Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes pár napja szedek fogamzásgátlót (8 db)

Pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.

Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.
Bártaké a szerencse. Bízz benne, hogy olyan szerencsés vagy mint az elsõ hozzászóló. Én inkább kivártam annakidején az elsõ levél végét, plusz a szünetet. És a második levél megkezdése után mondtam a páromnak, hogy nem kell gumik :D Odáig volt a meglepetéstõl, mert nem is tudott a tablettáról.
Ha jelölve van a tablettáknál az elsõ, a nyolcadik és a 22., akkor az elsõ hét beszedése után már nem lehetsz terhes.

Lehetek terhes ha pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül?

A fogamzásgátló gyógyszerem azt írja hogy ha a menszeszem els? napján szedem az els?t akkor már nincs szükség más fajta védekezésre, és én a menszeszem els? napján szedtem be az els?t!

Legjobb válasz: Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.

Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.
Van aki fogamzásgátlo mellett lesz terhes, szval sose lesz 100%os a védelem.
Sztem is. Elvileg nem, gyakorlatilag igen.
A legtöbb gyszer a 7. naptól véd.Ha a papírra az van írva hogy véd már, akkor véd.Ez olyan, hogy persze nem biztos egy módszer sem.de azért valamelyiket használnunk kell.Amúgy meggyõzõdésem hogy a gyszer melletti teherbeesés a legtöbb esetben azért van mert nem az elõirás szerint szedték be.Szval ha az van írva, nem lesz baj, ne aggódj.
Ha azt írja a betegtájékoztató, akkor úgy van! Nem kell aggódnod!
Ha rá van írva a tájékoztatóra hogy elsõ naptól véd akkor az úgy is van, hülyeséget nem írhatnak rá. Van orvos aki a biztonság kedvéért azt mondja várjatok 1 vagy 2 hetet. Az egy hónapot akkor kell megvárni ha nem a menstruáció elsõ napján kezdte valaki. Én sem vártam annak idején csak egy hetet, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen ez minden fogamzásgátlónál így van! Akkor most ha nem bíznánk semilyen fogámzásgátlásba akkor soha nem szeretkeznénk! Nem így van?
A kérdező hozzászólása: Jó de semelyik fogamzásgátlás sem 100°/-os. Én csak arra lennék kíváncsi hogyha a fogamzásgátló gyógyszert pár napja szedem és a papírja azt írja, hogy már lehet szeretkezni akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: De ha a fogamzásgátló papír azt írja, akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek:) megnyugodtam:)

Pár napja szedek fogamzásgátlót, és már feküdtem le a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Én fogamzásgátlót szedek, de 2 nappal ezelőtt a párommal szeretkeztünk és elfelejtettem bevenni a tablettát. Egy nap kihagyástól lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akár még úgy is, ha rendszeresen szeded, nem még ha ki is hagyod! (tapasztalat). Sajnos ez sem 100%-os :(

Akár még úgy is, ha rendszeresen szeded, nem még ha ki is hagyod! (tapasztalat). Sajnos ez sem 100%-os :(
Biztos, hogy nem leszel terhes, tapasztalatbol mondom!

Pár hónapja nem szedek fogamzásgátlot. Eddig mindig megjött most 5. napja késik lehetek terhes vagy más oka van a késésnek?

Szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: vegyél tesztet,és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad,és a hormonok "dolgoznak" ezért késik,de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.

vegyél tesztet, és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad, és a hormonok "dolgoznak" ezért késik, de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.
Vegyél tesztet, 5 napos késésnél már kimutatja a bébit. Sok sikert! :)

Június 11-én jött meg a mensesem, nem szedek fogamzásgátlót, és június 30-án szeretkeztem a párommal és nem vigyáztunk. A napokban kell megjönnie. Szerintetek lehetek terhes?

Tesztet már csináltam de negatív lett.

Legjobb válasz: Szia.Ha nem szeretnél gyermeket,mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik,de attól függ,hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá,hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.

Szia.Ha nem szeretnél gyermeket, mindenképpen minden alkalommal ve´dekezzetek.A két dátun között 19 nap telt el.A peteére´s állt.a 14.napon történik, de attól függ, hogy milyen hosszú a ciklusod.50-50%esélyed van rá, hogy teherbe estél.Legközelebb figyelj oda. Sok szerencse´t.
Szia.A teszted negati´v lett, lehet, hogy azért mert me´g korai.Àlltalában a mestrua´ció elmaradása uta´n mutatja a pozitív eredme´nyt.A terhességre van esélyed. máskor vigyázzatok.

Fogamzásgátlót szedek, de egy tablettát (a péntekit) 12óránál később vettem be, ezért amikor 3 nappal később a párommal voltam gumit használtunk, de észrevettük, hogy kiszakadt, végül csak megszakításossal védekeztünk. Lehetek terhes?

Most léptem a ciklusom második hetébe, már több mint egy éve szedek fogamzásgátlót. Még 3 hét amíg megjön a menzeszem.(ha megjön) Mit tegyek?Nagyon meg vagyok ijedve

Legjobb válasz: fölösleges dokihoz menni. ugyan mit mondana neki? csak egyet tehetsz: várnod kell.

fölösleges dokihoz menni. ugyan mit mondana neki? csak egyet tehetsz: várnod kell.
Olvasd el a betegtájékoztatót, szerintem abban le van írva, hogy mennyi ilyenkor a teherbeesés esélye. Szerintem 0, de ha gondolod biztos ami biztos elmehetsz nõgyógyászhoz. :)
Semmit, várjál. a 72 óra már úgyis eltelt, és fölösleges most parázni. Több mint valószínû, hogy nem vagy terhes.
hát, szerintem butaság ilyesmi miatt görcsölni. Nem hiába találták úgy ki a tabit, hogy a hétnapos szünetben is védelmet nyújt. Ha hét napig véd, akkor egy fél napért nem kell parázni. Fõleg, ha már egy éve szeded! nyugodj meg, nem vagy terhes
1. 12 órán túl NEM kell pótolni, hanem a tájékoztatóban leírtak szerint más módon védekezni (ált. 1 hétig). 2. A megszakítás nem védekezés, mivel nem véd az elõváladékban is megtalálható spermáktól. 3. A 72 órásról lecsúsztál...Most már csak imádkozhatsz. 2 hét múlva már tesztet is csinálhatsz, akkor nem kell még 3 hetet paráznod.
A kérdező hozzászólása: még nem telt le a 72 óra... most viszont barna folyásom van. lehet ehhez bármi köze?
Nem gondolnám hogy terhes vagy! De vegyél tetsztet már kapható lyan ami má az egy hetes terhességet is kimutatja.. picit drága de ha ettõl megnyugszol... a lényeg: ne parázz!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!