Találatok a következő kifejezésre: Lehetek-e akkor ha a barátomnak (10 db)

Igen, persze hogy lehetsz
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segítséget!! :) ))) tanulok belõle :/
Ha megtörölte a szerszámot, mielõtt gumi nélkül újra szexeltetek, akkor kevés rá az esély, de nem kizárt. A legnagyobb kockázati tényezõ, ha éppen a ciklusod 14.-15. napja körül történt a dolog, mert ilyenkor szabadul ki ugye az érett petesejt és indul meg a méh felé. A hüvelyben a hímivarsejtek pedig akár több napig is életképesek. Reméljük, nem lesz baba belõle. Legközelebb legyetek körültekintõbbek és minden aktusnál használjatok óvszert! 27/L
18:38 ha nem ment el klotyóra (a vizelet kimossa az ondóvezetéket), és nem mosta meg magát jóóó alaposan, akkor igenis van nem épp elhanyagolható esélye a terhességre. Kivéve, ha a két aktus közt eltelt pár nap minimum:)
BA SZKI mé kérdezi ezt meg minden nap 10 debil? pi cs ába már tanulj elõször aztán b a s z
Ha nem élvezett beléd, akkor kevés rá az esély, h terhes vagy, de esély az van.
Okozhat neked ez kérdés még álmatlan éjszakát!!!
Zuhanyzott a második menet elõtt a pasid? Mert ha nem, akkor teljesen mindegy, hogy elélvezett-e másodjára vagy sem!
Sõt biztos is terhes leszel ha nem mosta meg, vagy legaláb törölte meg a péniszét.
A kérdező hozzászólása: ajjajj, jó köszi ://
még szép h lehetsz terhes..hány éves is vagy???

Lehetek-e akkor terhes, ha a barátomnak aktus közben lecsúszott, de nem teljesen, csak elindult lefelé, de akkor nem élvezett?

Akkor volt nekem az els?, és szegényem agódott értem, mert nekem nagyon fájt, meg nem volt a legjobb a közérzete, ráadásul a gumi is kicsi volt neki. Így nem volt túl kemény a férfiassága, ezért folyton kicsúszott bel?lem. A gumi nem esett le róla. A mensesem meg jött, de az nem kizáró tünet...

Legjobb válasz: Nyugodj meg, igy nem leszel terhes.

Nyugodj meg, igy nem leszel terhes.
Idegesség vagy egyéb más ok, pl. reflux.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.:)
Persze hogy lehetsz.. . :( vigyázz jobban, hány éves vagy??? milyen foltot láttál????
Tiszteletem Második Szûz Mária!
A kérdező hozzászólása: nemvagyok sötét...nem csak nagyon megvoltam/vagyok ilyedve enyni az egész..amúgymeg köszi h irtál válaszokat de ténleg!
Te tényleg ennyire sötét vagy? Mondom, most adtad meg a választ a saját kérdésedre! = Sehogy nem lehetsz terhes!
A kérdező hozzászólása: hát nemhiszem el remélem h nem! csúzos voltam mielõtt megkellett volna jönnie orvos is mondta h ezmiadt késhet, meg a stresztõl is..stb...s ha már késik a menzes de tegnap volt a dolog mégmindig nemértem h hogyan klehetnék az..
Most adtad meg a választ a saját kérdésedre.
A kérdező hozzászólása: mi terhes?há hogyan ha késeik elõtte nemvolt semmi tegnap történt a dolog?hja s szûz vagyok!
Már az vagy!
A kérdező hozzászólása: 16..hát sötétvolt a riflém szóval sõtétfoltot láttam...de ez tegnap történt s amúgy is már kedden kellett volna megjönnie a menzimnek.De tudni kell h beteg is vagyok antibiotikumot szedek s ez elõtt nagyon csúzos is voltam..
A kérdező hozzászólása: errõl most totálisan az ugrott be h önmegtermékenyitõ de mind1XD...:D

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Már 5 honapja szedem a Belara nevú fogamzásgátlo tabletát. Ma kezdem el ujra szedni mert elmult a menszim. Ha csütörtökön barátom belém élvez akkor lehetek e terhes?

Tehát hogy nem kell e kivárni még a kéthete hogy hasson e a gyogyszer?

Legjobb válasz: ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy

ha 5 honapja rendszeresen szeded akkor a gyogyszermentes isõszakban is védett vagy és elvileg csütörtökön is az vagy a két hetet csak az elsõ levélnél kell kivárni utána már védett vagy
Már szexszelhetsz bármikor úgyhogy a barátod beléd élvez, nem leszel terhes. Ezt a két hét várakozást esetleg az elsõ levélnél kell betartani.
Mindig van esély. Persze a fenti esetben ez konvergál a nullához.
szia, kicsi az esélye, de van. mindiiig figyeljetek oda:)
Igen, terhes lehetsz, de már unom az ilyen kérdéseket.
Én már a 4. gyerekemet szûltem ilyen miatt. 38/F
Lehetseges, de en sokaig ugy szeretkeztem a bnommel h nem vedekeztunk csak a végén mindig kihuztam. Akkor meg nem szedett gyogyszert, a gumit meg egyikunk sem szereti...
Azt én nem tudhatom, hogy konkrétan Te terhes leszel-e? Elméletileg nem kizárt. De viselkedjetek már felelõsség- teljesebben! Nem jó az alvó oroszlán bajszát húzgálni!

Terhes lehetek-e ha menstruáció elött állva belém élvezett a barátom és akkor már nem szedtem a gyógyszert amit amúgy szedek?

Menstruáció elött 2 nappal voltam együtt a barátommal és belém ment utána megjött.6.napon barnás folyásom volt ami amúgy nem szokott.Amúgy gyógyszert szedek de amikor ez megtörtént már nem szedtem be mert vártam a mensest.Azóta éjszakánként er?s hányingerem van.Lehetek így terhes?

Legjobb válasz: Kedves Kérdezo, nem vagyok orvos, de annyi biztos, hogy a fogamzásgátlo tablettak tobbségét úgy kell szedni, hogy 21 napig szeded aztán 7 nap nem szeded, amikor meg kell, hogy jojjon a menzesz. Természetesen ez ido alatt is védve vagy a nem kivant terhességtol, de azt is tudnod kell, hogy rendszeres tablettaszedés esetén is (ha mindig beveszed, amikor kell) 100 nobol egy évnyi rendszeres szexuális kozosulés esetén 1 no esik teherbe. Egyébként a csatolt tájékoztatoban minden benne van. a tenen egyébként számtalan forumon tudsz ez ugyben nézelodni. én nem ismerek olyat az ismerettségi koromben, aki tablettaszedés ellenére esett volna teherbe, sot manapság inkább nehezen jona fogamzás és soknak azért kell kezelésekre járni, hogy osszejojjon...

Kedves Kérdezo, nem vagyok orvos, de annyi biztos, hogy a fogamzásgátlo tablettak tobbségét úgy kell szedni, hogy 21 napig szeded aztán 7 nap nem szeded, amikor meg kell, hogy jojjon a menzesz. Természetesen ez ido alatt is védve vagy a nem kivant terhességtol, de azt is tudnod kell, hogy rendszeres tablettaszedés esetén is (ha mindig beveszed, amikor kell) 100 nobol egy évnyi rendszeres szexuális kozosulés esetén 1 no esik teherbe. Egyébként a csatolt tájékoztatoban minden benne van. a tenen egyébként számtalan forumon tudsz ez ugyben nézelodni. én nem ismerek olyat az ismerettségi koromben, aki tablettaszedés ellenére esett volna teherbe, sot manapság inkább nehezen jona fogamzás és soknak azért kell kezelésekre járni, hogy osszejojjon...
Nagyon kicsi az esélye, de lehetsz. De én inkább a tabletta miatti hormonváltozás számlájára írnám a tüneteket. Vegyél egy tesztet és megnyugodhatsz.
Hova ágyazódjon be az a sejthalmaz, ha neked a menszi alatt levált a méhnyálkahártya??? Menszi elött nem érik petesejt ami megtermékenyüljön. Az h éppen álltatok nem kizáró ok, de a többi igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!
Mindig mindenki megkérdezi, és a válasz mindig az, hogy: IGEN.
Sajnos attól még, hogy olvasni lusta vagy, a spermiumok megtalálják az utat benned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!