Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes szedése (51 db)

Kb 8 hónapja szedem a Belara nevű fogamzásgátlót! Eddig rendesen megjött 7 napon belül, ahogy kell! Most 10 napja nincs semmi! Lehetek terhes? Kellett volna folyt. a szedést?

Legjobb válasz: Én kb 1 éve szedek belara-t és nekem is volt hogy kimaradt, illetve csak egy pici barnázás volt. Rá is van írva a tájékoztatóra, hogy ha egyszer-egyszer néha kimarad akkor az nem feltétlenül jelent bajt, csak csinálni kell egy terhességi tesztet. Igen, folytathattad volna a szedést és ha még egy kimaradt volna akkor kellett volna mindenképp abbahagyni, de most már mindegy. Csinálj egy terhességi tesztet, de ha rendesen szedted, nem hánytál és nem szedtél mellette más gyógyszert akkor nem valószínû hogy terhes vagy.

Én kb 1 éve szedek belara-t és nekem is volt hogy kimaradt, illetve csak egy pici barnázás volt. Rá is van írva a tájékoztatóra, hogy ha egyszer-egyszer néha kimarad akkor az nem feltétlenül jelent bajt, csak csinálni kell egy terhességi tesztet. Igen, folytathattad volna a szedést és ha még egy kimaradt volna akkor kellett volna mindenképp abbahagyni, de most már mindegy. Csinálj egy terhességi tesztet, de ha rendesen szedted, nem hánytál és nem szedtél mellette más gyógyszert akkor nem valószínû hogy terhes vagy.
1. Ha ennyi idõ után késik, az utalhat terhességre. Csinálj tesztet. 2. A tabit minden egyes esetben szedni kell rendesen tovább, ha elmúlt a mensid az elõírt bogyómentes napokon, ha nem. Ezek szerint te nem is szedted tovább. Így a fogamzásgátló hatásnak annyi. Kezdheted elölrõl az egészet.

Abbahagytam a gyógyszer szedését ebbe a hónapba. Együtt voltam a párommal közvetlenül menzesz utáni napon, majd a 10. napon védekezés nélkül. Lehetek terhes szerintetek?

2 hete rengeteget eszek,folyton éhes vagyok..sokat kell pisiljek pedig alig iszom,2-3 óránként sokszor,nem is tudom mi jön ki..néha elkap a hányinger is.ma kellene megjöjjön,ha szedném a gyógyszert legalábbis..

Legjobb válasz: valamint érzékenyek 2 hete a mellbimbóim is..nagyon,nem lehetet hozzáérni..

A kérdező hozzászólása: valamint érzékenyek 2 hete a mellbimbóim is..nagyon, nem lehetet hozzáérni..
Akkor te már azért sejted a választ a dologra...
A kérdező hozzászólása: Azt nem tettem hozzá, hogy 27 éves vagyok, van már egy 5 évesem.Vele szédültem, utána a 6. héttõl hányinger!A páromnak is vannak gyerekei már.Anno volt egy spontán vetélésem, hihetetlen módon 2-3 hetes terhes lehettem, és ugyanilyen "éhenkórász"voltam!fõleg a savanyúságra!Mostmeg a lekvár!Ma reggel ettem 2 virslit, 2 óra múlva éhen akartam halni megettem vajjal-lekvárral majdnem egy 25dkg-os fonott kalácsot, utána még egy kiflit, majd csokit!Máskor egész nap ennyit eszem.Hihetetlen módon megint kezdek éhes lenni!!ezt ettem 3 órája kb.de lehet semmi köze az egésznek egymáshoz!Már csak egy újszülött hiányzik az életembõl.A párom, már ígyis alig van itthon.Hát majd alakul valahogy!
A. válaszoló vagyok. Sejtettem, hogy kifejezetten még nem akartok gyereket, mert akkor jobban rágyúrtatok volna az együttlétekre, és nem csak a menzesz utáni meg a 10. napot emelted volna ki. Viszont ez a lényegen nem változtat. Tudod, hogy nem védekeztetek, és így lehetsz terhes, és minden kis "furcsaságra" felfigyelsz magadon. Többet eszel, többet pisilsz stb. Lehet, hogy régen is voltak ilyen idõszakok, de akkor nem figyeltél rá. Ezek már 2 hete tartanak, és a terhesség tünetei nem kezdõdnek ilyen hamar, ahhoz már a menzesz 1-2 napján meg kellett volna foganjon. Szóval valószínûtlen, hogy amiatt érzed ezeket. Zárójelben megjegyezném, hogy az étvágynövekedés nem is jellemzõ ilyen korai szakaszban. Vagy nem változik, vagy az esetek többségében inkább étvágytalanság lép fel, és csak a 2. trimeszterben lesz kívánósabb a kismama. Ne izgulj, ezek a tünetek tényleg nem jelentenek semmit, ha nem jön meg pár napon belül, akkor tesztelj.
Nem felelõsségre vonó szakkör ez, szóval ne izgulj! Lehet kicsit bunkónak tûnt az irományom, azt hiszem második voltam, aki azt írta ne görcsölj! A lényeg csak annyi, hogy amíg a teszt nem mutatja, addig ne gondoljál rá. Inkább úgy értettem, hogy kár elõre szaladni, minden napnak a maga baja/öröme...
A kérdező hozzászólása: Nem azért hagytam abba mert gyereket akarok!!vagyis én szeretnék, a párom annyira nem..nem is ez a lényeg!Tehát nem görcsölök rajta!!nem szeretnék babát!de ha mégis akkor megtartjuk!Tudom miért nem védekeztünk??!jönnek gondolom a kommentek!köszi a válaszokat!
Nekem is csak a 8 hét környákán jöttek a "tünetek": mellfeszülés émelygés. Addig csak a mensi kimaradása volt. Szóval ne görcsölj, várd meg míg nem jön meg! Aztán tesztelj majd doki. 32 hkm
Egyet értek az elõttem szólóval. Akár lehetsz terhes is, de ezek a tünetek biztos nem attól vannak. A hormonváltozások is szerepet játszhatnak benne, hiszen nemrég hagytad abba a tablettát, de beképzelés is, illetve az, hogy figyeled magad, és minden dolgot amit észreveszel felfújsz, és az esetleges terhesség számlájára próbálod írni. Ha nem jön meg még pár napig, akkor tesztelj, és kiderül, a tünetekkel meg ne foglalkozz, mert bármitõl lehetnek.
Akár még terhes is lehetsz. De nem kéne így rágörcsölni ám. Én ezt a fajta hozzáállást sosem fogom megérteni. Nincs még semmi, miért kezeled úgy, mintha lenne valami, ami akár lehet is tényleg, de nem is. Aztán jön a nagy kopp, ha megjön. Éld az életed, és ha elmarad a havid tesztelj, majd fordulj orvoshoz és ne képzelegj! Ha fél évig sehogy sem jön össze, akkor is fordulj orvoshoz! Ennyi! A terhesség jelei késõbb jelentkeznek, az elsõ gyanújel a menses elmaradása (kiemelem nem biztos jel, hanem gyanú), elõtte minden tünet butaság, képzelgés szüleménye!
Hát szerintem nem feltétlenül , de bármi lehet.
Az, hogy egy korábbi terhességednél ez tünet volt, nem jelenti azt, hogy most is annak a jele. Nekem pl. a 2 terhességem ég és föld volt, teljesen más tünetei voltak. Lehetsz terhes, de továbbra is fenntartom a véleményem, hogy 2 hete még nem érezheted a tünetét. Majd azért írj, hogy mi lett.

Lehetek terhes? Júliusban hagytam abba a Diane 35 szedését, augusztusban rendesen megjött.

Augusztus végén voltam együtt egy sráccal, védekeztünk is! Szeptemberben megint rendesen megjött, de most már több, mint egy hete késik, és szurkál az alhasam, meg a petefészkem körül! Mi lehet ez? Más tünetem nincs, ami terhességre utalna, de már tiszta ideg vagyok! Lehet csak most jön ki, hogy abbahagytam a gyógyszert?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek akkor nem lehetsz babás!ha csak nem történt baleset a védekezés során!Ajánlom hogy keresd fel az orvosodat!Ö kimeritö választ tud adni minden aggodalmadra!Ezek a tünetek sokmindentöl lehetnek!!

Ha védekeztetek akkor nem lehetsz babás!ha csak nem történt baleset a védekezés során!Ajánlom hogy keresd fel az orvosodat!Ö kimeritö választ tud adni minden aggodalmadra!Ezek a tünetek sokmindentöl lehetnek!!
Ez a gyógyszer utóhatása! Akiürüléshez idõ kell, de még több idõ kell, míg a szervezet észbekap! Nekem is minden terhestünetem megvolt, aztán kiderült, hogy még peteérésem sincs, nemhogy baba... Nekem 9 hónapja nem állt vissza a szervezetem, de gazdagodtam émelygéssel, állandó alhasi fájdalommal, és terhességi csíkokkal is... :( ezt sajna hormonzavar, de reméljük, nálad nem tart ilyen sokáig!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit azért megnyugodtam!!!!
Nem, akkor nem vagy terhes.
Ha menstruálsz nem vagy terhes. A norcolut tabletta pedig nem segíti elõ a terhességet. Azt csak azért adják, hogy kitisztulj, de ettõl még nem lesz peteérésed. A peteérést serkentõ gyógyszer a clostilbegi.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat!

Menstruáció eltolásának érdekében, nem hagytam szünetet a fogamzásgátló tabletta 2 levele között, folytattam a szedést, azt javasolták, és a betegtájékoztató is azt írja. Ugye nem lehetek terhes?

4 periódus óta szedem a tablettát (Volina) múlt hét hétf?n kezdtem el az 5. levelet, és nem hagytam a 4-5. között 7napos szünetet. Pénteken szeretkeztünk a párommal, és belém élvezett. Ma olyan furcsa érzésem van, szédülésszer?, meg a hasam alja is fájogat.

Legjobb válasz: Ugyanakkora eséllyel lehetsz terhes, mint ha normálisan szeded. Szóval elég közel van a nullához. De ne nagyon csodálkozz rajta, ha levél közben megjön. A szervezet nem nagyon szokta tolerálni ezt a "két adag tabi egymás után szünet nélkül" dolgot. Az orvosok sem szokták javasolni, annak ellenére, hogy a betegtájékoztató írja. Én máskor hanyagolnám a helyedben.

Ugyanakkora eséllyel lehetsz terhes, mint ha normálisan szeded. Szóval elég közel van a nullához. De ne nagyon csodálkozz rajta, ha levél közben megjön. A szervezet nem nagyon szokta tolerálni ezt a "két adag tabi egymás után szünet nélkül" dolgot. Az orvosok sem szokták javasolni, annak ellenére, hogy a betegtájékoztató írja. Én máskor hanyagolnám a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Igen tudom, de orvos tud róla, õ javasolta hogy és miként. Ez csak most kellett, elég nyomós ok volt rá.

Lehetek terhes tabletta szedése mellett?

9 napja szedtem már a Mercilont, amikor eggyütt voltunk a férjemmel, de akkor még nem lehetett ovulációm. Pár napja rosszul érzem magam, étvágytalanság és hasfájás gyötör. Szerintetek lehetek megint terhes? Kislányom még csak 4 hónapos, nem szeretnénk még ilyen hamar testvérkét...

Legjobb válasz: Lehetsz terhes...nekem sikerult :s

Lehetsz terhes...nekem sikerult :s
És most hanyadik napja van a ciklusodnak? Nem hinném, hogy terhes lettél, mert azért a tünetek sem jelentkeznek egybõl, inkább valami vírus lehet.

Diane 35 szedése melett lehetek terhes? (lent tovább)

A barátommal nemrég óta élünk szexuális életet én azelött kb 3 hónapja kezdtem el szedni a tablettát. Amikor elmegy akkor kiveszi a péniszét, de utána visszarakja, tehát nem élvez belém csak az ondós péniszét visszarakja. Múlt alkalommal lehet h kicsi ment belém miután visszarakta.

Legjobb válasz: mivel szedsz fogamzásgátlót.. h lehetsz terhes?? :D

mivel szedsz fogamzásgátlót.. h lehetsz terhes?? :D
nem használtam ilyen fogamzásgátlót, de elvileg nem lehetne baj. hiszen pont az a lényege.
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehetek csak picit félek, mert nemrég kezdtünk el szexuális életet élni és ez volt mindkettõnknek az elsõ:D
ez csak 35 felett hat, szeretnek en gratulalni elsonek a gyerekhez:D
nem lehetsz terhes.. én inkabb tabit váltanék, mert ez nem igazi fogamzásgátló, az csak mellékhatása, és csak fél évig szabad szedni..
Utolsó: Ha három hónapja kezdte el szedni, de most volt az elsõ, akkor vszínûleg nem is fogamzásgátlóként kapta, nem? Kérdezõ: Tabletta mellett is teherbe eshetsz, hisz az sme 100%-os. De iszonyatosan picike rá az esély, ha normálisan szeded. Ne aggódj.
ok, de van, aki eleve arra kapja.. amúgy kérdezõ, ha nem hatna a tabi, akkor nem sokat ér, h kiveszi mielõtt elmegy. az 1 nagy 0 módszer..
A kérdező hozzászólása: a pattanásaim miatt kaptam , de rendesen szedem remélem nem lesz gond és köszönöm az eddigi válaszokat

Tri-regol szedése mellett a 7. napon együtt voltam a párommal. A menstruációm első napján kezdtem el szedni, sajnos a tájékoztató számomra nem egyértelműen fogalmaz. Lehetek terhes?

Már túl vagyok a szüneten, megjött rendesen, semmi rendellenességet nem tapasztaltam. Azonban az utóbbi id?ben ha együtt vagyok a párommal, átlátszó, nyálkás folyásom van, ami eddig nem fordult el?. Ezt el?idézheti a fogamzásgátló, tehát így reagál a szervezetem a hormonális változásokra, vagy ezt tekinthetem a terhesség els? jeleinek? Tehát tablettaszedés mellett hogyan derül ki, hogy esetleg mégis terhes lettem?

Legjobb válasz: Ha megjött,akkor nem vagy terhes.De ha aggódsz,vegyél egy tesztet. Most szedsz elõször tablettát?Mert a folyás,amit leírtál az együttlétek után,az amiatt van,hogy a párod beléd élvez,és ez folyik ki.Ez nálam is így van másnap,ha együtt vagyunk.Ez teljesen normális.Használj tisztasági betétet.

Ha megjött, akkor nem vagy terhes.De ha aggódsz, vegyél egy tesztet. Most szedsz elõször tablettát?Mert a folyás, amit leírtál az együttlétek után, az amiatt van, hogy a párod beléd élvez, és ez folyik ki.Ez nálam is így van másnap, ha együtt vagyunk.Ez teljesen normális.Használj tisztasági betétet.
A kérdező hozzászólása: áhh:) ennyire nem vagyok amatör... tudom milyen mikor kifolyik, ez egy ilyen kocsonyás, nyúlós teljesen átlátszó valami...remélem különösebb jelentõsége nincs:) köszönöm a választ! és várom a további válaszokat...
Én 8-9 éve szedem ezt a tabit, sose volt vele semmi gondom. Az elején lehetnek ilyen tünetek, de majd ahogy hozzászoksz elmúlik

2 hónapja abbahagytuk a fogamzásgátló szedést. A mensim megjött mind2 alkalommal 29. napra. Félidőben együtt voltunk a párommal 14. és 15. napon is. 5 napja minden nap görcsölget a hasam, belenyilall vmi a pf-be és a méhembe is. Lehetek terhes?

Ez utalhat arra, hogy valami elkezd?dött odabenn? és fura h minden nap fájogat az alhasam!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem csak az ovudat érzed nem hinném, hogy terhes vagy...de ha késik akkor teszt. Én szorítok :)

Szia! Szerintem csak az ovudat érzed nem hinném, hogy terhes vagy...de ha késik akkor teszt. Én szorítok :)
Gyógyszer után még lehetnek ilyen érzések. A beágyazódástól lehetne igazán érezni valamit, de nem írtál pontos dátumokat, nehéz megmondani. Drukkolok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!