Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes negatív (25 db)

Rendszertelen a mestruációm és 2 hónapja nincs meg. Emiatt csináltam tesztet októberben és negatív lett. A mellem fáj, érzékeny. Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!

Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!
teljesen igaza van az1. valaszolonak, ha megjon de faj a melled azert menj ha nem jon meg es faj azert menj.de a lenyeg h ilyen tunetekkel a helyedben mar felkerestem volna a dokit marcsak a biztonsag kedveert is.
Szia! Látatlanban csak annyit, hogy lehet van egy pici petefészek-gyulladásod, vagy cysta van kialakulóban, ami késleltetheti a mensest, de ugyanolyanok a tünetek, mintha meg akarna jönni vagy terhes lennél. Azért én csak magamból indultam ki, mivel nekem már volt ilyen gondom. Irány a doki, Õ majd ir fel gyógyszert vagy kúpot és utána jöhet a kisbaba. 22 hetes kismama.
Nekem is rendszertelen a mensesem, ezért volt otthom mindig teszt és ha késett, megcsináltam. nem írtad, hogy védekeztek-e, meg hogy szeretnéd-e a babát. Csinálj most egy tesztet és mindenképp menj orvoshoz. Tüneteid alapján lehetsz terhes.

Lehetek-e terhes a negatív tesztek ellenére? Konkrétumok lenn!

Február elején volt menstruációm, és a menszi utolsó napján a párommal voltam, meg február végén is többször. Nem szedek semmit,nem védekezünk, hanem mindig kikapja. Március elsején kellett volna megjönnie de nem jött meg. Több tesztet is csináltam de mind negatív volt. Február végén volt egy kis műtétem amikor is antibiotikumot kaptam. Ez befolyásolhatja a kimaradást? Feb. hónap közepén volt hogy észleltem furcsa tüneteket: szédülés, olyan szagokat éreztem amit abban a pillanatban nem volt amiért érezzek, hányinger, fejfájás. Most március hónap elején pedig mellfeszülés, és a mai nap alhasi fájdalmat. De ezek nem voltak gyakoriak. Lehetek még attól terhes hogy negatívat mutatott vagy pedig más befolyásolja az elmaradást?

Legjobb válasz: Én még akkor is negatívakat teszteltem, amikor már rég orvos megállapította a terhességet. :) Pedig tök jó tesztek voltak, nem is egyfajta. A terhesség tüneteket viszont csak a betöltött negyedik hét után okozhat, ezt sokan nem tudják, és már érezni vélik a tüneteket akkor is, amikor még nem is lehet érezni. Amikor nem voltam terhes, volt, hogy hánytam reggel, mert az hittem az vagyok. :(

Én még akkor is negatívakat teszteltem, amikor már rég orvos megállapította a terhességet. :) Pedig tök jó tesztek voltak, nem is egyfajta. A terhesség tüneteket viszont csak a betöltött negyedik hét után okozhat, ezt sokan nem tudják, és már érezni vélik a tüneteket akkor is, amikor még nem is lehet érezni. Amikor nem voltam terhes, volt, hogy hánytam reggel, mert az hittem az vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: egyvalamit elfelejtettem: menszi elõtt mintha valami barnás valami lett volna, vérnek biztos hogy nem vér volt, és csak egy nagyon pici volt.
Az antibiotikum is bezavarhat, meg az is ha ideges vagy. Holnap vagy néhány nap múlva, ha nem jön meg, tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl. Lehetõleg 10-es erõsségû teszttel. Gyógyszertáriak többynire 10-esek, drogériában 25 és 50-es-ek vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Lehetek e terhes? , ha a teszt negatív, de nagyon furán érzem a hasam, és a közérzetem sem jó, már a múlthónapba sem jött meg. De nagyon szeretnénk kisbabát! Már volt egy vetélésem, függ e valami tőle, hogy újra mikor leszek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.

Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.
Szia, szerintem lehetsz terhes.Ismerek olyan csajt akinek a teszt szintén negatí lett.Elment orvoshoz és mégis terhes volt.'8 hetesen meg kiderült hohy ikrei vannak.Szóval ne aggódj, menj el dokihoz!

Lehetek-e terhes? Ha 2teszt is negatív lett bár védekeztünk óvszerrel de 22-e körül kelelt volna megjönnie voltam dokinál de nem látott semmit ultrahangon de mondta nagy valószínűséggel nem vagyok az.16/L

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.

Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.
A kérdező hozzászólása: hát megfelelõen védekeztünk megnéztük hogy kiszakadt e meg ilyesmi csak nagyon megijedtem hogy nem jött meg de akkor ezek szerint megnyugodhatok köszi a választ:)
2 teszt negativ, doki, gumi...mi kell meg hogy elhidd, nem vagy az?!
A kérdező hozzászólása: hát én már elhiszem csak tök fura volt mert szerintem tuti bemeséltem magamnak a tüneteket hogy hányinger meg iylesmi meg doki mondta csináljak hétfõn még1 tesztet és ha azis negatív akkor tuti
Ha a teszt negatív lett, akkor kicsi a valószínûsége.
Volt már nekem is hasonló problémám, azt mondta az orvosom, hogy néha ez elõfordul.Nekem volt már ugy hogy 2hónapig nem jött meg
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :)

Lehetek-e terhes attól még hogy, a terhesteszt negatív?

A metstruációm rendszeresen 28 naponta van. 24.-én kellett volna megjönnie. Reggel csináltam egy tesztet és negatív. Peteéréskor nem (utánna kb5 napig), de utánna többször is együtt voltunk a férjemmel.

Legjobb válasz: A választ sajnos én sem tudom, de nekem is 24-én kellett volna megjönnie. A ma reggeli tesztem negatív lett, kettõt is csináltam. A klasszikus menstruáció elõtti tünetem mind megvannak (fájnak a mellbimbóim, a derekam majd' leszakad és a hasam is nagyon fáj). Én azért úgy gondolom, hogy ennyi késésnél már lehetne pozitívat tesztelni, mégha halványan is. De ki tudja, annyi mindent hallani...

A választ sajnos én sem tudom, de nekem is 24-én kellett volna megjönnie. A ma reggeli tesztem negatív lett, kettõt is csináltam. A klasszikus menstruáció elõtti tünetem mind megvannak (fájnak a mellbimbóim, a derekam majd' leszakad és a hasam is nagyon fáj). Én azért úgy gondolom, hogy ennyi késésnél már lehetne pozitívat tesztelni, mégha halványan is. De ki tudja, annyi mindent hallani...
Igen, lehetsz terhes, bár peteérés után az esély csökken! A reggeli - teszt, attól függõen mikor csináltad lehet attól, hogy korán teszteltél, vagy attól, hogy nem vagy várandós! A mentsruáció késése után tesztelsz és -, akkor érdemes vagy rá néhány napra megismételni vagy orvoshoz fordulni!

Mennyi az esély arra, hogy 4 terhességi teszt tévedjen? Mind a 4 negatív lett, 2-t reggel csináltam meg. Lehetek-e terhes? Tüneteim nincsenek (sem émelygés, sem hányás, sem szédülés, a melleimen sem vettem észre különösebb változást).

Legjobb válasz: nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!

nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!
Akkor meg mit izgulsz? inkább csináld magadnak és nem lesz semmi ha ennyire félsz...
Kb.20-21 éves kor után áll be rendszeresre a menstruáció. 4 negatív teszt nem tévedhet, nyugi. Lehet h csak az elõttem leírtakról van szó, stressz, hirtelen fogyás stb.
Próbálj meg egy clearblue nevût, az elég érzékeny ahhoz, hogy akkor is kimutassa, mikor a leginkább elterjedt tesztek nem mutatják. Mert igen, van olyan, hogy akár 4-6 hétig is negatív a teszt. Ritka, de van.
Ja, bocs, csak most látom, hogy amiatt parázol, mert régóta nem jött meg. Na, akkor visszaszívom a feddést. Ha még 1-2 hónapig nem jön meg, akkor iránya a doki. Valószínûleg a stressztõl van.
Ha ennyire parázol, hogy teherbe esel, akkor ne szexelj, mert nyilvánvalóan nem vagy rá felkészülve...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) a teszteket mind patikában vettem:) és jah, elég sokat stresszelek mostanság:S
nekem annó 2 hónaponta jött meg. nem hinném hogy terhes vagy, van ilyen h huncutkodik. a 4 teszt meg csak nem hazudik :D gondolom nem tesco színes terhességi teszt volt szóval ne aggódj lehet azért nem jön meg mert stresszelsz úgyhogy csak nyugiii
A kérdező hozzászólása: mert már több mint 1 hónapja meg kellett volna jönnie
akkor miböl gondolod hogy megis terhes vagy??
na mi a helyzet? tévedett vagy sem?

Lehetek-e terhes 2 negatív teszt ellenére?

Dec.23-án volt utoljára menstruációm, általában 30. napra szokott megjönni, bár nem túl pontos, néhány nap késés lehet.késés után 3.8.napon csináltam tesztet (One step, Gabriel(reggel), negatív. Melleim eddig nem tapasztalt módon feszülnek.Korábban soha nem volt vérzéskimaradásom. Mi lehet?

Legjobb válasz: szia..én azt mondom hogy va rá esély hogy babás vagy.én az utobbi 2 hétben legalább 8 tesztet csináltam.az elsö kettö negativ,utána 2 pozitiv,utána megjött,és tegnap 2 pozitiv tesztet produkáltam.sok sikert

szia..én azt mondom hogy va rá esély hogy babás vagy.én az utobbi 2 hétben legalább 8 tesztet csináltam.az elsö kettö negativ, utána 2 pozitiv, utána megjött, és tegnap 2 pozitiv tesztet produkáltam.sok sikert
Szia szerintem is lehetsz babás.nekem tegnap kellett volna megjönnie, nem jött még meg.reménykedek én 29.-én csináltam tesztet negatív lett, 19.-én volt peteérésem.én nem bízok100%-ban a tesztben, barátnõmnek nem tudom hány negatívja vol és babás volt!
Baba volt?
lombik vagy inszem?
nem hiszem, ez akkor már mutatná, mivel tudod a pontos fogantatás napját. Szerintem ezt az orvos is elmondta.
ha lombik volt akkor már kéne mutatnia, ha inszem akkor esetleg még nem de azért az ritka.
már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha babás lettél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek.
Ha dpo napokat számolunk, leghamarabb a 14. napon (kb. a nemvárt) kell mutatnia a tesztnek. Én inszemes vagyok, ma vagyok a 14. dpo-n (remélem), de csak a 17.-en tesztelek (addig Utrózok is); pont ezért. És digitálissal.... Szorítok hogy pár nap múlva változzon a helyzet!

Lehetek -e terhes? Fogamzásgátlót szedek, nem élvezettem belém a barátom. Azóta 2 szer megjött ugyanúgy mint eddig.2 teszt negatív.

Mégis van egy érzés bennem, nem tudom miért. Mintha nőtt volna a pocakom kicsit. Lehetséges lenne hogy mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy túl sokat zabáltál?

Lehetséges, hogy túl sokat zabáltál?
A kérdező hozzászólása: átmeneti megoldás?Nem értem mire gondolsz! De akkor valószínûleg nem vagyok, gondolom én a válaszok alapján? Ez úgymond megnyugtatás magamnak, a mások véleménye ebben.Azért kérdeztem.
Én azt nem értem te mire gondolsz.... Igen van egy icipici esélye hogy tabi mellett terhes leszel. De 2 negatív tesztrõl beszélsz, meg hogy megjött... Komolyan, mit gondoljunk? Mire jó ez a kérdés?.... Terhes lehetsz, mindig tabival, de kicsi az esély. Ezt te is tudod. -.- -.-
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi voltam a véleményekre. Ennyi az egész. Aggódtam azért kérdeztem. Nem tudom ez miért gond?! vagy nem is tudom. , , Jobban megnyugszik a lelkem" ha látom más véleményét ebben.
tabi mellett azért eléggé lehetetlen.. hacsak nem hagytál ki tabit, hánytál, és nem pótoltad az elmulasztottat, stb stb stb... arra gondoltam, h átmeneti megoldás, h ha mensigondok merülnek fel, akkor ezt a tabletta nem orvosolja, hanem egy ideig palástolja.. aztán megint jó ideig nem lesz peteérésed, ha elõtte se volt..
A kérdező hozzászólása: Mióta szedem a gyógyszert rendszeres a menstruációm. Elõtte a betegségre szedett gyógyszer és injekció hormontartalma miatt volt rendszertelen. De nem hagytam ki gyógyszert, és nem hánytam akkor se semmi..De nem tudom megmagyarázni miért érzem mégis, h terhes lehetek...
igen, mert most szeded. de nem szedheted életed végéig.
nem vagy terhes. nyugodj meg. 3 évig szedtem gyógyszert, mindig belém élveztek, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Jaj értem.. Hát igenéletem végéig nem szedhetem. De már nem szedem azokat a gyógyszereket amiket régen, és így remélhetõleg ha abba hagyom a fogamzásátlót nem lesz továbbra sem gond a menstruációmmal
ettõl nem fog rendezõdni.. csak átmeneti "megoldás"
A kérdező hozzászólása: lehet hogy már be beszélem magamnak, hogy azért nõ a hasam. Csak érdekelne hogy mit gondoltok :)
A kérdező hozzászólása: a gyógyszert azért kezdtem el szedni, mert van egy , , betegségem" ami miatt nagy hormontartalmú gyógyszert szedtem régen.És a menstruációm rendszertelen volt, volt hogy 1 hónapig meg volt, majd egy injekciótól nem volt fél évig.
TE DESZNYÓ VAGY!
A kérdező hozzászólása: 43 kg vagyok.. nem hiszem hogy disznó lennék..
mert a tablettától hizni is lehet..
A kérdező hozzászólása: eddig nem híztam tõle. 2 éve szedem.. semmit nem híztam.
ha megjott nem :) de lehet hogy a tanlettatol van..mivel vannak benne olyan dolgok :( remelem sokat segitettem ;)
akkor meg mitõl lennél terhes?? 2 teszt negativ..
akkor se tuti h terhes leszel, ha a barátod peteéréskor belédélvez.. hát ha még tablettát is szedsz.. és még nem is élvezett beléd.. de minek szeded akkor, ha nem megy el benned? akkor felesleges lenne mérgezned magad.. megoldhatnád pharmatex-szel is....
Nyugi, csak pszichés eredetû.
reméljük:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!