Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e terhes, a (260 db)

Lehetek-e terhes a negatív tesztek ellenére? Konkrétumok lenn!

Február elején volt menstruációm, és a menszi utolsó napján a párommal voltam, meg február végén is többször. Nem szedek semmit,nem védekezünk, hanem mindig kikapja. Március elsején kellett volna megjönnie de nem jött meg. Több tesztet is csináltam de mind negatív volt. Február végén volt egy kis műtétem amikor is antibiotikumot kaptam. Ez befolyásolhatja a kimaradást? Feb. hónap közepén volt hogy észleltem furcsa tüneteket: szédülés, olyan szagokat éreztem amit abban a pillanatban nem volt amiért érezzek, hányinger, fejfájás. Most március hónap elején pedig mellfeszülés, és a mai nap alhasi fájdalmat. De ezek nem voltak gyakoriak. Lehetek még attól terhes hogy negatívat mutatott vagy pedig más befolyásolja az elmaradást?

Legjobb válasz: Én még akkor is negatívakat teszteltem, amikor már rég orvos megállapította a terhességet. :) Pedig tök jó tesztek voltak, nem is egyfajta. A terhesség tüneteket viszont csak a betöltött negyedik hét után okozhat, ezt sokan nem tudják, és már érezni vélik a tüneteket akkor is, amikor még nem is lehet érezni. Amikor nem voltam terhes, volt, hogy hánytam reggel, mert az hittem az vagyok. :(

Én még akkor is negatívakat teszteltem, amikor már rég orvos megállapította a terhességet. :) Pedig tök jó tesztek voltak, nem is egyfajta. A terhesség tüneteket viszont csak a betöltött negyedik hét után okozhat, ezt sokan nem tudják, és már érezni vélik a tüneteket akkor is, amikor még nem is lehet érezni. Amikor nem voltam terhes, volt, hogy hánytam reggel, mert az hittem az vagyok. :(
A kérdező hozzászólása: egyvalamit elfelejtettem: menszi elõtt mintha valami barnás valami lett volna, vérnek biztos hogy nem vér volt, és csak egy nagyon pici volt.
Az antibiotikum is bezavarhat, meg az is ha ideges vagy. Holnap vagy néhány nap múlva, ha nem jön meg, tesztelj újra reggeli elsõ vizeletbõl. Lehetõleg 10-es erõsségû teszttel. Gyógyszertáriak többynire 10-esek, drogériában 25 és 50-es-ek vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Lehetek-e terhes a tünetek alapján?

Két nap múlva van a nemvárt idõpontja. Clostilbegyt stimulációt kaptam, 12. napon volt érett tüszõ (16mm), 8mm-es méhnyálkahártya, próbálkoztunk. Éreztem a peteérést is, szurkált a petefészkem, majd amikor a beágyazódáshoz értünk volna idõben, elkezdtem görcsölni, olyan "mindjárt megjön" érzésem volt. Ez még azóta is tart, emellett tejszerû fehér folyásom van (szagtalan), szédülök, hányingerem van, nincs étvágyam, ég a gyomrom és néha a derekam is fáj. 26. napon csináltam tesztet, az negatív lett. PCOS vagyok és IR-em van. Azért kérdezek, mert nagyon nehéz csütörtökig várni és érdekel mások tapasztalata. Köszönöm!

Legjobb válasz: Muszáj lesz megvárnod, míg a teszt egyáltalán ki tudja mutatni. Terhességi tüneteket az ember lánya simán tud produkálni, ha nagyon akar. Amúgy nem kéne szédülnöd, és a gyomrodnak sem kéne égni, és a derékfájás nekem pl a terhesség végén volt csak. Én is PCOS vagyok IR-rel, elég sokat dolgoztam a babámért, ráadásul volt egy negatív tesztem is, pedig terhes voltam. A lényeg, hogy nyugodj meg és legyél türelmesebb kicsit! :)

Muszáj lesz megvárnod, míg a teszt egyáltalán ki tudja mutatni. Terhességi tüneteket az ember lánya simán tud produkálni, ha nagyon akar. Amúgy nem kéne szédülnöd, és a gyomrodnak sem kéne égni, és a derékfájás nekem pl a terhesség végén volt csak. Én is PCOS vagyok IR-rel, elég sokat dolgoztam a babámért, ráadásul volt egy negatív tesztem is, pedig terhes voltam. A lényeg, hogy nyugodj meg és legyél türelmesebb kicsit! :)
A kérdező hozzászólása: Március óta "szenvedünk", nem gondolom, hogy nagyon türelmetlen lennék, egyszerûen csak megörültem a tüneteknek és érdekel mások véleménye.
Nekem a beágyazódástól ( ami olyan 5-6 nappal aktus után kezdõdött) kezdet mensisen fájni a hasam, tehát szerintem ez jó jel. A derekam nekem egy héttel késõbb fájdogált. A tesztem szex után 10 napra délután viszont pozi volt. Szerintem simán lehetsz. Ja a folyás nekem is ugyanolyan amilyet írtál, és jó bõ. A hányinger korai lenne még. Drukkolok neked! 2-3 nap múlva tesztelhetsz az már tuti! :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
A kérdező hozzászólása: A hányinger/émelygés talán abból fakad, hogy nincs étvágyam, kevesebbet eszem, így a Merckformin mellett biztosan leesik a vércukor szintem.
A tünetek bíztatóak, de még kétesélyes a dolog. Nekem az elsõ Clostys hónapomban fogant a kislányom, hasonló tüneteim voltak. És bár nem törvényszerû, de az elsõ terhességemnél (spontán jött össze) is az vált gyanússá, hogy az aktuális mensi elõtt 4-5 nappal szédelegtem, hányingerem volt és a szagokra nagyon érzékeny lettem. Ezek a tünetek nálam mindig csak akkor jelentkeztek, amikor valóban terhes voltam, tehát se nem PMS, se nem pszichés (a lányomra 8 hónapot vártunk). Drukkolok, hogy baba okozza a tüneteket! Írd majd meg, hogy alakult!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!! Nekem se voltak eddig ilyen tüneteim , azért vagyok bizakodó! Mindenkèpp megírom, hogy hogy alakult a dolog! És bocsánat, zöld jelet szerettem volna adni, de itt mobilon olyan pici, hogy atcsúszott a félig-meddigre, ne haragudj!
A kérdező hozzászólása: Sajnos 30. napon negatív a teszt. Köszönöm a válaszokat.
Terhes nem, de ha sokáig análoztok egy idõ után be fogsz sz.rni minden lépésnél mert elgyengül a végbél izomzata
Szia! A terhesség nem valószínû, az elsõ válaszolóval pedig nem értek egyet abban, amit mondott. De mivel a kérdésedre kell itt válaszolni, a válaszom nem.
Ha sperma került a hüvelybemenetre, akkor van egy kis minimális esély a terhességre, de a ciklus 21. napján ez szinte a nullával egyenlõ. Szabályos, 28 napos ciklus és szabályos peteérés esetén ugyanis már rég túl vagy a tüszõrepedésen, az érett petéd már kb egy hete kiszabadult és elhalt, és nincs mit megtermékenyíteni. Nagyon örülök, hogy análhoz gumit használtatok. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, kicsit megnyugodtam!
Szia! Esélytelen a teherbeesés. Hidd el nekem, hiába kerül a hüvelybemenetre, nem tud feljutni, az egyik tényezõ, hogy szabad levegõn van, a másik hogy akkora utat nem tud megtenni. Egyébként análhoz valóban kell gumi, de tényleg sûrûn ne csináljátok, mert igaza van az elsõnek, késõbb széklettartási problémáid lesznek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat és a nyugtatást, Hála Istennek megjött!

Lehetek-e terhes? A többi lent.

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e terhes úgy hogy a barátommal eggyütt voltunk, de védekeztünk... Vagy a stresszt?l van hogy nem jött meg id?ben a menzeszem. Május. 25.-én kelett volna megjönnie de nem jött meg! Az el?z? hónapban is késett, de akkor nem voltunk eggyütt. Utána meg megtörtént az els? szex. Mit tegyek? Kérlek titeket hogy segítsetek, mert dokihoz nem akarok elmenni.! A bunkó beszókásoktól kíméljetek! 19/L

Legjobb válasz: Ha védekeztetek akkor nincs miért aggódni. Ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.

Ha védekeztetek akkor nincs miért aggódni. Ha stresszelsz akkor még késõbb fog megjönni.
Attól függ, hogyan védekeztetek. Másfelõl már csak azért is el kéne menned a dokihoz, hogy megbeszéld vele a számodra megfelelõ tablettát. Aki aktív nemi életet él, védekezzen is aktívan! Üdv.
Utolsó: Óvszerrõl hallottál már? Nem akar mindenki tablettát szendi, és nem is kell mindenkire rátukmálni. Kérdezõ: Ha rendesen védekezettek (nem megszakítással meg hasonló baromságokkal), akkor kevés az esély a terhességre. Ha pár napon elül nem jön meg, akkor tesztelj.
nos. elolvastam az elsõ sort, aztán az utolsót.... 19 éves létedre nagyon durván nincs logikád (ha úgy tetszik eszed). HA védekeztetek, akk nem lehetsz terhes... a másik: nem akarsz dokihoz menni? 19 éves lánynak jóval érettebbnek kéne lenni.. ja, lehet h ez bunkó beszólás volt, de legalább igaz...
Miért kellene azonnal tablettát szedni? Állati káros a nõ egészségére. Ha akar, lelke rajta, de ne sugalljuk már azt, hogy mindenkinem tablettát KELL szednie... Az óvszer is tökéletes védekezési módszer. Ne stresszelj, akkor még késõbb jön meg. Ha védekeztetek, nincs miért aggódni. Nekem volt, hogy két hónapig nem jött meg (költözés egyik országból a másikba meg két vizsgaidõszak egyszerre, és persze még azon is agyaltam, hogy miért nem jön meg), végül elmentem dokihoz, mondta, hogy semmi baj, és még aznap este megjött. Szóval nyugi, nincs gond. Ha mást nem, szexeljetek, az is segít ellazulni ;) 24/N
Elõször is minden védekezés mellett van 1-2%esély a teherbe esésre, úgyhogy ne essetek neki a kérdezõnek.A tabletta nagyon egészségtelen mérgezze magát vele az aki akarja, de nem kell rátukmálnia másikra. Kedves kérdezõ a stressz simán eltolhatja, nekem 3 hetet is eltolta már a menstruációmat, na meg a citrusfélék is bekavarhatnak ha nagyon sokat eszel belõlük.Nyugodj meg ha rendesen védekeztetek nem hiszem, hogy gond lenne, viszont dokihoz érdemes elkezdeni járni legalább a szexuális élet megkezdése utántól.

Lehetek-e terhes a lent leírtak ellenére?

Évente háromszor jön haza párom külföldi munkájából. Dec. 17-jan. 8-ig volt itthon utoljára és akkor sem szeretkeztünk minden nap. Dec. 15-19-ig volt menzeszem és azóta is van minden hónapban rendesen, pontosan 28 napos ciklusban. Van egy 16 hónapos kisbabánk, akit még naponta 3x szoptatok. Lehetek-e mindezek ellenére terhes? Azért kérdezem ezt, mert a menstruáció elmaradásán kívül már lassan az összes tünetet produkálom, amit a terhességem alatt (fáradtság, kávétól való undorodás, néha reflux, kisebb hasi görcsök). Volt már valaki hasonló helyzetben? Vegyek egy tesztet? Én falun lakom, nincs n?gyógyászat, a párom Írországban van, anyukám dolgozik, tehát nagyon módom sincs a vidéki szakrendelésre elutazni (de muszáj lesz). Kimutatja-e a teszt ténylegesen a terhességet? Én még sosem használtam, kérlek, adjatok tanácsot. Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Mindenképp csinálj egy tesztet, elég megbízhatóak szerintem.

Szia! Mindenképp csinálj egy tesztet, elég megbízhatóak szerintem.
Ezalapján írhatnám azt is, hogy terhes vagy, meg azt is ha nem. Tényleg érdemes lenne tesztet venned! Használata nagyon egyszerû, ált. a pisibemártós teszteket forgalmazzák. Rá is van írva, de leírom röviden: Reggeli elsõ pisibõl felfogsz egy kis pohárnyit, kibontod a tesztet és beleállítod, ameddig mutatja a kis nyíl vagy vonal. 3-4 percet vársz, majd rápillantsz. Ha két csík van rajta (a legtöbb teszt ilyen csikózódós) akkor terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsotokat. Vettem tesztet és húúúúh!!! nem vagyok terhes. Puszi nektek.
Minimális az esély.
Ettõl nem valószínû.
Szerintem kizart.

Lehetek-e terhes? A barátommal együtt tusoltunk. Elkezdtünk csókolózni és

közben a nemiszerveink is összeértek de nem hatolt belém.Nem élvezett el bár volt ahhoz közeli érzése.Még id?ben abbahagytuk majd meg is mostam.Lehet ebb?l baj?

Legjobb válasz: Vízben életképtelen a spermium,ami egyébként az elõváladékban is lehetett,de ne aggódj terhességre semmi esély!Mégha elélvezett volna se lenne,mert a víz rögtön lemosta volna.

Vízben életképtelen a spermium, ami egyébként az elõváladékban is lehetett, de ne aggódj terhességre semmi esély!Mégha elélvezett volna se lenne, mert a víz rögtön lemosta volna.
nem hiszem
Nem.
ez már olyan hogy, "Láttam egy fiút az utcán, és egymás mellett mentünk el. A nemiszerveink nem értek össze, és el se élvezet, de attól még lehetek terhes?
remélem, ha valaha az életben teherbe esel nem tartod meg a kicsit. ilyen hülye anyát nem kívánok senkinek sem. még az ellenségeimnek sem.
Te hol voltál, amikor bioszból a szaporodást vettétek? Még szép, hogy nem vagy az xD úristen...
A spermák bõrön keresztül, diffúzióval is képesek bejutni a nõbe, bár elég kevés, de sokkal biztosabban elérik így a méhet a testfolyadékon keresztül, elsõsorban a nyirkon. Remélem mindenki érti...
Dehogy lehetsz!
Az ölelések 4, 3%-ában terhes lesz a csaj, akkor ennél ki sem merem számolni.

Lehetek e terhes a ferjemtol ha hasznaltunk ovszert?

3 honapos baba anyukaja vagyok s meg szopizik- a korhazban nekem azt mondtak mielott haza engedtek h az ovszer csak 96% ra ved.

Legjobb válasz: Ha még szoptatsz, akkor lehet rendszertelen a mensid terhesség nélkül is (én a szoptatás elsõ fél évében nem is menstruáltam), de miért nem mész el a gyógyszertárba egy tesztért? Az biztosra megmondja mi a helyzet.

Ha még szoptatsz, akkor lehet rendszertelen a mensid terhesség nélkül is (én a szoptatás elsõ fél évében nem is menstruáltam), de miért nem mész el a gyógyszertárba egy tesztért? Az biztosra megmondja mi a helyzet.
Én a helyedben az óvszer mellé szoptatósaknak való fogamzásgátlót szednék, de ezekrõl tudni kel, hogy nem védenek olyan megbízhatóan. A szoptatós foggátlókban csak egyféle hormon van (direkt, hogy ne ártson a babának szoptatáskor). Úgyhogy én ezt szedném és mellé óvszert is használnék, így tuti védve vagy. Amúgy ha gyanakszol, vegyél tesztet addig is.
Azért csak 96%, mert a 4% a kiszakadás esélye. Azért ezt illö lenne tudni, ha már gyereked is van, mert az ember azt gondolná, hogy egy értelmes, felnött, tájékozott Nö vagy.
Ha nem ment be, akkor ne izgulj, tanulj!
Elõre szólok, hogyha késni fog, ne íjedj meg feltétlenül!!! Egyrészt, mert még csak 16 éves vagy és ilyenkor a ciklus még nagyon ingatag és minden stressz megzavarja. Másrészt meg sokan ha azon izgulnak, hogy vajon terhesek lettek e, akár akarják, akár nem, náluk is elõfordul, hogy pszichésen késik a mensijük. Attól, hogy a combodra ment, szerintem tuti nem vagy terhes, mert a spermák a levegõn elpusztultak. Mégha be is jutott a hüvelyedbe, akkor sem lehetsz terhes, mert a hüvelynek lúgos a kémhatása, aminek az a funkciója, hogy megölje a bacikat, viszont a spermákat is megöli. Ha mégsem, túl hosszú az az út, hogy feljusson a kisfickó a petevezetõbe. én tudom, hogy ismerkedsz a szexel, nincs azzal baj, de te is (és szólj a barátnõidnek is)szex elõtt nézz utána legalább a neten, hogy mit lehet tudni a testünkrõl, a szexrõl, hogyan lehet védekezni, hogyan lehet teherbe esni, és a legfontosabb, hogy mindig csak a terhességre gondoltok és mindig elfelejtkeztek a nemi betegségekrõl. Nézz meg egy dokumentumfilmet vagy ennek is nézz utána a neten. A nemi betegségek terjednek és szedik áldozataikat. Sosem tudhatod, hogy a környezetedben pl. ki AIDS-es, vagy szifilisz-es, hiszen senki sem veri nagydobra. Az életed is veszélybe sodrod, nem csak a jövõdet.
Nem értem a mai fiatalokat... Ha 16 évesen eléggé felnõttnek érzitek magatokat, hogy szeretkezzetek, akkor illene kicsit jobban tájékozódnotok, vagy biológia órán jobban odafigyelnetek, hogy hogyan is mûködik a testetek. No comment.....
A kérdező hozzászólása: és még akinek van véleménye mindenképp irjon:)
A kérdező hozzászólása: uh hát nagyon remélem hogy nem lesz semmi:S köszönöm a válaszokat
kimutatja már, pár száztól ezer felettig volt, amikor legutóbb én vettem. utolsó voltam!
A kérdező hozzászólása: és ha ez egy hónapja történt, akkor ha most nem jön meg ebben a pár napban, akkor ha veszek tesztet akkor az kimutatja már? mennyibe kerül egy teszt?
utolsó vagyok: miért nem azelõtt kérdezel, hogy csinálsz valamit! egyet jegyezz meg BÁRMIKOR teherbe lehet esni, még mensi alatt is, itt %-os esélyekrõl beszélünk, hogy mikor jobba , mikor rosszabbak a feltételek, "védett idõszak" nincs, és ha nem védekezel, akkor minden hónapban itt fogsz kikötni. én azt javaslom tesztelj és beszélj anyukáddal, hátha tud segíteni a fogamzásgátlásban, persze kellemetlen, lehet, hogy összeszid, de jobb lesz neked is, vagy ha ez nem mûködik, mert nem olyan a viszony, akkor ha megúszod ezt az esetet, akkor maradj szigorúan a guminál, és használjátok fegyelmezetten, mert ennek a "használom is meg nem is" megoldásnak nincs sok értelme, és még csak nem is élvezitek a szexet!
A kérdező hozzászólása: hát én is, mert ha nem jön meg jövõhétig az nagy baj :S akkor már csinálok egy tesztet, 16éves vagyok. És ienkor már sehogy nem lehet megakadályozni, szülõ beleegyezése nélkül? de én azt hallottam h menzi elõtt és után 2 nappal nem lehetek terhes.
elvileg a mensi legvége már nem védett, szóval bizonytalan idõszaknak nevezi a szakirodalom, vagyis relatív könnyen teherbe lehet ekkor esni (a mensi és a peteérés között gyakrabban, mint peteérés után), de nagyon kicsi az esélye, csinál egy tesztet, ha nagyonizgulsz, már elvileg napközben is kell mutatnia, ha történt valami. drukkolok, hogy ne legyen semmi!
A kérdező hozzászólása: hát pont emiatt izgulok, mert nem tudom h bement-e:S De az nem számit ienkor h még egy nagyon kicsit megvolt?
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez hasznos tanács volt:)

Lehetek e terhes ha megjött a mensim?

Segítséget kérek! Múlthónap 14.-én kellet volna megjönnie nem jött, így elmentem orvoshoz 4 nap késés után azt mondta valószín?leg terhes vagyok. Egy hét múlva hétf?n kellett volna mennem UH-ra de vasárnap 10 nap késés után megjött! Így nem mentem! De még mindig kételyek vannak mert a mellem a duplája mint volt meg a pocim is n?tt!

Legjobb válasz: Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)

Csinálj tesztet. Én úgy jártam h most jan.10-én volt az utólsó, de még mielött meg kellett volna jönnie már jött a hányinger az undor a kajáktól, tehát éreztem h terhes vagyok.A lényeg 3napos késés után pozitiv tesz. Hivom a dokit, ö mondja h mikor jöjjek UH-ra h lássunk is azért valamit mivel csak 5hetes lehetek kb. És kiderült 9hetes vagyok már. Ugy h egyszer megjött közben:) hetekig nemis tudtam h terhes vagyok. Mondjuk szoptatok még és csak 3x jött meg azóta, nem tudom ez számit e. Úgyhogy lehetsz terhes:)
Én csak az Édesanyám példáját tudom felhozni. Mikor az öcsémet várta, 3 hónapig menszeszelt vele, ugyanúgy, mint a terhessége elõtt. Akkor még az orvosok sem értették ezt, de ma már köztudott, hogy ritkán ugyan, de elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: Tudod nem bízom a tesztben! Meg hát már régóta próbálkozunk és több kudarc is volt már ezért nem merek hinni benne! Már nem tudom elképzelni hogy pozitív legyen a teszt! Amúgy holnap kell megjönnie megint de semmi jele nincs hogy idõben megjönne.
már rég tesztelni kellett volna, fõleg miután a doki azt mondta lehet h terhes vagy, de utána meg megjött.már csak ezért is kellett volna a teszt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a jó kívánságot! Már nagyon szeretnénk babázni!
Szurkolok Nektek.Kívánom, hogy mielõbb babázhassatok.
A kérdező hozzászólása: De tudjátok mi már 3 éve próbálkozunk a babával és még nem jött össze! Voltunk már a Budai Meddõségi Kp ba is de nem találtak semmit meg az orvos nem volt túl szimpi mivel semmit nem mondott az eredményekrõl.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Meg hát holnap kell megjönnie de megint semmi jel nincs rá hogy jönne! Egyébként az én édesanyánál is így volt 4 hónapos terhes volt mikor kiderült hogy az és ikreket vár!
Igen!
Akkor most csak arra gondolj, hogy most sikerülni-e kell, és bízzál is benne, akkor sikerülni fog. Drukkolok Neked!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!