Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes nem szakadt ki a (14 db)

Lehetek terhes? Nem szakadt ki a gumi, nem kerülhetett rá előváladék! Mi van ilyenkor?

Nem rég vesztettem el, elég sokat bénáztunk a gumival.A pasim nem ment el bennem, nehezen tudta betenni, annyira fájt. El?váladék viszont kerülhetett a gumira. Lehetek terhes? Az eset pont az utolsó vérzésemet követ? 14. napon volt. Árp.25 volt az utolsó vérzéses nap, azóta semmi pedig júni 5 van. Mondjuk most érettségiztem a szóbeli vissza van, lehet ennyi késés stressz miatt? Annyira parázok, hiszen nagyon figyeltünk, védekeztünk, a gumi nem szakadt ki, remélem nem is szivárgott. Bár ha picike lyuk lett volna rajta akkor a sok bénázástól elszakdt volna nem? Félek, nehogy már els?re baj legyen! Kinek volt hasonló szituja?

Legjobb válasz: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba,de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S

A kérdező hozzászólása: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba, de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem tényleg nem lesz gáz!Nem lenne jó, ha babás lennék!
A kérdező hozzászólása: Ja...erõt kell gyûjtenem magamon. Köszi a válaszokat!
Ne idegeskedj, ha nagyon félsz, vegyél egy tesztet, de valószínûleg az idegesség és a szüzesség elvestése együttesen zavarták meg a ciklusod..
Szia! Semmi baj, amikor én érettségiztem hatalmas stressz volt rajtam, hát még most, amikor az egyetemen vizsgázom. Természetesen megzavarhatja ez a ciklusodat, minden további nélkül. A legjobb lenne, ha venne a párod egy tesztet, így a civakodást is elkerülnéd anyukáddal és meg is nyugodtál, az érettségi is jobban fog menni, ha emiatt nem stresszelsz. Figyeld meg, teszt után rögtön megjön :) :) Sok sikert az érettségidhez :)
Utolsó válaszoló vagyok. Hidd el, nem vagy az :) Ha véletlenül mégis az lennél, nincsen semmi baj, felnõtt nõ vagy. Beszélgetned kellene anyukáddal, hogy nem vagy már gyerek. Persze jogos, hogy még õ tart el, neki is van beleszólása az életedbe, de nem jó dolog, hogy igazándiból tõle rettegsz. Üljetek le, beszélgessetek, egy szülõnek nehéz a felnõtt korba engednie a gyermekét, de muszáj. Van, aki erre magától ráébred, van aki csak segítséggel, de akkor is elfogadja. Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet...és szerencsére nem vagyok babás!Köszi a nyugtatást! :)

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz

Lehetek terhes ha nem szakadt ki a gumi de kevesebb volt benne mint a fiú érzett h kelleet volna benne lenni?

szex után kevesebb volt a sperma az ovszerbe mint amennyit a fiú érzett h lenni kellett volna,megnéztük utána vizzel h jukas e de nem jött ki belöle a viz ->nem volt jukas.elvileg tejjesen rajta volt aktus közbe tehért oldal sem fojhatott ki. akkor mi lehet? lehetek terhes? csak a fiú érezte többnek?

Legjobb válasz: Kizártnak tartom, hogy terhes legyél ha nem volt lukas a gumi. Biztos hogy a fiú érezte többnek!

Kizártnak tartom, hogy terhes legyél ha nem volt lukas a gumi. Biztos hogy a fiú érezte többnek!
Szerintem sem lehetsz terhes.
Nem. Ha nincs benne akkor hova lett? -> nem is volt benne több
nagyszájú férfiak ....

Lehetek terhes abban az esetben, hogyha nem szakadt ki a gumi? és semmi a megszokottól eltérő dolog nem történt?

Legjobb válasz: mindig megnézzük utána h nem-e "ereszt", lukadt ki vagy akármi baj nincs e vele és semmi gond nem volt. de már lassan 2 héten nem jön meg :S

A kérdező hozzászólása: mindig megnézzük utána h nem-e "ereszt", lukadt ki vagy akármi baj nincs e vele és semmi gond nem volt. de már lassan 2 héten nem jön meg :S
A kérdező hozzászólása: tegnap megcsináltam egy tesztet és negatív lett :)
Nyugodj meg, így nem lehetsz terhes, ha normálisan használtátok a gumit. Ha nagyon nagyon parázol vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj a negatív láttán :)
A kérdező hozzászólása: nem semmi olyan nem fordult elõ h elõváladékos vagy akármilyen kézzel nyúlt oda nekem. nem nemnagyon. legalábbis nem emlékszem rá.
kérdés: lehetséges, hogy elõváladékos vagy spermás kézzel egyikõtök nyúlt bele a vaginádba? (pl kielégítetted kézzel vagy orálisan, és õ megujjazott, és esetleg spermás volt a keze?) ha ilyenre nincs lehetõség, és megnéztétek, hogy nem ereszt-e utána, akkor nem hinném amúgy talán egy teljesen minimális esély lehet, hogy mikroszakadás volt rajta (a gumi, mint minden más, nem nyújt 100%-os, csak 99, valamennyi%-os védettséget), amit nem tudtatok észrevenni, mert olyan kicsi, de sajnos sperma átférhet rajta... amúgy ezt azért se tartom valószínûnek, mert megtermékenyítéshez kell hogy párezer sperma eljusson magához a petesejthez, mivel kémiai anyagokkal kell támogatniuk egymást, ami nélkül nincs megtermékenyítés mindenesetre ez a mikroszakadás, vagy mikrohiba magában az eredeti óvszerben okozhat nemkívánt terhességet mindenesetre más oka is lehet annak, hogy késik, elõfordult már, hogy ennyit késett? egyébként mint mondták, legegyszerûbb csináltatni egy terhességi tesztet, mondjuk az se 100% de annak meg még kevesebb esélye van, hogy két minimális esélybõl mindkettõbe beletrafáljatok
A kérdező hozzászólása: nem nemvolt olyan. soha még egy pillanatig se. mindig vigyáztam erre h ne legyen baj
Vagy még egyszerûbbet mondok: Csinálsz egy tesztet. Egyébként ha elõtte nem volt "csak egy percig csináltuk gumi nélkül" dolog, akkor nem lehetsz terhes.
Mégis mi a fenét vársz? Azt mondod minden rendben volt. Ha orvos is lennék, akkor se tudnám látatlanba megmondani hogy terhes vagy-e. Ergo fogod magad és elmész dokihoz, ha aggódsz.
A kérdező hozzászólása: ne visszakérdezzetek könyörgöm hanem válaszoljatok a kérdésemre
doki?
gratulálok, ülj le, 1-es!
Te nem régen vesztetted el a szüzességed ugye? Mert ha így van akkor figyelembe kell venned, hogy a szex elég nagy változás a testedben. Ez a változás kezdetben megkeverheti annyira a szervezetedet hogy 1-2 hetet késhet, siethet a havid. Sõt, felkészítelek még pár hónapig így is fog maradni valószínûleg. Nem vagyok szakértõ, sõt még nõ sem, viszont emlékszem hogy barátnõm ugyanígy járt miután elvesztette, végigkérdeztünk mindenkit aki már tapasztaltabb ilyen téren és több pár is mondta, hogy megesik a szüzesség elvesztése utáni fél évben-évben. Elvileg agresszívabb szexnél is felléphet ilyesmi az orgazmus erõsségétõl, számától függõen. Én azt mondanám hogy ez lehet most nálad is. Viszont a szex... egy élvezetes szerencsejáték amin a 99, 99%-ra voksolsz... nõgyógyászt meglátogatni ilyen késések esetén mindig jó ötlet. Amekkora a tét sosem lehetsz elég óvatos.

Hogy lehet az hogy ha meg nem szakadt ki a szuzhartyam, megis lehetek terhes?

Legjobb válasz: Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.

Úgy, hogy ha például a barátod megujjaz és elõtte elélvezett és sperma került a kezére. A kezével még nem biztos, hogy átszakítja a szûzhártyát, de attól még azon a lyukon, ami van a szûzhártyán, még megtörténik a behatolás.
Egy spermium nagyon-nagyon-nagyon pici. A szûzhártyádat viszont ne úgy képzeld el, hogy egy összefüggõ egész, még ha nem is szakadt át, vannak rajta lyukak. Ezen egy nagyon-nagyon-nagyon pici spermium bejuthat, a szûzhártya nem fogja visszatartani. A teherbeesés elsõ feltétele pedig az, hogy a spermium be tudjon jutni.
uristen én azt hittem h ilyen nem is létezik, , , biztos vagy benne h terhes vagy?, , , , , , sürgösen menj el nögyogyászhoz és beszélj vele..szerintem ilyen nincs mert ha lenne akkor hány lány lehetet vollna már terhes igy??a teherbe esés arrol szol h a farokbol ki áramlo spermák egy olyan helyre jutnak el vagyis a petevezetéken keresztül amihez csak egy pénisz képes és nem egy ujj amin sperma cseppek vannak... ez akkor faszság h csori lányt ezzel hülyitetek.figy azzonnal menj el orvoshoz, , illetve beszélj anyukádal.ha estleg csináltál terheségi tesztet és még tényleg szüz vagy és rozsaszin csik jelent meg a teszten, , akkor az mutathatja azt is h esetleg valamilyen fertözésed vann vagy rosz a teszt...amimegoldja a problémád egyy szakorvos.de hidd nem vagy TERHESSSSSS...
JAH MEG TEGYÜK FÖL HA EGY CSAJ LESZOPJA A BARÁTJÁT ÉS A NYELVÉN SPERMA MARAD, AZ UTÁNA CSOKOLOZIK A FIUVAL, ÉS ANNAK A NYELVÉRE JUT A SAJÁT SPERMÁJA ÉS UTÁNA KI NYALJA A LÁNYT TEHERBE ESHET??????!EZT TI SE GONDOLJÁTOK KOMOLYAN CSAK AKKOR LEHTSZ TERHES A MÁR NEM VAGY SZÜZ!!!!----ÉS A FASZÁVAL MEGY BELÉD ÉS OTT EL ÉLVEZ...ENNYI ANYUKÁD IS IGY SZÜLT TÉGED, ANNAK AZ ANYUKÁJA IS MINDEN NÖ A VILÁGON MENYETEK MÁR AKI NINCS TISZTÁBAN A DOLGOKKAL NE BOLONDITSON EGY KÉTSÉGBE ESTET LÁNYT, , MÉG JO SZÁNDÉKBOL SE
Kedves elõttem szóló, NAGYBETÛKKEL... nekem van olyan simerõsöm aki tulajdonképpen szûz volt, és terhess lett, pont mert a barátja megújjazta és spermium volt az újján...és ez nem kamu...úgyhogy fogd vissza magad
fogd vissza magad te!!!!Én elve nem szolok bele olyanba amihez egyáltalán nem értek!!!ez az egyik a másik a völegényem apukája nögyogyász és mivel én nö vagyok elég sok kérdést fel szokttam neki tenni!!!és végül a barátnöd elvileg???szüz volt!!!! ne haragudj mégis h lehet valaki elvileg szüz??????egy lány vagy szüz vagy nem.....és nem velem kéne probálkoznod!!!!hanem tanácsat adni a feltevö lány kérdésére hisz az lene a dolgod vagy hanem akkor ne irj semmit...ö kétségbe van esve és ha hülyeségeket mondtok neki akkor csak jobban be parázik...beszéljen egy felnötel és ki derül kinek van igaz ennyi
Kedves elõttem szóló! Örülök hogy van nõgyógyi ismerõsöd. De ez nem változtat azon, hogy a szûzhártyán lyukak vannak a mensi távozása céljából. És hogy ha a nevdes hüvely bemenetéhez jut bármilyen úton a spermium, akkor elvileg felúszhat a petéig. Persze hogy ritka eset, de NEM KIZÁRT. Persze hogy szerencse kérdése. Gondolj bele, van aki évekig szexel védekezés nélkül gyermekáldás reményében és semmi. A másik meg megszakított közösüléssel mondjuk mensi után 3 nappal és a következõ már nem jön meg neki. Ilyen az élet....
úgy hogy õõõ spermája a kezére ment utána ujazott és így bele került a sperma a hüvelyedbe. egyszerû a dolog de ezt kérdezd a nõgyógyásztól!
és mi van akkor, ha én fiú létemre beleverem egy tálkába, és injekcióval (tû nélkül) felszívom a spermát, és berakom a végét a hüvelynyíláshoz, és beleengedem... akkor se lesz gyerek? :D ti full gyökerek vagytok amúgy :D simán lehet gyerek bárhol, nem kell ahhoz elveszíteni a szüzességet... és esetleg ha spermával átitatott tampont teszek be a hüvelybe??? a megfogamzáshoz elég nagyon kevés sperma is, mivel itt több millió sejtrõl beszélünk, egy bizonyos %-a kell a megtermékenyítéshez, a többi az automatikus elhal! szóval a kérdezõnek üzenem: bármi lehetséges, és ne hidj a sok okos köcsögnek! a szüzesség elvesztése az csak a köret, attól függetlenül simán teherbe lehet esni, ha úgy csináljátok!

Lefekudtem a baratommal gumival, a gumi nem szakadt ki, de az aljan valami feher volt, de tuti nem sperma, mert meg nem ment el! Terhes lehetek?

lehet,hogy felhabosodott elovaladek??:S...vagy mi lehetett az?..nemhiszem h belem ment mert csak az aljan volt ez a cucc ahol igy kicsit oszevolt gyurodve a gumi...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!

Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Latod meglehet az is:D nyugottab vagyok:D es nagyon koszi a gyors valaszt:D igen volt gumi elment bennnem es nemfojott ki es nemis szakadt ki:D
Bizti hüvelyváladék volt :) Egyszer a kedvesem is nagyon megijedt amikor kihúzta és fehéres i9zé volt kivül a gumin, de láttam rajta, hogy az a hüvelyváladékom ami pé körül sûrûbb.
Akkor nyugi, tuti, hogy a te hüvelyváladékod volt! Ez tök természetes, szóval no para. :)
Szia!tutiiii hüvelyváladék volt....izgalmi állapotban egyértelmû hogy van, több van, s az "ragadhatott" rá a gumi aljára NO PARA!!!!!! M
Én arra gondolok, hogy vagy hövelyváladék volt, az is fehér, vagy pedig a gumi volt bevonva kívülrõl valami spermaölõvel, és az oldódva a hüvelyváladékkal, az általad látott elegyet képezte! :-) No para, tuti nem vagy terhes!

Lehetek terhes? Pénteken voltam előszőr eggyütt a barátommal (nekem az volt az első) . Elméletileg hétfőn kellett volna megjönnie. Gumival védekeztünk, nem szakadt ki

Gyógyszert nem szedek de mindig hétf?n délel?tt szokott megjönni. Szerintetek mennyi id?t késhet az els? után? És ugye terhes sem lehetek? Köszi

Legjobb válasz: Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.

Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.
Teljesen felesleges tesztet csinálnod mert peteérésed a világon sem volt akkor. Dehogy vagy terhes.
Az idegeskedéstõl is késhet, valamint a szex kicsit felkavarja a hormonokat a szervezetben ezért elõfordulhat hogy késik. Ne aggódj, legyél biztos magadban, hiszen védekeztetek, tehát nem lehet gond. Próbálj meg megnyugodni és akkor megjön, alig késett még.
Nekem négy napot késett az elsõ után, szóval szerintem nyugodj meg, mert tényleg késhet az idegeskedéstõl is :)
nekem 3 évig rendszeres volt, majd látszólag minden különösebb ok nélkül teljesen összezavarodott. azt mondják, hogy a hormonszintemet megzavarta a barátom, pedig akkor még nem is feküdtünk le. most olyan lassan 4 hónapja a ciklusom, hogy késett már másfél hetet, 3 napot, egy napot, legutóbb meg 2 nappal elõbb jött meg, és ilyet még nem csinált. én szombaton feküdtem le vele elõször, két hét múlva kell megjönnie, majd kíváncsi leszek:) de szerintem ne aggódj. mindenesetre örülök, hogy védekeztetek, nem vagytok olyan felelõtlenek, mint sokan mások a mai világban. nyugi, szinte 100%, hogy nem lehetsz terhes.
Nem hiszem hogy terhes vagy. De ne stresszelj, mert annál késõbb fog megjönni.
ha már 4 napja késik, akkor tesztelj egyet. nem valószínû, hogy terhes vagy, inkább csak az idegbajt sikerült magadra hoznod, ezért késik.
Ha nem volt gond a gumival, ahogy írtad, akkor biztos nem vagy terhes! Nyugi! Késni késhet ezermillió dolog miatt!
Szerintem is csak a stressz "késlelteti". Biztos nagyon görcsösen akarod, hogy megjöjjön. Legyél türelemmel!
Szinte 0 a valószínûsége annak, hogy terhes vagy, szóval nyugi + még sok más tünet is jönne, ha terhes lennél, hajjaj...:)

Hogy számolok ovulációt nem 28napos ciklus esetében? Lehetek terhes védekezés esetén, abban az esethben ha a gumi bennem maradt, de nem szakadt ki?

Abban az esetben, ha a menstruációm 19-21nap közötti és az utolsó mesim március30-április3 között volt, de 5-én együtt voltam a barátommal, ahol a gumi különválásunkkor bennem maradt. Megnéztük nem szakadt el. Igaz, róla kerülhetet sperma hozzám a küls? részre. Tabletta bevételét?l tartok, de még id?be lenne. Lehetek terhesek? Az ovuláció számítását nem teljesen értettem(nálam nem 28napos a ciklus) Vegyem be a tablettát, vagy várjak?!

Legjobb válasz: Szerintem kevés az esélye hogy terhes legyél mivel most mult el a mensid!

Szerintem kevés az esélye hogy terhes legyél mivel most mult el a mensid!
Szia szerintem venned kéne ovulációs tesztet és az alapján megtudnád állapítani mikor vagy félidõnél!Szerintem nem esehettél teherbe ha 5én voltatok együtt!Nyugi!
Ha 3-án múlt el, és 5-én voltatok együtt, még ilyen rövid ciklus esetén sem lehetsz terhes. Viszont nõgyógyászhoz el kéne menned a rövid ciklusaid miatt, ha még nem voltál (emiatt).
A kérdező hozzászólása: Rosszul számoltam ez elõbb (nézzétek el, kicsit nyugtalan vagyok - nem tervezett lenne...bár ha jön...) a ciklusom a mesi elsõ napjától a következõig átlag 25nap. Ez normális? Ebben az esetben sincs sok esélye a pocaklakónak ugye?!

Lefeküdtem a barátommal, de azóta nagyon erős folyásom van és fáj a mellem. Óvszerrel védekeztünk, és bár nem szakadt ki, mégis izgulok. Szerintetek lehetek terhes?

19 éves vagyok, és most volt az első szexuális élményem, amely rögtön pánikkal is társult. A menstruációm mai napig nem állt be rendesen, de általában sokat váladékozok. Múlthéten azonban megvolt 3 napig, majd rá pár napra lefeküdtünk a barátommal. Óvszerrel védekeztünk, azonban akkor, és azóta nagyon fehéres, rendellenes állaga van a váladékomnak. Hirtelen be is paráztunk, hogy nem-e sperma került a hüvelyembe, lezuhanyoztam, de az óvszer nem szakadt ki, és én is láttam, hogy az anyag ott van benne. Utána görcsöltem 2-3 napig, de gondolom a szüzességem elvesztése miatt. A melleim azonban így 1 hét elteltével is fájnak, és még mindig erős a váladékom. Canesten kenőccsel kezem most magam, hogy nem volt-e előtte vmi fertőzésem, és azért lehet most ez.

Legjobb válasz: Nyugi, nem vagy terhes. Vagy a hormonjaid játszanak egy sort, ami megesik ilyenkor, vagy lehet tényleg egy fertõzésed.

Nyugi, nem vagy terhes. Vagy a hormonjaid játszanak egy sort, ami megesik ilyenkor, vagy lehet tényleg egy fertõzésed.
Ilyen korán, pár nappal a lehetséges beágyazódás után még semmi oka nem lenne annak, hogy fájjon a melled, vagy folyásod legyen. Szóval ez ugyan rendellenes, de nem utal terhességre. Nyugodj meg, és akkor valószínûleg meg fog jönni a menzesz is. A folyás miatt pedig érdemes lenne felkeresned egy orvost.
A kérdező hozzászólása: Hú, azért most erõsen megnyugtattatok, köszönöm!!! Csak annyira bebeszélem magamnak a dolgot, hogy mikor hogy jön meg a menszesz, és azért most legutóbb is alig volt rendes vérzésem... Dokihoz pedig 1-2 héten belül biztosan megyek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!