Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes a teszt (18 db)

Lehetek e terhes? , ha a teszt negatív, de nagyon furán érzem a hasam, és a közérzetem sem jó, már a múlthónapba sem jött meg. De nagyon szeretnénk kisbabát! Már volt egy vetélésem, függ e valami tőle, hogy újra mikor leszek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.

Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.
Szia, szerintem lehetsz terhes.Ismerek olyan csajt akinek a teszt szintén negatí lett.Elment orvoshoz és mégis terhes volt.'8 hetesen meg kiderült hohy ikrei vannak.Szóval ne aggódj, menj el dokihoz!

A terhes teszt alapján nem vagyok terhes, kb 9 napja volt a peteérésem, de azóta időnként fáj a hasam, mint menstruáció előtt. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.

A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.
Hamar teszteltél babám, még egy hetet várnod kellett volna. Hasfájások nekem is vannak, és én csak 16-n fogok tesztelni. kb én ebben a cipõben vagyok.
Ha 9 napja volt peteérésed, akkor a teszt még semmit nem mutathat ki. Szóval lehetsz, de mástól is lehet. Pár nap múlva érdemes újra tesztelni.
egy hét mulva tesztelj ha nem jön meg, ebbõl senki nem állapitja meg hogy terhes vagy e

8 hónapja nincs menstruációm sokszor volt úgy, hogy fehér darabok jöttek belõlem vagy fehér lé szerû valami. Lehetek e terhes mer a teszt pozitív lett?

Tudom, hogy már orvoshoz kelett volna fordulnom de a stressznek tudtam be mer az elmúlt 2 évem elég stresszes volt. Ha esetleg valamilyen fertõzésem lenne amiatt mutathat pozitívat a terhességi tesz?

Legjobb válasz: :O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?

:O :O Akkor ha tényleg pozitív a teszt még a héten látogasd meg a nõgyógyászod. Egyéb panaszod nem is volt?
Én értem, hogy stressz, na de 8 hónapot várni??? Mi kotyog a fejedben? Egy elmaradt menstruáció simán elõfordulhat, de a másodiknál orvoshoz fordul az ember. Pláne különféle folyásokkal!!!! Ez szerintem alapvetõ higiéniai kérdés is :S Sajnos lehetsz terhes. Vannak ugyan kórállapotok, amelyek befolyásolják a HCG termelést, de ezek esélye igen kicsi. Persze lehet, hogy nálad éppen ez van.
A menstruációt befolyásolhatja a hirtelen fogyás, de a tesztet tudtommal nem.
A kérdező hozzászólása: Ja és most fogytam 2 hónap alatt 15 kgot nemtudom, hogy mennyire befolyasolja a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Tudom csütörtökön megyek csak nagyon ketsegbe vagyok esve, hogy akkor mi is van!
Én értelek, hogy olvastál ezt meg azt... persze, lehet sokmindennel magyarázni a dolgot, de csak akkor fog kiderülni hogy mi a helyzet, ha orvoshoz mégy. Ne kockáztass.
A kérdező hozzászólása: Hát igazából semmi panaszon nincs csak annyi hogy picit fajtak a melleim de azon kivul semmi mas. Olvastam olyat hogy befolyasolhatja a tesztet ha cisztam van vagy esetleg mas fertozes.
Persze ha nyolc hónapos terhes lennél, azt már valószínûleg észrevetted volna, de ha eleve rendszertelen a menstruációd, akkor idõközben simán teherbe eshettél. Esetleg akkor is mutathat pozitív eredményt a teszt, ha terhes voltál, de még korai idõszakban elvetéltél úgy, hogy észre sem vetted. Ja és persze egy teszt nem teszt, mindenképp megismételném ilyenkor, de eredménytõl függetlenül nagyon ideje lenne elmenned nõgyógyászhoz.
Egy szimpla fertõzés miatt nem fog HCG-t termelni a szervezeted, ritkán elõfordulhat gyógyszerek vagy betegség miatt fals pozitív eredmény, de ez nem valószínû. Ha pozitív a teszt, akkor szinte biztos, hogy terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Tudom nagyon jól, hogy nem kellettvolna félvárról vennem a dolgot de az idõt sajnos visszafordíttani nem tudom.

Mennyi az esély arra, hogy 4 terhességi teszt tévedjen? Mind a 4 negatív lett, 2-t reggel csináltam meg. Lehetek-e terhes? Tüneteim nincsenek (sem émelygés, sem hányás, sem szédülés, a melleimen sem vettem észre különösebb változást).

Legjobb válasz: nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!

nah, az pedig elég furcsa, én a helyedben elmennék nõgyogyihoz, nem akarlak megilyeszteni, de így a négy negatív terhességi teszt után és 1 havi késés után, lehet hogy valami rosszabb áll a dolog mögött!!! Vizsgáltasd ki magad!!!
Akkor meg mit izgulsz? inkább csináld magadnak és nem lesz semmi ha ennyire félsz...
Kb.20-21 éves kor után áll be rendszeresre a menstruáció. 4 negatív teszt nem tévedhet, nyugi. Lehet h csak az elõttem leírtakról van szó, stressz, hirtelen fogyás stb.
Próbálj meg egy clearblue nevût, az elég érzékeny ahhoz, hogy akkor is kimutassa, mikor a leginkább elterjedt tesztek nem mutatják. Mert igen, van olyan, hogy akár 4-6 hétig is negatív a teszt. Ritka, de van.
Ja, bocs, csak most látom, hogy amiatt parázol, mert régóta nem jött meg. Na, akkor visszaszívom a feddést. Ha még 1-2 hónapig nem jön meg, akkor iránya a doki. Valószínûleg a stressztõl van.
Ha ennyire parázol, hogy teherbe esel, akkor ne szexelj, mert nyilvánvalóan nem vagy rá felkészülve...
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:) a teszteket mind patikában vettem:) és jah, elég sokat stresszelek mostanság:S
nekem annó 2 hónaponta jött meg. nem hinném hogy terhes vagy, van ilyen h huncutkodik. a 4 teszt meg csak nem hazudik :D gondolom nem tesco színes terhességi teszt volt szóval ne aggódj lehet azért nem jön meg mert stresszelsz úgyhogy csak nyugiii
A kérdező hozzászólása: mert már több mint 1 hónapja meg kellett volna jönnie
akkor miböl gondolod hogy megis terhes vagy??
na mi a helyzet? tévedett vagy sem?

Lehetek-e terhes? 6. napja késik a menszeszem. A 3. napon csináltam tesztet, ami negatív lett. Sosem szokott késni. Lehet, hogy még nem mutatta ki a teszt az igazi eredményt?

Legjobb válasz: Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.

Menszesz nekem már késett stressz miatt is, például vizsgák, megmérettetések, kritikusabb élethelyzetek miatt. Az még nem jelent 100%-ban terhességet. Várj 2-3 napot és csinálj még egy tesztet szerintem! Nem mindegyik teszt mutatja ki az egészen kis mértékû hcg szintet, azt is nézd meg, amikor vásárolsz egyet, vagy kérdezz rá a gyógyszerésznél, melyik mutatja ki legkorábban a terhességet.
lombik vagy inszem?
nem hiszem, ez akkor már mutatná, mivel tudod a pontos fogantatás napját. Szerintem ezt az orvos is elmondta.
ha lombik volt akkor már kéne mutatnia, ha inszem akkor esetleg még nem de azért az ritka.
már ki kellene mutatnia a tesztnek, ha babás lettél.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ mindenkinek.
Ha dpo napokat számolunk, leghamarabb a 14. napon (kb. a nemvárt) kell mutatnia a tesztnek. Én inszemes vagyok, ma vagyok a 14. dpo-n (remélem), de csak a 17.-en tesztelek (addig Utrózok is); pont ezért. És digitálissal.... Szorítok hogy pár nap múlva változzon a helyzet!

Lehetek -e terhes? Fogamzásgátlót szedek, nem élvezettem belém a barátom. Azóta 2 szer megjött ugyanúgy mint eddig.2 teszt negatív.

Mégis van egy érzés bennem, nem tudom miért. Mintha nőtt volna a pocakom kicsit. Lehetséges lenne hogy mégis terhes vagyok?

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy túl sokat zabáltál?

Lehetséges, hogy túl sokat zabáltál?
A kérdező hozzászólása: átmeneti megoldás?Nem értem mire gondolsz! De akkor valószínûleg nem vagyok, gondolom én a válaszok alapján? Ez úgymond megnyugtatás magamnak, a mások véleménye ebben.Azért kérdeztem.
Én azt nem értem te mire gondolsz.... Igen van egy icipici esélye hogy tabi mellett terhes leszel. De 2 negatív tesztrõl beszélsz, meg hogy megjött... Komolyan, mit gondoljunk? Mire jó ez a kérdés?.... Terhes lehetsz, mindig tabival, de kicsi az esély. Ezt te is tudod. -.- -.-
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi voltam a véleményekre. Ennyi az egész. Aggódtam azért kérdeztem. Nem tudom ez miért gond?! vagy nem is tudom. , , Jobban megnyugszik a lelkem" ha látom más véleményét ebben.
tabi mellett azért eléggé lehetetlen.. hacsak nem hagytál ki tabit, hánytál, és nem pótoltad az elmulasztottat, stb stb stb... arra gondoltam, h átmeneti megoldás, h ha mensigondok merülnek fel, akkor ezt a tabletta nem orvosolja, hanem egy ideig palástolja.. aztán megint jó ideig nem lesz peteérésed, ha elõtte se volt..
A kérdező hozzászólása: Mióta szedem a gyógyszert rendszeres a menstruációm. Elõtte a betegségre szedett gyógyszer és injekció hormontartalma miatt volt rendszertelen. De nem hagytam ki gyógyszert, és nem hánytam akkor se semmi..De nem tudom megmagyarázni miért érzem mégis, h terhes lehetek...
igen, mert most szeded. de nem szedheted életed végéig.
nem vagy terhes. nyugodj meg. 3 évig szedtem gyógyszert, mindig belém élveztek, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Jaj értem.. Hát igenéletem végéig nem szedhetem. De már nem szedem azokat a gyógyszereket amiket régen, és így remélhetõleg ha abba hagyom a fogamzásátlót nem lesz továbbra sem gond a menstruációmmal
ettõl nem fog rendezõdni.. csak átmeneti "megoldás"
A kérdező hozzászólása: lehet hogy már be beszélem magamnak, hogy azért nõ a hasam. Csak érdekelne hogy mit gondoltok :)
A kérdező hozzászólása: a gyógyszert azért kezdtem el szedni, mert van egy , , betegségem" ami miatt nagy hormontartalmú gyógyszert szedtem régen.És a menstruációm rendszertelen volt, volt hogy 1 hónapig meg volt, majd egy injekciótól nem volt fél évig.
TE DESZNYÓ VAGY!
A kérdező hozzászólása: 43 kg vagyok.. nem hiszem hogy disznó lennék..
mert a tablettától hizni is lehet..
A kérdező hozzászólása: eddig nem híztam tõle. 2 éve szedem.. semmit nem híztam.
ha megjott nem :) de lehet hogy a tanlettatol van..mivel vannak benne olyan dolgok :( remelem sokat segitettem ;)
akkor meg mitõl lennél terhes?? 2 teszt negativ..
akkor se tuti h terhes leszel, ha a barátod peteéréskor belédélvez.. hát ha még tablettát is szedsz.. és még nem is élvezett beléd.. de minek szeded akkor, ha nem megy el benned? akkor felesleges lenne mérgezned magad.. megoldhatnád pharmatex-szel is....
Nyugi, csak pszichés eredetû.
reméljük:)

Lehetek-e terhes ha a teszt negatív? De késik már 15 napja?

Legjobb válasz: Szíja!Milyen nevû tetsztel tetszteltél?Ennyi idõ késésután már pozitivnak kellene lennije!Hasszúrka,mell fájás?

Szíja!Milyen nevû tetsztel tetszteltél?Ennyi idõ késésután már pozitivnak kellene lennije!Hasszúrka, mell fájás?
A kérdező hozzászólása: Mind két oldalt van szurkálásom, párom szerint nõtt a cicim, kicsit érzékeny volt, de most már nem érzem. a bimbó körül a mirigyek ki vannak türemkedve.
?? Menj dokihoz, az a tuti! Õneki már biztos látnia kell a bébit, sõt ha ott van már szivhangnak is lennie kell! Drukkolok Nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a drukkot, remélem sikerült:) )))) Hétfön megyünk dokihoz, hátha.....
Szia! Csak azt szeretném kérdezni, mit mondott a doki? Van baba? puszi!
A kérdező hozzászólása: Szia!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hát ebbõl sajna nem lett baba, de most már 20 hetes vagyok!!!!:)
Nagyon gratulálok! :) Mi is babaprojekten vagyunk, már 4 napja késik, de most teszteltem negatívat! És nagy elkeseredésemb bújom ezt az oldalt, hátha valaki az éteren keresztül belémszuggerálja azt a babát:) Boldog babavárást! :)

Lehetek-e terhes, ha több mint 2 hónapja nem jött meg a menzeszem, és 2 terhességi teszt is negatív eredményt mutatott?

Legjobb válasz: Mindenképpen fordulj nõgyógyászhoz, õ tud biztosat mondani.

Mindenképpen fordulj nõgyógyászhoz, õ tud biztosat mondani.
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy nem biztos, hogy terhesség áll a háttérben. A teszteknek szinte 99%-osan lehet hinni, mindenképp fordulj szakemberhez, és ne halogasd. Persze az is elõfordulhat, hogy nem volt peteérésed, és azért nem menseselsz. Nekem is volt ilyen problémám, hidd el orvosolható. Az agyalapi miriggyel kapcsolatos dolgot mondott nekem az orvos, mert állítólag ezt az szabályozza /agyalpi központ/. Túl ideges és stresszes voltam, de írt rá tablettát és megoldódott, azóta nem volt ilyen panaszom.

Klasszikus: lehetek-e terhes? Ilyenkor már kimutathatja a teszt?

Jövő hétfőn kell majd megjönnie, kb. három napja furcsa tüneteim vannak: szédülés, fejfájás, fáradékonyság, undorodom az ételektől, cigifüsttől, gyakran hányingerem van.

Legjobb válasz: kizárt, hogy a terhesség miatt:) tesztet még nem érdemes csinálni.

kizárt, hogy a terhesség miatt:) tesztet még nem érdemes csinálni.
Perzse, hogy lehetsz terhes, az esély mindig megvan rá. De a teszt még nem mutatja ki.
Persze, lehetsz, de ezt még senki nem tudja ilyen korán megmondani, majd a pozi teszt után tudod biztosan:) A hétfõ még messze van, még elképzelhetetlen ilyenkor a terhes tünet:) Hétfõ reggel tesztelj legkorábban.
Lehetsz, persze, de a tudat nagy úr! Mikor én babás lettem, nekem kb. a kimaradt menses elsõ napjától kezdve voltak tüneteim, nagyjából két hétig. Aztán annyi. Javaslom, még ne tesztelj, majd legelõbb hétfõn! Akkor már nagy eséllyel mutatkozik meg két csíkban az állapotod. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!