Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes, nem (145 db)

Lehetek-e terhes? Nem jött meg a menszeszem már 9. napja és olyan érzésem van mintha meg akarna jönni és a mellem is fáj de nem ügy mint mikor megszokot jönni émejgésem is van mindenen sirni akarok. Csináltam tesztet de negatív lett. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Amíg nem jön meg, addig van esély a babára! Ismételd meg a tesztet két -három nap múlva. LEhet, hogy 25-s a teszt és neked késõi peteérésbõl lett a baba. A 9 nap elég sok, de hát láttunk itt már többet is. Drukkolok. (én elugranék dokihoz egy vérvételre, a biztonság kedvéért).

Lehetek-e terhes? (Nem volt semmi gond, de nem jön meg, magyarázat lejjebb SEGÍTSETEK)

Az lenne a "problémám, hogy lefeküdtünk a barátommal. Ez még nemis lenne gond. Védekeztünk (Durex extra safe) utána az óvszer vízzel megtöltve nem eresztett, szal elvileg nem volt lyukas. Már késik több mint 2 hete, de szokott késni, csak most mégis aggódok, ez volt az els? alkalom. (május 5.én jött meg az el?z?) Júni 28.án feküdtünk le és 14.én csináltam egy tesztet az negatív lett. Mindig úgy szokott megjönni, hogy az elmúlásra 1 hónapra és ahhozképest csúszik, szóval oylan 12.e körülre vártam, de még mindig sehol:( Sztetek lehetek terhes? lehet az a gond?:( Köszi 17/L

Legjobb válasz: Érdekes, nekem is késett pont 2 hetet miután elveszítettem a szüzességemet. Nem tudom, hogy a szex átrendezheti a hormonokat, vagy csak amiatt van, hogy valahol legbelül mindenki aggódik azon, hogy nem jön meg, és emiatt nem jön meg, mindenesetre ha nem volt gond az óvszerrel és a teszt is negatív lett, akkor ne aggódj, biztos hogy nincs gond, ráadásul az már elég sokkal az ovulációd után volt.

Érdekes, nekem is késett pont 2 hetet miután elveszítettem a szüzességemet. Nem tudom, hogy a szex átrendezheti a hormonokat, vagy csak amiatt van, hogy valahol legbelül mindenki aggódik azon, hogy nem jön meg, és emiatt nem jön meg, mindenesetre ha nem volt gond az óvszerrel és a teszt is negatív lett, akkor ne aggódj, biztos hogy nincs gond, ráadásul az már elég sokkal az ovulációd után volt.
nem lesz gond!!!!
De jó hogy ide találtam én is, nekem is holdfogyatkozáskor kellett volna megjönnie, de elõtte 2 nappal elvesztettem a szüzességem, azóta nekem sem jött még meg, remélem nem vagyok terhes!Amugy ma feküdtél le a barátoddal? Júni 28.án feküdtünk le és 14.én csináltam egy tesztet az negatív lett. ezt nem értem, de biztos csak elirtad és május 28 akart lenni :D
A kérdező hozzászólása: Utolsónak! Igen énis pont akkorra vártam amikor a holdfogyatkozás volt:) Amúgy köszi mindenkinek:)
Észrevettem, hogy az utóbbi másfél hónapban sok nõnek, lánynak késik a menzesze, többek között nekem is késett másfél hónapot. Volt ugye a napkitörés, volt a holdfogyatkozás, lehet ezek átrendezték ám a ciklusokat.
Szerintem nem valószínû hogy terhes vagy, egyszer nekem is volt ilyen hogy egy hónap teljesen kimaradt csináltam 3 tesztet mind negatív lett, aztán elmentem orvoshoz aki azt mondta hogy ilyen lehet akkor is ha valakinek amúgy rendszeresen szokott megjönni, de szerintem menj el te is orvoshoz. 21/L
Nekemis :D Am sztem azért mert izgultunk, úgyhogy nyugalom, türelem, hátha :D amúgy hallottam azt hiszem a rozmaringteáról hogy "meghozza" hamarabb, és elv terhesek nem is ihatják, nézz utána sztem.
Ja nem, az ovulációdat lehet elszámoltam, most olvastam, hogy neked nem 28 napra jön meg, de mindegy, nem lesz gond :)
A kérdező hozzászólása: Ja meg hogy 5.e körül pár napig volt barnás folyásom, de olyan egyik barátnõmnek is volt az elsõ után. Igazándiból azon paráztam nagyon:( Köszi a válaszod:)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) Igen utolsó elõtti Május 28 akart lenni:) Remélem nálatok sincs gond:)

Miért nem olvasni olyan kérdést a "lehetek-e terhes, mert nem védekeztünk" helyett, hogy "lehetek-e nemi beteg, mert nem védekeztünk?

Az embereket ennyire nem foglalkoztatja az egészségük?

Legjobb válasz: De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".

De. Csak a gyerek gyakrabban csúszik be, mint a tripper. Meg aztán a betegségek többségét lehet kezelni. A nem kívánt gyerek ellen nincs "gyógyszer".
nem, ha volt olyan vagány h gumi nélkül megdugott akkor vállalja a következményét hogy elkapott tõlem pár izgi dolgot. õ baja.
Ha az is csak utólag érdekli õket, hogy gyerek lehet belõle, szerinted mennyire gondolkodnak betegségeken? :D
Ááá az nehéz kérdés lenne :)
amíg sokan azt hiszik, hogy az elsõ alkalomtól nem lehetsz terhes, addig szerintem kár azt hinni, hogy egyáltalán tisztában vannak a nemi betegségek létezésével...
Mert az egyik kezelhetõ nagyrészben, a másik meg egy életre tönkrevághat, mindegy, hogy hogy döntesz.
Néznétek meg hétfõ reggel egy STD rendelést.... Tömött sorokban lányok-fiúk..sík idegek mert gumi nélkül reszeltek. Aztán ha "besárgul" a kémcsõ..na akkor kapnak sírógörcsöt. Fõleg ha olyan doki van bent aki úgy beszél velük mint a kutyával, teljesen jogosan.Mennyi fiút láttam kijönni sírva a doktornõtõl..miután kiderült hogy elkapott valamit. Aztán amikor színt kell vallani hogy kivel mikor és hányszor csinálta.... És persze a tesztig szenvedni, mert addig nem sok gyógyszert írnak fel.És a legtöbben tünet jelentkezése után jönnek.

A terhes teszt alapján nem vagyok terhes, kb 9 napja volt a peteérésem, de azóta időnként fáj a hasam, mint menstruáció előtt. Lehetek e terhes?

Legjobb válasz: A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.

A tesztet még felesleges lõtted el, 9 nappal a peteérés után a legtöbb esetben még nem mutatja ki. Lehetsz terhes, de a menzesz szerû érzés anélkül is elõfordulhat.
Hamar teszteltél babám, még egy hetet várnod kellett volna. Hasfájások nekem is vannak, és én csak 16-n fogok tesztelni. kb én ebben a cipõben vagyok.
Ha 9 napja volt peteérésed, akkor a teszt még semmit nem mutathat ki. Szóval lehetsz, de mástól is lehet. Pár nap múlva érdemes újra tesztelni.
egy hét mulva tesztelj ha nem jön meg, ebbõl senki nem állapitja meg hogy terhes vagy e
persze hogy lehetsz terhes
megkérdezni nem tudtad? szuper kapcsi!
volt a gumiban sperma?
Nem tudod, hogy elélvezett-e? Õ mit mond, ne mond, hogy õ se tudja? Egyébként elméletileg nem kell még elélveznie sem, hogy teherbe ess, a válasz pedig egyértelmû: Igen, az esély megvan, hogy terhes lettél.
az esély megvan a valószínûség kicsi

A barátommal voltam 5 napja, de nem feküdtünk le egymással csak majdnem. Szóval kerülhetett belém előváladék. Kb tegnap kellett volna megjönnie de nem jött. Nagyon aggódom, hogy lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig,h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.

Ha került beléd elõváladék akkor lehetsz terhes mert az is tartalmazhat spermát.Sztem még várj pár napig, h megjön-e és ha nem akkor vegyél tesztet.
Nem valószínû, hogy terhes leszel, szabad levegõn a spermiumok nagyon gyorsan megpusztulnak, szóval ne stresszelj, mert akkor amiatt nem fog megjönni. 24/N
13-15 éveseknek nem kéne szexelni, a kérdésedbõl annyinak tûnsz...
2-es! Nagyon gyorsan, mi? 20-40 óra a nagyon rövid kategóriába tartozik? :-O http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_sperma-405 Kérdezõ! Lehetsz, mivel az elõváladékban is lehetnek életképes hímivarsejtek! A találathoz pedig egy is elég. Persze kisebb az esélye. Ugyanakkor a teszt még nem mutatja ki. Aktustól számítva minimum 14 napnak kell eltelnie, hogy kimutatható legyen. Kort írjak, ne írjak? Bárki lehet hülye, nem attól függ. Viszont az egészségügyben (is) dolgoztam, talán ez meggyõzõbb. :) Egyébként 27/N.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor meglehet, hogy azért késik mert már 2 napja ezen stresszelem magamat. :S hmm... Hogyha 14nap akkor majd a jövõhéten veszek egy tesztet. És kedves 3.! Nem, nem vagyok már 13-15 éves, csak tapasztalatlan. Nem értem hogy miért kell másokat rögtön leszólni... Köszönöm a normális válaszokat! :)
nem leszólás, de ez a több milliomodik ilyen kérdés, addig amíg nem olvasol utána minek kerülsz ilyen helyzetbe?

Aug.19. -én volt az utolsó mensim, szombaton ügyeleten voltam, begörcsöltem (méhnyh.15mm) ma visszakellet mennem terhességi tesztel, amit reggel csináltam, pozitív lett. A méhnyh.17 mm, de nem látnak semmit. Lehetek-e terhes, és ha igen mennyi idős?

Legjobb válasz: Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)

Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)
A kérdező hozzászólása: A menstruációm mindig rendszertelen volt, egy héttel ezelõtt a tesztem negatív lett, ma mutatott pozitívat.
J értem, hát akkor viszont késõbb is foganhatott bármikor. VAlószínûleg még pici a baba, ezért nem látszott. Akkor menj vissza ahogy mondták, és majd késõbb, a méretei alapján belövik Neked, hogy kb. mikori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon izgulok, hogy mi lesz, egy hét múlva megyek vissza, remélem van babó, bízom a pozitív tesztben.
Szia!2 éve pont aug.19-én volt az utolsó mensim és nov. 6-án voltam 10+3 hetes.Sokszor fájt nekem is a hasam, azt hittem, hogy meg akar jönni, közben a terhesség miatt.Mondta az orvos, hogy azért fáj mert a pici nõ és ezáltal a méhet feszíti.És az a lényege, hogy a méhed nõjön gyorsabban, ne a baba, mert akkor nyílik a méhszájad.Elvileg (a mensid alapján) 8+3 hetes vagy. Majd írj mi újság!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Ma voltam orvosnál egy 10×5 mm-es petezsák látható.Egy hét múlva kell visszamennem.Egyenlõre nem mondott az orvos semmit.
Szurkolok Neked tovább!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Jelenleg 7 hetes terhes vagyok, most már van szívhang. Bízom benne, hogy fiam lesz, mert lányaim már vannak (ikrek, és pont ma egy évesek). Köszi a válaszokat, további szép napot mindenkinek.

Lehetek-e terhes? Ha 2teszt is negatív lett bár védekeztünk óvszerrel de 22-e körül kelelt volna megjönnie voltam dokinál de nem látott semmit ultrahangon de mondta nagy valószínűséggel nem vagyok az.16/L

Legjobb válasz: Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.

Ha óvszerrel védekeztetek a megfelelõ módon, akkor KIZÁRT hogy terhes legyél! A mensid késésének valami más oka van.
A kérdező hozzászólása: hát megfelelõen védekeztünk megnéztük hogy kiszakadt e meg ilyesmi csak nagyon megijedtem hogy nem jött meg de akkor ezek szerint megnyugodhatok köszi a választ:)
2 teszt negativ, doki, gumi...mi kell meg hogy elhidd, nem vagy az?!
A kérdező hozzászólása: hát én már elhiszem csak tök fura volt mert szerintem tuti bemeséltem magamnak a tüneteket hogy hányinger meg iylesmi meg doki mondta csináljak hétfõn még1 tesztet és ha azis negatív akkor tuti
A mensid legelsõ napján kezdted szedni? Milyen tabit szedsz?
A kérdező hozzászólása: 21:08-ra reagálva elõször is köszönöm a segítséget. Hát engem eddig nem ért semmi mellékhatás max annyi h sokat fáj a fejem de azon kivül semmi egyéb nem volt. Még 1szer köszönöm a segítséget.
Fölösleges paráznod, a Lynditett meg az ehhez hasonló alacsony hormontartalmú tabletták már elvileg az elsõ szemtõl hatnak. biztonsági okokból szoktak az elsõ levél feléig kiegészítõ védekezést javasolni. vagyis tuti, hogy már kialakult a fogamzásgátló hatás. nehogy beszedj esemény utánit. (én is ezt a fajtát kezdem nemsokára amúgy, azt esetleg megkérdeztehném, hogy neked van-e mellékhatás eddig?)
Nincs mitõl tartanod, esemény utánit egyébként is tilos bevenni fogamzásgátló mellett. Tényleg nem kell félned :)
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint akkor nincs mitõl félnem? Mert 3 napom van hogy bevegyem az esemény utánit. Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, megnyugtattatok ^^
A lényeg hogy nem ment el a barátod.S ha el is ment volna akkor is már védve vagy:)
19:02es vagyok én már több mint fél éve a Lindynette20-at szedem..az akár már az elsõ naptól hat.Én rá kb 1 hétre együtt voltam barátommal óvszer nélkül s nem lett semm, nem vettem be 72 órás tabut.Sztem ne izulj.Ez a tabi eléggé megbízható.És ha a mensi elsõ napjn kezdted, elv.holnap lesz utcsó szem, vársz ugye 7 napot..s kb a 3.-4.napon meg fog jönni.Esetleg mivel elsõ leveled van..lehet nem pontosan így lesz, de majd beál rendszerességre.
Ebben az esetben semmi para, már hatott a gyógyszer :)
A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék mondani, hogy a barátom nem élvezett el, de tudom, hogy az elõváladékban is lehet.
A kérdező hozzászólása: 19:01-re Lindynette 20at szedek.
A kérdező hozzászólása: Szia! Lindynette 20-at szedek, ez az elsõ levél ebbõl még a mai tabi hátra van. Mensi 1. napján kezdtem el szedni. Viszont elõtte sokáig nem jött meg, és hormongyógyszert szedtem, attól jött meg. Tehát annak a mensinek az 1. napján kezdtem el szedni.
szerintem nem kell esemény utáni tabi, mivel durván 1 hója szeded a tabit, s a legtöbb ennyi idõ után már hatásos.Milyen Fog.gátlót szedsz?Ha vmi "újj"félét, akkor azok elég megbízhatóak, már úgy vannak kifejlesztve, hogy akár 1 hét után is vég.
A kérdező hozzászólása: 19:45-re válaszolva én is ezt mondtam pont barátomnak h lehetnek ebbõl súlyos következmények mert mégiscsak hormonbomba, de köszi szépen a segítséget!
Ha megjött rendesen és védekeztetek is akkor nem vagy terhes ! Nyugi!!!
nam vagy babás, csak jó az étvágyad és bebeszéled magadnak, ha védekeztek nincs okod félni tõle!
A kérdező hozzászólása: k0ooszii szepen mind2toknek:x.megnyugodtam !!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!