Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes pár napja szedek (14 db)

Pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.

Olvasd el a tájékoztatot. Am papiron lehetsz terhes ha nem várod meg az egy honapot, bár én se vártam és nem lett semmi.
Bártaké a szerencse. Bízz benne, hogy olyan szerencsés vagy mint az elsõ hozzászóló. Én inkább kivártam annakidején az elsõ levél végét, plusz a szünetet. És a második levél megkezdése után mondtam a páromnak, hogy nem kell gumik :D Odáig volt a meglepetéstõl, mert nem is tudott a tablettáról.
Ha jelölve van a tablettáknál az elsõ, a nyolcadik és a 22., akkor az elsõ hét beszedése után már nem lehetsz terhes.

Lehetek terhes ha pár napja szedek fogamzásgátlót és már lefeküdtem a barátommal gumi nélkül?

A fogamzásgátló gyógyszerem azt írja hogy ha a menszeszem els? napján szedem az els?t akkor már nincs szükség más fajta védekezésre, és én a menszeszem els? napján szedtem be az els?t!

Legjobb válasz: Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.

Nem te vagy az elözö kérdést feltevõ? Sokan megvárják az elsö honapot.
Van aki fogamzásgátlo mellett lesz terhes, szval sose lesz 100%os a védelem.
Sztem is. Elvileg nem, gyakorlatilag igen.
A legtöbb gyszer a 7. naptól véd.Ha a papírra az van írva hogy véd már, akkor véd.Ez olyan, hogy persze nem biztos egy módszer sem.de azért valamelyiket használnunk kell.Amúgy meggyõzõdésem hogy a gyszer melletti teherbeesés a legtöbb esetben azért van mert nem az elõirás szerint szedték be.Szval ha az van írva, nem lesz baj, ne aggódj.
Ha azt írja a betegtájékoztató, akkor úgy van! Nem kell aggódnod!
Ha rá van írva a tájékoztatóra hogy elsõ naptól véd akkor az úgy is van, hülyeséget nem írhatnak rá. Van orvos aki a biztonság kedvéért azt mondja várjatok 1 vagy 2 hetet. Az egy hónapot akkor kell megvárni ha nem a menstruáció elsõ napján kezdte valaki. Én sem vártam annak idején csak egy hetet, és nem lettem terhes.
A kérdező hozzászólása: Igen ez minden fogamzásgátlónál így van! Akkor most ha nem bíznánk semilyen fogámzásgátlásba akkor soha nem szeretkeznénk! Nem így van?
A kérdező hozzászólása: Jó de semelyik fogamzásgátlás sem 100°/-os. Én csak arra lennék kíváncsi hogyha a fogamzásgátló gyógyszert pár napja szedem és a papírja azt írja, hogy már lehet szeretkezni akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: De ha a fogamzásgátló papír azt írja, akkor nem lehetek terhes igaz?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen nektek:) megnyugodtam:)

Pár napja szedek fogamzásgátlót, és már feküdtem le a barátommal gumi nélkül, ugye nem lehetek terhes?

Legjobb válasz: Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Bízz a védõangyalodban. Végülis az esély nem nagy, de sajnos egyáltalán nem lehetetlen. Lehettetek volna türelmesebbek és megvárhattások volna azt az 1 hónapot.

Fogamzásgátlót szedek, épp a szünetbe voltam mikor megjött, de egy napra. Előtte pár nappal volt szexuális kapcsolatom, miért csak egy napig jöhetett meg, terhes lehetek vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Nem hiszem, hogy terhes lennél. Ha tablettát szedsz, nem sok esély van rá...ezer oka lehet, h csak 1 napig jött meg, lehet, h a tabletta kicsit összezavarta a hormonjaidat...nem régóta szeded?

Én fogamzásgátlót szedek, de 2 nappal ezelőtt a párommal szeretkeztünk és elfelejtettem bevenni a tablettát. Egy nap kihagyástól lehetek terhes?

Legjobb válasz: Akár még úgy is, ha rendszeresen szeded, nem még ha ki is hagyod! (tapasztalat). Sajnos ez sem 100%-os :(

Akár még úgy is, ha rendszeresen szeded, nem még ha ki is hagyod! (tapasztalat). Sajnos ez sem 100%-os :(
Biztos, hogy nem leszel terhes, tapasztalatbol mondom!
Igen terhes lehetsz! nagyon is!:) gratula;)
persze hogy terhes lehetsz
még menzi alatt is akár.. simán lehetsz terhes.
Attól függ a ciklus melyik napján van peteérésed. (bárcsak én esnék teherbe, nem pedig te!!!) 24/N
Bizony terhes lehetsz. Én is így jártam...
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat
Simán lehetsz.
Bármikor lehetsz terhes, ha szexelsz, max kisebb vagy nagyobb az esélye. Így azért nem is olyan kicsi:(
A kérdező hozzászólása: en ugy tudtam vagy gondoltam, hagy igy mar teljesen minimalis az eselye.az ember mindig tanul.
szerintem minél elõbb menj esemény utániért.
menj 72 órásért...
nem az esélyt kell kiszamolni, hanem rendesen védekezni. menj el 72 orasert.

Fel vagyok eleg csunyan fazva, szedek is gyogyszert e miatt. Par napja voltam a ferjemmel, de nem elvezett belem. Ilyenkor mennyi az eselye annak hogy terhes lehetek?

Nem is vagyok peteeres kozeleben hisz nemreg volt a mesntruaciom. Ilyenkor mi az eselye annak, hogy terhes maradtam vagy hasonlo? Elegge szurkalodik mind a ket petefeszkem, de az orvos azt mondta nekem mikor voltam vizsgalaton, hogy ez a fajdalom a vesemtol is sugarozhat.

Legjobb válasz: ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!

ez változó, kevesebb, mint egyébként, de simán lehetsz terhes, ha védekeztetek megszakítással, akkor még kissebb az esély, de nem kizárt!

Lindynette 20at szedek a menszeszem első napjátol. A 21. napon nem bírtuk a barátommal, és pharmatex kúppal lefeküdtem vele. A párom belém élvezett. Lehetek terhes?

A kiskönyvben amit az orvostól kaptam az van ha a ciklus els? napján kezdem el a szedést akkor már az els? hónapban védett vagyok, a kúpot pedig nem merném magában használni se nem bízok meg teljesen a tabiba még hiba irja a ksikönyv. de igy együtt sztem nem lehet baj ugye?

Legjobb válasz: hát biztos nem vagyok terhes ma megjött..hétfõ helyett csütörtökön, tudom h ez normális csak gondoltam visszajelzek.

A kérdező hozzászólása: hát biztos nem vagyok terhes ma megjött..hétfõ helyett csütörtökön, tudom h ez normális csak gondoltam visszajelzek.
Most komolyan nyugodtabb leszel attól, ha erre a (számtalanszor feltett) kérdésre majd valamelyikünk, aki nem orvos és nem betegtájékoztató, azt feleli hogy neeeem, nem lehet baj? Mindig van kockázat, de a te esetedben elenyészõ, mondhatni: nyugi.
A kérdező hozzászólása: hm biztos lehetsz abba hogy végignéztem az összes kérdést ebbe a témában de mivel egyik sem adott kielégítõ választ ezért feltettem a kérdésem. Amúgy csak a megerõsítésre vágytam mert hiába tudom h nem lehetek terhes a kismanó azt motyogja fülembe h és ha mégis...? és mivel anyukámmal ezt nem tudom megbeszélni mert ö soha nem szedett bogyot ezért más idegen emberek véleményére vagyok kiváncsi...augy köszi a választ kielégítõ volt:=)
nem lehet baj, nyugi!
Nekem a pharmatex tutira bejött: 7 hónapig azzal védekeztünk és nem estem teherbe, ismerõseimnek is bevált. Tehát szerintem a pharmatex önmagában, gyógyszer nélkül is elég.

Pár hónapja nem szedek fogamzásgátlot. Eddig mindig megjött most 5. napja késik lehetek terhes vagy más oka van a késésnek?

Szeretnénk kisbabát.

Legjobb válasz: vegyél tesztet,és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad,és a hormonok "dolgoznak" ezért késik,de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.

vegyél tesztet, és biztos vàlaszt kapsz.lehet hogy a tablettàt abbahgytad, és a hormonok "dolgoznak" ezért késik, de lehet hogy terhes vagy.biztosat csak teszt vagy orvos mond.
Vegyél tesztet, 5 napos késésnél már kimutatja a bébit. Sok sikert! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!