Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes (445 db)

Lehetek e terhes ha megjött a mensim?

Segítséget kérek! Múlthónap 14.-én kellet volna megjönnie nem jött, így elmentem orvoshoz 4 nap késés után azt mondta valószín?leg terhes vagyok. Egy hét múlva hétf?n kellett volna mennem UH-ra de vasárnap 10 nap késés után megjött! Így nem mentem! De még mindig kételyek vannak mert a mellem a duplája mint volt meg a pocim is n?tt!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)

Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)
Én csak az Édesanyám példáját tudom felhozni. Mikor az öcsémet várta, 3 hónapig menszeszelt vele, ugyanúgy, mint a terhessége elõtt. Akkor még az orvosok sem értették ezt, de ma már köztudott, hogy ritkán ugyan, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Tudod nem bízom a tesztben! Meg hát már régóta próbálkozunk és több kudarc is volt már ezért nem merek hinni benne! Már nem tudom elképzelni hogy pozitív legyen a teszt! Amúgy holnap kell megjönnie megint de semmi jele nincs hogy idõben megjönne.
már rég tesztelni kellett volna, fõleg miután a doki azt mondta lehet h terhes vagy, de utána meg megjött.már csak ezért is kellett volna a teszt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot! Már nagyon szeretnénk babázni!
Szurkolok Nektek.Kívánom, hogy mielõbb babázhassatok.
A kérdező hozzászólása: De tudjátok mi már 3 éve próbálkozunk a babával és még nem jött össze! Voltunk már a Budai Meddõségi Kp ba is de nem találtak semmit meg az orvos nem volt túl szimpi mivel semmit nem mondott az eredményekrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Meg hát holnap kell megjönnie de megint semmi jel nincs rá hogy jönne! Egyébként az én édesanyánál is így volt 4 hónapos terhes volt mikor kiderült hogy az és ikreket vár!
Igen!
Akkor most csak arra gondolj, hogy most sikerülni-e kell, és bízzál is benne, akkor sikerülni fog. Drukkolok Neked!!!

Lehetek-e terhes ha a barátom előváladékos nadrágja került nekem "oda"?

Legjobb válasz: Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?

Lehetek-e terhes, ha hallottam, hogy a szomszédban szexelnek?
sajna igen... :/
Ha te bugyin és nadrágon keresztül terhes leszel, mindezt szüzen, akkor írj a Fókusznak, tuti, hogy te lennél a fõ hír aznap! Így nem lehet teherbe esni.Ahogy az elõváladékos törölközõtõl és papírzsepitõl sem.Az elõváladék valóban tartalmazhat spermiumokat, de még akkor is kicsi az esélye, ha konkrétan a péniszrõl/bõl kerül egyenesen a hüvelybe behatolás révén.
Akkor nem szûz, ha péló barna már járt ott. A hártya kiszakadhat sportolástól is, elég merész lenne azt mondani, hogy egy labda vette el a szüzességem. Egyébként nem lehetsz terhes (vagyis remélem azért igen, csak még nem most), jóhogy nem szkafander volt rajtatok!
Mi az, hogy nincs szûzhártyád és még szûz vagy?!:D Tudtommal, ha az már nincs akkor már nem szûz az ember...
Tehát nem ejakulált 5-7 órával azelõtt , hogy adott elõváladék elhagyta a péniszét? Mert akkor az elõváladék nem tartalmaz spermiumot. Ha még meg is mosta vagy pisilt akkor pláne nem. Mert fontos: Az elõváladékban 2 esetben van sperma 1, már volt egy magömlés, a vissza maradt sperma az elõváladékkal együtt el hagyja az ondó vezetéket. Így életképes ivarsejt jut a hüvelybe. 2, ha valaki tesz bele(viszonylag kicsi rá az esély)...
A kérdező hozzászólása: Számít az, ha rajtam is volt bugyi, bár tanga, de még szûz vagyok viszont szûzhártyám nincs már. És egyébként az illetõ rajtam feküdt és úgy értek össze a "dolgaink"      
Lehet-e a kecskével nemi életet élni? by: Hofi Géza Utolsónak: Természetesen lehetsz! :D Kérdezõ te is lehetsz terhes! -.-
Elõváladákos nadrág... Feldugtad, vagy mi? Én azt se tudtam, hogy van elõváladék, mielõtt erre az oldalra nem tévedtem... Te mibõl gondolod, hogy elõváladékos a nadrágja? Amúgy NEM LESZEL TERHES! 26/F

Lehetek e terhes? Lehete egészséges a baba?

Sajnod juliusban kaparáson voltam mert nem tarthattuk meg a picit. Most kb. ugy egy 2 hete egyfolytában eszek rengeteget, álmos vagyok, a melleim szét akarnak feszülni, és iszonyuan megn?tt a hasam. nem viccelek az eddigi ruháim egyse jön fel, vagyis mindenhol jo csak alul a hasamon egyáltalán nem tudom begombolni... Menstruáciom volt, mondjuk annyi hogy az utobbi az 22 napra jött meg és elmul egy 4-5 nap alatt. Szerintetek lehetek terhes, vagy ha nem akkor mi bajom van. Vagy ha igen reménykedhetek hogy egészséges a pici?

Legjobb válasz: A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)

A kaparás óta elég idõ telt el, ha most ez baba, ne aggódj emiatt. A menzesz nem akadálya annak, hogy most terhes legyél. Ha mégsem lennél terhes, ilyesmi elõfordul, vannak furcsa menzeszek. A tüneteid alapján azt hiszem, én mégis inkább gratulálnék... :-)
A kaparásod tényleg régen volt.Mármint az újbóli baba várásra.A tüneteid alapján reménykedhetsz.A hasad szerintem fel van puffadva ami terheségnél jellemzõ.Nem tudom mért kellett az elõzõ terheségedet meg szakítani, de egyáltalán nem biztos, hogy a következõ babának is baja lenne.Szóval, a tüneteid terheségre utalnak, vegyél tesztet.Drukkolok!

Lehetek e terhes? , ha a teszt negatív, de nagyon furán érzem a hasam, és a közérzetem sem jó, már a múlthónapba sem jött meg. De nagyon szeretnénk kisbabát! Már volt egy vetélésem, függ e valami tőle, hogy újra mikor leszek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.

Szerintem menj orvoshoz. Õ ilyenkor már látná ha baba. Ha kitisztult a szervezeted, nem befolyásolja a teherbeesést. Én vetélés után 2. hónapban terhes lettem.
Szia, szerintem lehetsz terhes.Ismerek olyan csajt akinek a teszt szintén negatí lett.Elment orvoshoz és mégis terhes volt.'8 hetesen meg kiderült hohy ikrei vannak.Szóval ne aggódj, menj el dokihoz!

8napja késik a mensim, fáj a derekam, és sokszor szúró érzést érzek az alhasam körül, a forró olaj szagára hányingerem van. A közösülést megszakítottuk, a párom mielőtt elélvezett volna, kivette. Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Az,hogy kivette még nem jelenti azt 100% -osan,hogy nem lettél terhes!Ha hétfõig nem jön meg tesztelj!!Tüneteid akár lehetnek a terhesség elõjelei is!

Az, hogy kivette még nem jelenti azt 100% -osan, hogy nem lettél terhes!Ha hétfõig nem jön meg tesztelj!!Tüneteid akár lehetnek a terhesség elõjelei is!
te terhes vagy .én érzem:)

Miért nem olvasni olyan kérdést a "lehetek-e terhes, mert nem védekeztünk" helyett, hogy "lehetek-e nemi beteg, mert nem védekeztünk?

Az embereket ennyire nem foglalkoztatja az egészségük?

Legjobb válasz: De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".

De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".
nem, ha volt olyan vagány h gumi nélkül megdugott akkor vállalja a következményét hogy elkapott tõlem pár izgi dolgot. õ baja.
Ha az is csak utólag érdekli õket, hogy gyerek lehet belõle, szerinted mennyire gondolkodnak betegségeken? :D
Ááá az nehéz kérdés lenne :)
amíg sokan azt hiszik, hogy az elsõ alkalomtól nem lehetsz terhes, addig szerintem kár azt hinni, hogy egyáltalán tisztában vannak a nemi betegségek létezésével...
Mert az egyik kezelhetõ nagyrészben, a másik meg egy életre tönkrevághat, mindegy, hogy hogy döntesz.
Néznétek meg hétfõ reggel egy STD rendelést.... Tömött sorokban lányok-fiúk..sík idegek mert gumi nélkül reszeltek. Aztán ha "besárgul" a kémcsõ..na akkor kapnak sírógörcsöt. Fõleg ha olyan doki van bent aki úgy beszél velük mint a kutyával, teljesen jogosan.Mennyi fiút láttam kijönni sírva a doktornõtõl..miután kiderült hogy elkapott valamit. Aztán amikor színt kell vallani hogy kivel mikor és hányszor csinálta.... És persze a tesztig szenvedni, mert addig nem sok gyógyszert írnak fel.És a legtöbben tünet jelentkezése után jönnek.

Lehetek-e terhes az előváladéktól (bővebben az alábbiakban)?

A párom már 36 éves, tehát igen kicsi a valószínűsége annak, hogy az előváladéka életképes spermiumokat tartalmazna. Ezenkívül bőven van már annyi tapasztalata, hogy pontosan érzi, hogy mikor fog elélvezni, így időben ki tudja húzni a péniszét. Az én ciklusom eddig mindig is szabályos volt, és védekezés nélkül, tehát úgy, hogy ő időben kihúzza a péniszét elélvezés előtt, kizárólag a menstruációm utáni pár napban szeretkezünk (néha előfordult már az, hogy mivel tudtam, hogy mikor fog megjönni, a menstruáció előtti napokban is megtörtént ugyanez). Az összes többi napon óvszerrel védekezünk. Gondolom, hogy így gyakorlatilag kizárható a teherbeesés esélye, de szeretnék kérni némi megerősítést.

Legjobb válasz: A bölcsek azt mondják, hogy menzesz alatt is elõfordulhat, hogy terhes leszel, szóval igazából édesmindegy, mert mindig lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindegy? Ha 0.01% esély van rá, hogy terhes leszel, téged vigasztalni fog a tudat, hogyha beüt a krach, hogy "de végülis csak 0.01% esély volt rá".

A bölcsek azt mondják, hogy menzesz alatt is elõfordulhat, hogy terhes leszel, szóval igazából édesmindegy, mert mindig lehetsz terhes. Amúgy meg nem mindegy? Ha 0.01% esély van rá, hogy terhes leszel, téged vigasztalni fog a tudat, hogyha beüt a krach, hogy "de végülis csak 0.01% esély volt rá".
"A párom már 36 éves, tehát igen kicsi a valószínûsége annak..." Eltemetni nem akarod? :) 36 év még nem kor. És az elõváladéka CSAK AKKOR nem tartalmazhat életképes spermiumokat, ha a spermája sem tartalmaz életképes hímivarsejteket. Magyarán akkor, ha MEDDÕ.
igen

A terhes teszt alapján nem vagyok terhes, kb 9 napja volt a peteérésem, de azóta időnként fáj a hasam, mint menstruáció előtt. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.

A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.
Hamar teszteltél babám, még egy hetet várnod kellett volna. Hasfájások nekem is vannak, és én csak 16-n fogok tesztelni. kb én ebben a cipõben vagyok.
Ha 9 napja volt peteérésed, akkor a teszt még semmit nem mutathat ki. Szóval lehetsz, de mástól is lehet. Pár nap múlva érdemes újra tesztelni.
egy hét mulva tesztelj ha nem jön meg, ebbõl senki nem állapitja meg hogy terhes vagy e
A mensid legelsõ napján kezdted szedni? Milyen tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: 21:08-ra reagálva elõször is köszönöm a segítséget. Hát engem eddig nem ért semmi mellékhatás max annyi h sokat fáj a fejem de azon kivül semmi egyéb nem volt. Még 1szer köszönöm a segítséget.
Fölösleges paráznod, a Lynditett meg az ehhez hasonló alacsony hormontartalmú tabletták már elvileg az elsõ szemtõl hatnak. biztonsági okokból szoktak az elsõ levél feléig kiegészítõ védekezést javasolni. vagyis tuti, hogy már kialakult a fogamzásgátló hatás. nehogy beszedj esemény utánit. (én is ezt a fajtát kezdem nemsokára amúgy, azt esetleg megkérdeztehném, hogy neked van-e mellékhatás eddig?)
Nincs mitõl tartanod, esemény utánit egyébként is tilos bevenni fogamzásgátló mellett. Tényleg nem kell félned :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor nincs mitõl félnem? Mert 3 napom van hogy bevegyem az esemény utánit. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok ^^
A lényeg hogy nem ment el a barátod.S ha el is ment volna akkor is már védve vagy:)
19:02es vagyok én már több mint fél éve a Lindynette20-at szedem..az akár már az elsõ naptól hat.Én rá kb 1 hétre együtt voltam barátommal óvszer nélkül s nem lett semm, nem vettem be 72 órás tabut.Sztem ne izulj.Ez a tabi eléggé megbízható.És ha a mensi elsõ napjn kezdted, elv.holnap lesz utcsó szem, vársz ugye 7 napot..s kb a 3.-4.napon meg fog jönni.Esetleg mivel elsõ leveled van..lehet nem pontosan így lesz, de majd beál rendszerességre.
Ebben az esetben semmi para, már hatott a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék mondani, hogy a barátom nem élvezett el, de tudom, hogy az elõváladékban is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19:01-re Lindynette 20at szedek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Lindynette 20-at szedek, ez az elsõ levél ebbõl még a mai tabi hátra van. Mensi 1. napján kezdtem el szedni. Viszont elõtte sokáig nem jött meg, és hormongyógyszert szedtem, attól jött meg. Tehát annak a mensinek az 1. napján kezdtem el szedni.
szerintem nem kell esemény utáni tabi, mivel durván 1 hója szeded a tabit, s a legtöbb ennyi idõ után már hatásos.Milyen Fog.gátlót szedsz?Ha vmi "újj"félét, akkor azok elég megbízhatóak, már úgy vannak kifejlesztve, hogy akár 1 hét után is vég.
A kérdező hozzászólása: 19:45-re válaszolva én is ezt mondtam pont barátomnak h lehetnek ebbõl súlyos következmények mert mégiscsak hormonbomba, de köszi szépen a segítséget!

Rendszertelen a mestruációm és 2 hónapja nincs meg. Emiatt csináltam tesztet októberben és negatív lett. A mellem fáj, érzékeny. Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!

Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!
teljesen igaza van az1. valaszolonak, ha megjon de faj a melled azert menj ha nem jon meg es faj azert menj.de a lenyeg h ilyen tunetekkel a helyedben mar felkerestem volna a dokit marcsak a biztonsag kedveert is.
Szia! Látatlanban csak annyit, hogy lehet van egy pici petefészek-gyulladásod, vagy cysta van kialakulóban, ami késleltetheti a mensest, de ugyanolyanok a tünetek, mintha meg akarna jönni vagy terhes lennél. Azért én csak magamból indultam ki, mivel nekem már volt ilyen gondom. Irány a doki, Õ majd ir fel gyógyszert vagy kúpot és utána jöhet a kisbaba. 22 hetes kismama.
Nekem is rendszertelen a mensesem, ezért volt otthom mindig teszt és ha késett, megcsináltam. nem írtad, hogy védekeztek-e, meg hogy szeretnéd-e a babát. Csinálj most egy tesztet és mindenképp menj orvoshoz. Tüneteid alapján lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!