Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes rendszertelen a mensim és (3 db)

Lehetek terhes ha rendszertelen a mensim? és ha akkor voltam barátommal mikor esedékes lenne?

19 éves vagyok és hát súlyomnál fogva igen rendszertelen a mensim. Barátommal lassan féléve vagyunk együtt viszont csak megszakítással védekezünk! Tavaly év végén normálisan megjött decemberben és januárba kimaradt de februárban megjött megint itt lenne az ideje vasárnap reggel voltunk együtt minden rendbe ment! viszont este tompán fáj a hasam ill kb pár másodpercre még mintha szúrt is volna. bár lehet h csak bebeszélem magamnak a dolgokat és azért fáj!segítsetek

Legjobb válasz: szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.

szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám h terhes lennék sztem nem jeleit nem látok! amugy egyáltalán nem szeretnék babát! szóba se jöhet 115kg környékén
Ha szóba se jöhet a baba, akkot talán jobb lenne valami megbízhatóbb védekezési módot alkalmazni. Az én mensim is totál rendszertelen, nem a súlyom miatt, öröklötten ilyen az egész család, van, hogy több hónapot is kihagy, ennek ellenére elsõre teherbe estem, amint nem védekeztünk. Ha nem akarsz babát még, azért is fontos lenne hogy biztonaságosabb védekezést alkalmazzatok, mert az abortusz nem hiszem, hogy nagy élmény lenne és hát lehetnek következményei is.
Hát ha csak megszakítással védekeztek, akkor simán becsúszhat a baba. Ha meg nem szeretnél babát, akkor valami jobb módszert kéne kitalálnotok a megszakításnál. Próbáljátok ki inkább a pharmatexet, az nem hormonális fogamzásgátló. Nekem is rendszertelen volt a mensim, volt hogy hónapokra kimaradt, mégis babát várok (Mi akartuk), tehát ez nem akadály!! 33 hetes kismami

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!