Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes vagy már (151 db)

Most kezdtem el fogamzásgátlót szedni (ZOELY) a 15. bogyómat bevettem, és a barátommal lefeküdtünk és belém élvezett! Lehetek terhes, vagy már védve vagyok? ! Előtte 3-4 nappal menstruáltam majdnem 2 hétig! 18/L

Legjobb válasz: És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)

És mit mondott a doki aki felírta? (egy hónapig még használjanak gumit!) Vagy esetleg ha elolvastad volna a mellékelt kis cetlit, amire rá van írva, hogy 1 hónapig más védekezés is ajánlott! Na? szerinted lehetsz terhes ezek után? Kisebb az esélye, de még mindig nagyobb mint ha már eltelt volna az elsõ hónap. Ki lehetett volna bírni még két hétig nem? :)
Szia! Szerintem nem kell aggódnod, nekem is 2 hetet mondott az orvos, meg hogy ez a legjobb fogamzásgátló, szóval ha bevetted rendszeresen, akkor nem lesz semmi gond! :)
Nekem is azt mondta, hogy az 1. tablettától véd. Mi vártunk 5 napot
Szia! nekem azt mondta a dokim, hogyha a menzesz elsõ napján kezdtem el szedni, akkor egybõl védve vagyok... és ez van a betegtájékoztatóban is, szóval megnyugodhatsz :)
Én is megkérdeztem a dokit és nekem azt mondta ezek már 10 nap után védenek. Én a tájékoztatóban nem találtam olyat hogy 1 hónapot várni kéne. Még kis füzetet is kaptam. És mindenhol az volt csak ha 1 hónapig nem szedtél elõtte mást akkor már 7 nap vagy 10 nap után használ. Szóval szerintem nem kell félned ha rendesen szedted, mert nekem is azt mondták hogy 10 nap után véd, és másik ismerõsömnek meg 2 hetet mondtak, és abban is benne vagy. Mondjuk nekem egy csepp vérzésem nem volt amióta szedem (1 hónapja).
A kérdező hozzászólása: csak hogy másnap van-e tapasztalata.. -.-
Akkor miertvkerdezed meg a pornepet?
A kérdező hozzászólása: azt mondta a doki, hogy a 15-16. bogyótól véd, de ha úgy van várjam meg míg az elsõ levél el nem fogy.
Olvasd el azt a huelye tájékoztatót. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/gyogyszer/zoely-25-mg-1..
Vicc, hogy ez a legjobb fogamzásgátló. Az orvosom tegnap mondta, hogy kb mindenki lecseréli a mellékhatásai miatt, annyira durvák.

Az első levél lindinette20 tablette beszedését követő 3. napon gumi nélkül szeretkeztünk a barátommal lehetek terhes vagy már akkor védett a tabi?

Legjobb válasz: Én is ugy értelmeztem ahohgy az utolsó hozzászóló, és ha már beszedtél egy teljes levéllel, akkor már biztos védett vagy, ne aggódj.

Én is ugy értelmeztem ahohgy az utolsó hozzászóló, és ha már beszedtél egy teljes levéllel, akkor már biztos védett vagy, ne aggódj.
Attól hogy a tabletta mentes napokban szeretkeztek, amikor ugye a menszi is meg fog jönni, még nincs baj, hiszen azokra a napokra is védelmet nyújt a gyógyszer, ha rendesen szedted, azaz egyet sem felejtetél el bevenni, és egy hónap (1 levél) után már tuti védett vagy.
HA vennéd a fárdságot és elolvasnád a tájékoztatót, akkor kiderülne, hogy hányadik naptól véd. Általában ha a menstruációd elsõ napján kezded el, akkor 1-2 hét kell a védelemig, ez változó a gyógyszerknél. a 3. napon még tuti nem vagy védett. Azért drukkolok, hogy ne légy terhes.
Nagyon nagyon felelõtlen vagy, és csak remélem, nem estél teherbe, mert minden esélyed megvan rá. Ha már irattál tabit, miért nem vagy kicsit felelõsségteljesebb? Azért van a tájékoztató, hogy elolvasd és betartsd. És ide is inkább elõbb írj, akkor még tudunk tanácsot adni, de ilyenkor már nem tudunk mit tenni, csak közölni, hogy felelõtlen vagy. Ennél sokkal jobban oda kell figyelni!!
Most vagy ti nem értettétek a kérdést vagy én nem.Én úgy értelmeztem hogy már beszedtél egy teljes levéllel, és az azt követõ 3.napon szexeltetek.Akkor viszont sztem már biztos véd.De tényleg rajta van a betegtájékoztatóján.
de nemtom én nezt a kérdést ugy értelmeztem h beszedte az elsõ levelet és a 7 napos szünet 3. napján sexeltek... és akk már védett volt... sztem
Jól el tudják az emberek küldeni melegebb éghajlatra a másikat, de azt nem veszik számításba, hogy mi van, ha a betegtájékoztatóban nincs benne?? Mert pl. a lindynette 20-éban nincs benne, hogy mikortól véd.

Szerintetek lehetek terhes? Vagy már védett vagyok?

Most kezdtem el szedni a fogamzásgátlót (jangee). Az els? levélnél tartok. A barátommal együtt voltunk a hétvégén és védekezésnélkül szexeltünk és belém is élvezett 2szer. Aznap szedtem be a 6. darabot ès az els?t a menzeszem 1. napján. Amikor csináltuk mèg kicsit meg volt és ma hétf?n sem múlt még el.

Legjobb válasz: Ha a doki ezt mondta, így van. Tök mindegy, mi hova épül be - egyébként semmi és sehova.

Ha a doki ezt mondta, így van. Tök mindegy, mi hova épül be - egyébként semmi és sehova.
Igen, csakhogy ezek hormonok, aminek be kell épülni a szervezetbe...
Szerintem még nem voltál/vagy védett, de nézd meg a betegtájékoztatót. Én más fajtát szedek, az 2 hét után nyújt védettséget.
Az enyém azt írja (Dienille) hogy elsõ naptól véd, de azért én mondjuk nem lennék nyugodt a helyedben. Szerintem legalább egy levélnyi idõ kell, hogy hozzá szokjon a szervezeted, orvosok is a második levéltõl ajánlják a védekezés nélküli szexet.
A kérdező hozzászólása: Nekem a doki azt mondta h ha elsõ nap veszem be akkor arra a hônapra már védett vagyok.
http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=experts_faq&id=81.. Sosem értettem, hogy ilyen kérdéseket miért nem szex ELÕTT tesznek fel az emberek, Most már nem k*ra mindegy?
Az utolsó elõttinek üzenem, hogy de igenis , be kell épülnie, különben nem lennél védett a menstruáció idejére sem!!!
Te 73%os menjél már a beépüléseddel... Nõgyógyász vagy, vagy mi a rák? Ha a tájékoztató és az orvos azt mondja, hogy az elsõ naptól vég akkor így van. Vagy fogalmad sincs a fogamzásgátlókról vagy negyvenöt éves vagy, és nem haladsz a korral.
Utolsó, az is könnyen meglehet, hogy a doki épp nem jót írt fel, és nem "fogja meg a ciklusod" nem tudok jobban fogalmazni. Azt csak akkor tudod meg, amikor jönnie kell a megvonásosnak. Szóval szerintem érdemes egy levelet legalább megvárni.

Fogamzásgátlót szedek, rendszeresen menstruálok de az utolsó menstruációm már 20 napja tart. Éjszakánként felkelek arra hogy nagyon éhes vagyok vagy hányingerem van. Lehetek terhes vagy csak bemesélem magamnak?

Másfél éve fogamzásgátlót szedek, rendszeresen menstruálok viszont az utolsó menstruációm már 20 napja tart. Rendesen véreztem, de nem akar elmúlni (nagyon kevés mennyiség). Éjszakánként felkelek arra hogy nagyon éhes vagyok vagy hányingerem van, de ez van hogy napközben is megtörténik. Lehetek terhes vagy csak bemesélem magamnak?

Legjobb válasz: Innen nem tudom megmondani h terhes vagy-e, de nem normális ami veled van az tuti. Menj el az orvoshoz, õ majd kivizsgál.

Innen nem tudom megmondani h terhes vagy-e, de nem normális ami veled van az tuti. Menj el az orvoshoz, õ majd kivizsgál.
lehet hogy "csak" valami fertõzést kaptál el.
20 napos menzesz??? ezmár elég "beteges" én a helyedben a holnapot egy nõgyógyásszal indyítanám
Én másfél hónapig véreztem. Nem mentem el elõbb dokihoz, mert nem ondoltam , hogy eddig eltart. Mikor mát egy hónapja megvolt, akkor kezdtem ideges lenni. Másfél hónap után mentem el. Nem véreztem úgy, mint máskor, szal ez idõ alatt napi egy tampont használtam. Nah.. szal doki és kiderült, hogy csúnya fertõzés. Kaptam kúpokat, krémeket, és egy hét után semmi bajom nem volt.

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Voltak már másnak is ilyen tünetei és mi lett a dolog vége náluk? Lehetek terhes? Vagy mitől lehetnek ezek a tünetek?

A peteérés utáni kb 5. napon vagyok, és a párommal minden nap együtt voltunk. Tegnap este kezdtem el érezni, hogy fáj az alhasam, úgy mintha meg akarna jönni és ma már hányingerem is volt. De csak kb 21.-re nem várom. Mi lehet ez? Lehetek terhes? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Köszi, nagyon aranyos vagy :)

A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon aranyos vagy :)
Szia, Ezek nagyon korai tünetek, inkább csak az agyad játszik egyenlõre. Nem mondom, lehet, hogy babázást érzed, de nem valószínû, nagyon messze van a nemvártad, addig sok minden lehet. (bár a beágyazódástól is messze vagy egy nagyon kicsit, pár nap óra és ha sikerült megtapad) Ha elmarad akkor lehet valami biztosat mondani... Addig ne aggódj, és jó tanács, ne keresgélj terhességi tüneteket, csak csalódnál, ha esetleg nem volt semmi. Azért majd írd meg, mi lett veled... (minden lehet, lehet babó;))

Lehetek terhes vagy elmúlik már?

Második hónapja nem jött meg a mensesem,már három tesztet vettem 2 hét alatt,egyet én rontottam el,egyen csak egy csík jelent meg,a mai pedig semmit nem mutatott,még egy vonalat sem! Vagy 47 évesen már elmúlik csak igy simán?Tapasztalat hölgyek? Köszi előre is.

Legjobb válasz: A helyedben elmennék orvoshoz, mert a korod alapján már elkezdödhet nálad a klimax és ilyenkor elöfordul, hogy egy-két hónap kimarad, utána megint megjön(ne), ha nem esel közben teherbe. Az orvos meg tudja állapitani, hogy mennyi esély van arra, hogy még terhes lehess, illetve mi lehet a kimaradás oka.

A helyedben elmennék orvoshoz, mert a korod alapján már elkezdödhet nálad a klimax és ilyenkor elöfordul, hogy egy-két hónap kimarad, utána megint megjön(ne), ha nem esel közben teherbe. Az orvos meg tudja állapitani, hogy mennyi esély van arra, hogy még terhes lehess, illetve mi lehet a kimaradás oka.
A kérdező hozzászólása: Köszi, az lesz, csak reménykedtem hátha megjön! Inkább klimax , mint baba!

Jan 12.-én kéne megjönnie. 1-2 napja szúr a jobb oldali petefészkem, folyton éhes vagyok, mellbimbóm mindig áll, mintha kétszeresére nőtt volna, fázós vagyok, ingadozik a hangulatom. Lehetek terhes? Ezek már azok a bizonyos jelek?

Jan 12.-én kéne megjönnie. 1-2 napja szúr a jobb oldali petefészkem, nem nagyon, de azért érzem! Folyton éhes vagyok. Kívánós is, hol sósra pl édeset. A mellbimbóm non-stop áll. :) Olyan, mintha a kétszerésére n?tt volna, pedig egyébként sem valami kicsik. :) Fázós vok, és a hangulatváltozásom is ingadó. Néha egy kicsit fáj a fejem, és szédülgetek is. Karácsony körül volt peteérésem, akkor együtt is voltam a párommal, több napon is. Tesztet csak akkor vegyek, ha már késik 2-3 napot?

Legjobb válasz: Lehetnek a terhesség jelei is de akkor lesz bizonyos ha vettél tesztet.Én mindenképpen várnék a teszteléssel az elmaradt menszi után legalább 3-4 napot. Nekem csak a 4.napon mutatta ki a terhességet. Sok sikert!

Lehetnek a terhesség jelei is de akkor lesz bizonyos ha vettél tesztet.Én mindenképpen várnék a teszteléssel az elmaradt menszi után legalább 3-4 napot. Nekem csak a 4.napon mutatta ki a terhességet. Sok sikert!
Nekem a mensi elõtt kimutatta a HCG és a Gravi teszt is. Igaz, nem olyan erõs csík, de mindkettõ csíkos lett:) Szervezet függõ, hogy mikor mutatja ki a teszt a babát. Attól függ, hogy mekkora a hcg szinted éppen. Minél késõbb csinálsz egyébként tesztet, annál biztosabb lehet az eredmény. Mindenképpen alacsony hcg szintet kimutató tesztet keress, ha nem várod meg a mensi elmaradása utáni pár napot. Sok sikert!
Nekem is kimutatta mensi elõtt. Próba szerencse!
Ha ilyen korán akarsz tesztelni, mindenképp a reggeli elsõ vizeletbõl tedd!!
Barnázás biztos nem a vetélés jele, akkor ömlene belõled a vér és valószínûleg görcsölnél is.
Attól csinálj tesztet! Én is barnáztam az elsõ 3 hónapban hébe-hóba. Nem vagy kíváncsi??? Én megõrûlnék :-)
Csinálj egy tesztet.Most is csinálhatsz. Ha baba van akkor ki fogja már mutatni. Ki a fene pontozta le az elsõ két válaszolót?????? Nem mondtak hülyeséget.
Én sem tudom, nagyon elegem van ebbõl az oldalból....bármit írok, lepontoznak (második voltam)
Aranyos vagy 3as. En mar fel sem figyelek ezekre ;) egyes voltam.
Én azt vettem észre hogy néhányan csak azért járnak ide, hogy csinálják a fesztivált. 3.

A következő történt:a kedvesemmel épp akcióztunk, és elment. De nem bennem, mert előtte kivette. Ha visszarakja, akkor attól lehetek terhes? Vagy ha épp csak úgy tudja kihúzni, hogy már (nem hiszem h ) belém, hanem csak épp a hüvelyemre megy el?

Legjobb válasz: Történt már olyan hogy valaki így esett teherbe, hiszen az elõváladékban is van már "anyag". Ha nem vagy biztos a dolgodban ilyenkor érdemes valami esemény utáni gyógyszert beszedni.

Történt már olyan hogy valaki így esett teherbe, hiszen az elõváladékban is van már "anyag". Ha nem vagy biztos a dolgodban ilyenkor érdemes valami esemény utáni gyógyszert beszedni.
Szia!Hát megvan az esélye annak, hogy terhes lettél.Ha elment a párod és nem törölte meg magát, akkor... 34 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, amúgy nem lenne gond a baba, sõt... :-) csak kíváncsi voltam a véleményekre, hogy érdemes e izgulnunk...
az elsõ szemtõl véd..
Tabletta se véd 100% osan :)
ha rendesen szedi, akkor 100..
"A teherbe esési arány kisebb, mint 0, 2% évente" forrás: vital.hu Szóval nem 100% os, amúgy a gyógyszer tájékoztatójára is rá van írva :)
A kérdező hozzászólása: Akkor elmehet bennem nem lesz gond biztos?
A kérdező hozzászólása: értem ksszi
A gyógyszer tájékoztatóját olvasd el, ott benne van, hogy mennyi idõ kell a gyógyszernek, hogy mikortól fog hatni. Ilyen egyszerû, amit én szedtem a Mercilon az már egy hét után teljes védelmet biztosított. 24/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!