Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes vérzésem ellenére (5 db)

28 napra szokott megjönni de most 23 ra jött meg lehetek terhes ennek ellenére? Peteéréskor voltam a párommal. Nagyon görcsölök és barnás vérzésem van de ez még csak első nap.

Legjobb válasz: Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.

Lehet, hogy most van a beágyazódás. Beágyazódáskor sérülhet a méhfal, mely vérzéssel járhat, ami persze másabb mint a menzi. Lehet barna vagy rózsaszín, valakinek csak pár csepp van, valakinek meg eltart pár napig, így sokan azt hiszik, hogy a menzeszük jött meg. Lehetsz terhes, tesztet majd akkor érdemes csinálni, amikor elvileg meg kéne jönnie, vagyis a 29. napon vagy késõbb.

Lehetek terhes a vérzésem ellenére is?

Nem védekezünk a párommal, mert szeretnénk gyermeket, de a menstruációm 1,5 héttel korábban jött meg mint kellett volna, 2 nappal ezel?ttre vártam. Görcsölgettem de elmúlt, most viszonylag er?s fehér folyásom van. És a normális id?ben várt vérzésnek semmi jele. Tanácstalan vagyok. :(

Legjobb válasz: Hát tesztelhetnél egyet, de nincs garancia hogy kimutatja, pont azavar miatt, viszont az is lehetett a mensi, ha sajnos nem tudott a baba beágyazódni, de nem tartom valószínûnek, mert az is korai lenne a vérzéshez...nem egészen tiszta, de tesztelj, aztán ha nega ismételj 4 nap múlva, de mindenképp menj dokihoz, mert biztos választ ott kapsz. Sok sikert kívánok. 22 hetes kismami

Hát tesztelhetnél egyet, de nincs garancia hogy kimutatja, pont azavar miatt, viszont az is lehetett a mensi, ha sajnos nem tudott a baba beágyazódni, de nem tartom valószínûnek, mert az is korai lenne a vérzéshez...nem egészen tiszta, de tesztelj, aztán ha nega ismételj 4 nap múlva, de mindenképp menj dokihoz, mert biztos választ ott kapsz. Sok sikert kívánok. 22 hetes kismami
Milyen volt pontosan a verzesed? Rovidebb, gyengebb volt mint szokott? Ha igen, akkor lehet meg esetleg terhesseg, de ne eld bele magad. Ha viszont ugyanolyan volt, mint szokott, akkor szinte kizart.... En is ebben remenykedtem, de tuti nem vagyok terhes, nincs olyan mazlim..
nekem is kb 1, 5 héttel korábban jött meg, illetve csak kis barnás folyásom volt, és amikor tényleg meg kellett volna jönni akkor semmi. és az már a baba volt! egyébként ha tényleg mondjuk kevesebb volt az idõtartama vagy az más volt az állaga a menstruációnak, akkor lehetett az a beágyazódás. én is azt hittem anno hogy megjött, de szerencsére mégsem az volt. sok sikert! 14 hetes kismama

Volt egy pici vérzésem múlt hét előtti pénteken, meg aznap este zuhanyozás közben is egy kevés, de azóta semmi. A mensimnek 20-án kellett volna megjönnie, ma már 27-e van, de még mindig semmi.Ennek ellenére lehetek terhes?

Fájnak a melleim kissé puffadt vagyok.Kérlek adjaok tanácsot,nagyon félek,hogy teherbe estem.

Legjobb válasz: Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!

Igen lehetsz terhes, mivel ahogy én kiveszem a szavaidból, ez csak csepegés volt inkább, mint mensi... Teszteltél már? Duzzadt, érzékeny mellek és a puffadás lehet a terhesség jele! én azt javaslom, hogy tesztelj mihamarabb, 7 napos késésnél már tutti kimutatná! ha meg negatív legalább megnyugodhatsz! Majd írd meg mi lett az eredmény!
Én a helyedben vennék egy tesztet, ezt már kimutatja, ha meg nincs baba akkor megnyugodhatsz. A pici vérzés lehetett beágyazódási vérzés is, mikor volt a peteérésed nem tudod? mert onnan számolj 14 napot akkor kell megjönnie! majd írd meg az eredményt!

ET+11 napon elkezdtem barnázni, ma pecsételõ kisebb vérzésem van. A hõm 37, 2-37, 4. Ennek ellenére lehetek terhes?

Derekam fáj, eléggé fáradt vagyok, rossz a közérzetem. Mellem nem feszül. Utrogestan hüvelykapszulát nem hagytam abba.

Legjobb válasz: ilyen esetekben nekem sajnos soha nem sikerült. a hõdet ilyenkor nem célszerû mérni, mert az utrotól lehet magasan.

ilyen esetekben nekem sajnos soha nem sikerült. a hõdet ilyenkor nem célszerû mérni, mert az utrotól lehet magasan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem lehet esetleg késõi beágyazódás? már ilyenrõl is hallottam.
Az elsõnél egy pöttynyi vérzésem volt, kb mint egy 5 ft-os fele. Sajnos nem maradt meg a baba. A másodiknál, ugyanennyi vérzés, és megmaradt, nem tudom számíthatott e, de több utrot és magnéziumot kaptam.

Ebben a hónapban kezdtünk el a párommal próbálkozni baba terén és aug.25. én múlt el a vérzésem, és még mindig nem jött meg rendesen. Lehetek-e még terhes a negatív tesztek ellenére?

Szep.13a óta ugyanis majdnem minden 2. nap este rózsaszínes folyásom van, ami aztán át megy barnásba reggel. Néha fáj a méhem. Nekem soha nem volt rendszeres a ciklusom.

Legjobb válasz: tesztelj!!! mert mar most megkellene jonnie neked!

tesztelj!!! mert mar most megkellene jonnie neked!
Szerintem keress fel egy dokit. A barnás váladék mögött hormonális probléma is lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!