Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes, a várt (3 db)

Lehetek-e terhes, ha a várt menzeszem 20 napot késett, akkor rendesen megjött, 6 napig tartott, elmúlt?

Miel?tt megjött voltam dokinál,UH nem mutatott babát.3 teszt is negatív lett.Vérzés elmúlása után 5 nap múlva újra megjött.Viszont produkálok hányingert,mellfeszülést,émelygést,ingerlékenységet.

Legjobb válasz: En nem eertem miert nem kerdezted meg a dokid???..szerintem erre o tudna a legpontosabban valaszolni.....

En nem eertem miert nem kerdezted meg a dokid???..szerintem erre o tudna a legpontosabban valaszolni.....

Vettem egy one step terhességi tesztet. A második vonal halványan látszik. Van valakinek hasonló tapasztalata? Természetesen a kérdés terhes lehetek-e? A tesztet meg fogom ismételni, csak még várok pár napot.

Legjobb válasz: Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!

Töltsd fel a képet róla :) Lehet, hogy nem is annyira halvány, mint ahogyan te gondolod :) A halvány csík is csík :) Lesz majd erõsebb, ha több hormont termel a babád. Gratulálok!!!
Én is one step teszttel teszteltem, és nagyon halványan ott volt a 2 csík. Ez a csíkocska ma már egy 14 hónapos nagylány.
Ahogy már írták a halvány csík is csík.Tehát ha idõn belül jött ki a 2 csík akkor nem értem mi a kérdés.Ha nem lennél terhes akkor nem jött volna ki a 2.csík még halványan se.
A halvány csík is csík! Mióta késik? Asszem gratulálhatok! 35hkm
nekem is extra halvány volt :) Most pedig 8 hónapos és szétszedi a lakást...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Az x-epillel is kipróbáltam. Ott is kb. ugyanolyan halvány volt. Kb. 3 hetes terhes lehetek. Kimondhatatlanul boldog vagyok.
A kis tesónál az elsõ tesztem (mondjuk Clearblueval)annyira halvány volt, hogy rajtam kívül szinte senki nem látta. Néha már én is azt gondoltam, hogy ezt tuti csak odaképzelem. Aztán rá kb 5-6 napra már közepes lett, utána pedig egyértelmû. Szurkolok! :)

Komplett vetélés (nem kellett műteni) után kell-e, illetve mennyi ideig kell várni míg terhes lehetek. Tényleg kell 2 hónap? Ha nem várok az veszélyes lehet a babára?

Legjobb válasz: Szia! Megoszlanak a vélemények. Ha lelkileg Te felkészültél egy következõ terhességre, akkor ne várjatok. Volt egy kolléganõm sajnos elvetélt. Egy mensit vártak meg utána rögtön terhes lett. Egy egészséges kislányuk született.

Szia! Megoszlanak a vélemények. Ha lelkileg Te felkészültél egy következõ terhességre, akkor ne várjatok. Volt egy kolléganõm sajnos elvetélt. Egy mensit vártak meg utána rögtön terhes lett. Egy egészséges kislányuk született.
Szia! Nekem azt mondta a dokim, hogy nem kell várni. Mi nem is vártunk, így rögtön abban a ciklusban újra terhes lettem. Semmi gond nem volt a terhesség alatt, 39. hétre született a baba, most másfél éves :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!