Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes, a menstruációm utáni (4 db)

Lehetek e a párom terhes ha a menstruáció utáni 25. napon voltunk együtt?

Menstruáció 2011.december11-14ig, - 30 napos ciklus - és 2012.január 8án voltunk együtt.

Legjobb válasz: Szerintem nincs rá sok esély.

Szerintem nincs rá sok esély.
Most akkor te vagy a párod??? Ha egész hónapban egyébként nem voltatok együtt, akkor elég kicsi az esélye, de persze bármi elõfordulhat.
Egy nõ bármikor teherbe eshet, csak az esély változik. legesélyesebb középidõben lenne (dec. 25 körül), így persze sokkal kisebb az esélyetek erre.
Elég kicsi az esélye, ha féltek, mert nem akartok babát az esemény utáni tabletta még segít! Ha meg igen, akkor sajnálom, de nem hiszem, hogy baba van a dologban!

Lehetek-e terhes, ha a menstruációm utáni 3. és 5. nap között voltunk együtt a barátommal, de csak előváladék bukkant fel, ami max. a nemi szervem közelébe került, de nem közvetlenül a belsejébe?

Egy picit émelygek és olykor hányingerem van már 3 napja.

Legjobb válasz: Ne aggódj, szerintem ez kevés egy kisbabához, de ha kétségeid vannak, csinálj terhességi tesztet.

Ne aggódj, szerintem ez kevés egy kisbabához, de ha kétségeid vannak, csinálj terhességi tesztet.
Az elõváladékban nagyon kevés sperma van.. és a megtermékenyülés esélye is a menstruáció utáni napokban a legkisebb... és a terhességi hányinger is általában csak egy hónap után szokott jelentkezni.. szerintem ne aggódj, de csinálj tesztet.
Az esély kicsi, de nem lehetetlen. A peteérés minden nõnél más-más idõszakra tehetõ. Tehát nem állja meg a helyét, hogy két ciklus közötti félidõben van peteérés. Az elõváladékban is található spermium, igaz csak kevés, de egy is elég, hogy az ember teherbe essen. Ezzel nem megrémíteni akarlak, de ha biztosra akarsz menni vegyél egy tesztet, de ha negatív 1-2 hét után csinálj még egyet, ugyanis ezek a tesztek sem mutatják ki 100%-ban a terhességet. Viszont, ha tényleg biztosra akarsz menni, inkább menj el egy nõgyógyászhoz, és kérd meg, hogy csináljon egy ultrahangot.

Terhes lehetek-e, ha menstruáció előtt 2 nappal és 6 nappal együtt voltunk a párommal, majd a 7 napos mens. Utáni első napon is?

Május 20.-án jött meg, pedig 18.-án kellett volna. A vérzés a szokásostól eltérően gyengébb, sötétebb volt. A menstruáció óta eltelt 8 nap, az elmúlt 2 napban alhasi fájdalmaim vannak, a szokottól eltérően feszül a mellem, fáj a mellbimbóm körül, a bal petefészkem fájt, aztán kicsit a jobb is. Ez csak peteérés lehet, nem? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én menzi elõtti napon voltam együtt párommal. Másnap megjött 1 napra. De terhes lettem. (mondjuk próbálkoztunk) :) 4hónapos a lányom :) Ja és nekem az elsõ tünetem az volt h fájt a mellbimbóm és a menzi szerû görcsök is megvoltak ugyanúgy. :)

Én menzi elõtti napon voltam együtt párommal. Másnap megjött 1 napra. De terhes lettem. (mondjuk próbálkoztunk) :) 4hónapos a lányom :) Ja és nekem az elsõ tünetem az volt h fájt a mellbimbóm és a menzi szerû görcsök is megvoltak ugyanúgy. :)
A kérdező hozzászólása: 17:51 - Nekem végül is normálisan megjött, tényleg csak annyi volt, hogy nem hét napos volt, hanem 5. Nem kellett napi 2-3 tampon, elég volt egy is (bár cseréltem, de félig használatlanul landolt a kukában a legtöbb). És az elsõ napokban nem vérvörös volt, hanem barnásabb.

1 hónapja a felezési időnél elfelejtetem beveni egymás után 2 tabletát, majd 1 et bevetem és megint 1 et kihagytam. Utána vérzésem jelentkezet, abbahagytam a gyógyszert és így megjött a menstruációm. Az e havi levelet rendesen szedem. Lehetek terhes?

Viszont pár napja jelentkezett nálam, többet kívánok enni, mint el?tte, gyakrabban járok vizelni és a melleim nagyon feszülnek, meg is van duzzadva a mellbimbóm és az udvara. Miért lehet ez?

Legjobb válasz: ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

ha megjött az azt jelenti h nem vagy utána meg beszedted egy honapig rendszeresen. tehát nem. nyugi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!