagyon bízom benne, hogy el fognak tûnni, ez esztétikailag 50%-ot minimum dobna rajtam:)
A kérdező hozzászólása: nem voltam bõrgyógyásznál, de valamit majd lépnem kellene ezügyben, mert nagyon szomorú vagyok emiatt:( ricinusolaj? amit írtál, nagyon jól hangzik:) honnan szereztél olajat? majd írsz, hogyha lesz valami változás?:)
A kérdező hozzászólása: van vagy 10-15, tehát nem lenne egyszerû.Egyet már szedettem le apával, de a heg ottmaradt.(gondolom, idõvel eltûnik) szal nem olyan jo ez a leszedegetés, mert sok idõ múlva lesz rendes az arcom utána, meg ugye 15 anyajegyet leszedni nem kis munka..:(

Anyagi problémáink vannak és az életünk egy kalap . Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Mit gondoltok hogy lehetne valamit tenni?

Gyakorlatilag az életünk egy katasztrófa minden hónap végén már barátoktól kell pénzt kérni hogy tudjunk valamit enni.Rühellem ezt az életét rossz érzés hogy a többi ember mennyi mindent megengedhet magának még nekünk folyton spórolnunk kell.Már ott tartunk hogy a tv-t telefont netet kikapcsolták azon se csodálkoznék ha lassan elvennék a házat.Én semmit nem tudok tenni ugyanis még suliba járok bár ez hogy ilyen rosszul élünk kihat arra is hogy hogyan tanulok.Sokszor nem látom értelmet az egésznek mivel hiába lennék kiváló ugyse tudnánk fizetni a tovább tanulást.A kocsit is el kellett adni.Egyszerûen annyira kilátástalannak tûnik az életûnk szinte értelmetlennek érzem az egészet.

Mivel lehet egy házibulit érdekesebbé tenni? A szilveszterről lenne szó. Érdekelne, hogy mivel lehetne feldobni, emlékezetessé tenni, azon kivül, hogy jól berugunk. Ha van valakinek valami ötlete, azt várom.

Ha ez segit köröbeül tizen lennénk, fiúk lányok nagyjából egyenl? arányban 18-26 évesek vagyunk.

Legjobb válasz: Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)

Felelsz vagy mersz játék nálunk az abszolút befutó. Kínos kérdések, nagy nevetések, õszinte beszélgetések, bevállalós jelenetek... Minden jöhet, csak a társaságtól függ, hogy mi sül ki belõle. + retro zenék, ilyenek, hogy dolly roll meg a többiek :)
Vetkõzõs póker? Vagy éjfélkor lámpa lekapcs és mindeki smároljon le vkit látatlanban. xD Koktélkeverés! Mondd meg midnekinek, hogy hozzon egy üveg italt, így sok féle összejön, vegyél pár koktélalapot és lehet koktélozni. Most ennyi jut eszembe. ha majd esetleg jön ihlet akkor még írok.:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket, nagyon jó mindegyik. Irjatok még azért:)
Hogyha azt csináljátok, azt hogy lekapcs. a lámpa és mindenkit hopp... nah akkor javaslom elõbb tapizd le hogy van-e melle, nehogy veled egynemût smárolj le xDDD
A kérdező hozzászólása: Igen a sötétben csókolózás azért elég cinkes:) Nálunk az urak enyhén szólva homofóbok, mi nõk nem zavartatnánk magukat, de tiszteletben kell tartani a szeméremüket:)
Tegyetek be egy-két pornot, és mindenki beindul.Nekem tetszik a söté-es dolog de meglehetne spékelni egy kis orállal xD Nah jo ezek lehet durvák csak tipp volt.

Éppen napozás közben vettem észre hogy valami úszkál a bal szememben. Azt olvastam hogy mindenkinek ott van csak aki egyszer észreveszi az aztán akaratlanul is figyeli. Nos nem lehetne valamit tenni ellene?

Még csak 14éves vagyok. Nem szeretnék üvegtesti homállyal bajlódni. Fejben kéne valami visszaállni hogy ne figyeljek rá. Olvastam hogy antioxid talán jó rá. De esetleg még valami tanács? Köszönöm.

Legjobb válasz: lehet kapni gyógyszertárban ilyen szem mosó gyógyszert (nekem flexelés után írta fel a doki, hogy kihozza a fémszilánkot és azóta nekem ez a problémám is megszûnt) amúgy ez talán azért jön elõ mert keveset könnyezel!

lehet kapni gyógyszertárban ilyen szem mosó gyógyszert (nekem flexelés után írta fel a doki, hogy kihozza a fémszilánkot és azóta nekem ez a problémám is megszûnt) amúgy ez talán azért jön elõ mert keveset könnyezel!
nekem is volt egy pár éve 1-2 hétig idegesített aztán eltûnt vagy nem tudom mi lett vele de azóta már nem látok olyan kis mozgó homályt
Nekem is ilyesmi van
A kérdező hozzászólása: 1. Írtam üzenetet.
"Sok látogató van, de egyik sem valami aktív" Keresõrobotok, vagy valós látogatók?
google adwords és a facebook ads elég hatékony.
tevereklam vagy oriasplakat az autopalyak mellett, az eleg hatekony
szórólap tinimagazin myvip Viccet félretéve: oszd meg Facebook-on, manapság az a menõ. És kérd meg ismijeidet is, hogy lájkolják, meg osszák. Aktivitás növelésére pedig találj ki valami kreatívat, játék, kvíz, sorsolás, szavazás, tombola, mittudomén.
Egy linket kaphatok? :) )
A kérdező hozzászólása: link :http://pincsmife.gportal.hu/gindex.php?pg=35736078
A kérdező hozzászólása: 13F
Nem nagyon ha szerelmes a másikba. Így csak arra kellesz neki, hogy míg nincs a másikkal legyen ki pótolja a szeretetigényét. De annyira fiatalok vagytok, hogy fura errõl írni. Mondd meg a lánynak, hogy döntsön és ne játsszon az érzéseiddel, de a legjobb lenne, ha te hagynád ott.
A kérdező hozzászólása: Ez fájni fog nagyon, de akkor én neki csak egy játékszer vagyok?
Sajnos igen. :(
A kérdező hozzászólása: Oki Köszi az értelemes válaszod
Nyugodtan írhatsz, ha szeretnél még beszélgetni róla.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!