Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes rendszertelen (17 db)

Rendszertelen a mensim (28 nap, 33 nap) mikor hogy. Már meg kellett volna jönnie, de nem jött (hála istennek). a hőm november 1-óta 361 és 35, 8 között mozog. Tegnap 36, 4 ma 36, 3 volt. Lehetek terhes?

a vérnyomásom lalcsony(93/53 83).sokszor van hogy nagyon éhes leszek.nincs mellfeszülés sem hányinger.

Legjobb válasz: A 36,3-4 elég alacsony. Persze a 35,8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

A 36, 3-4 elég alacsony. Persze a 35, 8-hoz képest magasnak számít. Az viszont tényleg furcsa, hogy csak 2 napja emelkedett föl a hõd, pedig már meg kellett volna jönnie. Mivel eleve rendszertelen a ciklusod, én inkább arra gyanakszom, hogy valamiért most még hosszabbra nyúlt. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez nem baba. Kívánom, hogy ne legyen igazam!

Lehetek terhes ha rendszertelen a mensim? és ha akkor voltam barátommal mikor esedékes lenne?

19 éves vagyok és hát súlyomnál fogva igen rendszertelen a mensim. Barátommal lassan féléve vagyunk együtt viszont csak megszakítással védekezünk! Tavaly év végén normálisan megjött decemberben és januárba kimaradt de februárban megjött megint itt lenne az ideje vasárnap reggel voltunk együtt minden rendbe ment! viszont este tompán fáj a hasam ill kb pár másodpercre még mintha szúrt is volna. bár lehet h csak bebeszélem magamnak a dolgokat és azért fáj!segítsetek

Legjobb válasz: szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.

szeretnéd a babat? mert most hánykg vagy? nem hiszem hogy a sulyod miatt rendszertelen a menzid.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám h terhes lennék sztem nem jeleit nem látok! amugy egyáltalán nem szeretnék babát! szóba se jöhet 115kg környékén
Ha szóba se jöhet a baba, akkot talán jobb lenne valami megbízhatóbb védekezési módot alkalmazni. Az én mensim is totál rendszertelen, nem a súlyom miatt, öröklötten ilyen az egész család, van, hogy több hónapot is kihagy, ennek ellenére elsõre teherbe estem, amint nem védekeztünk. Ha nem akarsz babát még, azért is fontos lenne hogy biztonaságosabb védekezést alkalmazzatok, mert az abortusz nem hiszem, hogy nagy élmény lenne és hát lehetnek következményei is.
Hát ha csak megszakítással védekeztek, akkor simán becsúszhat a baba. Ha meg nem szeretnél babát, akkor valami jobb módszert kéne kitalálnotok a megszakításnál. Próbáljátok ki inkább a pharmatexet, az nem hormonális fogamzásgátló. Nekem is rendszertelen volt a mensim, volt hogy hónapokra kimaradt, mégis babát várok (Mi akartuk), tehát ez nem akadály!! 33 hetes kismami
Elõvadék is létezik ám!!szóval ha betette akkor lehetsz terhes!!nem értem mért nem lehet védekezni!!!!!
Attól, hogy a combodra élvezet még nem elég a terhességhez. A hátad közepére élvezett volna, na akkor aggódhatnál! Komolyan, viccet félretéve.. Te nem jártál biológia órára?? Szerinted bõrön keresztül esünk teherbe???
Ha a combodra is jutott vagina, a térdkalács felett 1cm-vel található a méhed, akkor lehetsz terhes! Lehet, mint a testápoló beszívódik a bõrõdbe, majd utat tör a véráramba és a megfelelõ állomásnál kiszáll és megtermékenyül. Fejezzük már be! Következõ kérdésedre is válaszolok: nem, az orális/anális szextõl sem lehetsz terhes! Jó éjt
A kérdező hozzászólása: Nem tette be. Stresszelek emiatt, habár lehet nem kellene :(
Akkor stresszeljél! tudod, hogy csökkentheted a stresszt? Ha VÉDEKEZEL! pl. gumi, tabletta...stb. huh, most lehet új dolgot mondtam neked. Ha nem tette be, csak ráverte a combodra(???), nem vagy terhes!
Komolyan, nem tudsz ALAPVETÕ dolgokat, de kefélni azt tudsz!? Nem láthattalak a Mónika-showban?
Te tényleg ennyire buta vagy vagy csak rákontrázol???
Csak akkor nem eshetsz teherbe, ha nem szexelsz.... védekezzetek, és akkor nem stresszelsz rá. Valószínûleg a stressz miatt is késhet a mensid...
Ettõl persze lehet terhes! Elég sok idõ eltelt, tesztelhetsz szerintem!
Szia. Szerintem is tesztelhetsz már! November 21 óta eltelt már 40 nap, szóval, ha nem jött meg, lehet, hogy baba. Én amikor elõször lettem terhes, olyan össze-vissza volt a ciklusom, hogy ha nem kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön, egy évig sem jött meg. És mégis baba lett spontán. Szóval, bármi lehet. :)

Lehetek terhes? Pár napja késik, viszont a ciklusom mindig nagyon rendszertelen, úgyhogy ez a pár nap csúszás nem teljesen biztos! A hőm 36, 92! Kicsit barnázom is! Ez beágyazódás vagy a menzi kezdete lehet?

Legjobb válasz: Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid,úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni,akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe,akkor csinálj egy tesztet.Szoritok,hogy + legyen!

Szia!Attól függ hány naposak a ciklusaid, úgy nagyjából.Ha nem barnázgatással szokott megjönni, akkor lehetsz terhes is!Ha abbamarad a barnázás és nem megy át vérzésbe, akkor csinálj egy tesztet.Szoritok, hogy + legyen!

üdvözlöm 40 éves vagyok 10 éve rendszertelen a menszeszem de most valami furcsa történik velem már 2 hónapja vérzek nem minden nap de egy hétem 3-4 szer van barnás is ése világos is nemtudom mivan velem? Lehetek terhes?

eés a fejem szokot fájni mikor be vérzek és csak be vérzek egyszer több vagy kevesebb nem egész nap vérzek csak be vérzek mileht velem?

Legjobb válasz: Mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Leginkább a méh nyálkahártyád nem tud leválni, mert nem épült fel rendesen. Írtad, hogy az utóbbi 10 évben rendszertelenné vált a menstruációd. Mielõtt a klimax végleg beköszön elõtte akár már a 35. élet év körül borulhat a ciklus / van akinél elõbb, van akinél késõbb /. Ilyenkor már nem minden ciklusban van peteérés, azaz ovuláció. Az anovulációs ciklusok megrövidülnek, de van akinél éppen ellenkezõleg meghosszabbodnak. Viszont, amikor nincs ovuláció, azaz tüszõrepedés, akkor abban a ciklusban nem képzõdik a tüszõbõl sárgatest és így nincs ami a progeszteron hormont termelje a szervezetben. A ciklus második felében elmarad a méhnyálkahártyát felépítõ hormon hatás, a méh nyálkahártya nagysága akkora marad, ami a ciklus elsõ felére jellemzõ, azaz tökéletlenül épül fel, az pedig nem tud minden esetben jól leválni és ilyen kis szigetszerû maradványokban továbbra is fentmarad. Innen a vérezgetés. Esõ körben kell egy nõgyógyászati vizsgálat és valószínûleg egy hüvelyi ultrahang . Azt követõen elképzelhetõ hogy egy egészségügyi küretet ajánl az orvos. Ez több okból is indokolt: kiüríti teljesen a beavatkozás során a méh üreget, így a következõ ciklus során tiszta lappal indul minden, valamint szövettani vizsgálatot is csinálnak belõle, mert azért valljuk be ez más nõgyógyászati betegségnek is lehet az elsõ tünete, mármint a vérezgetés. A terhességet otthon is egy teszttel ki tudod zárni vagy éppen igazolni, ha más van a háttérben azt már nem. Jelentkezz be mielõbb a nõgyógyászatra, így is elég türelmes voltál...

Mindenképp menj el nõgyógyászhoz. Leginkább a méh nyálkahártyád nem tud leválni, mert nem épült fel rendesen. Írtad, hogy az utóbbi 10 évben rendszertelenné vált a menstruációd. Mielõtt a klimax végleg beköszön elõtte akár már a 35. élet év körül borulhat a ciklus / van akinél elõbb, van akinél késõbb /. Ilyenkor már nem minden ciklusban van peteérés, azaz ovuláció. Az anovulációs ciklusok megrövidülnek, de van akinél éppen ellenkezõleg meghosszabbodnak. Viszont, amikor nincs ovuláció, azaz tüszõrepedés, akkor abban a ciklusban nem képzõdik a tüszõbõl sárgatest és így nincs ami a progeszteron hormont termelje a szervezetben. A ciklus második felében elmarad a méhnyálkahártyát felépítõ hormon hatás, a méh nyálkahártya nagysága akkora marad, ami a ciklus elsõ felére jellemzõ, azaz tökéletlenül épül fel, az pedig nem tud minden esetben jól leválni és ilyen kis szigetszerû maradványokban továbbra is fentmarad. Innen a vérezgetés. Esõ körben kell egy nõgyógyászati vizsgálat és valószínûleg egy hüvelyi ultrahang . Azt követõen elképzelhetõ hogy egy egészségügyi küretet ajánl az orvos. Ez több okból is indokolt: kiüríti teljesen a beavatkozás során a méh üreget, így a következõ ciklus során tiszta lappal indul minden, valamint szövettani vizsgálatot is csinálnak belõle, mert azért valljuk be ez más nõgyógyászati betegségnek is lehet az elsõ tünete, mármint a vérezgetés. A terhességet otthon is egy teszttel ki tudod zárni vagy éppen igazolni, ha más van a háttérben azt már nem. Jelentkezz be mielõbb a nõgyógyászatra, így is elég türelmes voltál...
Orvos mit mond erre?
Üdvözlöd? Kit? Ez nem az orvos válaszol oldal, ha esetleg azt gondoltad. Itt más egyszerû emberek, akár 8 éves kislányok válaszolnak neked. A PANASZAID ALAPJÁN FORDULJ ORVOSHOZ!
Ti is megkaptátok a magatoké, amiért azt mertétek javasolni, hogy orvoshoz kellene menni? :D 4.voltam
itt nem kell senkit üdvözölni és nagy betûvel kell kezdeni a mondatot egyébként meg miért itt kell kérdezgetni? orvoshoz kell menni talán
Bármi lehet, de a 10 év alatt még nem jutottál el az orvoshoz?
kamu
Mária! Te vagy az? :D
az idegességtõl csúszik!! barátnõmnek majdnem 3 hetet is késett;) én is mindig paráztam még a pettingek után is és mindig késett is 5-6napot! Amikor óvszer nélkül feküdtünk le a barátommal úgy voltam vele hogy nem gond jöjjön aminek jönnie kell: NEM izgultam egyáltalán és lám pontosan aznap jött amikor kellett:D
"Még szûz vagyok." "Lehetek terhes?" Ez a kettõ élbõl kiüti egymást!!:D Még valami kérdés??:D
Öcsém ezek a kérdések fárasztóak már... Nem vagy terhes ne aggódj!!!
A stressz késleltetheti a menstruációt. De orális úton is sikerült már (állítólag) teherbe esni(a hölgy kielégítette az urat, megpuszikálták egymást, majd az úr a hölgyet és a galád spermiumok így értek célt). Na de ennek elég kicsi a valószínûsége!
Mária... lol!:XD:XD
A terhesség létrejöttéhez nem pénisz kell, ahnem spermiumok. Egy szûz lány is eshet teherbe. Persze nyilván ritka. De szerintem ha egy szûz lánynak egy bazinagy injekciós tû szerû dologgal felspriccelek egy kis spermát, simán teherbe eshet. Ha pl a pasi ráveri a kezére, és megujjazza, akkor is. Persze ezek elég kicsavart dolgok, csak azt akartam éreztetni, hogy nem lehetetlen:D Nem zárja ki egymást a két dolog. De mit jelent az, hogy "eléggé vigyáztunk"? Ha nem került beléd sperma, akkor ne aggódj. Késhet a melegtõl vagy a stressztõl is.

Majus 23-an volt az utolso ciklusom elso napja (altalaban 4-5 napos). Majus 29-en szexualis kapcsolatom volt. A ciklusaim rendszertelenek, 21-32 naposak. Junius 19-27 kozott 5 terhessegi tesztem negativ ) harom kozuluk reggel. Lehetek terhes?

pajzsmirigytultengesem van, amely volt kezelve. most nem szedek ra gyogyszert, mert az orvosom azt mondta, helyrebillent.az idegesseg, kezremeges most is megvan.lehet, hogy hormonzavar okozza a ciklus keseset?

Legjobb válasz: igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

igen, lehet hormonprobléma, ha nagyon érzékeny teszteket hazsnáltál azoknak már mutatnia kellett volna, ha van baba még most sem kizárt, de kevesebb az esélye

Ha totál rendszertelen a havim akkor is lehetek terhes?

Szeptember óta fogyókúrázom.Azóta egyszer október közepe helyett decemberbe jött meg és akkor vt meg utoljára.Azóta jan.-ba és februárba nem jött meg,de február végén lefeküdtem a barátommal.(védekeztünk meg minden,csak nagyon félek)Azóta nem jött meg.Jöv?héten megyek orvoshoz,csak már iszonyatosan ideges vagyok.Ugye így kicsi az esély arra,hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerõsöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerûen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.

Hát, ha nem védekeztetek, simán lehetsz kismama. Van egy ismerõsöm 4-5 havonta menstruált egész életében, egyszerûen "rosszul van összerakva", nincs semmilyen betegsége, viszont már van 2 szép fia.
Hát, így kicsi az esély, de nem lehetetlen!! Nekem is össze-vissza jött meg, hónapokat kihagyott, mégis sikerült a baba. De az a valószínûbb, hogy a fogyókúra jól felborította a hormonrendszeredet! Megkérdezhetem, hogy milyen típusú fogyit csinálsz? (csak mert én is fogyózom, de nekem ez kifejezetten jó a babához...)
Jaj, de figyelmetlen vagyok, hisz írod, hogy védekeztetek. Akkor ha nem történt semmi baki pl. óvszernél, akkor kevés rá az esély. Bocsi
A kérdező hozzászólása: Próbálok egészségesen enni.Nem eszek 6 után és próbálok 800-1000kcal-nál nem többet enni 1 nap. 6 kgt fogytam.Védekeztünk, csak akk is nagyon ideges vagyok, hogy "mi van ha..."
A kérdező hozzászólása: ja és azt elfelejtettem odaírni, hogy elõtte már köbö 3 éve be volt állva 21 napra.
2. vagyok. Én is elsiklottam afelett, hogy védekeztetek! Ezen az oldalon ez elég ritka, pláne a parázós kérdéseknél... :) ) 1000 kalória nagyon kevés. Nemcsoda, hogy felborult a ciklusod. Így nincs peteérésed, az tuti, ez addig jó, míg babát nem terveztek, de aztán vissza kell fordítani, és nem koplalással, hanem tornával megtartani a kívánt kilókat.
van eslény de nagyon nagyon kicsike!én aztjavaslom keress fel egy dokit!mert ha nincs menzi nincs peteérés sem .Ésha van menzi attól még nem biztos hogy van peteérés.

Rendszertelen a mensim. Valaki segítsen! Lehetek terhes?

32 napos szokott lenni a ciklushossz,de volt már 36 is.ma már a 41.nap van és nem jött meg.a 31,32,33. napon nem volt semmilyen folyásom(szársz voltam).a 37,38,39.napon volt folyásom.a 36,37. napon olyan volt mintha megjönne,de nem.

Legjobb válasz: Ebbõl még minden lehet! Nem irtad,hogy szeretnéd e a babót. Vagy nem és nem védekeztetek! CSinálj tesztet! Az majd választ ad mindenre!

Ebbõl még minden lehet! Nem irtad, hogy szeretnéd e a babót. Vagy nem és nem védekeztetek! CSinálj tesztet! Az majd választ ad mindenre!
A kérdező hozzászólása: igen nagyon szeretnénk babát, nem védekezünk.köszi a válaszokat
Akkor szoritok, hogy baba legyen!(elsõ)
miért nem tesztelsz egyet?
A kérdező hozzászólása: majd vasárnap lehet belõle valami
várjuk az eredményt!pussz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!