Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes, szeretkezés után (3 db)

Lehetek-e terhes, ha szeretkezés után "barnázást" tapasztalok?

Szabályos 28-29 napos ciklusom van, pénteken (nem) kellett volna megjönnie. Nem is jött, csak szeretkezés után tapasztalok min. mennyiség? barnázást. A h?m tegnap még 26,8. majd 36,4 volt, ma 35,8. Kösz szépen a válaszokat!

Legjobb válasz: A hõd szerint nem vagy terhes... A hõnek 36.5 felett kell lennie legalább az elmaradt menstruáció után. Várj egy kicsit és csinálj azért tesztet, hátha...

A hõd szerint nem vagy terhes... A hõnek 36.5 felett kell lennie legalább az elmaradt menstruáció után. Várj egy kicsit és csinálj azért tesztet, hátha...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Amúgy most megint megmértem, 36, 4 (digitálissal). Csak már úgy szeretném, ha összejönne a baba...

Nekem dec.22-én volt meg a menzeszem, párommal nem védekezünk 2hete elég sűrűn járok pisilni. Tegnap szeretkezés után kicsi halvány vérzésem volt. Mi lehet ez? Terhes lehetek? Várjam meg a köv. Menzeszt, hogy megjön e?

Legjobb válasz: Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Ha kb. a ciklus közepén van a peteérésed, akkor a múlthéten lehetett, még picit korai lenne, hogy terhességi tüneteid legyenek. Sõt, a kéthete gyakori pisilésnek fõleg semmi köze hozzá, hacsak nem az elõzõ ciklusban estél teherbe. A vérzés szeretkezés után lehet a beágyazódás miatt, de az sem biztos egyáltalán. Várd meg a menzesz elsõ napját és, ha nem jön meg, akkor tesztelj egyet és abból kiderül, másból biztos, hogy nem. (Max. a HCG vérvételbõl még.)

Terhes-e lehetek akkor, hogyha fogamzásgátlót szedek, de egyszer elfelejtettem bevenni? Szeretkezés után vettünk 72 órás tabit is. De mégis késik! Utánna még szeretkeztünk óvszer nélkül.

Legjobb válasz: Ha szedted folyamatosan tovább a gyógyszert, akkor nem lehetsz. Valószínûleg azért késik, mert egy jó kis hormonbombát adtál a szervezetednek, ez pedig biztosan nem tett jót neki. Legközelebb, ha elfelejted bevenni, inkább konzultálj egy nõgyógyásszal, mert ebbõl még baj lehet.

Ha szedted folyamatosan tovább a gyógyszert, akkor nem lehetsz. Valószínûleg azért késik, mert egy jó kis hormonbombát adtál a szervezetednek, ez pedig biztosan nem tett jót neki. Legközelebb, ha elfelejted bevenni, inkább konzultálj egy nõgyógyásszal, mert ebbõl még baj lehet.
Hát, neked aztán erõsek az idegeid. Én sík ideg lennék, ha elfelejtem bevenni és utána együtt lennék a párommal. Késõbb tuti nem próbálkoznék gumi nélkül, de te tudod. Vagy nem.
ha vettél be 72 órás tabit attól én úgytudom h nemszokott késni, inkább azvan h néha vérezget, pont a nagydózisú hormontól. azviszont butaság volt h utána még szeretkeztetek óvszer nélkül. ettõl akár terhes is lehetsz igen, de olvasd el a tabid tájékoztatóját, oda lelesz írva h mivan akkor ha nemvettél be egyett, h kell e kiegészító védelmet használni
Hát szerintem eleve butaság volt a 72 órás, mert eleve fog. gátlót szedsz, aztán meg még plusszba beveszel egy jó nagy adag hormont, hát ne is csodálkozz, ha összezavarodik a szervezeted és nem jön meg! Elég lett volna 1 hétig gumival védekeznetek!
Attól is függ, hányadik szemet felejtetted el bevenni. Nézd meg, mit ír a tájékoztató, az enyém pl. azt írja, hogy utána még egy hétig gumit kell használni. Ha nem úgy csináltad, ahogy le van írva a tájékoztatóban, akkor nem lehetsz sajnos teljesen nyugodt...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!