Találatok a következő kifejezésre: Lehetek terhes negatív teszt után is (4 db)

Lehetek terhes 2 negatív teszt után is?

nov 17 megjott!utánna csináltam egy tesztet ami negativ lett!tegnap megismételtem és szintén negativ lett!nov 11 voltam a párommal!

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött,meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra,h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!

Szerintem nem vagy terhes.Meg is jött, meg a teszt is negatív.Ez nem nagyon utal arra, h babás lennél.Talán majd ebben a hónapban!
Bocsi, de nem igazán értem, mibõl gondolod, hogy terhes vagy, ha egyszer meg is jött és negatív is lett a teszt. Nézd reálisan a dolgokat, talán akkor nem fogsz csalódni!
Nagyon úgy tûnik, hogy nincs baba. Ne keseregj, legközelebb összejön!

Lehetek terhes két negatív teszt után is?

Hetedik napja nem jött meg. Két tesztet csináltam, de egyiket sem reggel.Mindkett? negatív. Elvileg ezeknek a teszteknek már mindegy az id?pont, vagy be kell tartani a reggeli pisit? 2 éve mikor a kislányommal voltam terhes, akkor is este néztem meg és pozitívat teszteltem, ebb?l kifolyólag nem olvastam el a papírját, és kidobtam. Most akkor lesz kis tesó,vagy nem?

Legjobb válasz: Hát szerintem nem sok az esély most rá,hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet,ha az is nega akkor nincs baba,ha meg + akkor gratula hozzá:)

Hát szerintem nem sok az esély most rá, hogy összejött.:(De azért csinálj kb 3-4nap mulva még egyet, ha az is nega akkor nincs baba, ha meg + akkor gratula hozzá:)
Szia! Nekem kb. 2 héttel a nemvárt után mutatott pozitívat a teszt. Nem jött meg, de tesztek negatívak voltak, 2 naponta nézegettem, aztán besokalltam, gondoltam, ebben a hónapban én hoztam a profitot a terhességi teszt gyártóknak... Annyit mondogatta a barátnõm, hogy neki is így volt, mire 2, 5 hétre rá teszteltem és pozitív lett. Nem hittem el, még csináltam hármat. A dokim is megerõsítette, hogy valami késõi, kósza peteérésem lehetett, mivel hivatalosan 9 hetes, a baba mérete alapján 6 hetes vagyok. Még csak most keresünk szívhangot. Amíg nem jön meg, addig sok mindenre van esély. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, nagyon bízom benne:-)
Nekem a negyedik teszt volt pozitív. Drukkolok!:)

1 napos mensi után a 2. nap du-i negatív teszt után vagyok 1 héttel: a melleim nagyon feszesek, ma a derekam nagyon fáj és a hasam is görcsölget. Tegnap du. hányingerem volt. Lehetek terhes?

Csak 6-ára kaptam uh-ra id?pontot, addig viszont megöl a kétség. Nagyon sokat csalódtam már, nem tudom, hogy van-e még esély, hogy babás legyek. Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.

Esély az mindig van! Hát a tüneteid alapján terhesnek tünsz, de várdd meg türelemmel az uh-s vizsgálatot.
Szerintem terhes vagy, péntek körül tesztelhetsz egyet, ha már nem bírod tovább, elméletileg kimutatná.


amíg nincs igazi vér addig ne add fel!!!!!! tesztelj és azonnal menj orvoshoz
szerintem várj néhány napot/4-5/ aztán tesztelj újra. ha az is negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, ha egy kicsit is halvány a dolog, inkább orvos, õ már látni fogja mi a helyzet!
Tesztelj ha negativ akkor feltételezhetõen nem vagy terhes. A barnazaás magaban nem jelenti azt hogy kizárt a terheség, ha nem hiszel a tesztnek menj el hcg vérvételre. Én menzisztem és megis ugy néz ki terhes vagyok, igaz csak 1 napos volt a menzim de az rendes vér volt.
Sziasztok? Mi lett végül az eredmény? Baba?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!