Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes pettingeltünk, (42 db)

Együtt voltam a párommal de azóta egyszer megjött normálisan most meg csak barnás folyásom van lehetek terhes? Csak pettingeltünk

Legjobb válasz: Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.

Szerintem ha azóta már megjött 1x, akkor nem vagy terhes. Petting közben lehetséges, hogy sperma jutott beléd? Pl. olyan volt a keze és megujjazott? Mert ha nem volt ilyen akkor tuti, hogy nem vagy terhes.

Lehetek terhes ha a baratommal pettingeltunk?

Ruha mindig volt rajtunk. Tehat ha en kenyeztettem akkor rajtam volt ruha. Mindig kezet mostunk. Behatolas nem volt. Nekem utoljara juni 12 en volt meg es most kene megjonnie de nem akar neha faj a hasam a hangulatom is ingadozik. Meg szuz vagyok tampont se hasznalok. Nem tudom elkepzelni hogy terhes vagyok. Lehetek terhes? O egyszer ment el es utana nem csinaltuk a kezemre kerult ondo de utana meg mostam elmentem wc re akkor belem kerulhetett? Aznap este elfelejtettem furodni az hiba volt? A baratom juni 27. en volt nalam.

Legjobb válasz: Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)

Már megbocsáss, de mégis, szerinted mitõl eshettél volna teherbe? :) Nem, nem kerülhetett beléd, nem lehetsz terhes, no para. :)
Hiányoztál-e a biológiaóráról, amikor ezt a szakaszt tárgyalták ált. isk. 7. osztályban?
Igazából akkor is lehetsz terhes, ha ránézel a kukira.
Bármilyet... Illatszerboltokban fogalmam sincs, amikor nekem kellett, akkor még csak patikákban lehetett kapni. Bemész, és megkérdezed az eladót. :)
A kérdező hozzászólása: Jo de milyet vegyek? Hol talalom?
Menj be a dm-be, vagy rossmannba, vagy bármelyik gyógyszertárba, vegyél egy terhességi tesztet! Megcsinálod, negatív lesz, megnyugszol, ezek után egy héten belül meg fog jönni! Ha mégsem, akkor doki, ugyanis hormonzavar, ciszta, gyulladás is állhat a háttérben, ami független a pettingtõl!
A kérdező hozzászólása: Lehet...de most akkor honnan tudjam hogx az vagyok e? Mit csinaljak?
Ráparázol, stresszelsz, azért késik... :)
nõ gyógyász! (am szerintem csak késik)
Lehet, hogy pszichés alapon nem jön meg.
Nem tudtad, h a kezeden keresztül is teherbe eshetsz ? :O
A kérdező hozzászólása: De nem jon meg.....
A kérdező hozzászólása: Ma vettem egy tesztet mikor csinaljam meg? Rettegek az eredmenytol.
terhes nem, de idiota annal inkabb
Nem is csodálkoznék ha valaki a kérdés elolvasta után öngyilkos lenne hát Besirok xd
és már 13-15 évesen a szexszel vannak elfoglalva, éretlenek hozzá, felelõtlenek és buták, amelyik tizenéves értelmesebb és érettebb az ilyen korán nem pettingel és nem szexel errõl ennyit....
ma 21:17 Ondós kézzel ne simogasson b+!Nem tusolsz hajszárítóval a kezedben, akkor azt se engedd, hogy ondós kézzel hozzád érjen az ég szerelmére!
a simogatástól a körme alól jött ki az ondó, vagy , hogy érted?
És amikor csinálta akkor nem féltél?
Tisztelet a kivételnek ezt hozzá teszem még!!!
A kérdező hozzászólása: Am szûz vagyok.! simogatta ott lent.... és félek.. hogy ha esetleg került egy kis ondó a kezére akkor...
Annyira szomorú, hogy ilyen buták a mai fiatalok!! A szülõk is szarnak bele a felvilágosításba pedig olyan fontos lenne. Az internetet lehet hasznos dolgokra is használni nemcsak a Facebook-on lógni egész nap meg hülyeségeket nézni! Vagy nyiss ki egy könyvet!! Hidd el nem nehéz!!!!!!
Attól függ nálad mi a petting? Ha az hogy beléd rakta és elélvezett akkor lehetsz :D Különben nem
Napi 10 ilyen kérdés, napi 10agysejtem hal el, csak ettõl a típusú kérdéstõl.Azon gondolkodtam, hogy még 1-2 év és én is olyan hülye leszek, mint te és ilyen kérdéseket fogok kiírni.Sõt az is megfordult a fejemben, hogy te is csak ezeknek a kérdéseknek az áldozata vagy és ott ülsz a gép elõtt habzó szájjal, közben nem is lány vagy, hanem fiú, csak totál leépültél és ááááá
A kérdező hozzászólása: valahol olvastam hogy pecsételõ vérzés is lehetett és terhességre utal...
Hogyne xD Simitõl hatos ikreid is lehetnek
Ha csak simogatott, de nem feküdtetek le, akkor hogy a jó életbe lehetsz terhes, kérlek?:D Biológia 8. osztály... Tudom ajánlani.

Lehetek terhes, ha a barátommal pettingeltünk, és csak hozzáért, de nem rakta be?

Kérlek segíts. 17/L

Legjobb válasz: Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S

Ha nem élvezett el, nem lehetsz terhes. gondolj bele, logikusan De miért nem lehet elõbb gondolkodni és utána cselekedni? :-S
1.) A petting szó jelentése szeretgetés, becézgetés, simogatás. Tágabb értelmezésben szexuális beteljesülés elõidézése szerelmi játékokkal, önkielégítéssel közösülés nélkül. (Ha egyáltalán érted a szavakat...) 2. Mihez ért hozzá és mivel és mit nem rakott be és hova? 3. Van-e a lakóhelyeden iskola, vannak-e emberek a környezetedben, van-e villany, vezetékes víz? Van-e kis hazánknak olyan tája, ahol egy 17 éves lány ilyen sötétségben él? Remélem, nagyon kevesen vagytok, különben jaj nekünk!
8. osztályos biológia tananyag
17 évesen felmerül benned ez a kérdés?
"kössz szépen..." igazán nincs mit ;)
Ugyan mitõl lennél terhes??
A kérdező hozzászólása: kössz szépen...
A kérdező hozzászólása: Igen, de látom itt nem kapok rendes választ... Nem értem, ez az oldal nem erre való? Akkor viszont hatalmasat tévedtem...
Erre való ez az oldal, de olyan butaságot kérdeztél! Ha be sem rakta akkor mitõl lennél terhes?

Pettingeltünk peteérés napján az ujjáról belém került spermától lehetek terhes?

Szóval... Pettingeltünk a pasimmal és közben nem biztos, de lehetséges, hogy az ujjáról kerül sperma a hüvelyembe és pont ovulációs napon. Lehet ebből baj?

Legjobb válasz: Akkor leszel terhes, ha az õ ondósejtje és a te petesejted találkozik, egyesül, és ez sikeresen eljut a méhedig, s annak falába szerencsésen beágyazódik. A kezérõl a hüvelybe került sperma kis eséllyel ugyan, de eljuthat az éppen érett petesejtedig, stb., tehát a válasz igen.

Akkor leszel terhes, ha az õ ondósejtje és a te petesejted találkozik, egyesül, és ez sikeresen eljut a méhedig, s annak falába szerencsésen beágyazódik. A kezérõl a hüvelybe került sperma kis eséllyel ugyan, de eljuthat az éppen érett petesejtedig, stb., tehát a válasz igen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod...
Ennyire hülye vagy? Gec*s kézzel be? :D persze
A kérdező hozzászólása: Én nem tudtam, hogy olyan a keze és csak utána mondta... Szóval nem én vagyok a hülye... Azért kösz a választ...
nagyon kicsi az esély, de nem zárható ki teljesen, fõleg ha kb ciklus felénél voltál
Ha sperma kerül a hüvelyebe, teljesen mindegy milyen módon akkor igen teherbe eshetsz.Fõleg peteéréskor a legnagyobb rá az esély.

Ha kb 1 hete meg kellett volna hogy jöjjön a mensim de semmi? ! És a barátommal ugymond pettingeltünk de volt rajtunk nadrág és ö elélvezett és rajtam feküdt ezáltal elég közel volt hozzám a nemiszerve . Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Kicsikém, remélem nem az én lányom vagy... Ha nem jutott a hüvelyedbe ondó, akkor nem lettél terhes. Menj el nõgyógyászhoz, és írass fel fogamzásgátlót, ha szexelni akartok, legyél védett. Ja és GUMIIII!

Kicsikém, remélem nem az én lányom vagy... Ha nem jutott a hüvelyedbe ondó, akkor nem lettél terhes. Menj el nõgyógyászhoz, és írass fel fogamzásgátlót, ha szexelni akartok, legyél védett. Ja és GUMIIII!
Nagyon nem valoszinu.Szerintem tesztelj ha nem vagy biztos a dologban.
Akkor elmagyarázom hogy lehetsz terhes! Ha mind a ketten meztelenek vagytok, a fiú beteszi a hüvelyedbe a nemi szervét és BENNED élvez el.Ruhán keresztül biztos hogy nem másznak át a spermiumok.De ha nem jön meg tesztelj, és menj nõgyógyászhoz.
Ja tényleg nem, mert õ most nem gépezik :-D Szóval nyugi, és vigyázzatok!
A kérdező hozzászólása: jójójóóóó tudom hogy nem lehetek az deee.... Kellett a megnyugtatás :) oks:) am meg 100hogy nem vagyok a lányod ;)
Hát, ha ennyire tudatlan vagy, akkor még gondolatban se sexelj!
A kérdező hozzászólása: 15 :)
Hány éves vagy egyébként???
Jézusmáriaszentjózsef! Nem nem nem nem nem! Ezzel az erõvel bárki terhes lehetne akire ránéznek.
Ez van, ha a fiatalok nincsenek rendesen szexuálisan felvilágosítva! http://www.google.hu Remélem nem gondolod, hogy erre értelmes választ írok!!!
A kérdező hozzászólása: hehe:D vigyázunk vigyázunk! Okés felfogtam....és tudom csak tulreagálom vagy mi félek az ilyenektöl:O:s

Barátommal pettingeltünk és hát elélvezett. és utána újra megujjazott. Valószínű h megmosta a kezét, de ha nem akkor lehetnék terhes vagy kizárt dolog?

Legjobb válasz: *Sóhaj* Igen,valószínûleg lehetsz terhes. Ha rendesen megmosta a kezét akkor viszont nem. Ez egyébként attól is függ,hova élvezett...

*Sóhaj* Igen, valószínûleg lehetsz terhes. Ha rendesen megmosta a kezét akkor viszont nem. Ez egyébként attól is függ, hova élvezett...
Az kizárt dolog, mer nemtudom.....
Mi az hogy valószínú, hogy megmosta a kezét? Láttad vagy nem? Kérdezd meg! Egyébként lehetsz terhes, ha maradt cucc az ujján.
Kisfiú vagy kislányt szeretnétek?
Itt sokak szerint lehetséges, ettõl függetlenül soha, de tényleg SOHA nem láttam olyan embert, aki ujjtól esett teherbe. Tehát szóbeszéd olyanról is van, hogy belemész a strandon a vízbe és terhes leszel, de tényleg, ki a franc látott ilyet? (egyébként ez marhaság, víztõl sem lehet teherbe esni). Szóval én azt mondom nem. Miért nem kérdezed meg a barátod, hogy kezet mosott-e? Mindig kezet kell mosni ilyen elõtt, sok minden lehet a kezén, ami nem épp egészséges, ezért tényleg minden ilyen akció elõtt kézmosás szappannal és alapos öblítés langyos folyó meleg vízzel.
biztos terhes vagy, fordulj orvoshoz mihamarább.
A kérdező hozzászólása: de közvetlenül tuti nem jutott "belém" a cucc..mert tuti megtörölte a kezét..és nem rögtön csináltuk újra..így már nem valószínû a terhesség ugye?
megtörli - egy részét rákeni máshova a többit szétmaszatolja kis idõ eltelés - a spermák nem tudom pontosan meddig élnek, de elég sokat ebbõl következik, hogy éltek rajta. Lehetsz-e terhes? - persze, hogy lehetsz illetve reméljük, h. lehetsz. Mindenesetre a jövõben is számolj azzal, hogy teherbe eshetsz akkor is ha védekeztetek, hiszen 100%-os biztonság nincs. Visszatérve az esélye picike, hogy teherbe eshetsz ezért ne aggódj rajta. És igazából azt javaslom, hogy a jövõben se aggódj nagyon, kár elrontani egy-egy éjszakát azzal, hogy "jajistenem, lehet terhes lettem?" cuccal :) ---

1 éve jött meg elöször az első menzeszem majd utána semmi sem volt (mármint hogy megjött egszer és kész utána már többször nem. ) most nemrég jött meg újra. és nemtudom hogyha pettingeltem a pasimmal akkor lehetek terhes?

Mert nemtudom most ebb?l megállapitani . Mert nemtudom hogy mikor jön meg és mikor nem. Mit csináljak ??

Legjobb válasz: pettingtõl nem lehetsz terhes. anyám

pettingtõl nem lehetsz terhes. anyám
Hány éves vagy? Mit értesz petting alatt?Vagyis történt közösülés?

Ha 17-én pettingeltünk, 21-én megjött akkor lehetek terhes?

(strandon a vízben voltunk,és ruhában úgy hogy egymásnak értünk alul)nem volt szex.

Legjobb válasz: Ha egyértelmûbb kérdést tettél volna fel, akkor egyértelmûbb választ is kapsz! Mivel nem írtad, hogy mivel értetek egymáshoz, ezért az ember sok mindenre gondol, fõleg, hogy azt írod, nem volt sex. Vkinél már ez is sex-nek számít, mert volt orgazmusa a párodnak, méghozzá úgy, hogy hozzá ért ruhán keresztül a te nemi szervedhez! Akkor ez minek minõsül, ha nem sex-nek? Elvileg te izgattad fel, és miattad volt magömlése nem? Biztos vagyok abban, hogy nem vagy terhes!!!!!

Ha egyértelmûbb kérdést tettél volna fel, akkor egyértelmûbb választ is kapsz! Mivel nem írtad, hogy mivel értetek egymáshoz, ezért az ember sok mindenre gondol, fõleg, hogy azt írod, nem volt sex. Vkinél már ez is sex-nek számít, mert volt orgazmusa a párodnak, méghozzá úgy, hogy hozzá ért ruhán keresztül a te nemi szervedhez! Akkor ez minek minõsül, ha nem sex-nek? Elvileg te izgattad fel, és miattad volt magömlése nem? Biztos vagyok abban, hogy nem vagy terhes!!!!!
ha nem jött volna meg vágnám, hogy miért parázol!
annyira levágós, hogy tiszta kamu ez a kérdés, mert minden kommentnél mást írsz... csak azt nem tudom, hogy miért kell elvenni a helyet a normális kérdésektõl egy ilyen kamu kérdéssel???? na most lehet lepontozni......
ok köszi, h nem pontozol le, de hogy mire is gondolok: 1. 21-én megjött... utána: Most pedig 17 napja késik de szûz vagyok (akkor miért nem írtad már az elején, hogy akkor megjött ez volt 1 hónapja most meg késik v mittom én) 2. vízben voltunk, és ruhában., Volt rajtunk ruha! utána: A nemiszervekkel mivel mással (na most ruhával értetek egymáshoz, vagy a nemiszervetekkel???? azé nem mind1) 3. amiket hiányolok: nem írtad, hogy elment-e a srác azzal hogy "egymáshoz értetek ruhában" vagy nem? egyáltalán hány éves vagy, és normálisak-e már a ciklusaid? egyébként tiszta zavar az egész kérdés, ezért gondoltam hogy kamu... a másik, hogy jó hogy még szûz vagy és maradj is egy ideig, amíg az alapvetõ dolgokat nem tudod!! ez csak egy tanács nem oltogatás!!
A kérdező hozzászólása: NEM KAMU KÉRDÉS!JAH és NEM PONTOZLAK le mert NEM VAGYOK BUNKÓ!És nézdd meg nem írok minden kommenthez mást.Csak "össze kell tenni a képet!"
A kérdező hozzászólása: Most pedig 17 napja késik de szûz vagyok
Nem!
A kérdező hozzászólása: Akkor jó! És ez ugye 100%???
A kérdező hozzászólása: A nemiszervekkel mivel mással.
A kérdező hozzászólása: EGYMÁSNAK ÉRTÜNK ALUL.Nem olvastad el végig a kérdésemet.Volt rajtunk ruha!Csak arra gondoltam hogy a vízzel együtt nem-e kerülhetett be a hüvelyembe sperma!És így nem-e lehetek terhes?
Istenem......biológia óráról ti tuti hiányoztatok! Ha nem volt sex, akkor, hogyan is lehetne baba! Viszont azt nem írtad le, hogy miként értetek egymáshoz. Kézzel? Mert akkor 100%, hogy nem lesz baba. Elnézést a válaszomért, de általános iskola hatodik osztályában tanítják, hogyan készül a kisbaba!!! :E
A kérdező hozzászólása: 1.A kérdést 08.28 .-án tettem fel és amit írtam utána az kiegészítés .Mert nem láttam a jövõbe .XD 2.Ruhán keresztûl a nemiszervekkel értünk egymáshoz (ahogy vele szemben ültem az ölében"). 3.Nem mondhatnám éppen rendszeresnek a ciklusaimat . Néha 21 nap néha 20 nap szokott lenni .Most pedig szeptemberben teljesen kimaradt és Október 2.-án jött meg ha jól számoltam ez egy 41 napos ciklus volt. Két éve menstruálok.

Nem feküdtem le a barátommal, de már többször pettingeltünk. Nem jött meg. Lehetek terhes?

Tudom hogy egy sima pettingtöl nem lehetek terhes de ha a fiu hozzáér a nemiszervéhez és utána belémnyúl akkor sincs rá semmi esély?

Legjobb válasz: Hozzáér... hol? Ha belédkeni a spermát, simán lehetsz terhes. Ha nem keni, vagy rossz helyre megy - akkor nem. Egy terhességi teszt sokat segítene.

Hozzáér... hol? Ha belédkeni a spermát, simán lehetsz terhes. Ha nem keni, vagy rossz helyre megy - akkor nem. Egy terhességi teszt sokat segítene.
Nincs!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!