Találatok a következő kifejezésre: Lehetne az tenni valamit, (30 db)

A kislányom 2 hónapos és állandóan hanyatt alszik, ettől nagyon lapos a feje hátul. Gondolkoztam sz elfordulásgátló párnán. Az segithet rajtunk, vagy mit lehetne tenni? Nem késő még ezzel tenni valamit? Ki fog még kupálódni?

Legjobb válasz: Lehet kapni anatómiai párnát, szív alakú. Tesz-veszen is láttam. Egyéb kategória. De inkább szoktasd át a hason fekvésre. Napközben csak hason aludjon. Nem késõ. Ha most átszoktatod a kizárólagos hason fekvésre (éjszakára is), teljesen rendbe jön.

Lehet kapni anatómiai párnát, szív alakú. Tesz-veszen is láttam. Egyéb kategória. De inkább szoktasd át a hason fekvésre. Napközben csak hason aludjon. Nem késõ. Ha most átszoktatod a kizárólagos hason fekvésre (éjszakára is), teljesen rendbe jön.
szia! Én biztos nem tennék párnát a lányom feje alá! De persze mindenki maga dönt! Én rászoktattam a hason alvásra! Egyébként nekem a gyerekorvos és a védõnõ is azt mondta, h 1 éves korára visszaáll a feje! Hiszen ha nem így lenne, akkor hány csapott fejû ember szaladgálna az utcán! :D Szóval ne izgulj...
A kérdező hozzászólása: De a sziv alakú párna miért jó? Ezt még mindig nem tudom...
ja azt elfelejtettem írni hogy a kisfiam már 9 hónapos .utolsó válaszoló voltam
az én kisfiam meg mindig csak az bal oldalán aludt és csak bal oldalra fordította a fejét.aztán tornáztatnom kellett mert a végén már csak nehezen lehetett jobbra fordítani a fejét.mondanom sem kell hogy bal oldalon teljesen elnyomta.de most már szép formás a kis feje, mivel sokat forgolódik és a másik oldalon is alszik.próbáld kis a szív alakú párnát vagy amikor elaludt fordítsd az oldalára és támaszd ki.egyszer a jobb oldalán utána a bal oldalán aludjon.:)
4hónapos korig javasolják a "beavatkozást", van még 2 hónapod. Én hasra tenném, remélhetõleg hamar megszereti.
A kérdező hozzászólása: A sziv alakú párna miért jó rá? Köszi a válaszokat!
Kispárnát félbe hajtottam, oldalt fektettem le, és kitámasztottam a hátát, hogy ne tudjon a hátára fordulni. Mondjuk nekem sokat bukott a lányom, ezért is altattam oldalt, hogy ha valami vissza jönne, ne nyélbe félre ha háton alszik, oldalt fekve kifolyik a szájából. De így is nap mint nap hol egyik, hol másik oldalán altattam, ne lapsodjon el a feje. Szoptatós párnával is ki lehet támasztani!
Ha háton szeret aludni, reménytelen, hogy átszoktasd. Az én lányom is háton alszik, meg is látszik a fején, de a gyerekorvos szerint mihelyst ülni fog, visszarendezõdnek a csontok.
Semmi baja nem lesz. Ha majd forog.felül a feje is szépen rendbe jön. Ezek a párnák csak a gyártót gazdagítják. Ha csak háton szeret aludni, és megakadályozod a mozgását, nem alszik majd nyugodtan, állandóan sírni fog neked.
Van egy ismerõs kisfiú, mindig "hosszú" haja van - nem vállig érõ, csak amolyan hosszabb. Állítólag azért, mert mindig az egyik oldalán aludt, és a fejének az az oldala laposabb, és hogy ez ne látsszon. Szóval nem feltétlenül igazodik ki késõbb. Bár azt nem tudom, hogy õ mennyi idõs koráig aludt mindig arra az oldalra fordított fejjel, amitõl féloldalas lett.
1. RAMOT cserélni 2. Alaplapot cserélni 3. Processzort cserélni Valamelyik bejön...
A HDD-t kifelejtetted.
Ja, 4. HDD csere . :-))))
Próbálj meg egy linux live cd-t.Ez ingyen van. Ha azzal is csinálja, akkor a fenti módon!

Az orrom "mögött" reggelente zsíros szerintem, vagy valami furcsa izé, az mi és hogy lehetne ellene tenni? Ja és fénylik az orrom, ezt hogy lehet "megelőzni"?

Legjobb válasz: Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok,orr,áll)Avonban a neve valami Balance,zöld tégelyes,Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.

Sehogy.Serdülsz.Lehet kapni olyan krémeket amik a T zónát mattítják a többit pedig hidratáják.=(T zóna:homlok, orr, áll)Avonban a neve valami Balance, zöld tégelyes, Vichytõl van a Dermablend termékcsalád és mindegyik nagy márka készít ilyen vegyes bõrtípusra krémeket.Nekem csak szülés óta nem zsírosodika bõröm.
Kozmetikus szerint nem érdemes szárítani a bõrt, mert az csak még több faggyútermelésre ösztönzi.Megfelelõen kell hidratálni.Amúgy az én kozmetikusom mindig kevert nekem a bõrömnek megfelelõ kérmet.Kérd ki egy kozmetikus tanácsát.
nekem ha sima vízzel mosom az arcom egybõl kiszárad de nagyon csúnyán..:( ha kenem valami krémmel akkor meg zsíros... Már nem tudom mit kenjek rá, vagy mit csináljak vele.:(
nekem is mindig csillog az egész orrom, és semmi sem használ :S
nagyon zsíros a bõröd. Lehet kapni rossmanban pl. zsírtalanító kenõcsöket. Vagy reggel-este most meg az arcodat sima szappannal, sz szárítja a bõrt
Zsíros a bõröd, kamaszodsz, emiatt erõsebb a bõr faggyútermelése. Minden reggel és este alaposan mosd meg szappannal és vízzel a pofid, különös tekintettel erre a területre. Lehet kapni illatszerboltokban kifejezetten kamaszoknak készült arcápoló szereket, nem is annyira vészes az áruk. :) Alapozót, korrektort ne használj, vagy csak ritkán, mert ezek is okozhatnak zsíros, pattanásos, problémás bõrt. 26/L
Ezt nem más kateg.ba kellett volna?
A kérdező hozzászólása: :D akkor egy csukában vagyunk xdxd
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: dde hátha a tinik tudnak valamit errõl, mert egy korban vagyunk xdxd


A horkolás ciki? Lehetne tenni valami ellene? Mi lehez az oka? 16/L

Nem vagyok megfázva, nincs eldugulva az orrom se.

Legjobb válasz: Próbálj meg párásítani,hátha az segít. A páromnak is voltak ilyen gondjai, neki nagyon kiszáradt a torka és azért horkolt. Nem kizárt,hogy nálad is ez a szitu, fõleg ha leginkább fûtési szezonban fordul elõ.

Próbálj meg párásítani, hátha az segít. A páromnak is voltak ilyen gondjai, neki nagyon kiszáradt a torka és azért horkolt. Nem kizárt, hogy nálad is ez a szitu, fõleg ha leginkább fûtési szezonban fordul elõ.
Telót boot módba benyomod, és a gyári SE updaterrel visszatolod rá az eredeti softot.
Ha pedig nincs szerencsed, akkor leturtad a bootjat is es mar csak a jo oreg jtag a megoldas. De egy probat meger - probald meg a seus-sal a frissitest es felejtsd el a custom fw-eket.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm, azt hiszem inkább elfejeltem ezeket a piszkálgatásokat.

Van egy marék kb.8 centi hosszú orvosi platinacsavarom. Ezek állítólag nagyon drágák, nagybátyám traumatologós volt, az ő hagyatékában találtuk. Mit lehetne velük tenni? Érnek egyáltalán valamit?

Legjobb válasz: Biztos vagy benne, hogy az platina, vagy csak úgy gondolod abból, hogy az emberek azt mondják operáció után? Orvosi fémként általában különféle nikkel-kobalt ötvözeteket használnak, amelyek nem lépnek reakcióba az emberi szövetekkel. Használnak ritkán valóban paltinát is, de azokat nem valószínû, hogy megtaláltad volna. Elég értékesek hozzá, hogy ne lehessen csak úgy egy orvosnál.

Biztos vagy benne, hogy az platina, vagy csak úgy gondolod abból, hogy az emberek azt mondják operáció után? Orvosi fémként általában különféle nikkel-kobalt ötvözeteket használnak, amelyek nem lépnek reakcióba az emberi szövetekkel. Használnak ritkán valóban paltinát is, de azokat nem valószínû, hogy megtaláltad volna. Elég értékesek hozzá, hogy ne lehessen csak úgy egy orvosnál.
Nagyon valószínû, hogy az elõzõ válaszolónak igaza van. De ha szeretnél meggyõzõdni róla, hogy mi ez, vidd el egy ötvöshöz, vagy ékszerészhez, aki készít is dolgokat, és gyorsan meg fogja mondani azt is, hogy platina-e, s ha igen, azt is, hogy mennyit ér. Ebben a szakmában alapkövetelmény a diszkréció, nem fog feljelenteni.(bár, ha valóban platina, akkor a rokonod törvénytelenül jutott hozzá, mert az efféle szigorú nyilvántartásba van véve, és a betegekbõl szinte minden esetben kioperálják-akibõl nem, arról is nyilvántartás van, és halálakor a boncolásnál kell elszámolni vele)
A kérdező hozzászólása: Teljesen igazatok van, hogy tök ciki, de ez biztos, hogy ez platina.... Nem vagyok rá büszke, hogy ilyen van itthon, de tudom, hogy valódi. Arra is gondoltam, hogy beviszem a kórházba (nem oda, ahol az öreg dolgozott), de félek, hogy akkor én kerülök bajba.
Az árak itt vannak: http://www.v-pearl.hu/rates.aspx? Írd be a google-ba, hogy platina felvásárlás.
A kérdező hozzászólása: Na jól beégtem. kiszaladtunk anyám nõvérével a Tesco üzleteknél az ékszerboltba és kiröhögtek, hogy ez csak orvosi nemes ötvözet, vagy mi. Na mindegy akkor nem ebbõl gazdagszunk meg, de tényleg azt hittem, hogy igazi. nem értem, akkor miért kellett rejtegetni.
Sejtettem, hogy csak orvosi fém lesz. Jól írták, hogy a platinát még temetés elõtt kiszedik az elhunytakból és külföldre is csak úgy lehet vele utazni, ha kitölt elõtte valamilyen nyilatkozatot az illetõ... Ezek nagyon pontosan vannak és voltak nyilvántartva, szóval kizárt, hogy valaki sikkaszthatott belõle. Csupán abból gondoltad, hogy platina, mert rejtegette az öreg?
A kérdező hozzászólása: igen, abból gondoltam. meg úgy is néz ki, legalábbis a filmekben ilyen volt a platina

Lehetne az ellen tenni valamit, hogy a valláskritika rovatból ne töröljék azokat a válaszokat, amik megcáfolnak mindenféle buta felvetést?

Tudom, hogy a rovatot küls? szerkeszt? moderálja, de így akkor se lehet értelmesen infókat megtudni! Gondolok itt a Sátán=Isten, meg hasonló kérdésekre.

Legjobb válasz: volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D

volt már egy ehhez hasonló kérdés azt is kitörölték:D
HA törlik a moderátorokat kritizáló kérdést-választ, az sajnos az oldalt minõsíti.. Kíváncsi vagyok, ez a kérdés és fõleg az én válaszom megmarad-e :D
Tegnapelõtt én kérdeztem, hogy miért törölhetik valakinek a válaszát.. És mára törölték a kérdésemet... Szóval én is a valláskritikai rovatban adott válaszokra gondoltam amikor feltettem a kérdést. Most azt a választ kaptam arra, hogy miért töröltk a tegnapelõtti kérdésemet, hogy volt már hasonló kérdés. Na most az arra adott választ megnézte: azt írják, hogy akkor törölhetnek egy választ, ha nyomdafestéket nem tûrõ, vagy nagyon nem kapcsolódik a témához. Azokra a váalszokra amik az ominózus valláskritikai kérdésre érkeztek egyik sem igaz...Értem, hogy annak a rovatnak a szerkesztését külsõ moderátor végzi, de milyen alapon szelektál? Aki nem ért egyet vele, annak kitörli a válaszát? Most bocs ha megbántok valakit, de tényleg nem értem... :(
A valláskritikai rovatnak valóban külsõ moderátora van, aki saját elvek szerint moderál. Megírom neki most a panaszaitokat. Egyébként nem töröljük a moderátorokat kritizáló kérdéseket, csak ha olyat kérdeztek, amilyen kérdés már szerepel a GYIK rovatban, de az sem törlés igazából, hanem átirányítás, hogy hol keressétek a választ a kérdésetekre.

10 kg fogyás után megereszkedtek a melleim. Hogyan lehetne feszesebbé tenni õket? Vagy idõ múlva visszaáll a bõr? Nagyon idegesít, eleve alig maradt valami, az is lóg.21/L

Legjobb válasz: Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.

Hát más testrészeken fogyás után torna, edzés szokott segíteni, szóval gondolom mell esetében is ez a megoldás. Erre még rá lehet segíteni feszesítõ krémekkel.
hát az szívás :/ kezdj megbarátkozni vele! :)
feszesítõ krém, és kifejezetten mellre való tornagyakorlatok!
Az ész nélküli fogyózás ide vezet!!! Sok esélyed nincs arra, hogy az eredeti helyzet visszaálljon! Nem kellene minden anorexiásnak bedõlni! Lehet sportolni, fogyni, de a nõknél a mell és a bõr nem igazán partner ebben!
Keress rá a neten mellfeszesítõ gyakorlatokra. Használhatsz erre való krémeket is. Na és egy jó melltartó is csodákra képes. De ha az õszinte valóság érdekel, ha a bõr megnyúlt, az nem igen megy össze. Még nagyobb baj, hogy a tartószalagok sem ugranak csak úgy méretre.
A kérdező hozzászólása: és ha újra hízok akkor van esély rá, hogy visszaáll? :D
Esély van rá, de közel sem biztos. Szerintem egy próbát megér, mert nincs szebb a szép nagy melleknél:) Fogyás elõtte mekkora volt és most mekkora? 23F

Van egy Samsung S5320-as telefonom, és aza problémám, nem tudok rá sehol sem letölteni rá képernyővéddőt, JAR, és a JAD játékokat nem alkalmazza? Nem tudom mit alkalmaz, és honnan lehetne rá tenni ingyen valamit?

Arra szeretnék kérni valakit,keressen nekem 1 olyan oldalt,ahol végre tudok ehhez a telefonra megfelel? játékot,alkalmazást ingyen letölteni?Erre még senki sem tudott megoldást idáig?Senkinek sem sikerült?Kérésemet el?reis köszönöm?Remélem lesz olyan oldal?

Anyagi problémáink vannak és az életünk egy kalap . Egyszerûen nem tudom, hogy mit lehetne tenni. Mit gondoltok hogy lehetne valamit tenni?

Gyakorlatilag az életünk egy katasztrófa minden hónap végén már barátoktól kell pénzt kérni hogy tudjunk valamit enni.Rühellem ezt az életét rossz érzés hogy a többi ember mennyi mindent megengedhet magának még nekünk folyton spórolnunk kell.Már ott tartunk hogy a tv-t telefont netet kikapcsolták azon se csodálkoznék ha lassan elvennék a házat.Én semmit nem tudok tenni ugyanis még suliba járok bár ez hogy ilyen rosszul élünk kihat arra is hogy hogyan tanulok.Sokszor nem látom értelmet az egésznek mivel hiába lennék kiváló ugyse tudnánk fizetni a tovább tanulást.A kocsit is el kellett adni.Egyszerûen annyira kilátástalannak tûnik az életûnk szinte értelmetlennek érzem az egészet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!