Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes nem szakadt (24 db)

Lehetek terhes? Nem szakadt ki a gumi, nem kerülhetett rá előváladék! Mi van ilyenkor?

Nem rég vesztettem el, elég sokat bénáztunk a gumival.A pasim nem ment el bennem, nehezen tudta betenni, annyira fájt. El?váladék viszont kerülhetett a gumira. Lehetek terhes? Az eset pont az utolsó vérzésemet követ? 14. napon volt. Árp.25 volt az utolsó vérzéses nap, azóta semmi pedig júni 5 van. Mondjuk most érettségiztem a szóbeli vissza van, lehet ennyi késés stressz miatt? Annyira parázok, hiszen nagyon figyeltünk, védekeztünk, a gumi nem szakadt ki, remélem nem is szivárgott. Bár ha picike lyuk lett volna rajta akkor a sok bénázástól elszakdt volna nem? Félek, nehogy már els?re baj legyen! Kinek volt hasonló szituja?

Legjobb válasz: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba,de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S

A kérdező hozzászólása: Köszi!De azért ez annyira rossz...teszt..ja. Sajnos kisvárosban élek, ahol mindenki ismer mindenkit. Anyut meg fõleg, mi van ha egyszer az eladó (anyu barinõje) elmondja neki??megölne... 20leszek aug-ba, de úgy kezel mintha 5 lennék. A barátom azt mondta, hogy õ vesz ha nincs jobb megoldás...:S
A kérdező hozzászólása: Köszi! Remélem tényleg nem lesz gáz!Nem lenne jó, ha babás lennék!
A kérdező hozzászólása: Ja...erõt kell gyûjtenem magamon. Köszi a válaszokat!
Ne idegeskedj, ha nagyon félsz, vegyél egy tesztet, de valószínûleg az idegesség és a szüzesség elvestése együttesen zavarták meg a ciklusod..
Szia! Semmi baj, amikor én érettségiztem hatalmas stressz volt rajtam, hát még most, amikor az egyetemen vizsgázom. Természetesen megzavarhatja ez a ciklusodat, minden további nélkül. A legjobb lenne, ha venne a párod egy tesztet, így a civakodást is elkerülnéd anyukáddal és meg is nyugodtál, az érettségi is jobban fog menni, ha emiatt nem stresszelsz. Figyeld meg, teszt után rögtön megjön :) :) Sok sikert az érettségidhez :)
Utolsó válaszoló vagyok. Hidd el, nem vagy az :) Ha véletlenül mégis az lennél, nincsen semmi baj, felnõtt nõ vagy. Beszélgetned kellene anyukáddal, hogy nem vagy már gyerek. Persze jogos, hogy még õ tart el, neki is van beleszólása az életedbe, de nem jó dolog, hogy igazándiból tõle rettegsz. Üljetek le, beszélgessetek, egy szülõnek nehéz a felnõtt korba engednie a gyermekét, de muszáj. Van, aki erre magától ráébred, van aki csak segítséggel, de akkor is elfogadja. Remélem tudtam segíteni :)
A kérdező hozzászólása: Csináltam tesztet...és szerencsére nem vagyok babás!Köszi a nyugtatást! :)

Lefekudtem a baratommal gumival, a gumi nem szakadt ki, de az aljan valami feher volt, de tuti nem sperma, mert meg nem ment el! Terhes lehetek?

lehet,hogy felhabosodott elovaladek??:S...vagy mi lehetett az?..nemhiszem h belem ment mert csak az aljan volt ez a cucc ahol igy kicsit oszevolt gyurodve a gumi...

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!

Nem lehet, hogy hüvelyváladék volt? Gondolom elég nedves voltál, nem? Ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Latod meglehet az is:D nyugottab vagyok:D es nagyon koszi a gyors valaszt:D igen volt gumi elment bennnem es nemfojott ki es nemis szakadt ki:D
Bizti hüvelyváladék volt :) Egyszer a kedvesem is nagyon megijedt amikor kihúzta és fehéres i9zé volt kivül a gumin, de láttam rajta, hogy az a hüvelyváladékom ami pé körül sûrûbb.
Akkor nyugi, tuti, hogy a te hüvelyváladékod volt! Ez tök természetes, szóval no para. :)
Szia!tutiiii hüvelyváladék volt....izgalmi állapotban egyértelmû hogy van, több van, s az "ragadhatott" rá a gumi aljára NO PARA!!!!!! M
Én arra gondolok, hogy vagy hövelyváladék volt, az is fehér, vagy pedig a gumi volt bevonva kívülrõl valami spermaölõvel, és az oldódva a hüvelyváladékkal, az általad látott elegyet képezte! :-) No para, tuti nem vagy terhes!

Ha nem szakadt at a szuzhartyam lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szexeltetek, de nem szakadt át a szûzhártya? Ha nem védekeztetek simán lehetsz terhes.

Szexeltetek, de nem szakadt át a szûzhártya? Ha nem védekeztetek simán lehetsz terhes.
nem
Simán elõfordulhat, elvégre lukas az a hártya, hogy a vér át tudjon rajta folyni.
Igen.
Igen, lehetsz.
Persze, hogy lehetsz, ha nem védekeztek!!!De én még olyat nem hallottam, hogy nem szakad át a szûzhártya.Ez nekem új nagyon.
Ha nem vedekeztetek. Es elvezett. Valoszinuleg mar az vagy.:)

A barátommal óvszerrel védekeztünk, de nem nem szakdt ki a gumi. Viszont miután levette, a kezén maradhattak spermák. És ha ezután hozzámnyúlt a kezével lehetek terhes? Ha terhes valaki attól még van folyása menstruáció előtt?

Legjobb válasz: Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-

Ha terhes vagy akkor nem jön meg míg meg nem szülsz!!!!-.- Egyébként ha volt ONDÓ kezén (ondóban vannak a spermák) és úgy megujjatott akkor van esély rá. De ha ilyen alapvetõ dolgokat nem tudsz akkor miért is csinálod???? Elõször lennél tisztában a dolgokkal-.-
Ha terhes vagy attól még lehet folyásod. Ha sperma volt a barátod kezén és úgy benned nyúlkált, akkor lehetsz terhes. Van olyan is, hogy valakinek megjön, de mégis terhes (általában, akkor eltér a vérzés a megszokottól).
A kérdező hozzászólása: Én nem a vérzésre gondoltam, hanem például ha terhes valaki, akkor fehér folyása sincs?
Ez nemigaz!!! Ismerek oan nõt, aki terhesen még 3 hónapig menstruált!!! gyorsan a dokihoz!!!
en nekem is van egy ismerosom aki meg menstrualt amikor 3honapos terhes volt, szal akar mi lehet, menny el dokihoz

Lefeküdtem a barátommal, de azóta nagyon erős folyásom van és fáj a mellem. Óvszerrel védekeztünk, és bár nem szakadt ki, mégis izgulok. Szerintetek lehetek terhes?

19 éves vagyok, és most volt az első szexuális élményem, amely rögtön pánikkal is társult. A menstruációm mai napig nem állt be rendesen, de általában sokat váladékozok. Múlthéten azonban megvolt 3 napig, majd rá pár napra lefeküdtünk a barátommal. Óvszerrel védekeztünk, azonban akkor, és azóta nagyon fehéres, rendellenes állaga van a váladékomnak. Hirtelen be is paráztunk, hogy nem-e sperma került a hüvelyembe, lezuhanyoztam, de az óvszer nem szakadt ki, és én is láttam, hogy az anyag ott van benne. Utána görcsöltem 2-3 napig, de gondolom a szüzességem elvesztése miatt. A melleim azonban így 1 hét elteltével is fájnak, és még mindig erős a váladékom. Canesten kenőccsel kezem most magam, hogy nem volt-e előtte vmi fertőzésem, és azért lehet most ez.

Legjobb válasz: Nyugi, nem vagy terhes. Vagy a hormonjaid játszanak egy sort, ami megesik ilyenkor, vagy lehet tényleg egy fertõzésed.

Nyugi, nem vagy terhes. Vagy a hormonjaid játszanak egy sort, ami megesik ilyenkor, vagy lehet tényleg egy fertõzésed.
Ilyen korán, pár nappal a lehetséges beágyazódás után még semmi oka nem lenne annak, hogy fájjon a melled, vagy folyásod legyen. Szóval ez ugyan rendellenes, de nem utal terhességre. Nyugodj meg, és akkor valószínûleg meg fog jönni a menzesz is. A folyás miatt pedig érdemes lenne felkeresned egy orvost.
A kérdező hozzászólása: Hú, azért most erõsen megnyugtattatok, köszönöm!!! Csak annyira bebeszélem magamnak a dolgot, hogy mikor hogy jön meg a menszesz, és azért most legutóbb is alig volt rendes vérzésem... Dokihoz pedig 1-2 héten belül biztosan megyek.

Szerintetek lehetek terhes ha védekeztünk és nem szakadt ki az óvszer?

Lefeküdtem a barátommal védekeztünk,nem szakadt ki. De fáj a hasam,jövöhéten megis kell jönie.De eddig mindig a mellem fájt már egy héttel elötte.Szerintetek Léci irjatok..

Legjobb válasz: Nemm hinném, h terhes vagy. Sokszor elõfordul, h annyira félsz, h terhességi jeleket produkálsz. Nekem egy hétig fájdogál a hasam mielõtt megjön. Jól tettétek, h védekeztetek.

Nemm hinném, h terhes vagy. Sokszor elõfordul, h annyira félsz, h terhességi jeleket produkálsz. Nekem egy hétig fájdogál a hasam mielõtt megjön. Jól tettétek, h védekeztetek.
Nem lehetsz terhes. Ha terhes lennél nem is fájna a hasad. A melled fájna de azt meg nem vennéd észre mert amúgy is szokott mielõtt megjön.
Nem vagy terhes, ne félj! Nekem régen mindig nagyon érzékenyek voltak a melleim, mielõtt megjött, kb. 1 éve meg már egyáltalán nem. Ne aggódj! 20L
Ha végig használtátok az óvszert, akkor nem lehetsz terhes. Ha csak késõbb, aktus közben kezdtétek használni, akkor elõfordulhat, de az esély úgy is kicsi. Hogy most kicsit mások a tünetek, az attól is lehet, hogy még fiatal vagy, és még változnak a hormonmennyiségek a szervezetedben, bár nem írtad mennyi idõs vagy, de úgy érzem, hogy fiatal. De tulajdonképpen idõsebben sem mindig egyforma minden ciklus, és gondolom most minden rezdülését figyeled a testednek, mert aggódsz. Ha nem használtátok végig a gumit, akkor tesztelj, mikor meg kellene jönnie, mármint akkor, ha nem jön meg.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek amugy 17vagyok és végig hasznltuk a gumit és mikor elment a barátom akkor meg kihuzta..

A pasimmal együtt voltunk, védekeztünk. és belém élvezett de tul sok volt az ondó az óvszerben. De az óvszer nem szakadt el lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ha óvszert hasznaltatok akkor már nem beléd élvezett. És ha nem szakadt ki akkor nincs gáz

szerintem függeszd fel a b*szást egy 10 évig még, hátha addig megjön az eszed!
A kérdező hozzászólása: de már letelt a 72 óra. :sss akartam venni de nemtuttam olyan hamar összeszedni a pénzt. de remélem nemvagyok az . hát anyuéknak else merem mondani. S: ott basznak ki ahol vagyok sztem. :S
ne aggódj, nem vagy terhes!max akkor lehetne rá esély, hogyha kiszakadt volna, vagy lecsúszott volna stb a gumi! 18/L
A kérdező hozzászólása: lehet h ti elvicceltek vele.. de nekem ez komoly. 15éves vagyok.. :S nem nagyon szeretnék terhes lenni :@
basz.ki... HA AZ ÓVSZER NEM SZAKADT EL, AKKOR NEM VAGY TERHES!! MIVEL NEM SZAKADT EL, EZÉRT ONDÓ SEM JUTOTT BELÉD SZAL KB TÖK KIZÁRT H TERHES LEGYÉL! hülye az aki aztmondja h az, mert csak ijesztegetni akar, de nyugi. az eddig leírtak alapján annak az esélye h terhes vagy 0% :)
De az:S
A kérdező hozzászólása: jo mert én még nem vagyok tapasztalt ilyen téren ez még csak a második volt és eléggé félek :S mert most kéne megjönnie, és nem jött még meg.
Ha óvszert hasznaltatok akkor már nem beléd élvezett. És ha nem szakadt ki akkor nincs gáz
minek kell ezeknek a pisiseknek b*szni?? hogy lehetsz ennyire sik huje? en sem vagyok tapasztalt megis van annyi logikam, hogy tudjam, ha az ovszer nem szakad ki akkor NEM LEHETEK TERHES!!!! basszus, ez mar nekem faj
Nem vagy terhes...Nem szakadt ki a gumi......Idiota
én is milliószor hittem hogy terhes vagyok....holott nem volt gubanc..... nekem ovlt hogy az elõnedv belémkerült, mikor óvszer nélkül csináltuk...és tökre beszartunk...vettünk is 72 órás tablettát...de így visszagonodlva lehet csak fölöslegesen dobtunk ki annyi pénzt...Nem vagy terhes!...és még az elején vagy, ilyenkor van hogy késik..nekem is kereken 1 hetet késett a leelsõ után!Ne aggódj, nincs baj!...de átérzem hogy vagy velem, tudom mennyire szar érzés:S...ha nagyon félsz, vegyetek 72 órás tablettát hogy megnyugodj...de nincs semmi gond, hamarosan meg fog jönni!
A kérdező hozzászólása: de mennyi az esély rá ? :S
Az vagy ez nem kétség:S
Ne higgy neki hazudik:S
Nem vagy az!
0%
olyan 90% hogy az vagy :S szerintem tuti terhes vagy.
Már azvagy

Februar 1-en jott meg a menstruaciom, azelott egy nappal pedig egyutt voltam a baratommal, vedekeztunk nem szakadt el az ovszer, masnap meg is jott rendesen. Lehetek terhes? Van okom aggodni?

Most a 28adik nap van es megkene jojjon de meg nem jott meg.nem ertem h h van h egyeseknek van menzesz terhesseg alatt is.Fajdogal a hasam.remelem megjon,egy kicsit megvagyok ijedve.

Legjobb válasz: Ne idegeskedj,mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma,akkor nem hiszem,hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.

Ne idegeskedj, mert már attól is késhet.Ha védekeztetek és nem volt semmi probléma, akkor nem hiszem, hogy terhes lennél.Ez a hónap alapból rövidebb volt..meg amúgy is pár napos késés még belefér.Nyugodj meg..én is voltam hasonló helyzetben..sõt rosszabb is..de nem volt semmi baj.Nem lesz semmi probléma.
Nincs különösebb okod az aggodalomra és feleslegesen ne aggódj! A legszabályosabb ciklus mellett is elõfordulhat pár napos eltérés mind kér irányba. Ez teljesen természetes és semmi jelentõségi nincs.
Ha nem volt bibi a védekezésnél, akkor nem lehetsz terhes elméletileg.
Kizárt, hogy terhes legyél, nyugi.
A kérdező hozzászólása: koszonom...szerintem sincs gond, csak az utobbi 3-4 honapban 28napra megjott...s na bepanikoltam egy kicsit..
szerintem sem lehetsz terhes. ne aggódj
Nem lehetsz terhes, de ha gondolod, ülj bele forró vízbe, mozogj kicsit, vagy szeretkezzetek egyet...Ezek elõsegítik!
A kérdező hozzászólása: Csinaltam egy tesztet:negativ, de meg mindig nem jott meg..

Ha nem szakadt ki az ovszer akkor úgye nem lehetek terhes?

Tudom, hülyén hangzik a kérdés, de már teljesen kivagyok borulva, 1 hónapja késik a menstruációm és nem értem miért. Mondjuk máskor is szokott késni 2-3 hetet, de neme nnyit és terhes nem lehetek, többször átbeszéltük a párommal, nem követtünk el hibát, de nem, mindig védekeztünk. A stressz miatt késhet ennyit? Mert az útobbi id?ben nagyon stresszes vagyok, érettségi meg minden :( Nagyon parázok

Legjobb válasz: A stressz miatt késhet. Próbálj megnyugodni. Ezzel a terhes vagyok-e dologgal csak méginkább stresszeled magad. Vegyél terhességi tesztet, hogy megnyugodhass. A rendszertelen menstruációval pedig lehet orvoshoz kéne fordulni.

A stressz miatt késhet. Próbálj megnyugodni. Ezzel a terhes vagyok-e dologgal csak méginkább stresszeled magad. Vegyél terhességi tesztet, hogy megnyugodhass. A rendszertelen menstruációval pedig lehet orvoshoz kéne fordulni.
az elözö vagyok Ha elkezdenél fogamzásgátlót szedni akkor mindig idõben jönne meg.
most azt irod az elso kerdesedben, hogy nem jott meg egy ideje, de vedekeztetek, lehetsz e terhes...leirjuk, hogy lehetsz, erre leirod hogy az orvos szerint vagy 5 evig meg nem lehet gyereked meg hormonzavarod van, akkor mi a francot kerdezel itt??? az orvos elmondta, nem? amugy meg minek nem csinalsz tesztet, mi honnan tudjuk, terhes vagy e...es meg te akadsz ki a valaszokon..en a kerdeseden akadok ki.
Nos igen, ilyen részletesen nem akartam leírni, mert elég megrázó élmény volt, nem hogy még leírni is utána...Szóval az abortusz nem játék, és sok pénzbe kerül! Egyszerûbb venni egy tesztet és/vagy felíratni egy fogamzásgátló tabit, de végül is te tudod, a te életed!! (20:17-es voltam)
A kérdező hozzászólása: Jézusom, azért nem kellett volna ennyire durván leírni :( tabit még nem szedhetek...több nõgyogyász is megerõsitette ezt a tényt és azt is mondták, hogy nem lehet gyerekem amig teljesen rendbe nem jövök! és az még kb vagy 5-6 év, ezért is gondolom, hogy nem lehetek terhes! amúgyis mindig védekeztünk
Akkor meg minek tetted fel a kérdést???? Nyugodj most már le...vagy megerõsítést vártál? Nyugi nem vagy az!!! Így oké?
A kérdező hozzászólása: Néha kiakadok az embereken, de komolyan :(
Ha nem szakadt ki, akkor nem lehetsz az, de mivel nem mindig védekeztetek, így nagyon is az lehetsz!!! Itt a felelõtlenség újabb példája...Terhességi teszttel kizárható a terhesség 99, 98%-os biztonsággal. Hallottál már errõl a módszerrõl?
Kérdezõ, túlaggódod már a kérdést! Semmi baj nem lesz! :) 20. 57, nem normális, hogy ezt leírod ebben a formában egy amúgy is stresszelõ 18 éves lánynak! Tegyük fel valóban lenne esély, hogy terhes - elõtte áll a továbbtanulás, az élete megalapozása, ebbe nem fér gyerek, és ezt minden épeszû ember megértené - perse, hogy az abortusz rossz, de ha muszáj, mert baleset történt, akkor miért kell benne lelkiismeretfurdalást kelteni?! Undorító!!!!! Fõleg hogy nem ismered a körülményeket! Máskor is ezt csinálod? Akkor is ezt csinálnád, ha 15 éves lányról lenne szó? Na és ha nem kapcsolatból fogant volna a gyerek?
Utolsó vagyok. Most akkor védekeztetek vagy nem? Mert a kérdésedben azt írtad, nem mindig (nem mindig védekeztünk), most meg hogy mindig. Stressztõl is késhet.
Nem azt írta hogy "nem mindig" hanem hogy "nem, mindig"... Nagy különbség. A stressztõl lehet, menj el orvoshoz mindenképp szerintem.
Mit tudtál meg ebbõl a válaszdömpingbõl? Semmit. Leírom mégegyszer, semmit. Gondolkozz logikusan, a parázást felejtsd el, szép az élet. A helyzet az, hogy ha te ilyen késõs, hormonzavaros vagy akkor mi ezen a meglepõ, hogy késik? Miért nem csináltál még tesztet?
De be kell, egy napig legalább. Ne nagyon játssz ezzel a szóval, mert épp egy gyilkosságról beszélsz. Nos szívnak, tehát befeküdsz, elvégzik az ultrahangot, végig monitoroznak, miközben az orvos benyúl egy 'csõvel', ami végez a gyermekkel, feldarabolja, összeroppantja a koponyáját, majd kiszívja egyben. Viszont elég borsos ára van, tehát szerezz hozzá támogatót. Vagy bizonyosodj meg normálisan arról, hogy nem vagy terhes.
12. hétig lehet elvetetni! Hogyan zajlik? Elsõ nap bemész megvizsgál a doki, azt mondja maradj bent, másnap lesz a mûtét napja (altatnak, kaparnak aztán lassan felébredsz) bágyadt leszel, de magadnál leszel nyugi! 3. nap pedig hazaengednek! De nyugodj meg és csinálj egy tesztet, ha véletlenül pozitív, na akkor kezdj el idegeskedni! Ha negatív én visszamennék a dokihoz és íratnék egy tabit! Szorítok, hogy ne legyen pozitív, mert egy örök életre benned marad a nyoma az abortusznak, higgy nekem...
próbálj megnyugodni, ha nem történt semmi akkor ne parázz, az idegességtõl is késhet
A stressz miatt késhet, és csak még jobban attól, hogy parázol rajta:) Ha amúgy is késõn szokott megjönni, akkor nem kell aggódnod. Ha zavar, menj el nõgyógyászhoz.
szia. Ha valóban nem szakadt ki az óvszer akkor nem lehetsz terhes.Valószinü hogy azért nem jött meg mert sokat stresszelsz emiatt.Ha igazán meg akarsz nyugodni akkor menj el vérvizsgálatra vagy csinálj terhességi tesztet.
egyik baratnom terhes lett gumi normal hasznalata mellett. Most ha 1 hete kesik, miert is nem csinalsz tesztet vagy mesz el dokihoz, ahleyett hogy idegeskedsz, nem jobb lenne kideriteni, mi a gond mint onjelolt orvost jatszani?
A kérdező hozzászólása: Már kezelés alatt vagyok 5 éve, hormonok miatt! Csak nehezen gyogyulok, 2 éve még olyan is volt, hogy 8 honapot kimaradt :( iszonyat rossz volt. Érzem a tüneteit, hiszen hasam, derekam fáj, mellem és semmi :(
Ha máskor is szokott késni, akkor szerintem nincs semmi baj. Esteleg éppen ha nagyon zavar a késés, megbeszélheted egy nõgyógyásszal hogy baj-e, hogy rendszertelen a menzeszed, de én nem biztos, hogy jó ötletnek tartom, hogy pl. hormontablettával beállítsák (mint nekem anno :S ), ha végülis semmi panaszod nincs. Én pl. rohadtul örülnék, ha csak másfél-kéthavonta jönne meg. Ha a koton nem szakadt el, akkor nem lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem szakadt el és ha pettingeltünk, mindig kezett mosott vagy pedig alaposan megtörölte a kezét mielött hozzám ért! Ezért nem értjük és aggodunk!
Hát akkor csak vissza kéne menni az orvoshoz, az a legbiztosabb.Addig is csináltatas terhességi tesztet.
A kérdező hozzászólása: Ha terhes vagyok, akkor max az 5 hétben lehetek! 12 hétig lehet abortuszt csinálni úgye? Ahoz nem kell befeküdni a korházba úgye? Hogy is zajlik egy abortusz? Bocsi, a sok kérdésért, csak ideges vagyok!
nyugi van... ha ilyen rendszertelen a cikusod es honapokat maradt ki, akkormeg nehezebb teherbe esni es ha vedekezttek nem lehet gond. vegyel tesztet es meglatod hogy nincs gond
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszi szépen, végre egy aranyos ember! :) Csináltam tesztet és negativ lett! Mégegyszer köszi! Lehet, hogy hülye vagyok, de itt sem minden ember normális (akinek nem inge, ne vegye magára, ti megcsak biztassátok továbbra is a 13 éveseket a szexre, úgyis ez megy az oldalon! Legalább nektek több eszetek lehetne! Szánalom!!!

Lehetek terhes? Pénteken voltam előszőr eggyütt a barátommal (nekem az volt az első) . Elméletileg hétfőn kellett volna megjönnie. Gumival védekeztünk, nem szakadt ki

Gyógyszert nem szedek de mindig hétf?n délel?tt szokott megjönni. Szerintetek mennyi id?t késhet az els? után? És ugye terhes sem lehetek? Köszi

Legjobb válasz: Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.

Ha már az elején felhúztátok az óvszert, és jól használtátok, (nem folyt ki meg ilyesmi), nem lehetsz terhes. Ennek ellenére, attól még, hogy elvesztetted a szüzességed, idõben meg kéne jöjjön, ha gondolod inkább csinálj egy tesztet. Kevés esélyt látok rá.
Teljesen felesleges tesztet csinálnod mert peteérésed a világon sem volt akkor. Dehogy vagy terhes.
Az idegeskedéstõl is késhet, valamint a szex kicsit felkavarja a hormonokat a szervezetben ezért elõfordulhat hogy késik. Ne aggódj, legyél biztos magadban, hiszen védekeztetek, tehát nem lehet gond. Próbálj meg megnyugodni és akkor megjön, alig késett még.
Nekem négy napot késett az elsõ után, szóval szerintem nyugodj meg, mert tényleg késhet az idegeskedéstõl is :)
nekem 3 évig rendszeres volt, majd látszólag minden különösebb ok nélkül teljesen összezavarodott. azt mondják, hogy a hormonszintemet megzavarta a barátom, pedig akkor még nem is feküdtünk le. most olyan lassan 4 hónapja a ciklusom, hogy késett már másfél hetet, 3 napot, egy napot, legutóbb meg 2 nappal elõbb jött meg, és ilyet még nem csinált. én szombaton feküdtem le vele elõször, két hét múlva kell megjönnie, majd kíváncsi leszek:) de szerintem ne aggódj. mindenesetre örülök, hogy védekeztetek, nem vagytok olyan felelõtlenek, mint sokan mások a mai világban. nyugi, szinte 100%, hogy nem lehetsz terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!