Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes rendszertelen a (16 db)

Rendszertelen a mestruációm és 2 hónapja nincs meg. Emiatt csináltam tesztet októberben és negatív lett. A mellem fáj, érzékeny. Lehetek-e terhes?

Legjobb válasz: Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!

Már az elsõ kimaradásnál orvoshoz kellett volna fordulnod. Nem hiszem hogy itt bárki bizton állíthatná hogy terhes vagy, vagy nem. Volt akinek negatív teszt ellenére terhes volt. Volt aki menstruált és terhes volt. Szóval irány a doki!
teljesen igaza van az1. valaszolonak, ha megjon de faj a melled azert menj ha nem jon meg es faj azert menj.de a lenyeg h ilyen tunetekkel a helyedben mar felkerestem volna a dokit marcsak a biztonsag kedveert is.
Szia! Látatlanban csak annyit, hogy lehet van egy pici petefészek-gyulladásod, vagy cysta van kialakulóban, ami késleltetheti a mensest, de ugyanolyanok a tünetek, mintha meg akarna jönni vagy terhes lennél. Azért én csak magamból indultam ki, mivel nekem már volt ilyen gondom. Irány a doki, Õ majd ir fel gyógyszert vagy kúpot és utána jöhet a kisbaba. 22 hetes kismama.
Nekem is rendszertelen a mensesem, ezért volt otthom mindig teszt és ha késett, megcsináltam. nem írtad, hogy védekeztek-e, meg hogy szeretnéd-e a babát. Csinálj most egy tesztet és mindenképp menj orvoshoz. Tüneteid alapján lehetsz terhes.

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Lehetek terhes ha rendszertelen a mensim? és ha akkor voltam barátommal mikor esedékes lenne?

19 éves vagyok és hát súlyomnál fogva igen rendszertelen a mensim. Barátommal lassan féléve vagyunk együtt viszont csak megszakítással védekezünk! Tavaly év végén normálisan megjött decemberben és januárba kimaradt de februárban megjött megint itt lenne az ideje vasárnap reggel voltunk együtt minden rendbe ment! viszont este tompán fáj a hasam ill kb pár másodpercre még mintha szúrt is volna. bár lehet h csak bebeszélem magamnak a dolgokat és azért fáj!segítsetek

Legjobb válasz: szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.

szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám h terhes lennék sztem nem jeleit nem látok! amugy egyáltalán nem szeretnék babát! szóba se jöhet 115kg környékén
Ha szóba se jöhet a baba, akkot talán jobb lenne valami megbízhatóbb védekezési módot alkalmazni. Az én mensim is totál rendszertelen, nem a súlyom miatt, öröklötten ilyen az egész család, van, hogy több hónapot is kihagy, ennek ellenére elsõre teherbe estem, amint nem védekeztünk. Ha nem akarsz babát még, azért is fontos lenne hogy biztonaságosabb védekezést alkalmazzatok, mert az abortusz nem hiszem, hogy nagy élmény lenne és hát lehetnek következményei is.
Hát ha csak megszakítással védekeztek, akkor simán becsúszhat a baba. Ha meg nem szeretnél babát, akkor valami jobb módszert kéne kitalálnotok a megszakításnál. Próbáljátok ki inkább a pharmatexet, az nem hormonális fogamzásgátló. Nekem is rendszertelen volt a mensim, volt hogy hónapokra kimaradt, mégis babát várok (Mi akartuk), tehát ez nem akadály!! 33 hetes kismami

Lehetek még attól terhes, mert ennyire rendszertelen a ciklusom?

Szeptember óta szeretnénk babát. Elég rendszertelen a menstruációm. Ha az el?z? ciklust veszem, akkor most szombaton kellene megjönnie. (35 nap) A tegnapi teszt negatív lett! a h?m viszont fent van még midíg. Érdemes még egy tetsztet csinálni a hétvégén?

Legjobb válasz: Ha holnap megjön rendesen, akkor nem sok értelme van. De ha csak kicsit jön meg, akkor lehet. A hõd nem csak azért lehet fent, mert terhes vagy, lehet, hogy összeszedtél valamit ebben a hidegben, csak még nem jött ki rajtad. Elviekben, ha tegnap neg. lett, ha terhes lennél, akkor poz.-nak kellett volna már lennie. De elõfordulhat, hogy terhes vagy, csak kevés HCG hormon van még a szervezetedben. Várj Vasárnapig. Ha Szombaton nem jön meg, akkor csinálj egyet. De ha meg is jön, attól még csinálhatsz egyet. Van akinek van kisebb vérzése a terhesség alatt is. Na de tüneteid nincsenek?

Ha holnap megjön rendesen, akkor nem sok értelme van. De ha csak kicsit jön meg, akkor lehet. A hõd nem csak azért lehet fent, mert terhes vagy, lehet, hogy összeszedtél valamit ebben a hidegben, csak még nem jött ki rajtad. Elviekben, ha tegnap neg. lett, ha terhes lennél, akkor poz.-nak kellett volna már lennie. De elõfordulhat, hogy terhes vagy, csak kevés HCG hormon van még a szervezetedben. Várj Vasárnapig. Ha Szombaton nem jön meg, akkor csinálj egyet. De ha meg is jön, attól még csinálhatsz egyet. Van akinek van kisebb vérzése a terhesség alatt is. Na de tüneteid nincsenek?
A rendszertelen ciklus nem akadály, nekem is általában 35 napra jött meg, mindig csodálkoztam, amikor napra pontosan tudták mások tervezni a mensest, mert nekem sosem volt ilyen. Aztán szeptemberben elég volt párszor "élesben" együtt lenni a párommal és már 16 hetes kismami vagyok! Ha nem jön meg, pár nap múlva tesztelj! Sok sikert!
Nekem is teljesen rendszertelen a mensesem, ha nem szedtem a gyógyszert, meg sem jött 3 hónapig. És 16 hetes kismama vagyok, tehát neked is minden esélyed megvan a babára:) Csak nyugalom és kitartás, nekem is a tesztelés maradt minden hónapban és egyszer meglepõdtem:-)
Igen, érdemes vasárnap még 1 tesztet csinálni. Reggeli elsõ vizeletbõl csináld, az tutibb eredményt ad. Amúgy meg 4 hónap próbálkozás nem tekinthetõ hosszú idõnek.
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...
Ettõl persze lehet terhes! Elég sok idõ eltelt, tesztelhetsz szerintem!
Szia. Szerintem is tesztelhetsz már! November 21 óta eltelt már 40 nap, szóval, ha nem jött meg, lehet, hogy baba. Én amikor elõször lettem terhes, olyan össze-vissza volt a ciklusom, hogy ha nem kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön, egy évig sem jött meg. És mégis baba lett spontán. Szóval, bármi lehet. :)

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!
Mária! Te vagy az? :D
az idegességtõl csúszik!! barátnõmnek majdnem 3 hetet is késett;) én is mindig paráztam még a pettingek után is és mindig késett is 5-6napot! Amikor óvszer nélkül feküdtünk le a barátommal úgy voltam vele hogy nem gond jöjjön aminek jönnie kell: NEM izgultam egyáltalán és lám pontosan aznap jött amikor kellett:D
"Még szûz vagyok." "Lehetek terhes?" Ez a kettõ élbõl kiüti egymást!!:D Még valami kérdés??:D
Öcsém ezek a kérdések fárasztóak már... Nem vagy terhes ne aggódj!!!
A stressz késleltetheti a menstruációt. De orális úton is sikerült már (állítólag) teherbe esni(a hölgy kielégítette az urat, megpuszikálták egymást, majd az úr a hölgyet és a galád spermiumok így értek célt). Na de ennek elég kicsi a valószínûsége!
Mária... lol!:XD:XD
A terhesség létrejöttéhez nem pénisz kell, ahnem spermiumok. Egy szûz lány is eshet teherbe. Persze nyilván ritka. De szerintem ha egy szûz lánynak egy bazinagy injekciós tû szerû dologgal felspriccelek egy kis spermát, simán teherbe eshet. Ha pl a pasi ráveri a kezére, és megujjazza, akkor is. Persze ezek elég kicsavart dolgok, csak azt akartam éreztetni, hogy nem lehetetlen:D Nem zárja ki egymást a két dolog. De mit jelent az, hogy "eléggé vigyáztunk"? Ha nem került beléd sperma, akkor ne aggódj. Késhet a melegtõl vagy a stressztõl is.

Majus 23-an volt az utolso ciklusom elso napja (altalaban 4-5 napos). Majus 29-en szexualis kapcsolatom volt. A ciklusaim rendszertelenek, 21-32 naposak. Junius 19-27 kozott 5 terhessegi tesztem negativ ) harom kozuluk reggel. Lehetek terhes?

pajzsmirigytultengesem van, amely volt kezelve. most nem szedek ra gyogyszert, mert az orvosom azt mondta, helyrebillent.az idegesseg, kezremeges most is megvan.lehet, hogy hormonzavar okozza a ciklus keseset?

Legjobb válasz: igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

Ha totál rendszertelen a havim akkor is lehetek terhes?

Szeptember óta fogyókúrázom.Azóta egyszer október közepe helyett decemberbe jött meg és akkor vt meg utoljára.Azóta jan.-ba és februárba nem jött meg,de február végén lefeküdtem a barátommal.(védekeztünk meg minden,csak nagyon félek)Azóta nem jött meg.Jöv?héten megyek orvoshoz,csak már iszonyatosan ideges vagyok.Ugye így kicsi az esély arra,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerõsöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerûen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.

Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerõsöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerûen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.
Hát, így kicsi az esély, de nem lehetetlen!! Nekem is össze-vissza jött meg, hónapokat kihagyott, mégis sikerült a baba. De az a valószínûbb, hogy a fogyókúra jól felborította a hormonrendszeredet! Megkérdezhetem, hogy milyen típusú fogyit csinálsz? (csak mert én is fogyózom, de nekem ez kifejezetten jó a babához...)
Jaj, de figyelmetlen vagyok, hisz írod, hogy védekeztetek. Akkor ha nem történt semmi baki pl. óvszernél, akkor kevés rá az esély. Bocsi
A kérdező hozzászólása: Próbálok egészségesen enni.Nem eszek 6 után és próbálok 800-1000kcal-nál nem többet enni 1 nap. 6 kgt fogytam.Védekeztünk, csak akk is nagyon ideges vagyok, hogy "mi van ha..."
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem odaírni, hogy elõtte már köbö 3 éve be volt állva 21 napra.
2. vagyok. Én is elsiklottam afelett, hogy védekeztetek! Ezen az oldalon ez elég ritka, pláne a parázós kérdéseknél... :) ) 1000 kalória nagyon kevés. Nemcsoda, hogy felborult a ciklusod. Így nincs peteérésed, az tuti, ez addig jó, míg babát nem terveztek, de aztán vissza kell fordítani, és nem koplalással, hanem tornával megtartani a kívánt kilókat.
van eslény de nagyon nagyon kicsike!én aztjavaslom keress fel egy dokit!mert ha nincs menzi nincs peteérés sem .Ésha van menzi attól még nem biztos hogy van peteérés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!